Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aman bacım kendine dikkat et. sonra önüne gelen totona iğna saplamaya başlıyor. kendini düşünmüyorsan totonu düşün

ya canim keske banada agri kesici igne yapsalar ya.. sasiracaksin belki ama burdaki doktorlar pek igne yapmazlar pek serum baglamazlar..

bundan 2 yil önce nikahim yapildiktan bir gün sonra ben gene boyle kötü oldum türkiyedeydim ya beni acile götürdü esim ve aninda serum bagladilar ya 2 saatte toparladim..

ayni sekilde ignede öyle... keske vurulsam ya..

piskopatmiyim neyim igne ve serum istiyorum. hernekadar agrisindan nefret etsemde iyi geliyor ya.

burdaki doktorlar hap verir surup verir pastil verir... sansin varsa igneyi alirsin

@Sa;
Geçmiş olsun bacım.Eşine ilk defa senden farklı düşünüp kızmadım.Hani o evi sen çalışıp geçindiriyorsun ya, heralde sen hasta olsan işe gitmesen falan seni işten atarlar diye düşüüyordur.O yüzden işe git diye zorlamıştır yoksa sana garezi olduğundan değil bacım.

evet canim aslinda basta ben esime kizdim... ama sonra oda aynen senin dedigini söyledi. beni yanlis anlama ya bu evde bitek sen calisiyorsun ya issiz kalirsan dedi. bende onu avuttum bacim.. burda hastaliktan issiz kalmak anca her ay düzenli olarak hastalik ayagina gitmezsen olur... Ama tabii esimde hakli.

Allah korusun... ya issiz kalirsam ihtimalini düsünmek bile istemiyorum...

Ama dedigim gibi burda isten cikartilmak zor ya.. anca is yeri batarsa durduk yere cikartilirsin.. onun disinda berbat calisip devamli hasta olman gerekir..

esimi dinleyeyim yarin ise gideyim dedim ama ögleden sonra biraz uyudum uyandigimda heryerim agiriyordu ve esime gidemeyecegimi söyledim..

geçmiş olsun canım yaa gerçekten işin zor evi geçndiren sensin kendine çok dikkat etmen lazım

Son düzenleme:
@Ekino;
Ne oldu kızıl saçlı fotoya bacım, bekledik onca
Ben de ünideyken hafif kızıl kullanmıştım.Şu tüplü boyalardan ateş kızılı boyardım.Ama alt zemin siyaha yakın kahve olunca, ateş kızılı anca parıltı veriyordu işte.

Eşimle tanıştığımda da saçlarım kızıl gözlerim yeşil lensti.
Eşim: saçların ne güzel, gerçek kızıl mısın?
Ben: yok, gerçek kızıl olanların çilleri falan olur akıllım, boya bu.
Eşim: olsun, gözlerin çok güzel.Yeşil gözlerine bakmaya doyamıyorum.
Ben: ya onlar da gerçek değil, lens onlar yaa.Gerçek yeşil gözün ortası böyle kahverengi olmaz akıllım, lens bu
Eşim:

Adamın ettiği 2 iltifattı, onu da yanlış etti, o günden sonra iltifatı bırakıp tamamen odunluğa terfi etti.
Kızıl saç deyince hep aklıma bu sahne gelir

hehe

benim de bugün boştu evim,ama hala evin işlerini bitiremedim.

hehe

benim de bugün boştu evim,ama hala evin işlerini bitiremedim.

Hayırlara vesile olsun inşallah, neden öyle olduki acep :26:
istanbul için yeni kar alarmı falan verildi, belki kar korkutmuştur senin misafirleri bacım
Misafir berekettir, hoş sohbet muhabbete vesile oluyor işte fena mı ama ne yalan diyem haftada 5 gün misafir benim bünyeye ağır kaçardı, sana bacım.

Bilgisayar basına gecmeye fırsat yok telefondan okuyup duruyorum da yazması zor oluyo. Noktalı harfleri yazmak bi dert. Aslında cok kilolu olmadıgımı dusunmeye basladim. Bugun markette koca totolu bi kadına bakip benim toto onunki kadar ar mi diye sordum esime neyseki gormemis kadini. Motivasyonum dustu yine. Off yani
Harflere dikat etmeden yaznları ayiplardim hep usendigimden ben de bole yazdim gitti
Hatta kib opt byee

Niye zayıflarken hep bunu yapıyoruz acaba?
Ben de çok yapardım ama artık yapmıyorum.
Bir de sanırım hep kendimizden çook şişman birilerini hedefe alıyoruz veya yanımızdaki eş/dost hep bizim daha zayıf olduğumuzu söylüyor.Ben en azından sorduğumda hiç tersini duymadım.Hep karşı taraf daha şişman ve kötü görünümlüydü.Sanırım bilinçli olarak, kendimizi daha iyi hissetmek için bizden fazla kiloluları gözümüze kestirip egomuzu okşuyoruz.Aynı zamanda kimbilir bizden zayıflar da bizim arkamızdan "şu koca totolu mu daha şişman yoksa ben mi?" diye kocişine soruyordur kimbilir

Ben bu kıyası bıraktım ama daha fenasına sardım.
Bu gece markette bir anne kız gördüm.Ben kerevizle havucu sanki evde tavşan sürüm varmış gibi torbalara doldururken, onlar ekmek bölümünden lavaş alıyorlardı.Anne şişman, kızı resmen obez.Kaşlarım kalktı içimden hemen "hala ekmek ye, aman hala lavaş ye, nereye kadar yiyeceksin?" dedim.Anneyi de içimden çocuğuna kötü örnek olduğu için kınadım.
Ama işte bilmiyorsun, belki lavaşlı diyet yapıyor, belki hormonları sıkıntılı, belki o gün ödül günü, ya da sana mı hesap verecek len canı çekmiş yiyecek sana ne yani, ama yok hem üzüldüm, hem de kızdım.Bana ne oluyorsa

Tatar Ramazan repliği var ya; benim adım ramazan ben bu oyunu bozarım diye.
Böyle anlarda ortaya çıkıp "benim adım winston, o reçeli kırarım, o lavaşı parçalarım, o kayısıyı parça pinçik ederim, yedirmem üleeyn, ben kadir, deli kadir " diye bağırasım geliyor
hayır cidden bana ne oluyorsa..yavaştan tırlıyormuyum neyim..

günaydın dün sorumluluğumu yerine getiremediğim için ayrılmak isityorum yazmıştım
yorumlarınızı okudum biraz rahatladım siz rahat umursamaz olduğumu düşünmeyinde ben kovulana kadar burda kalırım bu uranüs elbet gidecek hem değilmi

haftasonu abanta gitik turla sevgilim ve hiç ayrılmadığımız kardeşi ve eşi yapışık dördüz gbiyiz bi asansörlerde yanlzı kalıyoz sevgilimle oda ben 90 sevgilim 110 kg olduğu için 3,kişiye yer yok :) gülüyom ağlancak halime yaaaa

neyse aaaaaaa unutuum önce geçen hafta ben kilo bildiriminde bulunmadım ama 1,5 kg verdiydim geçen hafta ama tabi benim bu sevgilim kızkardeşinin evine her gitiğimizde beni tartının üsütüne çıkarıyor hazirana istemeye gelcekelr bak hayatım hazirana az kaldıı kg ver diyor ( ailesi şişko halimi gördü sebebp o değil yanii sağlığım içinmişş bence buda değilya zayıf kadın daha güzel daha seksi daha bakımlı daha daha daha oluyo işte neyse tartıya bi çıktım aha da + 2 kg gelmezmiiym başladı benimki benle ufak ufak dalga geçmeye hayatım zıplama sen san yaramamış falan filan işte trambolin aldığımı biliyor onun için bu cümleyi kurdu kendiside 15 kg vermişti 10 kg sunu geri aldı neyse ben sinirle başladım yine yemeğe şişkoya yemek için bahane çokk hava karardı der yine yerim yani

abantta yolculuk esnasında otobüste can sıkıntısı benimksii eliyle karış ölçüsü alıyıo benim bacaklarımın bi kendi bacağını kavrıyo bi benimkini kavrıyo bak aynı diyo arada parmağıyla benim göbeğe doğru dokunuyo bende baskı yapma diyomda diyom kendince baskı yapmıyo bişey demiyo bana ama gel bide bana sor parmağıyla orama burama işaret eder gibi dokunması bana yetiyoo zaten kalında giyinmişiz karlı bölgeye gidiyoz diye pantolunun altında içlik 2 kazak ebide 90 kg tabii sonra bide demesinmi sana tosunum dmek isityom kızarsın diye diyemiyom he böle diyince dememiş oldu sanki
sonra içimizde bi benim botlar karda yürümek içindi bende önden önden giidp yoluu açıyodum bata çıka gidiliyo 1,5 mt kar bazı yerlerin altları boşluk olabiliyodu neyse benim sevgili bana bu seferde kar küreme makinası gibisin hayatım demezmii bunu ailesinede anltmışş benimki böle böleydi diyee aman uf işte annem zaten son 2 aydır işten eve gitiğimde kapıyı dombili hoş geldin diye açıyoo çok doldumda hala bunları hiç biri bende etki yaratıpta atağa geçirmiyo ya

hilal eferinnnn bacım yediğin kar kaldı yanına valla....bu arada ben boyetıcam saçlarımı kırmızıya yakın kızıla....tabi bilmiyorum yakar sende mi boyatıcan yoksa, ben mi kaçırdım

yok nen değilim . hilal senle beni karıştırdı sanırsam.

haftaya da kayınvalidem gelcek ama misafir sayılmaz artk 1 kişicik:)

bu sene baya misafirim oldu,alıştım artık.evin işi bitmedi çünkü afacan oğlumla gündüz oyun oynadık,işler akşama kaldı

GIRGIRINA bacım bunca lafa söze maruz kalmışsın ya bismillah de başla artık.gençliğin en güzel zamanların tombik geçmesin

Günaydın lar onca geçmiş okudum bi gırgırına yazısı aklımda kaldı beni bile nasıl etkiledi valla hemen başla bacım göster kim olduğunu

Gırgırına bacm bunca lafa söze niye boyun eğiyosun bi yerden başla artık birden yemeyi içmeyi kesemezsn seni çok iyi anlıyorum ama yavaş yavaş bıraksan o bile tartıda farkeder insan hergünki yediginden biraz az kalori alsa hemen farkediyo ben bu şekilde başladım bi diyete bağlı kalamadım inşallah daha fazla kendini yıpratmadan,uzmeden, baskalarina kendini ezdirmedn başlarsn bacım

bu arada kızlarr şok üstüne şok oldum yaa allahim ucacam mutluluktan tartldm ne goreyimmm 68.5:) oyyy sevindirik oldum yaa en son seneler önce görmüştüm bu kiloyu tartıda oyyyy cook mutluyummm

mihracee, yakar76, hilal60300, nidah

günaydın fıstıklarr nabersinizzzz
dün yediklerimi yazsamm beni şuanda postalarsınız buradan

kız gırgırına beni bitirdin be bacım.
sinir oldum erkek arkadaşına insan sevdiğine böyle zalimce birşey yaparmı ya. belki iyi niyetle böyle yaparsam kendine gelir 1-2 kilo verenbilir diye düşünüyordur ama genede zalimce .siz bir hayatı paylaşmayı düşünüyorsunuz. o hayatta herşey var. kimsenin görmediği bilmesini dahi istemediğin hallerini eşin görecek bilecek . o zamanda bu kadar acımasız olacak mı . hele her zaman tartıya çıkarmasına inan çook kızdım. özür diliyorum ama çok canım sıkıldı . seni iyi anlıyorum benim odun koca aklı sıra beni gaza getirecek şeyler zannedip tonbiş pehlivan diye aklısıra bana bir kaç kez takıldı . oturdum ağladım. bu yaptıkların bana daha çok acı çektiriyor. dedim. tavrını değiştirdi bu konuda rahatsız olduğunu ciddi bir şekilde ifade et . sonra hepsinin canını oku
hep anlatırım benim elti pasaklı totosuna bakmaz kaynanada 105 kilo koca totosuna bakmaz durmadan iğnelerlerdi beni hepsinin ağzı açık kaldı kilo vermeye başlayınca .
onun için bunun için değil kendin için kendin istediğin için yapmalısın. başkaları için yapınca böyle 3 gün sonra yoldan çıkıyoruz. bende öyleyim. kendimden daha kilolulara bakıyorum. iyiyim diyorum iyi kötü kıyafet buluyorum diyip 1 ileri 2 geri süründürüyorum. (ahada bu vesileyle itiraf ettim)
hadi madara edecek çok adam var

Bu aralar pek canım sıkkındı/sıkkın.Yemekle alakam kalmadı diyebilirim.
Evet sağlıksız ama ne bileyim böyle oldu işte
:

canımcım ne için canını sıkıyorsan gerçekten boşverr boşver boşverrr bazen neyaprsan yap herşey olacağına varıyorrr düzeltemeyeceğimiz şeyler için mücadele etmek bizi yoruyor madem düzelmeyecekk sallayalım.
Bu arada ben sıkıntıdan yemeye veririm kendimi seninkide ayrı güzelmiş.
ama sen yinede daha sağlıklı beslenemye çalış

maşallah de kız maşallah . dilini ısır totonu kaşı

Gunaydin herkese
Sabah sabah aşılarímızı olduk geldik oglumla. Ateslencek huysuzlancak vs.
Tarti sabitledi kendini bu hafta. Zaten motivasyonum da kacti. Ne yapsam toparlanirim bi el atin bana. 69 u gorsem havaa girerim ama nasil olcak hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…