Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@yakar;
denk gelmişiz demek bacım.Ay çok haklısın, gülmekten öldüm şu Alex muhabbetindekini diyorsun dimi, saffet miydi neydi sümsüğün adı, o da ezik ezik, Aziz demedi mi, yapmadı mı dedikçe "he dedi, he yaptı " diye pısıp cevaplamıştı, sonra da istifa mı etti ney..Len madem çok onurlu, gururlusun ne diye bir hafta omza konan papağan gibi adamın yanında durup "he onu yaptı, he bunu yaptı" diye şebek oldun, baştan Alexin peşine gideydin..
Ben de tvyi açtım işte bu adam bik bik anlatıyor, yanına da bayramlığını giymiş bir adam oturmuş, sürekli kamera oturan bu bayramlıklı adamı çekiyor.Benim de acımam geldi, regl öncesi çok hassasım dedim "günahh, konuk diye çağırmışlar, şu konuşan sussa da acık şuna da sıra gelse" Her kamera onu çektiğinde, kalkıp uçan tekme atacak hali yok ya, ee buna da soran eden yok, bu bayağı bir 10 dakika gülümseye gülümseye kameralara baktı.Sonra adam "söyle bakim, zayıfladınmı, söyle aç kaldınmı, söyle baban böyle pasta yapmasını benden öğrenmedi mi?" deyince haaa bu garip bunun hastasıymış dedim

Sen hasta olmasan, kalp kalbe gene denk gelsin gel aynı anda bir 1000 mekik çekek diyeceğim de, diyeceksin iyi ki bir hasta oldum 12 iğne aldım, ne herüf huzur verdi, ne çocuklar ne de winston

Amin cümlemizin.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Onca yağına rağmen hala yememesi gereken şeyleri ısrarla yiyip sonra ama yarım kaşıktı, 2 çataldı, kaşık ucuydu yazıları okuduğumda aklıma ne geliyor biliyor musun?

sadece bir dilim pizza yedim diyen adam geliyor..

Son düzenleme:

çoook kötüsün . önce reçelimi elimden aldın . şimdide 1 çatal aldım yeminle ucunu yedim bahanelerimi.
hiç insafın yokmu senin . 7 yıllık dobişim böyle zulüm görmedim.
sağlık bakanlğından sonra winstonda peşimize düştü.

kızzzzzzz az önce 30 dk yürüdüm . dur birazda mekik çekeyim dedim ama benim canavarlar geldi. akşam uyuturum çocukları tamda işler güçler varmış bu akşam hem izler 1000 mekiği çekerim diye plan yapıyordum. öyle biranda çekemem ama dinlene dinlene çekeceğim. acayip hesetim bu aralar öyle bronşit falan deviremez beni. evdekilerin her zamanki hali

Ölüyoruuuum

Tam 10 kilometre yürüdüüüm

Adim sayara gôre 560 kalori yakmisim dogrumu bu ??

Toplamda 145 dakika yurumusum

Bu kalori dogrumu kizlar?

bence de ya nasıl bozuldum okuyunca. winston kılıcı tepemizde:18::18:

Ölüyoruuuum

Tam 10 kilometre yürüdüüüm

Adim sayara gôre 560 kalori yakmisim dogrumu bu ??

Toplamda 145 dakika yurumusum

Bu kalori dogrumu kizlar?
kalori hesapları farklı farklı oluyo, boyun, kilon, yaşın, kas kütlen, kaç dk kaç hızla kaç adım attığın vs.
ama baya iyi yürümüşsün. 145 dk.da 10 km yürüdüğüne göre hızın da fena değilmiş. yağlar erimiştir bacım boşver kaloriyi. ya da istersen nette hesaplayıcılar var ordan hesapla

menüm şöyle

sabah: 2 yum, peynir, 4 zeytin, 5 ceviz, dereotu

ara: sütlü kahve

akşam: 3 yk bulgur pilavı, 2 yk et kavurma, yoğurt, roka, tere

30 dk yürüyüş

özellikle akşamı yemek kaşığı diye yazdım doymadım o yediğimle ama yemek yapmaya üşenip dünkü yemekten yedim ve hepsi o kadardı. diyete uygun başka bişey de bulamadım. off doymaz oldum ben iyice.

ilginnur, canim valla bende cok aglamistim altinlarima.. ama ne yapalim ümit ediyorum insallah geri alacagiz... bindalli meselesini bosverde agzindan cikan yumurtaya koptum

yakar, gecmis olsun bacim. ne diyeyimki bu tür kaynanalara? allah uzak etsin böylelerini...

yahu bende bugün dünyayi dolasmisim.. sonrada buraya dalmisim dogrumu bu kalor diye

mattika, valla bacim ben adim sayara boy falan eklemedim. basiyorum starta yürüyorum..

ha birde sunuda aktarayim 10 kilometreyi bir kerede yürümedim..

sabah kalkar kalkmaz annem gile yürüdüm eve geldim
sonra esimle cikip carsiya gittik carsidan anneme gittik
sonra ben eve yürüdüm bisey aldim evden evden cikip tekrar carsiya yürüdüm
ve en son tekrar eve yürüdüm

kisacasi öldüm geberdim. karda yagiyor hava buz gibi yazik bana yaziiiik

@ Yakar bacım;

Bak ben dediydim winston da huzur vermedi dersin diye
Şu sağlık bakanlığınız obez olma uyarıları gibi oldum he, televizyonda civ civ ötüyor çık yürüyüş yap diye de, yürüyüş yapacak yerim var mı, evde işim bebem var mı, yürümeye totom var mı soran yok Ben de o hesap oldum. Olsun ama ya, eskiden de diyordum ya yiyince ya da buraya yazarken binbir türlü şekle girdiğimiz, illa aklayacağız diye 1 paragraf yazdığımız bir şey varsa, demek o şeyi yediğimiz için biz de mutlu değiliz.Eee onu kaşık ucuydu, ayak parmağı kadardı, billah 2 lokmaydı diye sızlanacağımıza yemeyiversek ne olur yani..Nefis falan olayı tamam doğru da, ha oturup bir dilim pasta yemişiz ya 2 çatal(yarım dilim pasta) yemişiz.Koca göbek, kalça na orada hala durmaya devam edecek.1000 kalori değil de 500 kalori almış olacağız.Eee 2 çatal yedim diye onca masumane hikaye yazdım, onca kaloriyi aldım, şekeri bünyeye yapıştırdım, kilo da veremedim, ya da versem de yağlarım hala duruyor, incelemiyorum hala fil gibiyim..Ama iki çataldı, yarım kepçeydi..bidi bidi bidi...
(Dolapta duran ve bitmeyen körolasıca limonlu kekten 2 çatal almaya gönlü olan bendeniz, kendi şu yazdığım yazıyı tamamen kendime yazmış bulunmaktayım...evet winston, kimse kek yemedi diye ölmüyor dayan goçum, 65e ne kaldı şurada..Neden bir sharapova olamayasın neden senin de arkandan "sıskaya bak sıskaya" diye teneke çalmasınlar..evet yapabilirsin sen de başarabilirsin )

Bu arada sporuna maşallah
Anaa az önce haberlerde, elektronik reçeteleri falan anlatıyorlar, ben de kıs kıs gülüyorum.Eşim de sordu, ben de artık yeni uygulama var ya, kağıt mağıt yok eczaneye gidince ak toto kara toto görüyorsun diyorum.Yakar'a 12 iğne vermişler, eczanede şok olmuş dedim.Adam hakan'a mı dedi.he dedim Hakan'a... Körlerle sağırlar birbirini ağırlar işte bizimki..

@sa;
Etmiştir tabii bacım az mı 10 km.Beni yazın eşim şurdan şuraya 100 metre diye eve dönüş için başka yoldan yürüye yürüye eve getirtmişti.O 40 derece, resmen o 100 metre dediği yol yarım saat sürmüştü, dilim asfalta yapışmış it gibi, hırlaya hırlaya eve varmıştım.Sonra adamı paraladım tabii.Bir gün arabaya bindim, eşim dedi "amma sızlandın, şurdan şuraya, arabanın kmsinden anlarız şimdi"..arabayla bile git babam git bitmedi yol ve sonunda 3,5 km çıktı.Eşim ya metre hesabını bilmiyor ya hiç sopa yememiş..
Neyse km denince aklıma o 3,5 kmlik azap gelir..Hoş ben yürümekten nefret ettiğim için bana çok gelir ya neyse..Hele 10 km vayyy vayy ustamsın ölçütüdür.Anca sonunda Brad Pitt olacak ama bu yaşlarında değil he genç hali olacak anca o zaman 10kmyi
tepelerim
Her gün böyle yürüsen, bir aya sıska olursun vallah
ama her gün 10kmye can dayanırmı orasını bilemem

HEPİNİZZE İYİ AKŞAMLARRR arap bacı geldiiii

YAKAR:çok ama çok geçmiş olşun canım anneler böyledir bacımne yapşanolmaz kocan diş çektirir 2 gün anammm anammm diye yatar şen bakarşın ama şen komalık olşan paşta yokmu çay yokmu şen iyi gözüküyorşun bişeyin yok derler camışlar:113: hele o kaynana ya deli oldum şinirlendim bak yine

ş.a: bravo canım şüper bi yürüyüş olmuş tebrik ederim şeniinş. en kışa zamanda zayıflarşın

mihrace :hoşgeldin niye boş geldin inşan baklava getitrir

mattika : o telefon olayına öyle şinir oluyorum ki ayy şeşini duyayım len çocuk 4 aylık ne şeşi radyoşyondan başka olay değil boşver arıyana uyuyor de geç

ayy wiştonuma yazmayı unutmuşum kız o televizyona çıkıp beni buı zayıflattı deyenlerde keşin birşey var yokşa ben ona gidip zayıflaşamda çıkmam ya bedava tedavi yapıyor adam mecbur zayıflıyor yada para veriyorlar yokşa beni çıkaramaz dikkat ettimde eşler ne çok benziyor ya benimkide öyle tv izleriz ha huu nelen ahıramı geldik şonra yola çıkarız şuraşı aşkım gideriz 5 km daha şuraşı der eve gelirken şunu al yaa şonra alırım ama bugün lazım ne şonraşı çamışlarrrrrrrrrrrrrr çamışlaaarrrrrrrrrrrr deliriyorum çaışlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:113::113::113::122::122::122:

icimdeki canavarla savasiyorum

bu canavar yemek yemek istiyor

daha dogrusu tatli yemek istiyor

Günaydın geçmişi okudum dertsiz kimse yok herkesin kendine göre sııntıları var gerçekten sezen girmemiş naptı acaba ilk iş günüde

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkez de canavar var bakalım daha kahvalti yapmadim koşu bandın dan yaziyorum saygılar :-D

akşam o azıcık pilavı yedim ama asla doymamıştım. ne yesem diyeti bozmıcak bişey derken saat 9 oldu, o saatten sonra da yemedim, winstonun hesap yemeyince ölmedim de.
sabah hastaneye gittik, erken kahvaltı yaptım, ceviz, zeytin ve hurma yedim. yumurta olmayınca çabuk acıkırım öğlene ne yesem ki ya

hoşbulduk hayatım maaleseff kalabilir kalmasın ama yaaa şu boaza hakim olmak ne zorrr yaaa ofssss((

:))) iimiş minicik bebe ne anlayacaksa sestenn heheDDD aama bende arıyorum gün içindee babamlar oğluşumlaa konuşuyorlar annesi duy sesini diyor babam konuşurken bizimki kahkaahalar atıyorr bende dinliyorum yoksa sesime falan tepki vermez daha 4 aylık bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…