Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun bacım yemene dikkat et dahada güçsüz düşme yemezsen kalkamazsın kndimden biliorum

Bu ekmek almaya gidesi olan çokmuş yahu, ben bir minübüs ayarlasam diyar diyar Anadolu bile yapabilirmişiz kızlar
Jüpiter şanstır, bolluk, berekettir bacım, sana o girdiyse o ne güzel Benim jüpiter, 5. evime girmiş yani çocuk evine.Bol bol çocuk yapabilirmişim bu dönemde.len girsene para evine, kariyer evine, o evine bu evine, yok gire gire çocuk evine girmiş, oturmuş orada.Len jüpiter bile beni anlamıyor ya daha marsa ne diyem

He bu arada hastalıktır geçmiş olsun ama bizlere bahane olmasın inşallah.Ben de 2 gündür bilmemne gezegeni benim iştahımı açıyormuş, fazla yediriyormuşu hem okuyorum hem elimde gofret kemirip "doğru vallah, iştahım açıldı" diyorum. Ama o gofreti yemesem o gezegen bana küsüp uzaydan gidecek hali yok, gene orda dikilecek..Ama yoook yerken az kafam da ruhum da rahat olsun diye gezegenine kadar bahanem hazır.Senin de bahanen hastalık olmasın yani bacım.Hem hastalığa iyi yanından bak, ödem atarsın, toksin atarsın, su atar kilo verimi en azından tartıda yüzünü güldürür.regl zamanı da böyledir.Bugün 69 çıktım.Bu şişlikle, bu göbekle, regl zamanı 69sam kafadan bir kilo eksikle 68 olurum o zaman regl zamanı bitince dedim.Ama biz regl zamanı vuruyoruz tatlının da yemenin de dibine..Hastalık zamanı da aynı öyle..Sonra millet hasta olur zayıflar, biz toroman oluruz iyileşince, millet regl olur metabolizması hızlı çalışır ve o dönemi sporla değerlendirir, biz ay karnım ağrıyor diye kedi gibi yatar, bol bol da yer sonra yok şişkinlik, yok ödemdi diye kilo alıp kendimizi kandırırız.

Çakma Ender Saraç ve çakma Rezzan Kiraz karışımı winston gene kaynanavari açıklamalarını Kadıköy'den bildirdi

Winston çizelgeyi de yenilemişsin hayırlı uğurlu olsun kalıcı olmasın 69.
Ben de bi geleydim 60lara.
Pazar bunalımına girdim yine sanki haftasonu haftaiçi benim için farkedermiş gibi. Masum bi tatlı yapıp yiyeyim dedim baktım baktım bulamadım unsuz şekersiz bişey. Kendimi acı biber turşusuna verdim dün. Bi gece de su mu tuttum hemen fazla çıktım tartıda.
Neyse sabah yürüyüşümü yaptım vicdanım rahat.

yok bacım yok . öyle oturup beygir gibi yemedim. benki ekmeksiz asla derken bugün pir parça bile yemedim.sanırım kendimi çok kasıyorum kilo vermeliyim diye . bugün 3 ana öğünde pasta tabağında 2 servis kaşığı b.pilavı ve 2 servis kaşığı parbunya fasulye yedim. hiç acıkmadım hiç birşeyler atıştırma isteği hissetmedim.demem oki ben kastıkça daha fazla yemek düşünmeye başlıyorum. dediklerinde yerden jüpitere kadar haklısın . hastayım yok yerim dardedikçe bakarmısın 1 yıldır aynı yerdeyim. ben yemek yemeyip hep arada abur cuburla diyetimi sabote ediyorum.bugün hem yemegimi yedim arada birşey yemedim. birazdan sporada başlayacağım belki böylelikle bir yola girerim.
kız sende dikkat et malum dünya evine girmişin birde çocuk evine girsen töbe billah ekmek almaya gidemezsin

Selam kizlar... neolur kusura bakmayin.. giremedim bir kac gündür..

Aah aah bugünde bir ütü yaptimki sormayin

normalde ütü yapmayi sevmezdim ama zevk almaya basladim.... neredeyse donlarimi ütülicem ya

bu 3-4 günde sürekli yemek yedimmi düsünmem lazim ama sanirim yemedim..

o on kilometreden sonra ertesi sabah tartida farkli gostermisti arti 400 gram.. cünkü beynimdeki yemek yeme duygusuyla dolu olan ufak mikroplar onlar bana nasilsa cok yürüdün cok kalori yaktin aksam ayi gibi yesen birsey olmaz dediler

gecmisi okuyamadim.. cünkü baglantim öyle yavaski her sayfa acilana kadar dakikalarca bekliyorum. e sizde masallah on sayfadan fazla kaynatmissiniz... neler oldu bakem özet gecen olurmu

Çizelgeyi değiştireli çok oldu bacım, darısı ve daha güzeli 68lere inşallah
O masum tatlıların ben hep ecnebi dillerine de bakıyorum yok da yok arkadaş.
Unsuz diye aratınca klasik içine 125gram tereyağı at, çikolata erit al , şeker ekle al sana akışkan sufle tarifi çıkıyor.
İyi de içine un koymamışsın ama yarım paket tereyağı, şeker, çikolata derken günahı daha büyüyor
tatlı için hiç makul bir çözüm bulamadım, malum her tatlı da ya un, ya şeker ya yağ var hatta kiminde hepsinden var.
Yok tatlandırıcılı yok bilmemneli diye o kadar sakat şeyi de mideme sokamam, ee o zaman yememek en iyisi diyorum.
(Ama arada çilekli gofrete evet diyorum :26:)

Ah bu jüpiterin gözü kör olsun diyorum, daha ne diyem.
Hem hadi ekmek almaya git diye fiştekleyen Uranüs, hem de çocuk yap diyen Jüpiter.Sonra winston niye dengesiz oldu
Hem gideyim hem gider ayak bebe mi yapayım uleeyn, tek tek gelin diye hepsine çemkirdim, tüm gezegenlerle küsüm şu an

gecmisi okuyamadim.. cünkü baglantim öyle yavaski her sayfa acilana kadar dakikalarca bekliyorum. e sizde masallah on sayfadan fazla kaynatmissiniz... neler oldu bakem özet gecen olurmu

özet geçiyorum; ilginnur şu mavişin annesi olan bacı, ortadan kayboldu dertlenmiş acuk.gelince onu derdinden uzaklaştıralım derken teker teker biz döküldük.Benim öncülüğümde başlatılan "ekmek almaya diye gitti, çoook sonra eve geldi" akımı bayağı ilgi topladı, meğer ne çok gidesi, gezesi, göresi olanlar varmış
İlginnur, spora doymadı, bu sefer kapıların menteşesini yerindensökmeye gayretli bir alet almış, rambo olacak zaar
mattika ile ilginnur, her sabah her akşam Reha Muhtar gibi koşu bandından bildirip beni hasetlendiriyorlar.
sezen yeni işe başladı, çok yoğun, mesajını okuyan cennetlik.
Nidah'ın misafirleri bitmiyor, durduramıyoruz.Akın akın evine bir trafik var.Artık "kızlar misafirlerim vardı anca gittiler bugünkü menüm x,y,z" mesajlarını sanki 2 günde bir kopyala yapıştır yapıyor gibimize geliyor
Hilal, hastalanmış, sonra benim yüzümden kendimi çekirdeğe vurmuş
Ekino sütlü nuriye yemiş geçenlerde Kınayacaktım ama aynı gün ben hem gofret hem mısır patlağı yedim hatta snaki daha bir şey yedim de onu unuttum neyse, senin şeyin benden kara olmasın diye sustum
S_a, kocişini yanına aldı diye öyle sanki eskisi gibi sık gelmiyor, kocişi bulunca grubu iplemiyor diyollar 1: )
Gırgırına, çok sessiz.Sankim hala gizli gizli yiyor ve bir türlü istikrarla diyete başlayamadı sankim :26:
Mihracee eskisi kadar aktif değildi bu hafta, ondan bir flaş haber veremiyorum

haberler bitti, umarım beğenmişindir bacım

winston ben yeni gördüm senin çizelgeyi en son gördüğümde 70 teydi.

inciri şekerli suda haşla içine ceviz doldur kaymakla ye diye bi tatlı buldum en son. güya hafifmiş. peh niye haşlayıp şekerleyeyim zaten şeker deposu incir. ben de sabah sporun üstüne kuru incire doldurdum cevizi yedim. birkaç da hurma biraz da kuru kayısı. kuru meyve şenliği yaptım bugün. sebebim de süt azaldı, dönemsel ya da psiikolojiktir belki ama öyle su içmekle süt olmuyo bacılar. neyse bugünü de böyle kapattım. perşembeye kadar güzel şeyler yapıcam inanıyorum azmettim.

Yok bacım, tatlı yemişken bari gerçekten tatlı olsun diyor insan.
Ben de geçen yaz 60 kalorilik tatlı hem de içinde şeker, un, yağ falan yokmuş diye soluğumu tuta tuta sayfayı açtım.
Tatlıya gel; bir muzu ikiye kesiyorsun.haliyle yarım muz kalıyor.o yarım muzu dondurma sapına takıyorsun, buzluğa koyuyorsun.
3 saat falan dondurup çıkarıyorsun, al sana hem tatlı hem dondurma demiş yazan idiot
Direkt o muzu yesem ya, niye sopaya takıp dolaba koyuyorum diye mesaj yazacaktım, dedim herhal bir bildiği vardır ses etme winston
Öyle incire ceviz koydum, süte tarçın ektimler ya da muza sopa geçirdimler beni mutlu etmiyor bacım.
Ya çilekli gofret örneğinde olduğu gibi hakkını verecem ya da hiiiiç bulaşmayacağım.

Eskiden bebeklere muhallebi verilirdi, sonradan şeker bebeğe zararlı dendi o oldu bu oldu ben son trendi bilmiyorum.
Gerçi gece yarısı bebek uyandırılıp muhallebi yedirilirdi, o bebekte sonra tosun olurdu (bkz ben, bakınız dobiş erkek kardeşim)
Neyse..süte pirinç unu mu katınca muhallebi olurdu...Hani az az yapsan hem az kalorili olur hem lezzetli mi olur senin için diyecektim..hatta regl zamanında bizim içinde..Ben bir bakam şu muhallebi işine..Belki bizlere ekmek çıkar ordan

Herkese güzel bir pazartesi diliyorum

mattikacım söylediğin tatlının bir versiyonunu yapıyoruz biz ve gerçekten lezzetli oluyor....içinde şeker yok....

incirleri yıka sıcak suda beklet hafif yumuşasınlar. sap kısmından bir delik açarak -çok büyük değil- baş parmağınla içeriyi genişlet ve dövülmüş boooool cevizle doldur. tencereye sapları yukarı gelecek şekilde diz...üzeriene göz kararı süt ekle ama incirlerin yarısında kalsın... kısık ateşte incirler aşuredeki gibi olana dek pişirr....süt pişerken üzerlerinde tortu bırakıyor bu ne deme yani..... özellikle 1 gün buzd.da bekledikten sonra yanında sade dondurmayla servis yapıyoruz yani yapıyorduk taaaaaaaaaaaaa bir zamanlar....ammmmaaaaaa geerçektende sağlıklı karatayada uygun sanki ne dersiniz kızlar.... içine süt katınca aynı sütlü nuriyemdeki gibi tatlı hafifliyo inanki....açım ben yaaaaaaaaa....allah gözümü doyursun önce...

@yakar

geçmiş olsun yakarcım postu deldirmekten hiç hoşlanmıyorum hep ağlıyorum iğne olurken hemşireeler dalga geçiyo benle neffffffffffret ederim iğneden

vinston ne güzel özetlemişsin olayları vallahi imrendim.... bana bile özet oldu....bizim grupta yay fazla heralde öylemi.....

bu arada tokken 75 olup kızıla boyadığımda saçları bir de foto eklicem kızlar bana yardım edersiniz dimi umarım bu hafta 77 yi görürürmmmmm...

@yakar

geçmiş olsun yakarcım postu deldirmekten hiç hoşlanmıyorum hep ağlıyorum iğne olurken hemşireeler dalga geçiyo benle neffffffffffret ederim iğneden

kız utanmasam bende ağlayacam. bir kere kendimi o kadar sıkıp kasmışım ki iğne eğrildi hasapla bendeki korkuyu. şu e reçete olayına kurban gittim. eczanede elime iğneleri tutturunca gördük hanyayyı konyayı. her iğnada çığlık atmayayım diye elimi ısırıyordum . ama en etkili yöntem. azıcık dişimi sıktım.

bu arada tokken 75 olup kızıla boyadığımda saçları bir de foto eklicem kızlar bana yardım edersiniz dimi umarım bu hafta 77 yi görürürmmmmm...

görürsün merak etme . sen mattika maşallahınız var istikrarlısınız.

herkese günaydın bacılar
yeni bir hafta yeni bir başlangıç diyerekten sevgi pıtırcığı modundayım bugün. sabah tartıldım çok şükür kilo falan almamışı. düştüğüm duruma bak .bırak vermeyi almadığıma seviniyorum.
neyse kızlar başlamak bitirmenin yarısıymış.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) hafta sonu sıfır kaçamaksızzzzzzzzzzzzzz geçti çok mutluyum

Gunaydın kzlar çok kötü bi durumdayım motivasyon falan kalmadı o çekirdek ve kolaya kendimi vurdum vuralı hala toplarlayamadim kendimi herkese sataşıorum nişanlımla sürekli bi kavga halindeyiz canım sıkıldıkça onun üstüne gidiyorum hep beni sakinleştirmeye çalışıo bunaldım artık herşeyden bıktım winston bende seninle ekmek almaya gelebilirmıyım çok daraldım hergün aynı şeyler dediğin gibi hergün aynı elbiseler herşey üstüme geliyo beraber gelecegimiz hakkında hayal kurdugumuz arkadaşlarim hedeflerini gerçeklestirmis üniversiteyi kazanmis ben okulumu biraktim ewimde çeyiz hazirliklari yapıyorum bilmiyorum nişanlimi çok seviyorum dünyaya bida gelsem yine onu isterim ama okulumu devam ettirseydim keşke yine üniversite sınavina gircm bu sene ama evliyken nasıl olacak düşündürüo beni neyse işte bu aralar iice daraldım bunaldım bide şişmiş durumdayim bi haftadır nerdeyse hiç işemedim kabızlık var bu yediklerim nereye gidiyo anlamiyorum 6 ay sonra nişanım var ben nereye gidiyorum onuda bilmiyorum

babann dayısını ayakta alkışlıyorumm eşinidee ayrıcaa tebrik ediyorum:)))
bacım bu menü nedir böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaa senin gibi bilinçli birine yakışmıyorr hıhh daha sağlıklı şeyler olmalııı

bana rağmennn 5. olmuşssak güzle başarı tebirklerr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…