- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
***3. Takım 292
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 65,2 / 64,600/0,6/0,92
se_zen ( 56,0 /
Gırgırına (90,0/
nidah ( 60.0 /
Ilginnur( 78,8 /
mattika ( 71,1 /
hilal6030 (70.6 /
ekino ( 79.1/
mihracee ( 65 /
Mattika: neler yapıyor sun yazmıyor sun demiş sin ya o an o yaziya baka baka agladim sakin yalnis anlama seninle alakasi yok gözümün onunden eşimın lafları geçti niye yazmadığımın gerçeği geçti aslında günlük yediğim yemek 7-8 kaşığı geçmez ken yürüyüş yaparken ekmek denilen şey hayatim da yokken niye zayıflayamadıgi mi anladım oturdum agladim.niye zayıflayamıyorum biliyor musunuz çünkü ben diyeti de yürüyüşte de hep eşim ve beni begenmeyen bir kaç kişi için yapıyorum sırf onlar görsün diye yapıyorum betül nasıl zayıflamış desinler diye yapıyorum beyin de kabul etmiyor gerekir se ters tepiyor ama zayıflamiyor yoksa benim verecegim kilo 3 ay bilemedin 4ay verilip bitecek bir kilo idi ama 6 ay oldu sonuç tırrt zaten sizin motiveniz tuttu ayakta beni hani bir ara gelmedim sonra zayıflamasamda gelip sohbet edeceğim çünkü sevdim sizi öyle likle döndüm winston demiş sin ya hani hasetlendim bende mekik aletin den yazacagim diye hiç özen me hani çocuğa zorla yemek yedirirler ya öyle yürüyorum az yazayim da rahatlarım dedim öyle yani aman anlat anlat ne çok dobiş derdim var bitmez valla hadi sağlıkcak la kalın
***3. Takım 292
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 65,2 /
se_zen ( 56,0 /
Gırgırına (90,0/
nidah ( 60.0 /
Ilginnur( 78,8 / 78.1/0.7/%0.88)
mattika ( 71,1 /
hilal6030 (70.6 /
ekino ( 79.1/
mihracee ( 65 /
Günaydın Ay kızlar çok sağolun hele winston güldürdün yine beni mattika dikkat et dün ben düşüyordum
Hep gün ne yedim yazayim bari bugün oruçluyum ins sahur yok iftar dada bol soğan li salata çorba düşünüyorum
oğluşun büyüşün bekle dinimiz bile emzikli kadına ramazanda izin vermiş nafileyle vucudunu yormayok başta hızı artırmadan yazdım sonra bıraktım telefonu, çok pis olur koşu bandından düşmesi.
oruç ben de tutmak istiyorum ama bekliyorum bakalım oğlan büyüsün
Gunaydın hatunlar
Eksi cıkmayı basardım. Simdi koşu bandından bildiriyorum ayrıntılar az sonra
ilginnur selam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?