Söyliyem eşime, şu koşu bandını alsın yahu, ne bu böyle herkes koşu bandından bildiriyor.
Yakında 3. gruba giriş şartı; koşu bandından bildirmek olacak
2 gündür yogaya sardım, üzerinde şu an yaza çize çalışıyorum.30umdan sonra acuk geç olmuş olacak ama ben böyle bacağı alalım kulağa sokalım, kafayı bacak arasından geçirelim falan gibi toto üstüne oturmalı, terlemeden, kasmadan ama bir o kadar esneyerek, kasları çalıştırıp sıkılaştırarak çalışmaya gönül vermişim yahu
O yüzden bu totonun koşu bandına çıkıp aralıksız 10 dakika koşacağını bilsem hemen he diyeceğim ama bende o toto yok sanırım
Neyse ben kaçar, herkese güzel bir gün diliyorumm
(Hilal'e mukayyet olun, yokluğumda çekirdeğe vurmasın kendini)
kızlar pazartesi akşama doğru annemin dayısını kaybettiğimizden dolayı bilecikteydikoradada size haber veremedim 1-2 saat önce eve geldik gece girebilirim belki....
***3. Takım 292.Etap***
S_A (76,6 / 76,9 / -0,3/ % -0,39)
Yakar76 ( 65,2 / 64,6 /0,6 / %0,92 )
se_zen ( 56,0 / 57,0 / -1,0 / -1,79 % )
Gırgırına (90,0/ 0,00 / 0,00 / 0,00 % ) bildirimde bulunmadı
nidah ( 60.0 / 60.0 / 0 / %0 ) kilosu aynı
Ilginnur( 78,8 / 78.1 / 0.7 / %0.88 )
mattika ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
hilal6030 (70.6 /69.7 / 0.9 /%1.27 )
ekino ( 79.1/ 78.1/ 1 / %1.26 )
mihracee ( 65 / 0,00 / 0,00 /0,00 % ) bildirimde bulunmadı
3. Takım ortalaması : 0,26 %
Selam kızlar,
uzun zamandır giremiyorum. aslında arada bakmaya çalıştım bir kaç akşam ama geçmişi okuyum diyordum hep fakat cevap yazana kadar sürekli araya bir şey girdi.
Pazartesi yeni işime başladım.
İş şu an için bana çok karışık geliyor. Hem karışık hem zor, hem çok yoğun. Eski işimdeki rahatım olmayacak anlaşılan. Ama parası iyi ne yazık ki. Sistemler çok eski. çalışanlar çok eski. şimdilik geçici olarak başka bir yerdeyim çünkü benim şube açılmadı. öyle kenarda oturup işlere bakıyorum. tabii yapmayınca da her şey daha karışık geliyor. İnternete gündüz girme şansım hiç yok. akşamları da gelip notlarımı falan temize çekiyorum kendime iş planları falan hazırlıyorum.
diyet işi şimdilik sanırım beklemede. gerçi beklemede olsa yine iyi ama sıkıldıkça yiyorum sanki. fakat kendimi çok da sıkma taraftarı değilim çünkü bu ara biraz kendimi serbest bırakmaya ihtiyacım var. yapılacak işler diye elime bir dosya tutuşturdular sağ salim onları yapabilirsem sanırım rahat edicem. çünkü nerede ne yapılır bilmiyorum. sabah akşam onlarla uğraşıyorum rüyamda bile görüyorum. tam açıklamadıkları gibi bu işlerin epey de cezası var. hayırlısı ile bir bitirsem de şubemi açsam.
Salı günü de eşimin dedesi vefat etti. kayın validemler memlekete gittiler. bende işe yeni başladım izin alamam. kızıma eşim bakıyor. o da akşamları artık yoruluyor o yüzden akşamları da kızla ilgilenmem gerekiyor. anlayacağınız çok yoğunum kızlar çookkkk.
Sazen yeni işin hayırlı olsun düzelir ins
Winston cüm yine koşu bandın dan bildiriyorum:-D canım:-D:-D:-D
Vay vaaay vaaaaay bi sabah bi akşam koşu bandı haa
Çok pis kıskandım
yürüyüş yağ yakmak için bacım, löp löp yağları eritmek için bana lazım, sırf evdeyim bi de, çalışsam yine hareket ederim.
senin yaptığın sporlar en iyisi, vücut çok güzel şekilleniyo, tracy nin videosunu yaptığım hafta göbeğim kaybolmuştu sanki bi anda.
ağırlıklarım 1 er kilo benim, kollarım da toparlandı. sen 3 er kiloyla mı çalışıyosun, süpersin yanee
65 i göreyim pilates olur tracy olur rutine bağlıycam. ama şimdi koşu bandında ter atmak iyi geliyo bana.
bunca yağla kolun bacağın bi yere uzanmıyo zorlanıyosun, kiloları az atayım sonra bacağı enseye değdirmeye başlarım
özetle takdir ettim seni, hem verdiğin kilolardan hem form tutmuş esnekleşmiş vücudundan ötürü.
Selam kızlar,
uzun zamandır giremiyorum. aslında arada bakmaya çalıştım bir kaç akşam ama geçmişi okuyum diyordum hep fakat cevap yazana kadar sürekli araya bir şey girdi.
Pazartesi yeni işime başladım.
İş şu an için bana çok karışık geliyor. Hem karışık hem zor, hem çok yoğun. Eski işimdeki rahatım olmayacak anlaşılan. Ama parası iyi ne yazık ki. Sistemler çok eski. çalışanlar çok eski. şimdilik geçici olarak başka bir yerdeyim çünkü benim şube açılmadı. öyle kenarda oturup işlere bakıyorum. tabii yapmayınca da her şey daha karışık geliyor. İnternete gündüz girme şansım hiç yok. akşamları da gelip notlarımı falan temize çekiyorum kendime iş planları falan hazırlıyorum.
diyet işi şimdilik sanırım beklemede. gerçi beklemede olsa yine iyi ama sıkıldıkça yiyorum sanki. fakat kendimi çok da sıkma taraftarı değilim çünkü bu ara biraz kendimi serbest bırakmaya ihtiyacım var. yapılacak işler diye elime bir dosya tutuşturdular sağ salim onları yapabilirsem sanırım rahat edicem. çünkü nerede ne yapılır bilmiyorum. sabah akşam onlarla uğraşıyorum rüyamda bile görüyorum. tam açıklamadıkları gibi bu işlerin epey de cezası var. hayırlısı ile bir bitirsem de şubemi açsam.
Salı günü de eşimin dedesi vefat etti. kayın validemler memlekete gittiler. bende işe yeni başladım izin alamam. kızıma eşim bakıyor. o da akşamları artık yoruluyor o yüzden akşamları da kızla ilgilenmem gerekiyor. anlayacağınız çok yoğunum kızlar çookkkk.
Mihracee canım aynı yazsanız diye yazmışsın gördüm fakat uzun zamandır yapılan bir uygulama gereği bu şekilde bilidirimleri yapamıyoruz. daha önce bununla ilgili uyarı almıştık. o yüzden seni bildirimde bulunmadı diye yazdım bacım. yarını bekleyemedim çünkü yarın girme şansım olmayacak. listenin yayınlanmama ihtimaline karşı bu geceden listeyi paylaşım alanında paylaştım.
kızlar pazartesi akşama doğru annemin dayısını kaybettiğimizden dolayı bilecikteydikoradada size haber veremedim 1-2 saat önce eve geldik gece girebilirim belki....
tebriklerr yoğurt doğal olmazsa ne işe yarar, onu faydası doğallığında. tşk ederim bacım oturur yoğurt kaşıklardık karşılıklıKendime geldim sayenizde akşam 9 dan sonrada su dışında birşey de içmiyorum şükür birde bugün -700gr görünce iyice gaza geldim gerçi aldığım kilo idi ama olsun ha Birde sana diyeceğim var kaç denemedir yoğurt yapıyorum 3 cude oldu şükür nasıl sevindim artık evim de bir şey daha doğal olacak sen doğallık seversin diye söyledim bana da bakın hele sanki sana yaptım yoğurdu sevin diyorum ha ha ha...gerçi yakın olsan yapardım bebek li kadına yardım sevap tır
o eşinin anasının evi de spor salonu gibiymiş mübarek. aynı zamanda dobişle dolu sanırımEşimin gençken çalıştığı 2 dambılı varmış bacım, ben bir ara dambıl diye tutturunca annemlerin evinde var, alma ben getiririm dedi, bir getirdi ki dediğim gibi 3er kilodan.Benim şimdi kollar kas tuttu, tuttuğumu deviriyorum, tam bir pehlivanım
Kolları hani büküp kırma var ya dambılla, onda aynı anda 6 kiloyla çalışamıyordum ilk başladığımda, tek kol 15er çalışıyordum, şimdi 2dambılıda alıyorum aynı anda 40 kere indir kaldır yapıyorum banamısın demiyorHe diyecen, garezin kime, ne diye tepiniyon onca yükle..Kollarım sarkmasın, ordaki kaslar çalışsın, sarkıklık olmasın diye..Gerçi uzmanlar diyor küçük ağırlıkla başlayın arttırın da benimki pinti işi oldu evdekiyle idare ettim.Şimdi de bana hafif geliyor ama daha da 5er kilodan 10 kilo ile çalışırsam ne bilem o kadarı da fazla geliyor, sonuçta bir Naim Süleymanoğlu olmayacağım yani
Ama koşu bandı işi bilmem hoşuma gitti.Binsem, taksam kulaklıkları, dinlesem bir Ankaralı Namık, altta eşimin siyah çorapları üstünde şort niyetine boxerıUleeeynn zamanında heza vardı bana sevabına spor kıyafetiyle, pijama alacaktı o da gitti neyse ne diyordum, açsam deli gibi camları, bol oksijenle gözleri kapatıp sanki dağda bayırda koşuyor gibi koşsam falan..Neyse bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?