Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Koşu bandından bildiriyorum
Fenomeni de açtım dım tıs tıs hoplatıcam koca totoyu

Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet / Hayır
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet

buna nediyek kızlar evet mi diyek hayır mı diyek bence hayır diyek te değişiklik olşun

buarada tünaydın ayrıca birinizde yeni oyuncağımı beğenmemiş küştüm hınhnnnn

wişton şen o evden kaç bacım bir an önce şirk gibi ne o öyle

hayır diyek bencede

ayyyy bu cok zor ben bunu hiç yapamıom kollarım kopacakmış gibi oluyo yağ torbası gibiyim anasını satiyim

iyileşmedin mi daha bacım. diyet yapıyorum diye güçsüz kalmıyosun di mi, diyeti bozmıcak şeylerden ye bol bol karnın doysun gözün de açılır

ekmek almaya çıkıp 1 sene sonra dönmek ha, bu aralar çok sık duyuyoruz bunu senden, neyin var bacım anlat, aç bize içindekileri. terapi gurubu gibiyiz ha
ben gördüm gofret falan yazdın dedim aklına koyduysa yesin, zaten kıtlıkta gibi yaşıyo hatun afiyet olsun yağ olmasın dedim. yazmaya fırsatım olmadı.
bir de regl olmadım ben bir yıldan fazladır, nasıl bişeydi unuttum

sen karatay yapmıyosun ki bacım. ekmek yememek olarak tamam da, sabah yumurta yemeden ceviz yemeden senin salatayla karatay olmaz ki. hele yemekten aç kalkman hiç uygun değil karataya. karatayın da üstü senin yaptığın. güzel kilo verdirir. abartmadan ekmek yesen ne olur yine verirsin. tatlı hamurişi vs. yemedikten sonra vermeye devam edersin.

slm kızlar misafirim var 2ündür yatılı.giremiyorum yine:26:

evet diyom:111:

Koşu bandından bildiriyorum
Fenomeni de açtım dım tıs tıs hoplatıcam koca totoyu

Cumartesi sabahı, sabah sabah spor
Benim sporum genelde öğleden sonra ile gece yarısı 12den sonra oluyor.
Kırmızı noktalı gece cimlastiği gibi, gece yarısı bacak ayırıp, pilates yapıp mekik çekiyorum.
Ha insan gibi insan saatlerinde spor yap derseniz, yok olmuyor illa gece yarısına kadar kaytaracam, okadar sevmiyorum sporu

Se-zen yoğun gelemez, genel paylaşım boş kalmasın bacım, sen bizden evet oyunu yazarsın.Başkan yardımcısı olarak senin eklemen lazım.Çok oya sunulacak bir şey gelmedi grup içinde bana, sonuçta herkesin işine gelir sürenin uzatılması.se-zen ya da sen olmadınmı bizler liste hazırlayacağız, süre ne kadar fazla olursa hepimizin işine yarar.

buarada tünaydın ayrıca birinizde yeni oyuncağımı beğenmemiş küştüm hınhnnnn

wişton şen o evden kaç bacım bir an önce şirk gibi ne o öyle

Sorma sorma..Bir de buraya taşınmadan önce nerdeyse müstakil bir evde, yeşilin içinde, site içinde, her şeyi sıfır çok şirin bir yerde oturuyordum.Orası eşimin işine uzak diye taşındık, 3 ay sonra eşim şaka gibi eski taşındığımız evin karşısında iş buldu
Ve ben şimdi o yeşilliği özlüyorum, o sakinliği, o üst kattaki veledin koşuşmasının, alt kattakileirn itişmesinin duyulmadığı, rahat rahat yürüyüşümü yaptığım, balkonumdan akşam havuzakarşı keyif yaptığım, sakin, modern ve doğru düzgün insanların olduğu yeri ya da buna benzer bir yer işte.

kaçacam kaçacam, az kaldı

Uranüs girmiş bana
Bu ara meditasyon, yoga, astronomi, pilats Allahım nerde antik kuntin şey var hepsi bende
Uranüs kalk gidelim dermiş, zaten yapı olarak da çabuk sıkılan ve taşınmaktan acayip keyif alan bir insanım, şimdi uranüs'ün fişteklemesiyle acayip bir moda girdim.
Sorun sıkıntı her evde olanından bacım, çok özel ya da ciddi bir şey yok şükür ama çok bunaldım.
Kendimden de sıkıldım, evinden de, her şeyinden.
Bu aralar iş güç yok, sanırım biraz o da etkiledi.
Sürekli evdeyim, hep aynı kıyafetler, hep aynı şeyleri yapmak, ee eş dost çalışıyor kimle görüşeyim, akşam da eşim işten geliyor sanırsın savaşta top taşımış, zaten yapı olarak tembel, rahat bir tip, yatıyor kalıyor.
Ben de valla sırf can sıkıntısından spor yapa yapa bu sene zayıfladım he, o kadar saracak bir şey bulamadım ki, sara sara nefret ettiğim spora sardım

Bilmiyorum, özellikle evlenmeden önce çok gezerdim, eğlenirdim, alışveriştir, arkadaşlarla eğlencedir, gezmedir, yeni insanlarla tanışma falan..Şimdi en son kendim için ne zaman kitap aldım, kendim ne zaman kendim için bir gün geçirdim bilmiyorum.Ne zaman en son filme gittim, tek başıma ne zaman hayalimde olan bir şeyi gerçekleştirdim hatırlamıyorum.Evlendim evleneli, ne çamaşır bitti arkadaş, ne bulaşık, ne temizlik ne kaynanası ne görümcesi ne osu ne busu..Arada yüksek lisans yaptım, çalıştım ve sanki öyle bir gün geldi ki yüküm azaldı ve ben uyandım; zaman geçiyor, hayat geçiyor ve ben ne yapıyorum? Çok özgürdüm, çok rahattım, çok da mutluydum.Şimdi o kadar özgür değilim, rahat da değilim peki o kadar mutlu muyum? İstediğim hayatı mı yaşıyorum yoksa herkesin tek tip yaşadığı olması gereken, ya da toplum tarafından dayatılan hayatı mı yaşıyorum? bir sonraki level ne olacak? çocuk yapıp, onun mamasını, bezini mi hayatıma katıp, geri kalan hayatımı onun dişi, onun bibişi, onun okulu, onun ergenliği derken böyle yuvarlanıp mı ömrü tüketeceğim...ne bileyim..öyle işte..

sabah yürümeyi seviyorum ben aç karna, terleyip duş alıp güne başlamak güzel oluyo. bütün gün dinç dolaşıyosun. eşim evdeyken kulallığı takıp müzik dinleyerek yürüyebiliyorum. bu yüzden haftasonu yürümek daha keyifli oluyo.

ben de sürekli evdeyim, tamam bebek gibi koca bi sebebim var ama hep aynı eşofmanla durmak bile sıkıyo beni de. haftaya aşısı var oğlumun sağlık ocağına gidicez onu planlıyorum kafamda ne giysem diye
ben senin bi sonrana geçtim çocuğu doğurdum, sorgulamaya devam. aynı döngünün içinde dön babam dur.
kendin için bişeyler yapmak lazım araya sokuşturup, kilo vermek kendim için yaptığım bişey mesela. verdiğim her 100 gramla mutlu oluyorum buna endekslendim. napayım bebekle dışarı çıkılmıyo, arkadaşlar çalışıyo vs.
hep aynı şeyler bacım ya, işte arada bi kitap okudun bi puzzle yaptın, ne bileyim neyi seviyosan onla uğraştınsa o yanına kalıyo insanın.

havalar açsa şöyle bahar gelse geçer bu halimiz. baharı bekliyorum ben. bişeyleri bekle bekle ömür bitip gidiyo o başka

wiştoncum ayy şizin şu ev olayına baya bi takıldım ya ben olşam kafa yerdim şen taşın şonra gitşin orda iş bulşun şaka gibi valla allah şabır verşin

ayrıca şen tekşin ya evine bekliyorşun çık gez bana gel ben şana gelem:13:çocuk yok çoluk yok bu ne ştreş bune şkıntı ben valla yaz kış dinlemem gezme oldumu giderim valla evi bekle bekle nereye kadar

mattika yukarda yazılanlar şenin içinde geçerli al bebişi git ne bekliyon evi çocugu korudukça haşta oluyor şöyliyim bende şen gibi yaptım kızımın bebekliğini özledim inan zevkini almadım çünkü hep şıkıntı yaptım neyşe şen şağlık ocagına gideceğim yazmışşınya aklıma ne geldi kızım ilk aşışına gideceğiz şabah 8,30 eşimle çıktık yola giyindim en güzelleri kırıta kırıta bi baktım yeni anneler bi giyinmiş bi giyinmiş şorma ama diğer kişiler öyle çıkmış gelmiş mahhalle şonuçta anladımki çıkmaya çıkmaya inşan öyle oluyor

@mattika

bacım ben zaten öyle karatayımsı bişey yapıyorum...ceviz de yiyiyorum yumurtada bu arada ama gene doymuyorum ne yapayım 3 yumurta yiyemem heralde veya peynir kaç porsiyon olur ki yani....ben karatayımsı olayını meyvede bozuyorum genelde bol pro kullanıyorum...ammaaannn yapıyoz bişeyler ne bilem bacım....neyse kilo verelim de dimiiii:13:

ben de tamamen karatay yapmıyorum, kendime göre uyarlıyorum. öyle diyetlere göre kalıba giremem ben, girsem de 3 günde bozarım. en iyisini yapıyosun sen de.
sabah 2 yumurta ceviz peynir zeytin yediğinde de mi doymuyosun, en az 4 saat açlık hissettirmiyo ama beyaz karbonlardan hiç yememen lazım. geçen tatlı yedikten sonraki2-3 gün hemen acıkıyodum, sabredince geçiyo ama yine hiç bozmamak lazım.
sütlü meyveli tatlılara baktım ben de şimdi, unsuz şekersiz bişey bulsam yapıcam ama bulamadım

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nihayet iğnelerim bitti. ama bende bittim. totomun üstüne oturamıyorum. hala göysüm ağrıyor ben toparlayamadım kızlar .kolumu kıpırdatacak halim yok. dünden beri diyeti bozdum (çok yapıyordum ya) öyle abartmadım ama vücut güçz birde ben hırpalamayayım dedim. sadece yatmak istiyorum. acaba hem bronşit hemde jüpiter birden mi geldiler.
ah winstonum ah son 1,5 yıldır bende ekmek almaya gidecem ama şu iki sıpa olmasa kucağımda bir trabzon ekmeği .diğer bir gün erzurum lavaşı alasım var ama ah ah.
kız ilginnur oyuncağın çok hoş bacım . sıkılıncı bana yolla azıcık sünersenm belki boyum uzar.güdük güdük gezmem böyle
ben kaçayım bir çay içip gene yatayım.totom ağrıyor offffff.meyersem gerçekten müdür oymuş

Son düzenleme:
Koşu bandı bildirimimi yapayım
Yakar bacım totoya çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…