Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yürüyüş yağ yakmak için bacım, löp löp yağları eritmek için bana lazım, sırf evdeyim bi de, çalışsam yine hareket ederim.
senin yaptığın sporlar en iyisi, vücut çok güzel şekilleniyo, tracy nin videosunu yaptığım hafta göbeğim kaybolmuştu sanki bi anda.
ağırlıklarım 1 er kilo benim, kollarım da toparlandı. sen 3 er kiloyla mı çalışıyosun, süpersin yanee
65 i göreyim pilates olur tracy olur rutine bağlıycam. ama şimdi koşu bandında ter atmak iyi geliyo bana.
bunca yağla kolun bacağın bi yere uzanmıyo zorlanıyosun, kiloları az atayım sonra bacağı enseye değdirmeye başlarım

özetle takdir ettim seni, hem verdiğin kilolardan hem form tutmuş esnekleşmiş vücudundan ötürü.

wişton yine beni güldürdün ya şağol ben şenin anlatışına tam yerinde bu işaretleri koyuşuna felan gülüyorum yokşa ben dayağa karşıyım

kızlar pazartesi akşama doğru annemin dayısını kaybettiğimizden dolayı bilecikteydik oradada size haber veremedim 1-2 saat önce eve geldik gece girebilirim belki....

başınız sağolsun ,Allah rahmet eylesin..

m.ali birand da bugün vefat etmiş.Rabbim rahmet eylesin. cümlesinin kabri nur olsun...

***3. Takım 292.Etap***
S_A (76,6 / 76,9 / -0,3/ % -0,39)
Yakar76 ( 65,2 / 64,6 /0,6 / %0,92 )
se_zen ( 56,0 / 57,0 / -1,0 / -1,79 % )
Gırgırına (90,0/ 0,00 / 0,00 / 0,00 % ) bildirimde bulunmadı
nidah ( 60.0 / 60.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı
Ilginnur( 78,8 / 78.1 / 0.7 / %0.88 )
mattika ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
hilal6030 (70.6 /69.7 / 0.9 /%1.27 )
ekino ( 79.1/ 78.1/ 1 / %1.26 )
mihracee ( 65 / 0,00 / 0,00 /0,00 % ) bildirimde bulunmadı

3. Takım ortalaması : 0,26 %

Selam kızlar,
uzun zamandır giremiyorum. aslında arada bakmaya çalıştım bir kaç akşam ama geçmişi okuyum diyordum hep fakat cevap yazana kadar sürekli araya bir şey girdi.

Pazartesi yeni işime başladım.
İş şu an için bana çok karışık geliyor. Hem karışık hem zor, hem çok yoğun. Eski işimdeki rahatım olmayacak anlaşılan. Ama parası iyi ne yazık ki. Sistemler çok eski. çalışanlar çok eski. şimdilik geçici olarak başka bir yerdeyim çünkü benim şube açılmadı. öyle kenarda oturup işlere bakıyorum. tabii yapmayınca da her şey daha karışık geliyor. İnternete gündüz girme şansım hiç yok. akşamları da gelip notlarımı falan temize çekiyorum kendime iş planları falan hazırlıyorum.

diyet işi şimdilik sanırım beklemede. gerçi beklemede olsa yine iyi ama sıkıldıkça yiyorum sanki. fakat kendimi çok da sıkma taraftarı değilim çünkü bu ara biraz kendimi serbest bırakmaya ihtiyacım var. yapılacak işler diye elime bir dosya tutuşturdular sağ salim onları yapabilirsem sanırım rahat edicem. çünkü nerede ne yapılır bilmiyorum. sabah akşam onlarla uğraşıyorum rüyamda bile görüyorum. tam açıklamadıkları gibi bu işlerin epey de cezası var. hayırlısı ile bir bitirsem de şubemi açsam.

Salı günü de eşimin dedesi vefat etti. kayın validemler memlekete gittiler. bende işe yeni başladım izin alamam. kızıma eşim bakıyor. o da akşamları artık yoruluyor o yüzden akşamları da kızla ilgilenmem gerekiyor. anlayacağınız çok yoğunum kızlar çookkkk.

Mihracee canım aynı yazsanız diye yazmışsın gördüm fakat uzun zamandır yapılan bir uygulama gereği bu şekilde bilidirimleri yapamıyoruz. daha önce bununla ilgili uyarı almıştık. o yüzden seni bildirimde bulunmadı diye yazdım bacım. yarını bekleyemedim çünkü yarın girme şansım olmayacak. listenin yayınlanmama ihtimaline karşı bu geceden listeyi paylaşım alanında paylaştım.

kısa zamanda yoluna girer alışırsın umarım yeni işine. değişimler sancılı oluyo ama sonu güzel olsun yeter ki.
takım kurallarımıza göre perşembe günü bildirim yapmayan bildirimde bulunmamış sayılıyo zaten. mesaj sayma işi de askıda kaldı sen olmayınca. bikaç kişiyle gidiyo takım. ne yapsak bilmiyorum. bu 3.takım kaderini değiştiremedi bi türlü

Sazen yeni işin hayırlı olsun düzelir ins

Winston cüm yine koşu bandın dan bildiriyorum:-D canım:-D:-D:-D

merhaba kızlar

mattika nidah ve geçmiş sayfalarda- çok geçmişi okuyamadım çünkü- başın sağolsun demiş tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin....

mattika aslında nasıl verdim bu kiloyu bilmiyorum çünkü ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım....darısı diğer haftaların başına....haftada bir kilo hesabıyla nisan sonu mayıs ortaları gibe tam bahar döneminde çıtır olcez inşallahhh:13:

Vay vaaay vaaaaay bi sabah bi akşam koşu bandı haa
Çok pis kıskandım

Kendime geldim sayenizde akşam 9 dan sonrada su dışında birşey de içmiyorum şükür birde bugün -700gr görünce iyice gaza geldim gerçi aldığım kilo idi ama olsun ha Birde sana diyeceğim var kaç denemedir yoğurt yapıyorum 3 cude oldu şükür nasıl sevindim artık evim de bir şey daha doğal olacak sen doğallık seversin diye söyledim bana da bakın hele sanki sana yaptım yoğurdu sevin diyorum ha ha ha...gerçi yakın olsan yapardım bebek li kadına yardım sevap tır

Eşimin gençken çalıştığı 2 dambılı varmış bacım, ben bir ara dambıl diye tutturunca annemlerin evinde var, alma ben getiririm dedi, bir getirdi ki dediğim gibi 3er kilodan.Benim şimdi kollar kas tuttu, tuttuğumu deviriyorum, tam bir pehlivanım
Kolları hani büküp kırma var ya dambılla, onda aynı anda 6 kiloyla çalışamıyordum ilk başladığımda, tek kol 15er çalışıyordum, şimdi 2dambılıda alıyorum aynı anda 40 kere indir kaldır yapıyorum banamısın demiyor He diyecen, garezin kime, ne diye tepiniyon onca yükle..Kollarım sarkmasın, ordaki kaslar çalışsın, sarkıklık olmasın diye..Gerçi uzmanlar diyor küçük ağırlıkla başlayın arttırın da benimki pinti işi oldu evdekiyle idare ettim.Şimdi de bana hafif geliyor ama daha da 5er kilodan 10 kilo ile çalışırsam ne bilem o kadarı da fazla geliyor, sonuçta bir Naim Süleymanoğlu olmayacağım yani

Ama koşu bandı işi bilmem hoşuma gitti.Binsem, taksam kulaklıkları, dinlesem bir Ankaralı Namık, altta eşimin siyah çorapları üstünde şort niyetine boxerı Uleeeynn zamanında heza vardı bana sevabına spor kıyafetiyle, pijama alacaktı o da gitti neyse ne diyordum, açsam deli gibi camları, bol oksijenle gözleri kapatıp sanki dağda bayırda koşuyor gibi koşsam falan..Neyse bakalım.

Başınız sağolsun bacım.Bu ara tövbe tövbe toplu ölüm gibi, habire ani ölümler oluyor.
Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin.
Yeni işin hayırlı olsun, özlettin kendini, yoğunluğun tez zamanda biter inşallah.

annnnnnnnaaaaaaaaaaaaam oku oku anca bitii yav....bol sayfa geçmiş 2 günde beee...neyse sabaha ene kaldı şurda yatam bari....datlı rüyalar sizin totolar çoktan pirelerle kucaklaşmışdır benim totomda oturmaktan ramazan pidesi gibi yassıldı hihiiibu arada özlemişim burayı kızlar iyi geliyor burası gerçekten:13:

dün giremedim yoğunluktan iş nedniyle sabah tartılıp yazyaım dedim ama sanırım başkan yoğun olduğu için perşembe akşamdan yayınlamışş düşünemedim bu ihtimali cuma öğlen yayıınlar diye düşnmüştüm

Günaydın lar ... Iyisiniz dir inşallah hadi herkese hayırlı günler beni bugün fazla aramayın işlerim var hadi tamam tamam uzulmeyin akşama geleceğim :-D:-D

tebriklerr yoğurt doğal olmazsa ne işe yarar, onu faydası doğallığında. tşk ederim bacım oturur yoğurt kaşıklardık karşılıklı

o eşinin anasının evi de spor salonu gibiymiş mübarek. aynı zamanda dobişle dolu sanırım sorsan ne koşu bandı ne dambıllar bi işe yarıyo derler.
kolların çok şekle girmiştir 40 defa ne demek
kıskandım çok fena kıskandım, ben de çok kıskanç oldum bugünlerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…