Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şu anlattıkların aynen bendede var canımmmmmmmmmşuan bebeğim var hayatımda ondna dolayu mutluyum amaa nekadar srer bu mutluluk bilemiyorum:)))

Kızlar inanamıyorum dun akşam yemeğinde iki dilim pizza yedim gece çekirdek yedim 2 bardak kola ictim - meyve yedim uyumadan önce az önce tartldm ki ne goreyim tam net 69 kilo oyy mutluluktan uçacak durumdayim acaip gaza geldim motivasyonum yerine geldii ohh be çok şükür kilo alınca winstona nasıl hesap veririm diye düşünüyordum :)

adaletin bumu dünya
hatun yemiş pizzayı yemiş çekirdeği içmiş kolayı almamış kiloları. ben 1 dilim ekmek hoppp ertesi gün +500 uleyynnnn dünya adaletin yok senin.
kız gaza gelip yeme bir daha . aras her zaman kütük getirmez derler bizim memlekette

vinston ne güzel özetlemişsin olayları vallahi imrendim.... bana bile özet oldu....bizim grupta yay fazla heralde öylemi.....

Yay olmayan gırgırınanın bile yükseleni yay.Bizde bir yay fazlalığı evet var bacım.
Aynı anda regl olan, aynı anda evden kaçası gelen, aynı anda kocayla didişen insanlar olarak ortak noktalarımız çok maşallah.

Yakar kızzz, eskiden totosuyla ceviz kıranlar vardı, sende de maşallah ne kaslı toto varmış, iğneyi kırdım deyince aklıma ceviz geldi, caaanım bim çayını ekrana püskürttüm
Ben aşı işini en son 5. sınıfta, iğne işini de orta birde bıraktım.12yaşımdan sonra totoma iğne sokan babayiğit çıkmadı.
Haa toto değil de, evlenirken kan veriliyor ya tüp tüp, o zaman 3 gün ağladım.Kızılay'a gidiyoruz kapısında "değil sen, Brad Pittle evlencek olsam gene de iğneleri sokup, kan vermem" diye Bakırköyde eşime çemkirip ağladım sokak sokak.Bir de kolumu delik deşik ettiler kan çıkmadı, en son elimin üstünden aldılar bir adam yıkanmalık kanı.Pehh..Neyse iğne feci tırstırır beni, Allah kimseyi hasta etmesin, iğneye muhtaç hele hiç etmesin.

görürsün merak etme . sen mattika maşallahınız var istikrarlısınız.

Beni beğenmiyor musun?
Ben istikrarlı değil miyim? ben de zayıflamıyor muyum? ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de maşallahlık biriyim, beni iteklemeyin, eziklemeyin, tamam bir daha reçel yiyenen ses etmeyeceğim, beni de aranıza alın

Anaaam bir insan da otur oturduğun yerde, karda kışta nere gidiyon, daha iyisini mi bulacan şudur budur diye beni sakinleştirmedi ya arkadaş, herkesin gidesi varmış meğer.
Okul için hep söylediğim bir şey var, bir cuma namazından sonra elinde kitapları kafasında takkesiyle namazdan kampüse koşan bir dede görmüştük, hatta aynı masaya oturduk bahçede.Dede 65 mi 67mi ne yaşında hukuk okumaya başlamıştı bizim yan fakültede.Bize "hiç bir şey için geç değil kızlar" demişti.Kim böyle eğitimle ilgili geç mi kaldım ya da zor mu olur şudur budur dese hep o takkeli hukuk öğrencisi dede gelir aklıma.
keşkeler çok can acıtır bacım, bazı şeylerin geri dönüşü, toparlanışı yoktur ama olanlar içimizde kalmasın, yara olmasın, gerçekleşebilirken gerçekleşsinler.
Hakkında hayırlısı, umarım istediklerini gerçekleştirirsin.

Bu aralar pek canım sıkkındı/sıkkın.Yemekle alakam kalmadı diyebilirim.
Evet sağlıksız ama ne bileyim böyle oldu işte

Ben de geçen hafta gece 2de resmen bir adam yıkamalık leğene mısır patlattım.Hala yer gök mısır.Ne çok koymuşsam, her yere dağıldı, 10 kez temizleim hala köşe bucaktan mısır çıkıyor.Neyse, o leğeni ki bol tuzlu ve yağlı yedim ertesi güne yarım kilo mu ne az çıktım yahu.Bazen matabolizma da bizle oynuyor arkamızdan keh keh gülüyor gibime geliyor.Bu zayıflamadır, diyettir çok zor işler yahu.yani diyetisyene gidiorsun al 2 dilim ekmek, kibrit kutusu peynir diyor ya, hacı öyle değil o işler işte.Çok komplike.
Neyse bu arada yediklerini okurken sol gözüm atmaya başladı, onu da yemiş bunu da yemiş hööh evi kurutmuş dedim
Neyse hikayenin sonu mutlu bitmiş

İşte onları yazmak mı lazım bacım bir kenara? ben de hep diyorum ya mercimek bana dokunuyor diye.Geçen tencere dibinde yeminle bir tatlı kaşığı merimek çorbası hüplettim. İçerken de dedimki gör bak yarına en az yarım kio oynayacak, ertesi gün gerçekten yarım kilo fazlaydım.Hani beyni mi şartlıyoruz yoksa gerçekten bazı şeyler bünyede ters tepiyor ama biz bunu bilip inat mı ediyoruz bilmiyorum ama artık en az 10 kere test ettiğim mercimek çorbasını rafa kaldırmayı düşünüyorum.
Sen bir dilim ekmeği misal diye vermişsindir tabii ama bazen ucunun ucu yediğimiz şeyler şaka gibi bizi şişiriyor diye ben de bu konudaki yaramı paylaşayım dedim.

ayy bu ara acıların çocuğu Emrahın çakması gibi oldum.Ne yaram varmış, ne derdim varmış arkadaş kendimden bunaldım
Çarşamba venüs girecekmiş bana, ohh aşk meşk , alışveriş, eğlence, hayat sana güzel diyor horoskop.Çarşambaya kadar ölmem ya, du bakam bekleyem

Hepimize güzelll, hafif, dertsiz tasasız, mutlu bir hafta diliyorum

Begenmez olurmuyum ya harika olmus bu özetleme... Valla kizlar ben aslinda kocayi bulup sizi unutmadim.... hergün aklima geliyor burasi fkat bilgisayara bir oturuyorum baglanti yavas olmasina ragmen kalkmak bilmiyorum yaaa

---------------

Dün aksamda kuru fasulye yedim... bide sogan yedim. Sogan bogazima takildi bütüüün aksam bogazim yandi bende sogandandir diyerek habire biseyler yeyip su ictim.... aaaa ne kadar ilginctirki birden kulaklarimda yanmaya basladi aaa demekki neymis ben üstümüsüm...

esimde dün gündüzden beri sikayet ediyordu üsütmüsüm diye.... ay kizlar daha yataga girmeden bütün vücudum agirmaya baslamazmi ölüyorum sandim... anlayacaginiz esimde bende fena hastayiz kizlar. sabahta hasta hasta disari ciktik esimin kimligi icin... dönüste markete girdim c vitamini iceren ne varsa aldim... eve geldim ve esime corba yaptim ama berbaaattt olmustu yumurta kizartmak zorunda kaldim o yumurtayi yeerken ben annemgile kostum cünkü evinde tadilat olacak bide onunla ugrasiyorum.

ya kizlar ben esime okadar diyorum ise gitmeyeyim yok gidersin diyor bu adam beni hasta hasta ise gönderecek ya sen güclüsündür gidersin diyor... hayir anlamiyorum isimide kaybetmicem neden boyle yapiyorki ben kendimi iyi hissetmiyorum ya anlamiyormu beni

eveeet buyuk ihtimalle benim o hayirsiz kayincomun dugunu olacakmis yazin...... demekki neymis bnenim acil zayiflmama gerekiyormus...

ay kizlar bu sabah bi elbise gordum bir icim suydu ya ama yaklasik 900 tl ydi yaa ben onu istiyorumm

bu yüzden acilen zayiflamaliyiimm

kızzzzzzz winston sen benim idolumsün sen benim için irade azim sembolüsün bacım seni nasıl dışlarım seni nasıl ötekileştiririm.
biliyon ki top 10 da ilk üçtesin.

aman bacım kendine dikkat et. sonra önüne gelen totona iğna saplamaya başlıyor. kendini düşünmüyorsan totonu düşün

winston bandaa bahane lazımda onuda sen verdin bana
banada uranüs girmiş bende yayım yükselenim ama daha çok yayımdır zaten
rejime başalayamıyorum o yüzden trambolinide kulanmıyorum o yüzden hala aklımda ne varsa yiyorum o yüzden sevgilime baskı yapıyo diye kızıyorum o yüzden gezmek istemiyorum giyinmek istemiuyorum o yüzden depresyondayım

bu yüzdende burda gerkesiz yer işgal ediyorum yeni arkadaşlar alsın yerimi bende ne zman aklıma başiıma gelir dank ederse gelir her türlü yazarım almasanızda dahi

burda kalma amcımı çoktan yitirdim ben her gün yarın yarın diyorum bi türlü diyetleri akşam edemiyorum
neyse niyetimde ciddiyim ayrılmak isityorum hiç yazmıuyarak habersiz çıkmak istmedim sorumlu hisediyorum kendimi sonuçta
ama sorumluluğumuda yerine getiremiyorum neyse başkan bilgine

ne yer işgaletmesi ya. sanki 3, takımın kapısında izdiham var. iyi düşündün mü . bazen bir yere ait olma isteği insana çok şey kazandırıyor.eğer kendini iy hissetmeni sağlayacaksa sen bilirsin. ama kendini iyiden iyiye salacaksan bir kere daha düşün. :26:

bizim takımda koşu bandından bildiren reha muhtarlar vardı bu kızlar nerde
bugün işimde yok mahallenin delisi gibi bir ben burdayım.

Valla yakar'a katılıyorum, iftar çadırı gibi izdihamımız yok, sayı belli.13e kadar yolu var, hatta ben gibi misafir katılımcıların sayısı sınırsız zaten yani öyle kibarlaşıp, çekinmeye, kötü hissetmeye gerek yok bacım.Biz seni biliyoruz, tanıyoruz, değil yük olasın bizimle bu yolu yürüdüğün için ara ara iradeli diyetlerinle örneksin bile.O yüzden bu laflar çok boş.

Ayrıca tabii ortak bir amaç için burdayız ama misal ben şu an hangi diyeti takip ediyorum ya da ne tür spor yapıyorum biliyor musun, günlük neler yiyorum, ne ağırlıklı besleniyorum..Bilemezsin.Ama eşimle didişmelerimi, jüpiterle uranüsün bana girişini, kah başımdan geçen bir çocukluk anısı, kah başka bir şey.Yani maksat yağlarından şikayet eden hoş sohbet 5-10 hatunla gündelik sohbet yapmak, iki mesaj yazmak, diğeinin yaptığı spordan gaz almak, diğerinin diyetine bir göz atmak, yeri gelir derdini dinlemek vs vs..
Yani burda kalmak için illa kilo vermek gerekseydi çok boş boş geçirdiğimiz aylar oldu bacım, o zaman hepimizin toptan gitmesi gerekirdi.

Hem gidersen buluşmalara katılamazsınkiii Seni çağıramayız, gizli gizli buluşuruz, gizli gizli kahvaltılar ederiz, senin arkandan da dedikodu yaparız Daha buluşmalar yapacağız, ben sana 65 kilo oldum diye foto koyacağım, sen "ayyy aynı totoma benzemişsin" diyeceksin, daha dur Uranüs de gidecek satürn de, hepimize venüs girecek ohh lala diye teletabiler gibi burada mutlu olacağız..

Nereye hemen yaaa

bizim takımda koşu bandından bildiren reha muhtarlar vardı bu kızlar nerde
bugün işimde yok mahallenin delisi gibi bir ben burdayım.

valla aletlere bir şey olduysa kendimi suçlu hissederim, pek bir hasetlenmiştim
Yeni bir karşı grup mu kursak ne, koşu bandçıları vs mekikçiler diye
Nasılsa 48likler yalan oldu, yeni bir karşı takım lazımdı artık bence

iyi akşamlar bacılarım mişafirim vardı yeni gitti nidaha gülerken

wiştoncum haberlerin pek bi beğendim kızlar merak etmeyin kapılar hala şağlam

gırgırına nereye gidiyorşun ya wiştonunda dediği gibi makşak 2 lafın belini kırmak gel gitme

bak bugün daha binemedim akşam yatarken bineceğim inş. çalışır

senden bi farkım yok aslında bacım ama bu defa böle oldu hayret ettim yok bacım gaza geldim hiç bişey yiyesim gelmio gün boyunca bi dilim ekmekten az yedim ilk hedefim 65 senin gibi saclarımı boyatmak istiorum iyi fikir değişiklik olsun

Anaaam bir insan da otur oturduğun yerde, karda kışta nere gidiyon, daha iyisini mi bulacan şudur budur diye beni sakinleştirmedi ya arkadaş, herkesin gidesi varmış meğer.
Okul için hep söylediğim bir şey var, bir cuma namazından sonra elinde kitapları kafasında takkesiyle namazdan kampüse koşan bir dede görmüştük, hatta aynı masaya oturduk bahçede.Dede 65 mi 67mi ne yaşında hukuk okumaya başlamıştı bizim yan fakültede.Bize "hiç bir şey için geç değil kızlar" demişti.Kim böyle eğitimle ilgili geç mi kaldım ya da zor mu olur şudur budur dese hep o takkeli hukuk öğrencisi dede gelir aklıma.
keşkeler çok can acıtır bacım, bazı şeylerin geri dönüşü, toparlanışı yoktur ama olanlar içimizde kalmasın, yara olmasın, gerçekleşebilirken gerçekleşsinler.
Hakkında hayırlısı, umarım istediklerini gerçekleştirirsin.

saol bacım gercekten sen bnm morel kaynağımsın yaa walla ay lav yuu gercekten geç değil galiba henüz 20 yaşındayım nişanlımda allah razı olsun beni hiç kısıtlamıo dioki seni hayatın boyunca mutlu etmek benm görewim kadınlar Allah'ın erkeklere hediyesiymiş bu kadınların ne kadar önemli olduğunu gösterio dio inşallah fikirleri hiç değişmez hep aynı düşünür :)

Ben de geçen hafta gece 2de resmen bir adam yıkamalık leğene mısır patlattım.Hala yer gök mısır.Ne çok koymuşsam, her yere dağıldı, 10 kez temizleim hala köşe bucaktan mısır çıkıyor.Neyse, o leğeni ki bol tuzlu ve yağlı yedim ertesi güne yarım kilo mu ne az çıktım yahu.Bazen matabolizma da bizle oynuyor arkamızdan keh keh gülüyor gibime geliyor.Bu zayıflamadır, diyettir çok zor işler yahu.yani diyetisyene gidiorsun al 2 dilim ekmek, kibrit kutusu peynir diyor ya, hacı öyle değil o işler işte.Çok komplike.
Neyse bu arada yediklerini okurken sol gözüm atmaya başladı, onu da yemiş bunu da yemiş hööh evi kurutmuş dedim
Neyse hikayenin sonu mutlu bitmiş

ayyy nasıl güldüm yaa gözümün önüne geldi sol gözüm atmaya başladı dedinya walla öle ewi kuruttum hemde bi tane de çikolata yemiştim onu sölemeyide unuttum neyseki ewet hikayenin sonu güzel bitti we bnm motivasyonum arttı gaza geldim kaldığım yerden dewam ediyorum mutlu oldumm

[/QUOTE]

hilal eferinnnn bacım yediğin kar kaldı yanına valla....bu arada ben boyetıcam saçlarımı kırmızıya yakın kızıla....tabi bilmiyorum yakar sende mi boyatıcan yoksa, ben mi kaçırdım

kızlar bu günkü menü

sabah
4-5 yaprak marul
4 ceviz
2 dilim kereviz
1 kereviz sapı
kıbrıslıların gulumbra dedikleri asıl ismi kohlrabi dedikleri sebze
2y. kaşığı lor peyniri

yukarıdakilerden oluşan salata aslında yencek yeri yoktu sabah sabah ama çocuk ağlayacakta da kahvaltı edemicem telaşıyla yediğim için gitti bi şekilde valla....

ara
sütlü nescafe

öğle
4 y. kaşığı hamsi buğulama

ara
1 hurma

akşam
3 yk fırında kızarmış karnıbahar üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt

şu yoğurttan spordan nefret ettiğimden daha çok nefret ediyorum ancak sarımsakla yiyebiliyorum millet tepsi tepsi götürür ben de faydalı şeyleri tüketemiyorum

hilal eferinnnn bacım yediğin kar kaldı yanına valla....bu arada ben boyetıcam saçlarımı kırmızıya yakın kızıla....tabi bilmiyorum yakar sende mi boyatıcan yoksa, ben mi kaçırdım

Ay bacım karıştırdım sen mi boyatcaktin yakarla karıştırdım

selam bacılar ben geldim.
koşu bandından bildiremedim bugün içimde kaldı yarına allah kerim

ekino o tatlı masum gibi duruyo, sadece 3-4 incirle yaparsam 2 sini eşim yese olur yani. ama karataya uygun değil. karatay meyvelerin her türlü pişmesine karşı. glisemik indeksi düşük beslenmek esas, pişince de çok yükseliyo bu indeks. kan şekerini hoplatıyo vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…