Uranüs girmiş bana
Bu ara meditasyon, yoga, astronomi, pilats Allahım nerde antik kuntin şey var hepsi bende
Uranüs kalk gidelim dermiş, zaten yapı olarak da çabuk sıkılan ve taşınmaktan acayip keyif alan bir insanım, şimdi uranüs'ün fişteklemesiyle acayip bir moda girdim.
Sorun sıkıntı her evde olanından bacım, çok özel ya da ciddi bir şey yok şükür ama çok bunaldım.
Kendimden de sıkıldım, evinden de, her şeyinden.
Bu aralar iş güç yok, sanırım biraz o da etkiledi.
Sürekli evdeyim, hep aynı kıyafetler, hep aynı şeyleri yapmak, ee eş dost çalışıyor kimle görüşeyim, akşam da eşim işten geliyor sanırsın savaşta top taşımış, zaten yapı olarak tembel, rahat bir tip, yatıyor kalıyor.
Ben de valla sırf can sıkıntısından spor yapa yapa bu sene zayıfladım he, o kadar saracak bir şey bulamadım ki, sara sara nefret ettiğim spora sardım
Bilmiyorum, özellikle evlenmeden önce çok gezerdim, eğlenirdim, alışveriştir, arkadaşlarla eğlencedir, gezmedir, yeni insanlarla tanışma falan..Şimdi en son kendim için ne zaman kitap aldım, kendim ne zaman kendim için bir gün geçirdim bilmiyorum.Ne zaman en son filme gittim, tek başıma ne zaman hayalimde olan bir şeyi gerçekleştirdim hatırlamıyorum.Evlendim evleneli, ne çamaşır bitti arkadaş, ne bulaşık, ne temizlik ne kaynanası ne görümcesi ne osu ne busu..Arada yüksek lisans yaptım, çalıştım ve sanki öyle bir gün geldi ki yüküm azaldı ve ben uyandım; zaman geçiyor, hayat geçiyor ve ben ne yapıyorum? Çok özgürdüm, çok rahattım, çok da mutluydum.Şimdi o kadar özgür değilim, rahat da değilim peki o kadar mutlu muyum? İstediğim hayatı mı yaşıyorum yoksa herkesin tek tip yaşadığı olması gereken, ya da toplum tarafından dayatılan hayatı mı yaşıyorum? bir sonraki level ne olacak? çocuk yapıp, onun mamasını, bezini mi hayatıma katıp, geri kalan hayatımı onun dişi, onun bibişi, onun okulu, onun ergenliği derken böyle yuvarlanıp mı ömrü tüketeceğim...ne bileyim..öyle işte..
Kızlar inanamıyorum dun akşam yemeğinde iki dilim pizza yedim gece çekirdek yedim 2 bardak kola ictim - meyve yedim uyumadan önce az önce tartldm ki ne goreyim tam net 69 kilo oyy mutluluktan uçacak durumdayim acaip gaza geldim motivasyonum yerine geldii ohh be çok şükür kilo alınca winstona nasıl hesap veririm diye düşünüyordum :)
vinston ne güzel özetlemişsin olayları vallahi imrendim.... bana bile özet oldu....bizim grupta yay fazla heralde öylemi.....
kız utanmasam bende ağlayacam. bir kere kendimi o kadar sıkıp kasmışım ki iğne eğrildi hasapla bendeki korkuyu. şu e reçete olayına kurban gittim. eczanede elime iğneleri tutturunca gördük hanyayyı konyayı. her iğnada çığlık atmayayım diye elimi ısırıyordum . ama en etkili yöntem. azıcık dişimi sıktım.
görürsün merak etme . sen mattika maşallahınız var istikrarlısınız.
Gunaydın kzlar çok kötü bi durumdayım motivasyon falan kalmadı o çekirdek ve kolaya kendimi vurdum vuralı hala toplarlayamadim kendimi herkese sataşıorum nişanlımla sürekli bi kavga halindeyiz canım sıkıldıkça onun üstüne gidiyorum hep beni sakinleştirmeye çalışıo bunaldım artık herşeyden bıktım winston bende seninle ekmek almaya gelebilirmıyım çok daraldım hergün aynı şeyler dediğin gibi hergün aynı elbiseler herşey üstüme geliyo beraber gelecegimiz hakkında hayal kurdugumuz arkadaşlarim hedeflerini gerçeklestirmis üniversiteyi kazanmis ben okulumu biraktim ewimde çeyiz hazirliklari yapıyorum bilmiyorum nişanlimi çok seviyorum dünyaya bida gelsem yine onu isterim ama okulumu devam ettirseydim keşke yine üniversite sınavina gircm bu sene ama evliyken nasıl olacak düşündürüo benineyse işte bu aralar iice daraldım bunaldım bide şişmiş durumdayim bi haftadır nerdeyse hiç işemedim kabızlık var bu yediklerim nereye gidiyo anlamiyorum 6 ay sonra nişanım var ben nereye gidiyorum onuda bilmiyorum
babann dayısını ayakta alkışlıyorumm eşinidee ayrıcaa tebrik ediyorum:)))
bacım bu menü nedir böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaa senin gibi bilinçli birine yakışmıyorr hıhh daha sağlıklı şeyler olmalııı
Kızlar inanamıyorum dun akşam yemeğinde iki dilim pizza yedim gece çekirdek yedim 2 bardak kola ictim - meyve yedim uyumadan önce az önce tartldm ki ne goreyim tam net 69 kilo oyy mutluluktan uçacak durumdayim acaip gaza geldim motivasyonum yerine geldii ohh be çok şükür kilo alınca winstona nasıl hesap veririm diye düşünüyordum :)
adaletin bumu dünya
hatun yemiş pizzayı yemiş çekirdeği içmiş kolayı almamış kiloları. ben 1 dilim ekmek hoppp ertesi gün +500 uleyynnnn dünya adaletin yok senin.
kız gaza gelip yeme bir daha . aras her zaman kütük getirmez derler bizim memlekette
özet geçiyorum; ilginnur şu mavişin annesi olan bacı, ortadan kayboldu dertlenmiş acuk.gelince onu derdinden uzaklaştıralım derken teker teker biz döküldük.Benim öncülüğümde başlatılan "ekmek almaya diye gitti, çoook sonra eve geldi" akımı bayağı ilgi topladı, meğer ne çok gidesi, gezesi, göresi olanlar varmış
İlginnur, spora doymadı, bu sefer kapıların menteşesini yerindensökmeye gayretli bir alet almış, rambo olacak zaar
mattika ile ilginnur, her sabah her akşam Reha Muhtar gibi koşu bandından bildirip beni hasetlendiriyorlar.
sezen yeni işe başladı, çok yoğun, mesajını okuyan cennetlik.
Nidah'ın misafirleri bitmiyor, durduramıyoruz.Akın akın evine bir trafik var.Artık "kızlar misafirlerim vardı anca gittiler bugünkü menüm x,y,z" mesajlarını sanki 2 günde bir kopyala yapıştır yapıyor gibimize geliyor
Hilal, hastalanmış, sonra benim yüzümden kendimi çekirdeğe vurmuş
Ekino sütlü nuriye yemiş geçenlerdeKınayacaktım ama aynı gün ben hem gofret hem mısır patlağı yedim hatta snaki daha bir şey yedim de onu unuttum neyse, senin şeyin benden kara olmasın diye sustum
S_a, kocişini yanına aldı diye öyle sanki eskisi gibi sık gelmiyor, kocişi bulunca grubu iplemiyor diyollar1: )
Gırgırına, çok sessiz.Sankim hala gizli gizli yiyor ve bir türlü istikrarla diyete başlayamadı sankim :26:
Mihracee eskisi kadar aktif değildi bu hafta, ondan bir flaş haber veremiyorum
haberler bitti, umarım beğenmişindir bacım
Begenmez olurmuyum ya harika olmus bu özetleme... Valla kizlar ben aslinda kocayi bulup sizi unutmadim.... hergün aklima geliyor burasi fkat bilgisayara bir oturuyorum baglanti yavas olmasina ragmen kalkmak bilmiyorum yaaa
---------------
Dün aksamda kuru fasulye yedim... bide sogan yedim. Sogan bogazima takildi bütüüün aksam bogazim yandi bende sogandandir diyerek habire biseyler yeyip su ictim.... aaaa ne kadar ilginctirki birden kulaklarimda yanmaya basladi aaa demekki neymis ben üstümüsüm...
esimde dün gündüzden beri sikayet ediyordu üsütmüsüm diye.... ay kizlar daha yataga girmeden bütün vücudum agirmaya baslamazmi ölüyorum sandim... anlayacaginiz esimde bende fena hastayiz kizlar. sabahta hasta hasta disari ciktik esimin kimligi icin... dönüste markete girdim c vitamini iceren ne varsa aldim... eve geldim ve esime corba yaptim ama berbaaattt olmustu yumurta kizartmak zorunda kaldim o yumurtayi yeerken ben annemgile kostum cünkü evinde tadilat olacak bide onunla ugrasiyorum.
ya kizlar ben esime okadar diyorum ise gitmeyeyim yok gidersin diyor bu adam beni hasta hasta ise gönderecek ya sen güclüsündür gidersin diyor... hayir anlamiyorum isimide kaybetmicem neden boyle yapiyorki ben kendimi iyi hissetmiyorum ya anlamiyormu beni
winston bandaa bahane lazımda onuda sen verdin bana
banada uranüs girmiş bende yayım yükselenim ama daha çok yayımdır zaten
rejime başalayamıyorum o yüzden trambolinide kulanmıyorum o yüzden hala aklımda ne varsa yiyorum o yüzden sevgilime baskı yapıyo diye kızıyorum o yüzden gezmek istemiyorum giyinmek istemiuyorum o yüzden depresyondayım
bu yüzdende burda gerkesiz yer işgal ediyorum yeni arkadaşlar alsın yerimi bende ne zman aklıma başiıma gelir dank ederse gelir her türlü yazarım almasanızda dahi
burda kalma amcımı çoktan yitirdim ben her gün yarın yarın diyorum bi türlü diyetleri akşam edemiyorum
neyse niyetimde ciddiyim ayrılmak isityorum hiç yazmıuyarak habersiz çıkmak istmedim sorumlu hisediyorum kendimi sonuçta
ama sorumluluğumuda yerine getiremiyorum neyse başkan bilgine
winston bandaa bahane lazımda onuda sen verdin bana
banada uranüs girmiş bende yayım yükselenim ama daha çok yayımdır zaten
rejime başalayamıyorum o yüzden trambolinide kulanmıyorum o yüzden hala aklımda ne varsa yiyorum o yüzden sevgilime baskı yapıyo diye kızıyorum o yüzden gezmek istemiyorum giyinmek istemiuyorum o yüzden depresyondayım
bu yüzdende burda gerkesiz yer işgal ediyorum yeni arkadaşlar alsın yerimi bende ne zman aklıma başiıma gelir dank ederse gelir her türlü yazarım almasanızda dahi
burda kalma amcımı çoktan yitirdim ben her gün yarın yarın diyorum bi türlü diyetleri akşam edemiyorum
neyse niyetimde ciddiyim ayrılmak isityorum hiç yazmıuyarak habersiz çıkmak istmedim sorumlu hisediyorum kendimi sonuçta
ama sorumluluğumuda yerine getiremiyorum neyse başkan bilgine
bizim takımda koşu bandından bildiren reha muhtarlar vardı bu kızlar nerde
bugün işimde yok mahallenin delisi gibi bir ben burdayım.
valla aletlere bir şey olduysa kendimi suçlu hissederim, pek bir hasetlenmiştim
Yeni bir karşı grup mu kursak ne, koşu bandçıları vs mekikçiler diye
Nasılsa 48likler yalan oldu, yeni bir karşı takım lazımdı artık bence
adaletin bumu dünya
hatun yemiş pizzayı yemiş çekirdeği içmiş kolayı almamış kiloları. ben 1 dilim ekmek hoppp ertesi gün +500 uleyynnnn dünya adaletin yok senin.
kız gaza gelip yeme bir daha . aras her zaman kütük getirmez derler bizim memlekette
senden bi farkım yok aslında bacım ama bu defa böle oldu hayret ettimyok bacım gaza geldim hiç bişey yiyesim gelmio gün boyunca bi dilim ekmekten az yedim ilk hedefim 65 senin gibi saclarımı boyatmak istiorum iyi fikir değişiklik olsun
hilal eferinnnn bacım yediğin kar kaldı yanına valla....bu arada ben boyetıcam saçlarımı kırmızıya yakın kızıla....tabi bilmiyorum yakar sende mi boyatıcan yoksa, ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?