Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

saol bacım yok bu ara hasta olduğum için diyet falan yapmadım yemeye calıştım hiç bişeyin tadı yok gibi babam gitmiş üzüm pekmezi almış kan yapıyormuş ama nasıl kullancam bilmiyorum bilen warmı

hımsss gelip gittikçe bir iki tatlı kaşığı yiyeceksin özellikle sabah :) güne dinç başlamak için

(19 ekim-2 kasım)
***3. TAKIM 281. ETAP*** ETAP YEDİNCİSİ

S_A (79,4/ 78,0/ 1,4 / 1,76%)
Yakar76 (62,5 / 64,5/ -2,0 / -3,2%)
Se_zen (53,7 / 53,7/ 0,0/0,00%) izinli
Suhan2 (52,0/ 53,0 / -1,0 / -1,92%)
Gırgırına (83,0/84,0 /-1,0 /-1,20%)
Ejje89 (80,5/80,5/0,0/0,00%) izinli
nidah (61,5/60,9/0,6/ 0,98%)
Ilginnur (79,4/79,2/0,2/0,25%)
Hilal60300 (71,5/71,5/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak M e l o d i (63,0/63,0/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak

3. TAKIM ORTALAMASI: -0,33%

40cak-11 ocak

***3. Takım 291. Etap *** Etap Sekizincisi
S.A ( 76,5/ 76,5 / 0,00 / 0,00 % ) kilosu aynı
Yakar76 ( 63,5 / 65,2 / -1,7 / -2,68 %)
se_zen ( 56,3 / 56,0 / 0,3 / 0,53 % )
Gırgırına (88,0/ 90,0/ -2,0 / -0,76 % ) 288. Etapta izne çıktı sonuç 3 e bölündü
nidah ( 59,6/ 60.0 /-0,4 / -0,67% )
Ilginnur( 77.6/ 78,8 / -1,2 / -1,55 % )
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / 1,39 % )
hilal6030 (71,3 / 70.6 / 0,98 % ) ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / 1.49 % )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / 1,22 % )

19 ekimde 71.5mişsin, tam 3 ay geçmiş geçen hafta 70.6ymışsın.yani 3 ayda 900 gram vermişsin.
Herkes istediğini yer, istediğini içer, istediği diyeti yapar.
Ben sadece senin kilo değerlerinle, gidişatınla ilgili, senden büyük olarak, bir abla olarak, senin gibi anası babası, nişanlısı tarafından hep "aman ne diyeti, sen şahanesin" masallarıyla goygoylanmış biri olarak, kendi gelinliğine dobiş biri olarak girmiş ve hala düğün fotolarına baktıkça üzülen biri olarak seni son defa uyarmıştım.Eğer canını sıktıysam kusura bakma.

Bilmem farkındamısın diye bana sormuşsun ya, ben farkındayım, peki sen farkında mısın?

Tekrar geçmiş olsun, bu da benim sana son yazım olsun.

ya pardon özür dilerim ama yanlış bişey mi söledim benim amacım seni kırmak değil aksine senin bana yazdığını görünce mutlu oluyorum bende seni abla gibi görüyorum sen beni uyarınca mutlu oluyorum kendime geliyorum neden yanlış anladınki hala ne dediğimi bilmiyorum ama özür dilerim amacım seni kırmak falan değildi

bide izne ayrıldığımda 75.5 olmuştum yani kasımın sonunda 75.5düm sen beni uyarmadan önce bilinçsizce werdim o kiloyu 71e düştüm sonrasında hep senin önerilerine uyarak 69.5 oldum .hayır asla canımı sıkmadın her defasında senin yazılarını okudukça mutlu oluyorum tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam.

merhaba kızlar
ah mattika ve winston çok sağolun kızlar beni merak edip sormuşsunuz. dün akşamdan beri yatıyorum. akşam canavarları yatırdım. dizi izlerken mekik çektim saymadım ama karnım acıyana kadar çekip dinlendim. birdaha yaptım. sabahta yattım öğlen sonu saat 3 gibi kendimi biraz iyi hissettim 30 dk yürüdüm. bir duş aldım geri yattım. eşim işe gidince bende kalktım biraz çay içtim bakayım kızlar ne yapmış dedim. sabahtan tarhana çorbası yaptım acıktıkça onu içtim . toplasan 3 kase falan yani. neyse kızlar. ben kaçayım.

benimkiler gene taarruza geçtiler hiç eksik kalırlar mı. oğlum geldi anne yerle malı haftası için yarın program yapacağız . bana pasta yap ok . tamam oğlum neyse benim herif imana geldide anneniz çok hasta bir süre onu rahat bırakalım dede aldı çocukları dışardan birşeyler almış . onlarla ilgilendi. hatta hala şoktayım benimle bile ilgilendi çay getiriyor falan.

iyi akşamlar kızlar...

ayyy ayyy taşmı düşmüşkafaşına hadi hayırlışı inş. devamı gelir

yakar eşin sağolsun aklı başına gelmiş. onu da 3 gün yapsalar yorgunluktan ölürler, elli çeşit laf söylerler ha.

ilginnur bacı kaç dk yürüdün ne yaptın yazsana ne içtin ne yedin, anlatmıyosun hiç.

gırgırına benim de geçliğim kilolarla geçti, hele uni yıllarına nasıl yanıyorum. hep 70-75 arası oldum. ama doğum yaptım o kadar kilo aldım yine 72 yim şu an. kuzenlerim falan doğum yaptıkça aldıkları ekstra kilolarla 90 kilo geziyolar ortada. ben geçen yıl kilo verdim, yine vermem gerekiyo ama aslında baya iyi yerdeyim. iradeli olmak uzun vadede mutlu ediyo insanı.

winston bacı annemm diye seviyo kaynanam, söyledim bikere annem deme de ne dersen ne diye, ben odada yokken annem diyodu bu defa. ben varsam söylemiyodu, nasıl bi annem deme aşkıdır anlamış değilim. agı bugu deme olayına gelince ben büyük insan gibi muhatap oluyorum oğlumla, o zaman daha çabuk daha hızlı konuşuyolar. ama bazen öyle tatlı aguluyoki ben de onu taklit ediyorum
ama dediğin gibi görümcem yapıyo çocuklaşarak konuşuyo çocukla sürekli, hahah halanı da bebekleştirdin oğlum dedim ben de. rezillik yahu.
annecim diyorum ben, aslında doğru bulmazdım ama dilim alışıverdi. nedenini nasılını bi okuyayım merak ettim. babamız demiyorum ama. hmm

bugün de aç kaldım yemezsem ölmem mottosuna devan, yarın kilo almamış çıkıcam en azından inş.

kızlar pazartesi akşama doğru annemin dayısını kaybettiğimizden dolayı bilecikteydik oradada size haber veremedim 1-2 saat önce eve geldik gece girebilirim belki....

***3. Takım 292
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 65,2 /
se_zen ( 56,0 /
Gırgırına (90,0/
nidah ( 60.0 /
Ilginnur( 78,8 /
mattika ( 71,1 /
hilal6030 (70.6 /
ekino ( 79.1/
mihracee ( 65 /

o sezen seni gören hacı oluyor bacım. nasıl yeni yerin inşallah alıştın oraya

kızlar pazartesi akşama doğru annemin dayısını kaybettiğimizden dolayı bilecikteydik oradada size haber veremedim 1-2 saat önce eve geldik gece girebilirim belki....

gecmis olsun bacm

***3. Takım 292
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 65,2 /
se_zen ( 56,0 /
Gırgırına (90,0/
nidah ( 60.0 /
Ilginnur( 78,8 /
mattika ( 71,1 /
hilal6030 (70.6 /
ekino ( 79.1/
mihracee ( 65 /

Oo sezen hosgeldn cnm

Mattika: neler yapıyor sun yazmıyor sun demiş sin ya o an o yaziya baka baka agladim sakin yalnis anlama seninle alakasi yok gözümün onunden eşimın lafları geçti niye yazmadığımın gerçeği geçti aslında günlük yediğim yemek 7-8 kaşığı geçmez ken yürüyüş yaparken ekmek denilen şey hayatim da yokken niye zayıflayamadıgi mi anladım oturdum agladim.niye zayıflayamıyorum biliyor musunuz çünkü ben diyeti de yürüyüşte de hep eşim ve beni begenmeyen bir kaç kişi için yapıyorum sırf onlar görsün diye yapıyorum betül nasıl zayıflamış desinler diye yapıyorum beyin de kabul etmiyor gerekir se ters tepiyor ama zayıflamiyor yoksa benim verecegim kilo 3 ay bilemedin 4ay verilip bitecek bir kilo idi ama 6 ay oldu sonuç tırrt zaten sizin motiveniz tuttu ayakta beni hani bir ara gelmedim sonra zayıflamasamda gelip sohbet edeceğim çünkü sevdim sizi öyle likle döndüm winston demiş sin ya hani hasetlendim bende mekik aletin den yazacagim diye hiç özen me hani çocuğa zorla yemek yedirirler ya öyle yürüyorum az yazayim da rahatlarım dedim öyle yani aman anlat anlat ne çok dobiş derdim var bitmez valla hadi sağlıkcak la kalın

Valla bak bugün kedisiz de aklıma geldin
Öğleden sonra seni andım, eskiden gelir şen şakrak bol bol yazardın bacım, şu bir aydır pek bir neşesizsin, sankim pek yazasın yok gibi, bir keyifsizlik var gibi.Neyse derdin salla gitsin bacım, senden kıymetli değil ya...

O kocam için anam için bir başkası için zayıflıyorumlara dertlenme, bilakis seni gaza getirsin.Ben diyette bir gün gözümü açıp malkoçoğlu olmadım, hepimiz zor zamanlardan geçtik.Sen yokken geçen sene yazmıştım; eşim ki ben 90 kiloyken bile bana diyete ne gerek var diyen biriydi, bir gece halıda yatmışım kediyle oynuyorum, eşim de eline şarj kablosunu almış kediye uzatıp çekiyor, sonra kabloyu sallayıp benim açıkta olan göbeğime vurdu şakadan.Tam da bu şarjın kafası geldi göbeğime ve cidden acıdı.Eşime "ya acıdı ama " falan derken, o gülerek "saçmalama o göbekteki onca yağ varken, kırbaçla vursam işlemez, acımaz" gibi bir laf etti.Hani suratıma vursa yani fiziksel bir darbe olsa o an o kadar üzülmezdim, çok alındım o akşam.Ve kendimce söz verdim, "ben bu göbeği eritirim ama sen erittiğin bu kalbi onarabilir misin" diye..Bir de 75 kilo falanken "bu gece kendime ödül versem mi" diye dolanırken, eşim "sen 3 gün diyet yapıp 4 gün ödül derdine düşüyorsun, gene 90 olursun, sende zayıflamaya toto yok" dedi.O zaman da ona "inşallah zayıflıktan hastanelere düşerim, sebebim de sen olursun" dedim..Neyse ama ben 69 oldum bacım, inşallah 65 de olacağım...Şimdi eşim 98 kilo, yusyuvarlak, koca suratlı, koca göbekli..Sanki yanımda dedemle geziyormuşum gibi hımbıl.Kalkıp bir yere gidiyoruz "yavaş yürü, nefesim kesildi" diye diye arkamdan geliyor..Ama ben kilo verdim daha da gençleştim, şimdi genç kız gibi sek sek sekiyorum, o ise koca göbeğiyle dinlene dinlene peşimden geliyor....Yani bacım pısıp oturmak, ona buna dertlenmek yok..
Gün gelecek sen de o sene dalga geçen, snei eleştiren ya da seni beğenmeyenlere kapak yapacaksın ve onlar o kapakla birlikte köşede melül melül dururken sen kendi zaferine gülümseyeceksin..Sırf final kısmındaki bu gülümsemeyi düşün ve asla pes etme bacım.

bazen yorulup zorla yapıyomuşuz gibi geliyo ama kendine de bi sor, mutlu musun bu halinden. kıyafetler olmaz, göbek çıkar ne giysen, yani benim öyle, kendim mutsuzum be bacım bu kilolardan. onun bunun dediğiyle bi yere varılmıyo. eğer umursamasan gülüp geçsen mutlu bi dobiş olarak yaşar gidersin. durum seni üzdüğüne göre kendin de mutlu değilsin bu durumdan. ve önemli olan da bu. kendin için zayıflıcaksın.
kendin için derken eşini ya da başkasını umursamıcaksın değil, kilo vericeksin onlar gördükçe, yapabildiğin onlara da gösterdikçe kendine güvenin artıcak. ondan sonra gerisi gelir zaten.
sen ne yaptın ne ettin yaz bacım, eşine kızıyosan onu da yaz, burda herşeyi paylaşıyoruz baksana. yazmassan kendi psikolojine gömülüp gidersin çıkması daha zor olur.
ben yemeye başladım yine deli gibi, tatlı yiyeyim kaçamağım olsun dedim ama tatlıyla kalmadı, sonra diyete dönmekte çok zorlandım. vazgeçmeyi düşündüm. vazgeçsem mutlu olacağımı bilsem o an bırakmıştım. ama limbirdeyen yağları istemediğimden mecbur geri döndüm diyete. winstonun yemezsen ölmezsin lafını da düstur edindim.

böyle bi ileri bi geri sancılana sancılana olucaz bacım.
winston da yazmış bi anda malkoçoğlu olmadık diye, geçen sene ben ideal kiloma çok yaklaşmıştım, malkoçoğlu modundaydım. winston arayışlarda, o diyet bu diyet gezmelerdeydi. bak şimdi olayı çözmüş. zamanla oluyo yani yeter ki vazgeçme.

@Ekino; başınız sağolsun bacım.
Ben de yarın anneannemlere baş sağlığına gideceğim.

@Hilal; darılmaca alınmaca yok bacım.Özüre gerek hiç yok bacım.Ben sadece senin orada" bilmem farkında mısın ben çok kilo verdim" diye yazışındaki üslubu beğenmedim.Ben farkında olduğum için seni uyardım zaten.3 aydır aynı suda yüzüyorsun.Kilo almışsın onu vermişsinleri niye hesap ediyorsun bacım? o zaman sen bir ay ye, 70den 80e çık, sonra geri 70e in, de ki "ama ben 10 kilo verdim"..İyi de burası zayıflama grubu, kilo alıp onu vermek önemli değil, olan kiloyu vermek başarı.
O yüzden senin 3 aylık zayıflama durumun 900 gram bacım, yani ay başına 300 gram.Her ay 300 gram verirsen, yaza kaç gram vermiş olursun onu da oturup senin hesaplaman lazım.Benimki sadece sana uyarıydı.
Senlik de bir şey yok, daha da kimseye laf etmeyeceğim bacım.
Herkesin bir aklı, mantığı var, isteyen somun ekmeği kemirir, isteyen makarna tenceresine kafasını sokar, isteyen reçel kavanozuyla uyur, köyün delisi gibi herkese laf etmemin anlamı ne
özetle; hepimiz bacıyız, hepimiz kardaşız, küslük yok olamaz da

Bir şeyler diyecektim hah yarın anneanneme , ordan da anneme gideceğim, akşam eşimin iş yemeği var ben de anneme yani pastaneye gideyim yemeğe Ay en son gittiğimde orda iki lokma şey yemiştim, eve zor koşmuştum sinameke yüzünden..
Gece yarısı ne akla gene içtiysem şu çayı, yarın atlet Elvan bacı gibi İstanbul kazan ben kepçe postacı koşuşuyla dolanacağım
sanırım

Neyse yarın akşam inşallah kazasız eve dönerim
Hepinize kilocukların gitmiş olduğu bir sabah diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…