mihracee, yakar76, hilal60300, nidah
günaydın fıstıklarr nabersinizzzz
dün yediklerimi yazsamm beni şuanda postalarsınız buradan
kız gırgırına beni bitirdin be bacım.
sinir oldum erkek arkadaşına insan sevdiğine böyle zalimce birşey yaparmı ya. belki iyi niyetle böyle yaparsam kendine gelir 1-2 kilo verenbilir diye düşünüyordur ama genede zalimce .siz bir hayatı paylaşmayı düşünüyorsunuz. o hayatta herşey var. kimsenin görmediği bilmesini dahi istemediğin hallerini eşin görecek bilecek . o zamanda bu kadar acımasız olacak mı . hele her zaman tartıya çıkarmasına inan çook kızdım. özür diliyorum ama çok canım sıkıldı . seni iyi anlıyorum benim odun koca aklı sıra beni gaza getirecek şeyler zannedip tonbiş pehlivan diye aklısıra bana bir kaç kez takıldı . oturdum ağladım. bu yaptıkların bana daha çok acı çektiriyor. dedim. tavrını değiştirdi bu konuda rahatsız olduğunu ciddi bir şekilde ifade et . sonra hepsinin canını oku
hep anlatırım benim elti pasaklı totosuna bakmaz kaynanada 105 kilo koca totosuna bakmaz durmadan iğnelerlerdi beni hepsinin ağzı açık kaldı kilo vermeye başlayınca .
onun için bunun için değil kendin için kendin istediğin için yapmalısın. başkaları için yapınca böyle 3 gün sonra yoldan çıkıyoruz. bende öyleyim. kendimden daha kilolulara bakıyorum. iyiyim diyorum iyi kötü kıyafet buluyorum diyip 1 ileri 2 geri süründürüyorum. (ahada bu vesileyle itiraf ettim)
hadi madara edecek çok adam var
mihracee, yakar76, hilal60300, nidah
günaydın fıstıklarr nabersinizzzz
dün yediklerimi yazsamm beni şuanda postalarsınız buradan
maşallah de kız maşallah . dilini ısır totonu kaşı
Esime kizsammi kizmasammi bilemedim. Adam kendince gercekleri söylüyor. Fakat beni gaza getirmek icin olmadigi kesin. Cok canimi skti yaa
bide derlerya AŞK boya yaşa kiloya bakmıyo diye varmıdır acaba ne kadar kilo alırsan al benim için önemli değil ben sana 100 kg olsanda aşığım 50 kg olsanda aşığım varmı acaba gerçekten böle hiseden erkek
bide derlerya AŞK boya yaşa kiloya bakmıyo diye varmıdır acaba ne kadar kilo alırsan al benim için önemli değil ben sana 100 kg olsanda aşığım 50 kg olsanda aşığım varmı acaba gerçekten böle hiseden erkek
Vardir bacim. Ama bu insanlar normal degildir bence bir ara bir dergide okumust karisinin cok kilolu olmasini isteyen erkekler varmis. Tabii hastalil derecesinde.
Senin dediine gelecek olursak bence öyle bir ask yok ya. Tabi psikolojik sorunu olmayan insanlardan bahsediyorum.
Bazen kendime iyikide böyle ask yokmus diyorum. Bir kadin icin normal kiloda olmak sadece esinin onun hakkindaki fikirleriyle olmuyorki. Bunun ask sevgi olmayan boyutlarida var birinxisi saglik ikincisi guzellik hareket kabiliyeti güzel giyinebilmek..
Esimiz bize deseki sen kac kilo olursan ol ben seni seviyorum falan dese.. Biz genede memnun olmazdik girgirinacim.. Ozamanda e ama bunu giyinemiyorum bunu alamiyorum bu güzel durmuyor olacakti..
Tabii demiyorum her sevgili her es te odun olsun devamli laf etsin diye. Ortayi bulmalari cok önemli ama bulamiyorlar iste.. Ya dalga geciyorlar ya hakaret ediyorlar..
biizm işçilerdn bir vardı 50 yaşalrında şişmanlardan hoşlanan biizm mutfakçı abla analtıyodu işçiler dalga geçiyo diye sonra mutfakçı abal ayağını kırdı yerine 110 kg civarında bi abla daha geldi o işçi peşindne ayrılmaz olmuş doğruymuş demki denilenler:)
bu arada evet benimkide söler 100 50 fark etmez die ama lafff madem fark etmiyoda niye şişmankenn iltifatalrın oranı düşüyo bu takımda geçn yaz 13 kg verdiğimde sevgilim bi kez dah aaşık oldum san afalan filan demişti şimdi kar küreme makinası diyoo hele şu tipi önemli değil hikeylerii varya ay deli oluyorum yalnnnnnnnn vala yalan billa yalannnnnn paket içini merak etiriir hediyenin misali herkes görüntüye bakıyoo ben bunu bilirim bunu sölerim
hiç olaya böle bakmamıştım yakar gözümü açtın hakikaten ben seni her halinle seviyorum aslında hakeretmiş ulennnnnn
şu bakım var ya bakım insanı evrim geçirmiş hale getiriyo biizm okuldan bi arkadaş vardıı sesiz çirkin demiyimde normal bi tipi vardı şimdi feste ekli reimlerini bi gördüm şoka giridm arada açıp açıp bakıyorum resimlerine ilaç mümesili olmuşş hani onlarda bakım önemlidir ya hatun manyak bi şey olmuşya giyim kuşam endam bide burnunu yaptırmış bu ayy katlamış güzeliğini tammen tanınmıcak halde güselliğiyle
Gunaydin herkese
Sabah sabah aşılarímızı olduk geldik oglumla. Ateslencek huysuzlancak vs.
Tarti sabitledi kendini bu hafta. Zaten motivasyonum da kacti. Ne yapsam toparlanirim bi el atin bana. 69 u gorsem havaa girerim ama nasil olcak hic bilmiyorum.
Vallahi dogru canim herkes görüntüye bakiyor mademki sende bende bu durumdan sikayetciyiz neden beraber hareket etmiyruz biz seninle?
al benden de okadar:)
işte benim ona karşı delirme gibi bi şansım yok niyemi
bigün pataldım sert çıkıyım dedim böle davranma baskı yapma gibisine anam demez olaydım azını bir açtım beni bastırdı çünkü haklıydı
2 sendir biz beraberiz sen 73 kg ydun tanıştığımızda ozmanda kendi kendine zayıflıycam diyip duruyodun ve ben olumlu olumsuz bu konuda azımı açtımnı açmadım aradan 6 ay geçti sen 10 kg aldın b benim sesizliğimde 83 kg oldun ve ben san destek olmak amaçlı hadi gel beraber rejim yapalım dedim ben 10 kg verdim sen yine üsütne aldın bu sefer memnun olmadığımı zayıflamanı istediğimi söyliyim beki bu işe yara dedim sen yine aldın hiç bir şey işe yaramıyo ben napıyım nası davranıyım bak yaşalnıyoruz sağlık için ilerde hamillekik için ben sana 60 ol demiyorum 70 kg ol yeter v.s açtı azını yumdu gözünü ben şimdi nediyim bu adama 2 sendir beraberiz ve gerçekten tüm yöntemelri denedi bana yardımcı olmak için lafın özü HAK EDİYORUM BEN ya daha önceleride bukadar kglar alıp vermişliğim var 3 sefer ilk 3 günü atlatsam geris geliyor ay gıcık oldum kendime yaa siz düşünemiyorum bile nekadr aptal bu kız kendini ne durumna düşürüyor diyosunzudur
Allah iylik versin canım maşallah.iyidir fıstık senden naberr
walla tartıda kiloyu eksik görünce böreği hüplettim sizde beni postalarsınız ellamm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?