Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence gayet makul bir menü kaçamak çok minicik olmuş darısı bana olsun

ay evet aynen bizim hesaplarda böyleee porsiyon var porsiyon var dimiDDD ayy ne güzell bir paylaşım tam benlikk bir dilim pizza hee:))) amanın acı gerçekler şrank şırank

sen anasısın. ne yapsan kimse bişey diyemez. sevmelerine lafım yok da mıç mıç olayını sevmiyorum ben. eşim de ben de aşkım demiyoruz oğluma, kaynanayla görümce ölüyo aşkıımm diye. gereksiz yani.

herkese tünaydın

güzel bi gün hastalığı aacık atlatmış durumdayım bugün kan tahlili neyim yaptırmak için doktora gidecektim ama yine gitmedim 10 gündür cekiorum bi doktora gitmek nasip olmadı bnde bida gitmicem iyileştim sanki ama dün burnum kanadı acep nedenki ayağa kalkınca başım dönüyo tansiyonum 8e 3 cıktı ço düşük kansızlık warmış bide ölmüşümde ağlayanım yok:26:

her neyse dün babam zorla yemek yedirdi düşüp bayılcan bi yerde, şu haline bak eridin bittin, gözlerinin altı simsiyAH gecti ,bida diyet lafı duymucam dio annem bi taraftan nişanlım bi taraftan hepsi ömrümü yio bende inadına gizli gizli dewam ediyorum

havada bugün cok güzel güneş war aklıma sewdiceğim geldi burda olsada beraber gezsek oyyy oyyy özledimmmm neyse kalkamda bare hawa güzelken temizlik yapam birazcık

herkese güzel bir gün diliyorum

geçmiş olsun hilalcim,yinede kan değerlerine baktırsan iyi olur.sağlık ocaklarında bile yapılıyo artık kan sayımı.

Tünaydınlaaar

Hava bugün çoook güzel yahu, dün bir şeye dertlenmiştim sabah kalktığımda düşün düşün bulamadım o derece güzel hava
sinirlendiğim şeyi bile unutturmuş

@İlginnur, gazını sevsünler senin bacım, sabah sabah sen kalk bir de aletin başına çık, hem koş hem de mesaj yaz he mi, ohh ne güzel.Ben de mekik aletinden mesaj yazayım bir gün , çok hasetlendim

@Hilal, geçmiş olsun bacım.Önce bir toparlan dikil ayağa sonra..bilmem gene mi yazıyor diyeceksin ama bu 863. yazışım; sen kafana göre antin kuntin aç kalıyorsun ya da şok diyeti yapıyorsun.Olmuyor işte kabul et, ne bünyen o kadar kuvvetli ne de iraden.Ya 3 gün kalıp 4.gün yemeğe saldırıp kiloyu geri alıyorsun ya da, 3 gün diyet yapıp , 4. gün hastalanıyorsun.Ben son kez sana kendine bir beslenme yöntemi seç diyorum, daha da sana bir şey demiyorum.20 kiloya yakın kilon var, annenler tabii bırak diyeti diyecek, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş, sana obez mi diyecekler ki..Ama sabah uyansan yumurtanla bir dilim ekmeğinle, peynirinle adam gibi kahvaltı yapsan, madem bu kiloya rağmen bünyen zayıf, ara öğünler yapsan, cevizini bademini yesen, her gün bir porsiyon meyve yesen, öyle 3 günde 3 kilo verdim zannetmen yerine 1 ayda 3 kilo versen olmaz mı?
Boşuna zaman kaybediyorsun.2 aydır mı buradasın? 2 aydır ya kendini aç bırakıp sonra yemeğe dalıyorsun, ya hep hastasın.Sonuç; hala 20 kiloya yakın yağı olan Hilal...Ahanda güneş bile açtı, bir ay sonra şubat ortası mart derken bahar gelecek, yaz gelecek, günler akıp geçecek..Sen şişman şişman yuvarlana yuvarlana o gelinliğe gireceksin, sonra evlenince de iyice salıp pişir ye derken, seneye burada 90 kiloyum evlilik beni şişmanlattı diye ortalarda gezeceksin.Geçmiş olsun tekrardan.

@Mattika, sen bebeklere takılan sıfat ya da seslenme biçimine ayar olmuşsun ya, ben de en çok bebekle gerizekalı gibi konuşanlara sinir oluyorum hani şu "agugu högugu, bugugu"gibi..Len o konuşamadığından, dil gelişimi henüz yeni başladığından uzaylı gibi konuşuyor, sen 40 yaşında kadın sana ne demeli huguguu bugugu diye ağzını büzüp konuşuyorsun, diye yamuk ağzına vurasım gelir.
Bir de herkesin o çocuğa "anneeem" demesi beni rahatsız eder.Onun bir annesi var yahu, sen halasısın ya da babaannesi işte, niye annem diye seviyorsun ki..he bir de başlı başına saçmalık şurada; o çocuk senin oğlun senin annen değil ki, neden oğluna annem diyorsun...Kadınlar da mesela kocasından bahseder yanında çocuğuyla, der ki "babamız geldi etti"..Hayır o senin kocan, baban değil.O sadece çocuğun babası..Bunu okulda bize kadının kimliği, anne olduktan sonraki kadının cinsel duruşu ve cinsel kimliği adı altında çok irdeleyip anlatmışlardı..Neyse amaan..Bu arada 9dan sonra yenmeyenler için
Benim de dün kek aşermem tuttu, baktım iyice acı çektim, laptopu, bitki çayını, bardağı, kalei, ajandamı alıp yatak odasına gidip kek ortamından uzaklaştım eşim de adam baktı habire küsüp duruyorum bu ara, ona küsüp yatak odasına taşındım sanmış, "yok bu sefer keke küstüm" dedim.. Neyse bu gece son dilim kaldı o bitsin rahatlayacağım..Ay kendimi eş dışarı gitmesin diye evde gönlünü eğleyenlere benzettim he..Eşim her yemek sonrası tatlı yer, bizim burda da yeni bir pastane açıldı, her gece oradan bir şeyler alırdı, tabii ben de yerdim Sonra dedim hem hijyenik değil, hem pahalı, hem yağlı falan, ben daha iyilerini yaparım sana
Önce hazır pastabanlar derken, sonra yavaştan keke, sonra krema ile çakma pastaya, sonra çikolata eritmeler falan derken bayağı bir Ümit Usta kıvamına geldim pastacılıkta.Ee evde olmadı mı adam gider dışardan alır diye de daha adam son dilimi yerken, koşa koşa gidip çırpmaya başlıyorum o yüzden yapsam ayrı dert yapmasam ayrı dert

Herkese güzel, mutlu, hafif ve de zayıf bir gün diliyorum

yakar bacı nerelerdesin, iyileştin mi biraz.

Ya oğluna ayrı, kızına ayrı, eşine ayrı kahvaltı ve sonrası öğle yemeği derdiyle boğuşuyordur garibim ya da gizli gizli mekik çekiyordur bilemedim şimdi

Gönlüm mekikten yana olsa da, belkim çekmiştir yorganı kafasına kadar döne döne uyuyup dinleniyordur.

Selaaam :))

Canavara yenik düsmedim kizlar tuzlu kraker yedim gece oooh mis gibi valla tadida güzeldi ne yalan söyleyeyim

Tabii sabah tartiya cikipta ( su an isyerindeyim
Katindeyim ve karsima yarim dünya kadar bi kadin okudu enine kocamaaan bisey tabi bir bilse ben burda onun dedikodusunu yapiyorum ônünde ananas-hindistancevizi suyu, jambon, ekmek ve icetea var muhtesem kombin dogrusu )

Ne diyoduk ya ? Aaa gerizekali kadin ice teanin icine su koydu öğğ !

Tabii sabah tartiya cikipta 400 gram artida oldugumu görünce iyice mort oldum

Dün bir hedef belirletim nintendo wiide. Ve artik eskisi gibi hizli kilo vermek istemedigim icin hedefimi 4 kilo olarak belirledim 1 ay da süre verdim, yani 15 subatta 72,5 olmak istiyorum :)

( yee sen ye tuzlu kraker olaxan sen 72,5 kilo )

Bugun ne yedigimide soyleyeyim:

Sabah: yarim bardak süt
Arada: 180 gram yagsiz yogurt
Öglen: japon usulü makarna yedim, hazir paket aldim. 350 gramdi ve
353 kaloriydi..

karbonhidrati azaltilmia light yaziyodu üstünde bna makul geliyor valla daha öncede yemistim. Hernekadar light ürünler icin saglikli degil densede ben bütceme uygun olunca aliyorum
Ya,..

Aksama ne yerim bilmiyorum.

Ya ben ne yemek pisirsem diye hergün düsünüyorum
Ya

kendimle cebelşiyorum 1 haftadır ama galip gelen hep nefsim oluyor akşam eve gidene kadar herşey güzel diyet mdunda ama akşam eve giridğim an o ban agıcıklığnamı yapıyo anlamıyom annemin sofralrı tutamıyorum kendimi son 2 ayım yarın dmekle geçti
15 sne önceki günlüğümü buldum 7 sınıf öğrencisiyken ya neler yazmışım neler ama önemli olan konu yine kiloluyumben şişmanım ben derdiydii

geçmiş olsun hilalcim,yinede kan değerlerine baktırsan iyi olur.sağlık ocaklarında bile yapılıyo artık kan sayımı.

cnm sağlık ocağı beni tahlil yatırmaya gönderdi işte bide sordu kabızlık falan warmı başın dönüosa bağırsaklarında da sorun olabilir dedi ewet kabızlık war ama nese ya hayırlısı gecer inşallah bacım
iyiyim bugün bi güzel temizlik yaptım elim kolum kALKmıodu günlerdir

babamda gitmiş ballar kaymaklar pekmezler neler almış dioki ye de kendine gel bu ewde diyet neyim yapılmaz anam

icimdeki canavarla savasiyorum

bu canavar yemek yemek istiyor

daha dogrusu tatli yemek istiyor

ay aynen yaaaaaa kaşemin cebindee 3 tane tarif varrr biri waffle biri pankek diğeride irmik tatlısı
ne canavarmış bendekiiii hali hazıra bekliyorrrr oy oy

canım tekrar çok geçmiş olsun.
ama ama bence hata yapmaktasın hasatalık hali başkaaaa canımmm herşeyin başı sağlık biliyorsun kendini toparlaman için başka hastalılara davetiye çıkarmaman iiçin beslenmen gerekiyor illaa kalorili şeyler yemek zorunda değilsin ama tavuksuyuna çorba falan bitki çaylarıı nane limon gibi şeyler tüket lütfennn ağzının tadını bozmadan diyet yapmak daha doğru olmazmı

saol bacım aslında şok diyet yapmıyorum hiç her öğünde bi dilim ekmeğimi bi porsiyon yemeğimi ara öğünümü yapıyorum meyvemi yiorum akşamları çorbada içiyorum sadece sabah kahvaltı yapamıyorum cünkü 11de kalkıyorum oda annem yemek yapmış oluo yemek yiorum proteinde alıyorum akşam 5ten sonrada hiç bişey yemiyorum 5ten sonra yediğim şey bana kilo aldırıo bu arada bilmem farkındamısın 75.5ten 69.5e düştüm bacım bide dediğin gibi değilim artık 3 gün aç kalıp 4.gün yemeğe saldırmıyorum artık irademe hakim olabiliyorum

ama hastalığım hiç bitmiyor 15 günde bi öksürüğe tutuluyorum sağlıksızda beslenmiyorum bünyem zayıf dediğin gibi :26:

saol bacım yok bu ara hasta olduğum için diyet falan yapmadım yemeye calıştım hiç bişeyin tadı yok gibi babam gitmiş üzüm pekmezi almış kan yapıyormuş ama nasıl kullancam bilmiyorum bilen warmı

sana bişi diyimmi bu gidişle 15 sene sonraki halimizzzz de öyle olacakkkkk ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…