Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet / Hayır
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
buna nediyek kızlar evet mi diyek hayır mı diyek bence hayır diyek te değişiklik olşun
Eki Görüntüle 609736 kızlar yeni oyuncağımkoşu bandı hediyeşiydi geçikmeli geldi şükür bugün 2 -3 aşıldım kollarım acayip çalıştı vucudum bi okadar eşnedi çok güzel şizin dambıllar yanında halt etmiş
iyileşmedin mi daha bacım. diyet yapıyorum diye güçsüz kalmıyosun di mi, diyeti bozmıcak şeylerden ye bol bol karnın doysun gözün de açılırmerhaba kızlar
sabahtan beri yattım. hiç tadım yoktu. baktım bizim kızlarda haftasonu moduna girmiş. neyse bugün biraz spor yaptım . sabah ve akşam diyette gibi yedim ama öğlen fazla kaçtı. hoplayıp zıplamaya mecalim yok. pazartesi sendromu beni cumadan sardı.
neyse kızlar herkese iyi haftasonları.
ekmek almaya çıkıp 1 sene sonra dönmek ha, bu aralar çok sık duyuyoruz bunu senden, neyin var bacım anlat, aç bize içindekileri. terapi gurubu gibiyiz haBarfiks aleti galiba?
Bizim koridorun ortasında şaka gibi bundan var.
Hangi manyak insan evladı koridorun ortasına barfiks sopası koyar ki..Dingil ev sahibi bir de çimentoyla mı kapatmış ne öldür Allah çıkmıyor...Koridorun ortasında gelen giden eş dost, misafir hep barfiks çeker zaten Türk toplumunda tövbe yarabbim ya...
Her odada 17 çivi nedir arkadaşım ya, ev ev değil mübarek sanat galerisi olsa bunca çivi çakılmaz..Bir de ortasına tüy dikip barfiks sopası çakmak ohh şahane...
Bu aleti görünce cinnetim geldi bacım ya, ve de bu eve habire zam yapılması, eşimin de kuzu kuzu ödeyip gitmek istememesi. Offf..
Vallaha ekmek almaya diye çıkıp seneye elimde ekmekle geleceğim
Bizim babamın dayısı, aynen böyle "hanım ben ekmek almaya gidiyorum" demiş çımış, 6 ay sonra elinde ekmekle bir sabah gelmişKarısı da kah kah güle güle anlatıyor, dedim "sen de bekledin 6 ay he? sonra dayıya kapıyı açtın?".."yok beklemedim, ben o ara hamileydim, doğum yaptım, bebeği biraz büyüttüm" falan diyor saf benim evdeki saf ne yapar acaba, o da kediyi büyütüp beni bekler mi...
Bugünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; form çayı
akşam; patlamış mısır, çikolatalı gofret, şekersiz çay.
Ben ve koca regl göbeğim depresif depresif oturuyoruz.
Öğlen yazdım gofret yiyeceğim diye, baktım kimse ses etmemiş, ben de fırsat bu fırsat diye alıp yedim. (Aferim bana)
Ekinooooo, benim favori tatlımdır sütlü Nuriye...Yemeyeli yıl oldu desem abartmam, aklıma geleydi gofret yerine ondan bulmaya çalışırdım.Neyse darısı bir sonraki ayın başınaSana da afiyet olsun, löp löp yağ olmasın.
sen karatay yapmıyosun ki bacım. ekmek yememek olarak tamam da, sabah yumurta yemeden ceviz yemeden senin salatayla karatay olmaz ki. hele yemekten aç kalkman hiç uygun değil karataya. karatayın da üstü senin yaptığın. güzel kilo verdirir. abartmadan ekmek yesen ne olur yine verirsin. tatlı hamurişi vs. yemedikten sonra vermeye devam edersin.@mattika
sevgili karataycı bacım ben artık kepekli ekmek de olsa 1-2 dilim ekmek yiyeceğim galiba çünkü çok özledim ekmeği, en azından sandviçi, tostu yanında çayı....aslında ii gidiyordu kilolar ama napıyım vazgeçicem yoksa....biraz böyle takılayım bakalım yemekten kalktıktan sonra aç olmaktan ruhum bunaldı....hadi bakıyım önümüzdeki hafta sana bırakayım yerimi dedim de
Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet / Hayır
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
buna nediyek kızlar evet mi diyek hayır mı diyek bence hayır diyek te değişiklik olşun
Koşu bandından bildiriyorum
Fenomeni de açtım dım tıs tıs hoplatıcam koca totoyu
buarada tünaydın ayrıca birinizde yeni oyuncağımı beğenmemiş küştüm hınhnnnn
wişton şen o evden kaç bacım bir an önce şirk gibi ne o öyle
ekmek almaya çıkıp 1 sene sonra dönmek ha, bu aralar çok sık duyuyoruz bunu senden, neyin var bacım anlat, aç bize içindekileri. terapi gurubu gibiyiz ha
ben gördüm gofret falan yazdın dedim aklına koyduysa yesin, zaten kıtlıkta gibi yaşıyo hatunafiyet olsun yağ olmasın dedim. yazmaya fırsatım olmadı.
bir de regl olmadım ben bir yıldan fazladır, nasıl bişeydi unuttum
.
Winston yok yoksa ekmek almaya mi gittin :-D
sabah yürümeyi seviyorum ben aç karna, terleyip duş alıp güne başlamak güzel oluyo. bütün gün dinç dolaşıyosun. eşim evdeyken kulallığı takıp müzik dinleyerek yürüyebiliyorum. bu yüzden haftasonu yürümek daha keyifli oluyo.Cumartesi sabahı, sabah sabah spor
Benim sporum genelde öğleden sonra ile gece yarısı 12den sonra oluyor.
Kırmızı noktalı gece cimlastiği gibi, gece yarısı bacak ayırıp, pilates yapıp mekik çekiyorum.
Ha insan gibi insan saatlerinde spor yap derseniz, yok olmuyor illa gece yarısına kadar kaytaracam, okadar sevmiyorum sporu
Uranüs girmiş bana
Bu ara meditasyon, yoga, astronomi, pilats Allahım nerde antik kuntin şey var hepsi bende
Uranüs kalk gidelim dermiş, zaten yapı olarak da çabuk sıkılan ve taşınmaktan acayip keyif alan bir insanım, şimdi uranüs'ün fişteklemesiyle acayip bir moda girdim.
Sorun sıkıntı her evde olanından bacım, çok özel ya da ciddi bir şey yok şükür ama çok bunaldım.
Kendimden de sıkıldım, evinden de, her şeyinden.
Bu aralar iş güç yok, sanırım biraz o da etkiledi.
Sürekli evdeyim, hep aynı kıyafetler, hep aynı şeyleri yapmak, ee eş dost çalışıyor kimle görüşeyim, akşam da eşim işten geliyor sanırsın savaşta top taşımış, zaten yapı olarak tembel, rahat bir tip, yatıyor kalıyor.
Ben de valla sırf can sıkıntısından spor yapa yapa bu sene zayıfladım he, o kadar saracak bir şey bulamadım ki, sara sara nefret ettiğim spora sardım
Bilmiyorum, özellikle evlenmeden önce çok gezerdim, eğlenirdim, alışveriştir, arkadaşlarla eğlencedir, gezmedir, yeni insanlarla tanışma falan..Şimdi en son kendim için ne zaman kitap aldım, kendim ne zaman kendim için bir gün geçirdim bilmiyorum.Ne zaman en son filme gittim, tek başıma ne zaman hayalimde olan bir şeyi gerçekleştirdim hatırlamıyorum.Evlendim evleneli, ne çamaşır bitti arkadaş, ne bulaşık, ne temizlik ne kaynanası ne görümcesi ne osu ne busu..Arada yüksek lisans yaptım, çalıştım ve sanki öyle bir gün geldi ki yüküm azaldı ve ben uyandım; zaman geçiyor, hayat geçiyor ve ben ne yapıyorum? Çok özgürdüm, çok rahattım, çok da mutluydum.Şimdi o kadar özgür değilim, rahat da değilim peki o kadar mutlu muyum? İstediğim hayatı mı yaşıyorum yoksa herkesin tek tip yaşadığı olması gereken, ya da toplum tarafından dayatılan hayatı mı yaşıyorum? bir sonraki level ne olacak? çocuk yapıp, onun mamasını, bezini mi hayatıma katıp, geri kalan hayatımı onun dişi, onun bibişi, onun okulu, onun ergenliği derken böyle yuvarlanıp mı ömrü tüketeceğim...ne bileyim..öyle işte..
@mattika
bacım ben zaten öyle karatayımsı bişey yapıyorum...ceviz de yiyiyorum yumurtada bu arada ama gene doymuyorum ne yapayım 3 yumurta yiyemem heralde veya peynir kaç porsiyon olur ki yani....ben karatayımsı olayını meyvede bozuyorum genelde bol pro kullanıyorum...ammaaannn yapıyoz bişeyler ne bilem bacım....neyse kilo verelim de dimiiii:13:
Koşu bandı bildirimimi yapayım
Yakar bacım totoya çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?