- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
hödükk haaaa ay ilahiii winstgon çok hoşşsunnn canım:) Allah gönlünün muradını versin.
kız sendne sonra menüleri yazarkenn pekkorkakr oldum avuç içi kadar üç beş kaşık falan yok yazım bir porsiyon yarım porsiyonD okurda şimdiii rezil olurum menülerle adam akıllı yazayım bari hehe ama kaçgündürde tırsıyorum yazamıyorum
Amin cümlemizin.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Onca yağına rağmen hala yememesi gereken şeyleri ısrarla yiyip sonra ama yarım kaşıktı, 2 çataldı, kaşık ucuydu yazıları okuduğumda aklıma ne geliyor biliyor musun?
Eki Görüntüle 605558
sadece bir dilim pizza yedim diyen adam geliyor..
@yakar;
denk gelmişiz demek bacım.Ay çok haklısın, gülmekten öldüm şu Alex muhabbetindekini diyorsun dimi, saffet miydi neydi sümsüğün adı, o da ezik ezik, Aziz demedi mi, yapmadı mı dedikçe "he dedi, he yaptı " diye pısıp cevaplamıştı, sonra da istifa mı etti ney..Len madem çok onurlu, gururlusun ne diye bir hafta omza konan papağan gibi adamın yanında durup "he onu yaptı, he bunu yaptı" diye şebek oldun, baştan Alexin peşine gideydin..
Ben de tvyi açtım işte bu adam bik bik anlatıyor, yanına da bayramlığını giymiş bir adam oturmuş, sürekli kamera oturan bu bayramlıklı adamı çekiyor.Benim de acımam geldi, regl öncesi çok hassasım dedim "günahh, konuk diye çağırmışlar, şu konuşan sussa da acık şuna da sıra gelse"Her kamera onu çektiğinde, kalkıp uçan tekme atacak hali yok ya, ee buna da soran eden yok, bu bayağı bir 10 dakika gülümseye gülümseye kameralara baktı.Sonra adam "söyle bakim, zayıfladınmı, söyle aç kaldınmı, söyle baban böyle pasta yapmasını benden öğrenmedi mi?" deyince haaa bu garip bunun hastasıymış dedim
Sen hasta olmasan, kalp kalbe gene denk gelsin gel aynı anda bir 1000 mekik çekek diyeceğim de, diyeceksin iyi ki bir hasta oldum 12 iğne aldım, ne herüf huzur verdi, ne çocuklar ne de winston
bence de ya nasıl bozuldum okuyunca. winston kılıcı tepemizde:18::18:çoook kötüsün . önce reçelimi elimden aldın . şimdide 1 çatal aldım yeminle ucunu yedim bahanelerimi.
hiç insafın yokmu senin .7 yıllık dobişim böyle zulüm görmedim.
sağlık bakanlğından sonra winstonda peşimize düştü.
kalori hesapları farklı farklı oluyo, boyun, kilon, yaşın, kas kütlen, kaç dk kaç hızla kaç adım attığın vs.Ölüyoruuuum
Tam 10 kilometre yürüdüüüm
Adim sayara gôre 560 kalori yakmisim dogrumu bu ??
Toplamda 145 dakika yurumusum
Bu kalori dogrumu kizlar?
icimdeki canavarla savasiyorum
bu canavar yemek yemek istiyor
daha dogrusu tatli yemek istiyor
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkez de canavar var bakalım daha kahvalti yapmadim koşu bandın dan yaziyorum saygılar :-D
hoşbulduk hayatım maaleseff kalabilir kalmasın ama yaaa şu boaza hakim olmak ne zorrr yaaa ofssssmihrace hoşgeldin, bi daha böyle gelmemezlik yapma bacım. yoksa kilolar baki kalıcak bizle.
yakar ah bacım ah ana olmak zormuş, onu öğrendim, çocukları anladım yani de o eşine noluyomuş. yolda bayıldım millet tuttu deseydin hasta hasta çağırmayı göreydi.
sabah yürüyüşümü yaptım, 12 gibi karatay kahvaltımı da yaptım, üstüne incirli tatlı yedim. hemen anlatayım süt ve incirden yapılıyo, sağlıklı bi tatlı tabi 2 yk yemek lazım, ben 3 yk yemişimdir. evi temizledim, hayatı sorguladım bi yandan, 2 gün sonra aynen kirlenecek ben temizliyorum, bu döngü nedir, kafesteki fare gibi dön babam dön nereye dedim. görümcem aradı, neyseki oğlan uyuyodu sesini duyayım mıçmıçlığını yapamadı. ( bunu da anlamıyorum yani, kaynanam da öyle her telefonda sesini duyayım telefonu uzat diyo sonra aşkımmm oğlummm diye bağırıyo, yazık oğlum da telefonu inceliyo tutsam ağzıma götürebilir miyim hesabı yapıyo) sütlü kahve yaptım kendime onu içtim şimdi.
sabah 800 gr artıda çıktım, bugün salı, perşembeye kadar gider mi bu fazlalık en azından kilom aynı diye bildirim yapayım.
winston ben de açıp biraz karatay teyze mi dinlesem, hem yiyip hem kilo verebileceğimi sanıyorum son günlerde. karataya uygun şeyler olsa yediğim neyse. gece 11 de bi tabak meyve yiyerek nasıl kilo verilir. bi video açayım da akşam bi tepsi meyve mi yenir obezler desin aklım başıma gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?