günaydın kızlar
nihayet iğnelerim bitti. ama bende bittim. totomun üstüne oturamıyorum. hala göysüm ağrıyor ben toparlayamadım kızlar .kolumu kıpırdatacak halim yok. dünden beri diyeti bozdum (çok yapıyordum ya) öyle abartmadım ama vücut güçz birde ben hırpalamayayım dedim. sadece yatmak istiyorum. acaba hem bronşit hemde jüpiter birden mi geldiler.
ah winstonum ah son 1,5 yıldır bende ekmek almaya gidecem ama şu iki sıpa olmasakucağımda bir trabzon ekmeği .diğer bir gün erzurum lavaşı alasım var ama ah ah.
kız ilginnur oyuncağın çok hoş bacım . sıkılıncı bana yollaazıcık sünersenm belki boyum uzar.güdük güdük gezmem böyle
ben kaçayım bir çay içip gene yatayım.totom ağrıyor offffff.meyersem gerçekten müdür oymuş
günaydın kızlar
nihayet iğnelerim bitti. ama bende bittim. totomun üstüne oturamıyorum. hala göysüm ağrıyor ben toparlayamadım kızlar .kolumu kıpırdatacak halim yok. dünden beri diyeti bozdum (çok yapıyordum ya) öyle abartmadım ama vücut güçz birde ben hırpalamayayım dedim. sadece yatmak istiyorum. acaba hem bronşit hemde jüpiter birden mi geldiler.
ah winstonum ah son 1,5 yıldır bende ekmek almaya gidecem ama şu iki sıpa olmasakucağımda bir trabzon ekmeği .diğer bir gün erzurum lavaşı alasım var ama ah ah.
kız ilginnur oyuncağın çok hoş bacım . sıkılıncı bana yollaazıcık sünersenm belki boyum uzar.güdük güdük gezmem böyle
ben kaçayım bir çay içip gene yatayım.totom ağrıyor offffff.meyersem gerçekten müdür oymuş
Bu ekmek almaya gidesi olan çokmuş yahu, ben bir minübüs ayarlasam diyar diyar Anadolu bile yapabilirmişiz kızlar
Jüpiter şanstır, bolluk, berekettir bacım, sana o girdiyse o ne güzelBenim jüpiter, 5. evime girmiş yani çocuk evine.Bol bol çocuk yapabilirmişim bu dönemde.len girsene para evine, kariyer evine, o evine bu evine, yok gire gire çocuk evine girmiş, oturmuş orada.Len jüpiter bile beni anlamıyor ya daha marsa ne diyem
He bu arada hastalıktır geçmiş olsun ama bizlere bahane olmasın inşallah.Ben de 2 gündür bilmemne gezegeni benim iştahımı açıyormuş, fazla yediriyormuşu hem okuyorum hem elimde gofret kemirip "doğru vallah, iştahım açıldı" diyorum. Ama o gofreti yemesem o gezegen bana küsüp uzaydan gidecek hali yok, gene orda dikilecek..Ama yoook yerken az kafam da ruhum da rahat olsun diye gezegenine kadar bahanem hazır.Senin de bahanen hastalık olmasın yani bacım.Hem hastalığa iyi yanından bak, ödem atarsın, toksin atarsın, su atar kilo verimi en azından tartıda yüzünü güldürür.regl zamanı da böyledir.Bugün 69 çıktım.Bu şişlikle, bu göbekle, regl zamanı 69sam kafadan bir kilo eksikle 68 olurum o zaman regl zamanı bitince dedim.Ama biz regl zamanı vuruyoruz tatlının da yemenin de dibine..Hastalık zamanı da aynı öyle..Sonra millet hasta olur zayıflar, biz toroman oluruz iyileşince, millet regl olur metabolizması hızlı çalışır ve o dönemi sporla değerlendirir, biz ay karnım ağrıyor diye kedi gibi yatar, bol bol da yer sonra yok şişkinlik, yok ödemdi diye kilo alıp kendimizi kandırırız.
Çakma Ender Saraç ve çakma Rezzan Kiraz karışımı winston gene kaynanavari açıklamalarını Kadıköy'den bildirdi
Winston çizelgeyi de yenilemişsin hayırlı uğurlu olsun kalıcı olmasın 69.
Ben de bi geleydim 60lara.
Pazar bunalımına girdim yine sanki haftasonu haftaiçi benim için farkedermiş gibi. Masum bi tatlı yapıp yiyeyim dedim baktım baktım bulamadım unsuz şekersiz bişey. Kendimi acı biber turşusuna verdim dün. Bi gece de su mu tuttum hemen fazla çıktım tartıda.
Neyse sabah yürüyüşümü yaptım vicdanım rahat.
yok bacım yok . öyle oturup beygir gibi yemedim. benki ekmeksiz asla derken bugün pir parça bile yemedim.sanırım kendimi çok kasıyorum kilo vermeliyim diye . bugün 3 ana öğünde pasta tabağında 2 servis kaşığı b.pilavı ve 2 servis kaşığı parbunya fasulye yedim. hiç acıkmadım hiç birşeyler atıştırma isteği hissetmedim.demem oki ben kastıkça daha fazla yemek düşünmeye başlıyorum. dediklerinde yerden jüpitere kadar haklısın . hastayım yok yerim dardedikçe bakarmısın 1 yıldır aynı yerdeyim. ben yemek yemeyip hep arada abur cuburla diyetimi sabote ediyorum.bugün hem yemegimi yedim arada birşey yemedim. birazdan sporada başlayacağım belki böylelikle bir yola girerim.
kız sende dikkat et malum dünya evine girmişin birde çocuk evine girsen töbe billah ekmek almaya gidemezsin
gecmisi okuyamadim.. cünkü baglantim öyle yavaski her sayfa acilana kadar dakikalarca bekliyorum. e sizde masallah on sayfadan fazla kaynatmissiniz... neler oldu bakem özet gecen olurmu
winston ben yeni gördüm senin çizelgeyien son gördüğümde 70 teydi.
inciri şekerli suda haşla içine ceviz doldur kaymakla ye diye bi tatlı buldum en son. güya hafifmiş. peh niye haşlayıp şekerleyeyim zaten şeker deposu incir. ben de sabah sporun üstüne kuru incire doldurdum cevizi yedim. birkaç da hurma biraz da kuru kayısı. kuru meyve şenliği yaptım bugün. sebebim de süt azaldı, dönemsel ya da psiikolojiktir belki ama öyle su içmekle süt olmuyo bacılar. neyse bugünü de böyle kapattım. perşembeye kadar güzel şeyler yapıcam inanıyorum azmettim.
winston ben yeni gördüm senin çizelgeyien son gördüğümde 70 teydi.
inciri şekerli suda haşla içine ceviz doldur kaymakla ye diye bi tatlı buldum en son. güya hafifmiş. peh niye haşlayıp şekerleyeyim zaten şeker deposu incir. ben de sabah sporun üstüne kuru incire doldurdum cevizi yedim. birkaç da hurma biraz da kuru kayısı. kuru meyve şenliği yaptım bugün. sebebim de süt azaldı, dönemsel ya da psiikolojiktir belki ama öyle su içmekle süt olmuyo bacılar. neyse bugünü de böyle kapattım. perşembeye kadar güzel şeyler yapıcam inanıyorum azmettim.
@yakar
geçmiş olsun yakarcım postu deldirmekten hiç hoşlanmıyorum hep ağlıyorum iğne olurken hemşireeler dalga geçiyo benle neffffffffffret ederim iğneden
bu arada tokken 75 olup kızıla boyadığımda saçları bir de foto eklicem kızlar bana yardım edersiniz dimi umarım bu hafta 77 yi görürürmmmmm...
Barfiks aleti galiba?
Bizim koridorun ortasında şaka gibi bundan var.
Hangi manyak insan evladı koridorun ortasına barfiks sopası koyar ki..Dingil ev sahibi bir de çimentoyla mı kapatmış ne öldür Allah çıkmıyor...Koridorun ortasında gelen giden eş dost, misafir hep barfiks çeker zaten Türk toplumunda tövbe yarabbim ya...
Her odada 17 çivi nedir arkadaşım ya, ev ev değil mübarek sanat galerisi olsa bunca çivi çakılmaz..Bir de ortasına tüy dikip barfiks sopası çakmak ohh şahane...
Bu aleti görünce cinnetim geldi bacım ya, ve de bu eve habire zam yapılması, eşimin de kuzu kuzu ödeyip gitmek istememesi. Offf..
Vallaha ekmek almaya diye çıkıp seneye elimde ekmekle geleceğim
Bizim babamın dayısı, aynen böyle "hanım ben ekmek almaya gidiyorum" demiş çımış, 6 ay sonra elinde ekmekle bir sabah gelmişKarısı da kah kah güle güle anlatıyor, dedim "sen de bekledin 6 ay he? sonra dayıya kapıyı açtın?".."yok beklemedim, ben o ara hamileydim, doğum yaptım, bebeği biraz büyüttüm" falan diyor saf benim evdeki saf ne yapar acaba, o da kediyi büyütüp beni bekler mi...
Bugünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; form çayı
akşam; patlamış mısır, çikolatalı gofret, şekersiz çay.
Ben ve koca regl göbeğim depresif depresif oturuyoruz.
Öğlen yazdım gofret yiyeceğim diye, baktım kimse ses etmemiş, ben de fırsat bu fırsat diye alıp yedim. (Aferim bana)
Ekinooooo, benim favori tatlımdır sütlü Nuriye...Yemeyeli yıl oldu desem abartmam, aklıma geleydi gofret yerine ondan bulmaya çalışırdım.Neyse darısı bir sonraki ayın başınaSana da afiyet olsun, löp löp yağ olmasın.
5.ci olmuşuz bu arada en azından sonuncu değiliz...şu 13. takım her hafta 1. oluyor yav nedir olaylarııııı 13 ün gizemi mi yoksa
birde çizelgeyi niye biz lily ile başlayan şu gıcık siteden yapamıyoruz öffff yap yap olmadı yine ticker factory den oluyor da bahsettiğimden olmuyor bilen varsa bir el atın bacılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?