selam kızlar haftasonu kaçırANLar olmuş galbaa..
ben de kaçırdım ama çok az.yani hiç kaçamaksız hafta uygulaması beni frenledi kısmen
bugün de film izledik ,patlamış mısır yedim accıcık:26:
menüm:
sabah
1yum,peynir-zeytin,2,5dil ekmek,az helva
ara:az mısır
akşam 4 gibi yedim:ıspanak,yoğurt,1dil ekmek
ara:7gibi az çorba
Amin cümlemizin.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Onca yağına rağmen hala yememesi gereken şeyleri ısrarla yiyip sonra ama yarım kaşıktı, 2 çataldı, kaşık ucuydu yazıları okuduğumda aklıma ne geliyor biliyor musun?
Eki Görüntüle 605558
sadece bir dilim pizza yedim diyen adam geliyor..
hoşbulduk hayatım maaleseff kalabilir kalmasın ama yaaa şu boaza hakim olmak ne zorrr yaaa ofssss((
:))) iimiş minicik bebe ne anlayacaksa sestenn heheDDD aama bende arıyorum gün içindee babamlar oğluşumlaa konuşuyorlar annesi duy sesini diyor babam konuşurken bizimki kahkaahalar atıyorr bende dinliyorum yoksa sesime falan tepki vermez daha 4 aylık bebe
herkese tünaydın
güzel bi gün hastalığı aacık atlatmış durumdayım bugün kan tahlili neyim yaptırmak için doktora gidecektim ama yine gitmedim 10 gündür cekiorum bi doktora gitmek nasip olmadı bnde bida gitmicem iyileştim sanki ama dün burnum kanadı acep nedenki ayağa kalkınca başım dönüyo tansiyonum 8e 3 cıktı ço düşük kansızlık warmış bide ölmüşümde ağlayanım yok:26:
her neyse dün babam zorla yemek yedirdi düşüp bayılcan bi yerde, şu haline bak eridin bittin, gözlerinin altı simsiyAH gecti ,bida diyet lafı duymucam dio annem bi taraftan nişanlım bi taraftan hepsi ömrümü yio bende inadına gizli gizli dewam ediyorum
havada bugün cok güzel güneş war aklıma sewdiceğim geldi burda olsada beraber gezsek oyyy oyyy özledimmmmneyse kalkamda bare hawa güzelken temizlik yapam birazcık
herkese güzel bir gün diliyorum
yakar bacı nerelerdesin, iyileştin mi biraz.
geçmiş olsun hilalcim,yinede kan değerlerine baktırsan iyi olur.sağlık ocaklarında bile yapılıyo artık kan sayımı.
mihrace :hoşgeldin niye boş geldin inşan baklava getitrir
:
icimdeki canavarla savasiyorum
bu canavar yemek yemek istiyor
daha dogrusu tatli yemek istiyor
herkese tünaydın
güzel bi gün hastalığı aacık atlatmış durumdayım bugün kan tahlili neyim yaptırmak için doktora gidecektim ama yine gitmedim 10 gündür cekiorum bi doktora gitmek nasip olmadı bnde bida gitmicem iyileştim sanki ama dün burnum kanadı acep nedenki ayağa kalkınca başım dönüyo tansiyonum 8e 3 cıktı ço düşük kansızlık warmış bide ölmüşümde ağlayanım yok:26:
her neyse dün babam zorla yemek yedirdi düşüp bayılcan bi yerde, şu haline bak eridin bittin, gözlerinin altı simsiyAH gecti ,bida diyet lafı duymucam dio annem bi taraftan nişanlım bi taraftan hepsi ömrümü yio bende inadına gizli gizli dewam ediyorum
havada bugün cok güzel güneş war aklıma sewdiceğim geldi burda olsada beraber gezsek oyyy oyyy özledimmmmneyse kalkamda bare hawa güzelken temizlik yapam birazcık
herkese güzel bir gün diliyorum
@Hilal, geçmiş olsun bacım.Önce bir toparlan dikil ayağa sonra..bilmem gene mi yazıyor diyeceksin ama bu 863. yazışım; sen kafana göre antin kuntin aç kalıyorsun ya da şok diyeti yapıyorsun.Olmuyor işte kabul et, ne bünyen o kadar kuvvetli ne de iraden.Ya 3 gün kalıp 4.gün yemeğe saldırıp kiloyu geri alıyorsun ya da, 3 gün diyet yapıp , 4. gün hastalanıyorsun.Ben son kez sana kendine bir beslenme yöntemi seç diyorum, daha da sana bir şey demiyorum.20 kiloya yakın kilon var, annenler tabii bırak diyeti diyecek, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş, sana obez mi diyecekler ki..Ama sabah uyansan yumurtanla bir dilim ekmeğinle, peynirinle adam gibi kahvaltı yapsan, madem bu kiloya rağmen bünyen zayıf, ara öğünler yapsan, cevizini bademini yesen, her gün bir porsiyon meyve yesen, öyle 3 günde 3 kilo verdim zannetmen yerine 1 ayda 3 kilo versen olmaz mı?
Boşuna zaman kaybediyorsun.2 aydır mı buradasın? 2 aydır ya kendini aç bırakıp sonra yemeğe dalıyorsun, ya hep hastasın.Sonuç; hala 20 kiloya yakın yağı olan Hilal...Ahanda güneş bile açtı, bir ay sonra şubat ortası mart derken bahar gelecek, yaz gelecek, günler akıp geçecek..Sen şişman şişman yuvarlana yuvarlana o gelinliğe gireceksin, sonra evlenince de iyice salıp pişir ye derken, seneye burada 90 kiloyum evlilik beni şişmanlattı diye ortalarda gezeceksin.Geçmiş olsun tekrardan.
canım tekrar çok geçmiş olsun.
ama ama bence hata yapmaktasın hasatalık hali başkaaaa canımmm herşeyin başı sağlık biliyorsun kendini toparlaman için başka hastalılara davetiye çıkarmaman iiçin beslenmen gerekiyor illaa kalorili şeyler yemek zorunda değilsin ama tavuksuyuna çorba falan bitki çaylarıı nane limon gibi şeyler tüket lütfennn ağzının tadını bozmadan diyet yapmak daha doğru olmazmı
@
@Mattika, sen bebeklere takılan sıfat ya da seslenme biçimine ayar olmuşsun ya, ben de en çok bebekle gerizekalı gibi konuşanlara sinir oluyorum hani şu "agugu högugu, bugugu"gibi..Len o konuşamadığından, dil gelişimi henüz yeni başladığından uzaylı gibi konuşuyor, sen 40 yaşında kadın sana ne demeli huguguu bugugu diye ağzını büzüp konuşuyorsun, diye yamuk ağzına vurasım gelir.
Bir de herkesin o çocuğa "anneeem" demesi beni rahatsız eder.Onun bir annesi var yahu, sen halasısın ya da babaannesi işte, niye annem diye seviyorsun ki..he bir de başlı başına saçmalık şurada; o çocuk senin oğlun senin annen değil ki, neden oğluna annem diyorsun...Kadınlar da mesela kocasından bahseder yanında çocuğuyla, der ki "babamız geldi etti"..Hayır o senin kocan, baban değil.O sadece çocuğun babası..Bunu okulda bize kadının kimliği, anne olduktan sonraki kadının cinsel duruşu ve cinsel kimliği adı altında çok irdeleyip anlatmışlardı..Neyse amaan..Bu arada 9dan sonra yenmeyenler için
Benim de dün kek aşermem tuttu, baktım iyice acı çektim, laptopu, bitki çayını, bardağı, kalei, ajandamı alıp yatak odasına gidip kek ortamından uzaklaştımeşim de adam baktı habire küsüp duruyorum bu ara, ona küsüp yatak odasına taşındım sanmış, "yok bu sefer keke küstüm" dedim.. Neyse bu gece son dilim kaldı o bitsin rahatlayacağım..Ay kendimi eş dışarı gitmesin diye evde gönlünü eğleyenlere benzettim he..Eşim her yemek sonrası tatlı yer, bizim burda da yeni bir pastane açıldı, her gece oradan bir şeyler alırdı, tabii ben de yerdim Sonra dedim hem hijyenik değil, hem pahalı, hem yağlı falan, ben daha iyilerini yaparım sana
Önce hazır pastabanlar derken, sonra yavaştan keke, sonra krema ile çakma pastaya, sonra çikolata eritmeler falan derken bayağı bir Ümit Usta kıvamına geldim pastacılıkta.Ee evde olmadı mı adam gider dışardan alır diye de daha adam son dilimi yerken, koşa koşa gidip çırpmaya başlıyorum o yüzden yapsam ayrı dert yapmasam ayrı dert
Herkese güzel, mutlu, hafif ve de zayıf bir gün diliyorum[/Qbayıldım şuu teşhisinee aynen katılıyorum sana şekerim:)))) özelliklede kırmızıladımm kv diyor sinir oluyorum annem arada kaçırıyorum ama ananem diye seviyorrrr:))))
o benim bebeğim benden başkası anne demesin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada bizler boşuna böyle dombili omlmuyoruzzz tüm suçlu erkeklerr ohh günah keçisidie bulduk hiç bizde suç yok yyaşasın
ben kilolarımı evlendiğim ik sene aldım 1 yıl evden çıkmadıkdon yeni gömlek yeni hesabı herşey güzel evdesin yatıyorsun kalkıyorsun oh yeni evlisin döktür göster maharetini dört dörtlük sofralarr üstüne tatlıla yetmedi çerezlerr meyvelerrr ayy dombili olmuştum ben bir diyete girdim 7 kg verdim ama kociş gr vermeedi DDD hehe
Her öglen yemeginden sonra
Canim
Tatli yemek istemek zorundami?
kendimle cebelşiyorum 1 haftadır ama galip gelen hep nefsim oluyor akşam eve gidene kadar herşey güzel diyet mdunda ama akşam eve giridğim an o ban agıcıklığnamı yapıyo anlamıyom annemin sofralrı tutamıyorum kendimi son 2 ayım yarın dmekle geçti
15 sne önceki günlüğümü buldum 7 sınıf öğrencisiyken ya neler yazmışım neler ama önemli olan konu yine kiloluyumben şişmanım ben derdiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?