aman bacım kendine dikkat et. sonra önüne gelen totona iğna saplamaya başlıyor. kendini düşünmüyorsan totonu düşün
@Sa;
Geçmiş olsun bacım.Eşine ilk defa senden farklı düşünüp kızmadım.Hani o evi sen çalışıp geçindiriyorsun ya, heralde sen hasta olsan işe gitmesen falan seni işten atarlar diye düşüüyordur.O yüzden işe git diye zorlamıştır yoksa sana garezi olduğundan değil bacım.
evet canim aslinda basta ben esime kizdim... ama sonra oda aynen senin dedigini söyledi. beni yanlis anlama ya bu evde bitek sen calisiyorsun ya issiz kalirsan dedi. bende onu avuttum bacim.. burda hastaliktan issiz kalmak anca her ay düzenli olarak hastalik ayagina gitmezsen olur... Ama tabii esimde hakli.
Allah korusun... ya issiz kalirsam ihtimalini düsünmek bile istemiyorum...
Ama dedigim gibi burda isten cikartilmak zor ya.. anca is yeri batarsa durduk yere cikartilirsin.. onun disinda berbat calisip devamli hasta olman gerekir..
esimi dinleyeyim yarin ise gideyim dedim ama ögleden sonra biraz uyudum uyandigimda heryerim agiriyordu ve esime gidemeyecegimi söyledim..
iyi akşamlar bacılarım mişafirim vardı yeni gitti nidaha gülerken
wiştoncum haberlerin pek bi beğendim kızlar merak etmeyin kapılar hala şağlam
gırgırına nereye gidiyorşun ya wiştonunda dediği gibi makşak 2 lafın belini kırmak gel gitme
hehe
benim de bugün boştu evim,ama hala evin işlerini bitiremedim.
Bilgisayar basına gecmeye fırsat yok telefondan okuyup duruyorum da yazması zor oluyo. Noktalı harfleri yazmak bi dert. Aslında cok kilolu olmadıgımı dusunmeye basladim. Bugun markette koca totolu bi kadına bakip benim toto onunki kadar ar mi diye sordum esime neyseki gormemis kadini. Motivasyonum dustu yine. Off yani
Harflere dikat etmeden yaznları ayiplardim hep usendigimden ben de bole yazdim gitti
Hatta kib opt byee
hilal eferinnnn bacım yediğin kar kaldı yanına valla....bu arada ben boyetıcam saçlarımı kırmızıya yakın kızıla....tabi bilmiyorum yakar sende mi boyatıcan yoksa, ben mi kaçırdım
Hayırlara vesile olsun inşallah, neden öyle olduki acep :26:
istanbul için yeni kar alarmı falan verildi, belki kar korkutmuştur senin misafirleri bacım
Misafir berekettir, hoş sohbet muhabbete vesile oluyor işte fena mı ama ne yalan diyem haftada 5 gün misafir benim bünyeye ağır kaçardı, sanabacım.
Bu aralar pek canım sıkkındı/sıkkın.Yemekle alakam kalmadı diyebilirim.
Evet sağlıksız ama ne bileyim böyle oldu işte
:
Gırgırına bacm bunca lafa söze niye boyun eğiyosun bi yerden başla artık birden yemeyi içmeyi kesemezsn seni çok iyi anlıyorum ama yavaş yavaş bıraksan o bile tartıda farkeder insan hergünki yediginden biraz az kalori alsa hemen farkediyo ben bu şekilde başladım bi diyete bağlı kalamadım inşallah daha fazla kendini yıpratmadan,uzmeden, baskalarina kendini ezdirmedn başlarsn bacım
bu arada kızlarr şok üstüne şok oldum yaa allahim ucacam mutluluktan tartldm ne goreyimmm 68.5:) oyyy sevindirik oldum yaaen son seneler önce görmüştüm bu kiloyu tartıda oyyyy cook mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?