Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla bende pek duymadim esinin kilosundan sikayetci olani.

Aha kayinvalidem benden zayif ama kayinbabam cok kilolu kocamaan bir göbegi var ben olsam laf edermiydim ya ederdim herhalde.. Ama kaynanam arada bir yeme yada
Sisko der ama öyle cok dert ettigini sanmam hadi onlarda cok genc degiller artik ama yani kadin bukadar zayifken adam kocaman kaliyor ya..

Mesela simdi esim 101 kilo.. (A101 a101 reklami geldi aklima yaa )

E gobegide var yani.. Boyuna gore cok koxaman gorunmuyor ama iste.
Bi kac gun once esimin 3 yil onceki videosunu gordum ve birden agzimdan kocacim ozamanlar daha iyi gorunuyodun demezmiyim allaah yani allahtan adam kafaya takmadi valla haklisin dedi. Yani bacim ben esimin zayiflamasini istiyorum. Esimle aramda 9 yas fark var. Kilolu olmasi yasli gosteriyor onu benim yanimda yasli kaliyor oda biliyor bunu ama ben diretmicem zayifla diye zayiflayinxa hizli zayifliyor cöküyor yüzü gözü.. E valla kaynanaminda bana esimi gorduunde iyi bakmamisin demesine katlanamam bakalim ben bi baslayimda kilo vermeye oda versin ya. En fazla 90 olsun ya 101 ne yaa.. Acikcasi yani kadinlar pek sikayetci degil ama bende braz var yani icin icin diyoum
Zayiflasin diye.

Evet canim haklisin o özel günlerinde zayif olmayacanda ne zaman olacaksin?

Acik asi evet 46 bedenke abiye giyinilmez. Ben inaniyorum sana sen basarirsin sen yaparsin sen zayifken giyineceksin nisanligini. Ben gelinligimi 42 beden aldim
O bile
Coktu bence..

hakikaten biz erkeklerle çok farklıyız s.a yazında bunu bikez daha anladım bi kadına senin eşine dediğin cümle SEN ESKİDEN DAHA İYİ GÖRÜNÜYORSDUN DESE Bİ ERKEK Allah düşünemiyorum kadının yapcağıı tavırlşarı üüzlmesi trip atması erke böle işte takmıyolarya bzim kadar sallamıyolar onlar konuşulanlarıı sanki

bu iişin bide gelinliği var demii 46 beden gelin görmüştüm hatıraldımyaa feciii o gelinliğin büyüsü bile fıs geçmişti
neyse bugün patron yoktu baya içimi döktüm rahat rahat şimdi ıkıyorum işten yarın kandil kendim için bol bol dua edeceğim oruç tututacağım YA SAMED 572 KERE ÇEKİLİNCE İŞTAH AZALIYOMUŞ bunu okumuştum bunda yazayım dedim görüşürüz hanımlar

Evet canim diyorum ya allahtan kafaya takmadi diye esim bana su benim agzimdan kacirdigim cümleyi söylese nasil bozulurdum ya.

Valla benimde dag gibi bulasigim var evim daginik bende yallah diyip yapayim su islerimi demiden beri biraz bulasik yikayip gelip tekrar uzaniyorum

Tünaydınlar,

7 gece 6 gün geleneksel kedi eyleme günlerimiz dün itibariyle başladı.Uyku düzeni de , sinirler de pert.
Yarın da tam Venüs girecekti, uykulu uykusuz demeden atam kendimi sokaklara bakam ne olacak

Çok muhabbet dönmüş, yazacaklarım hep yazılmış.
Bu konuda cümlem fikstir; donuna kadar soyun çırılçıplak geç bir aynanın önüne, her yerine bak.Sence güzel misin? sexy misin? Arzulanacak, beğenilecek bir kadın mısın? Kendini bile kendi için almıyorsa, o kocaya da yazık. (ki zayıflamayı erkekler için başkası için istemeyen, bunlara ters bakan son derece feminist biriyim bilirsiniz ama 2, 2 daha 4 bunda da kendimizi kandırmaya gerek yok)

Ben Gırgırına'nın sevgilisine de kızmadım.Benim kızdığım güzelsin, iyisin, şişman değilsin diye gazı verip, goygoylayıp bir sabah uyanınca laf sokup, beğenmeyenler.Ama adam en azından 1 senedir biz buradayız, bir senedir demediği, yapmadığı kalmadı.Diyet ekmekler aldı hediye niyetine, laflar söyledi, şakalar yaptı.Tamam hepsi kırıcı hepsi bizi üzen şeylerdi.Ama eğer sen bunlara ciddi üzülüp, aksiyona geçseydin her ay sadece 1 kilo verseydin şimdi 12 kilo eksik çıkardın.Yani tamam o lafa alınıyoruz, bu şişman şakasını kaldırmıyoruz ama oturup hala şişmansak bence hepsini hakediyoruz.Kimse kimseyi şişman görmek istemiyor arkadaş.
Eskiden estetiği bırak krem bile yokmuş, saçını da totonu da aynı sabunla yıkarmışın. Temiz pak yıkandın mı, giydinmi iki kıyafet işte kadın bu.Şimdi öyle değil.Şimdi balık eti diye bir kavram bile kalmadı.Şimdi yaşlı diye kırışık diye bir şey de kalmadı.Botokslar, kremler,terapiler, kilo verimi için onlar bunlar, farklı farklı moda trendleri çeşit çeşit kıyafetler, cilt maskeleri, estetik operasyonun ucuz ve herkese neredeyse iner oluşu...Yani artık "beni seven böyle sevsin", "ne yapayım şişmanım" olayları yok.
70 yaşındaki Ajda pekkan 7 senedir makarna yemiyormuş, geceleri makarna rüyasına giriyormuş ağlıyormuş ama kilosu için kendine olan saygısı için yemiyormuş.Bunu diyen kadın 70 yaşında yani, yese ne olur yemese ne olur..Ama kendine bakım, kendine saygı, makarnasız da ölünmüyormuş yaşanıyormuş mantığı vs vs.. yani bilinç var artık.Eskiden diyet zengin işiydi artık diyetisyeninden tut, kitaba kadar ücretsiz ulaşabiliyoruz.Eskiden spor pahalıydı şimdi ayda 50 liraya bile neler neler yapabiliriz.En basitinden tut boğazı, kaldır totoyu her gece saece yarım saat yürü, 6 ay sonra ne olacak hepimiz görelim sonucu..

Zayıflayamıyorum yok, zayıflamak istemiyorum şişman kalmak istiyorum var.
Sanki aya çıkacaz arkadaş, yediğini kısıp, totonu oynatacaksın atla deve değil yani daha neyin oyalanması, neyi uzatmak, neyi beğenip orda ısrarla kalmak, nedir olay yani...Mutsuzum yiyorum, depresifim yiyorum..Hayır yani mutluluğun gizli kalmış olayı yağlı makarnadaysa, tüm mutsuzlara makarna verip dünya barışı sağlayalım, nedir bu mutsuzum yiyorum olayı..Mutsuzsan kalk resim yap, mutsuzsan kalk yürü, mutsuzsan gel beni ara konuşup dertleşelim ama şu makarna tenceresine koala gibi yapışıp hala neyin bahanesini onu yemek için ona yüklüyoruz bilmiyorum...

Özetle bacım; sen çok güçlü, iradeli birisin, neden yapamayasın..

Ayy dur ne alaka diyeceksin belki de, ne zamandır yazacam yazacam hep unuttum.Ben buluşmada bir ara senle konuşurken, böyle kolunu tuttum omuz altından.hatta böyle sıkıp bıraktım, bilmem o sapık anı hatırladın mı ya benim kollarımın altı hafif bıngıldıryor, sen sporcu insansın kolların sıkımı diye o ara mıncıkladım , senden de akıl alacaktım ne egzersizi yapayım diye, sonra laf lafı açtı ben senin kollarını mıncıklamamla kaldım ayy sonra dedim içimden, gırgırına beni sapık gibi bulmuşmudur diye , neyse itiraf ettim rahatladım Bu arada kollarım taş gibiydi bacım, onu da ekleyip hemen püf noktasını rica ediyim

Son olarak da kocasının kilosundan şikatey eden yok denmiş, ben ediyorum.Eşim 100 kilo.Yaşı duruyor, zaten hareketleri yavaş, tam bir hımbıl tipli oldu.Saçları da dökülmeye başladı, tam dedecik gibi oldu.Bir iki dişi kaldı, onlar da dökülürse bayramdan bayrama elini öper harçlık alırım.para biriktir saç ektirmek için şimdiden diyorum yok, kilo ver diyorum yok, dişlerini temizletir diyorum yok, giyim tarzını değiştir bağkurdan emekli gibi kahverengi hırka giyme diyorum yok, makarna yeme ayı gibi diyorum yok..Kusura bakma da "her halinle seviyorum" kısmı olmuyor bu da bir burun neticede, bu da bir göz bu da bir kalp yani..

Acımasız winston, acımasız dünyadan bildirdi

yazdığın hercümlenin her kelimeisne katılmaktayım arkadaşımmm.
hayatım bir blogg sayfası falan açmayı düşündmü varmıdır yazıların çok sürükleyici kitap okuır gibi okuyorum sıkılmadan hehe.
belkide hoşuma giden kendini eleştirebiliyor olma cesaretin ben cesur değilimdir kenimi eleştiremem kendimle dalga geçemem acı şakalar yapamam mesela. çok bozulurum ben yaaa püfsss

Yazmayı çoook seviyorum desem hiç şaşırmazsınız sanırım
Blog işini hiç düşünmedim bacım.Yani çok cins insan var, herkesle aynı frekansı tutturmak çok zor.
Burada çok aynı kafadan insan toplandık, birbirimizi de uzundur tanıyoruz, o yüzden rahat yazıyorum.
Şişkoluğumu da anlatırken, kocamı da, kedimi de, kaynanamı da, aman o ne der, bu beni yanlış anlarmı demiyorum.
Ama blogda falan olsa, ordan biri başka laf eder, başka biri başka bir yorum falan canım sıkılır keyfim kaçar..

Ben kendimi şahane eleştirir, epey sopalarım
Ama ben de sanırım eleştiriye gelemiyorum
O yüzden başkası ağzını açmadan, kendime kafa göz girişiyorum ki, başkası bana laf edemesin diye
Benimki de başka bir rahatsızlık işte

Winston al bendende okadaf. Yazdiklarina aynen katiliyorum bacim.

Dedim ya bende esimin kilosundan sikayetciyim diye. Olmus 100 kilo saclarinida kisacik kestrdi bir kac gun once kocaman surati cikti ortaya. E saclarindada beyaz var kiloluda olunca yasli gösteriyor iste..

Birde bende seninle ayniyim bende pek elestiriye gelemem mümkünse etrafimdakiler bana kilomla ilgili bir laf etmeyecekler! Ben biliyorum ne oldugumu..

Ha gecenleree demistin ya potansiyel sisman olayi. Onu arada bir düsünüyorumda bu durum hep kalacak üzerimizde. Kalmasa bile biri bizim hakkimizda ay cok güzel br bayan derse yakinlarimizdan biri öyledir öyledir ama bir zamanlar nasil sismandi bir bilsen diyecek. Sismanlik üzerimizde kalacak...
Gecen gün kaynanamla telefonda konusuyordum konu diyetten geldi devam ediyormusun dedi buraya geldiginde cok güzeldin dedi..

Winston yazını gülümseyerek okudum insanda düz yolda yürürken farketmez duvara çarparsınya işte öle bi etki bırakıyosun iç ses gibi bişeysin bacım sen :)
mihrace kız boş ver bloğu falan winston bize yazsın yeter bacım ne gerek var enerjisini başkalarına harcasın biz sebeblenelim ama isterdim bi gazetede köşen olsun arkadaşım hatta ben senin yerinde olsam deneme yazılarımı gönderirm bile gazetelere ne kaybedersinki
yazılarında okadar belliki severek yazdığın samimi içten :) arada maşalı fırçalı olsda :)
bu arada mesajını aldım madem herşeyin farkındasın hala niye yerinde sayıyon diyon

iyi akşamlar hatunlar.
winston la fontaine gibi hatunsun her yazından herkes kendine bir ders çıkarıyor.
bende aldım mesajı
o kadar haklısın ki. şimdi diyecen haklıyımda ne duruyorsun helva yapsana . erit şu totoyu

Az önce nişanlımla kavga ettik yaa gayet güzel konuşuyorduk tuttu kızımız olursa annemin adını koyacam dedi ciddimisin sen yaa dedim yemin ederim annemin adını koycm dedi. sen nasıl bana sormadan böyle bişeye karar verirsn yemin edersin dedim benim annemin adının neyi var diyo hey Allah'ım deli olcm yaa bana sormadan kendi kendine yemin ediyo bide niye bu kadar çok kiziyosn diyo sonra iyi tamam yaa sen ne istiyorsan koy diye trip atıyo annemin ismi kötü mu diyo çıldırtacak beni yaa sonra da aşkım bitanem kızma diyo bende ters ters cevap verdim çok kötü oldum resimlerimize baktı 3 senedir tanıyorum askerdeyken yani geçen sene ayrılacaktik (istemeyerek mecbur kaldığım için) ilk o zaman ağladıginı gördüm bide şimdi agladi yaa çok özledim diyerek psikolojisi mi bozuldu anlamadim deli olcm hala sinirliyim yaa bana sormadan hiç haberim yok kendi kendine karar veriyo yemin ediyo yoksa anneci mi yaa annesine çok duskun offf çok korkuyorum ilerde bunlar yüzünden sorun yaşarmıyız ..
başınızı agrittiysam kusura bakmayın cook canım sıkılıyo.

Hilalcim canim bunu onunla sakin sakin oturup konusarak cözebilirsiniz diyeyim.

Ama ne yazikki ise yaramayabilirde. Cünkü bazi erkekler gercekten hem annesi in hem babasinin ismini cocuklarina vermek icin diretirler. Biz kadinlardada şöyle bir şey vad yüzyıllardır kocalarimizin oğullarina babalarinin adlarini vermelerini benimsemişiz. Yeni yeni artık budurumu kabul etmemeye basladik.

Kayinbabamizin adini oğlumuza vermeyi kabul ediyordukta iş kayinvalidenin adina gelince kiyamet kopuyor :)

Yani demek istedigim şuki canim bu işe karşıysan onu sakin sakin ikna etmelisin.

Ay su isim konusunda bende cok doluyum yaa! Esimde babasinin adini vermek istiyor ama ben istemiyorum. Sonra dedigin gibi trip atiyor iyi sen be istersen koy diyor. Sacmalik ya! Cocugum hakkinda birtek onunmu söz hakki var..

Sonra dedimki madem cok istiyorsun ikinci adi babanin adi olsun dedim. Yok dedi birinci adi olacak. Ay ne kadar sinirlenmistim
Anlatamam hayir ben kabul ediyorum koymasini ama bukadarda
Olmazki. Valla kusura bakmasin ama ben oglumq kayin babamin adini vermixem yaa.

Ben bi kuzenim var esiyle daha nisanliyken konusmuslar eside kabul etmis kayinbabasinin adini koymayi..

Neyse bunlar evlendiler cocuklari olacak kuznim tutturdu kiz olursa anamin adini vercem diye. Ya karisi ne aglamistida adamin inadini kiramamisti ya o bebein cinsiyetini ogrenee kadar cok aglamisti. Sonra erkek oldugunu ogrendiklerinde ultrasondan cikinca karisi kuzenime demiski sindi sen istersen abuzer koy banane kaynanamin ismi olmadi yaa ooh demis

Yani bacim uzun lafin kisasi bu isim konusunda bende tirsiyorum biraz. Bak bayada dertliymisim bu konuda.
Sen nisanlini ikna edersin bacim ya hele dur bi evlenin sen hamile ol ozaman karara baglarsiniz. İkna edersin sen esini.

hilalcim ne kadar zayılamışssın neler yaptın canm..ben bu siteye bayadır girmiyorum .bu girmedğim süredirde gıtlıktan çkmış gibi yedim kilolr geri gelmeye başladı ayyy biran önce diete başlamam azım ama gaza gelemiyoruuum

Yok bacım ikna olmayacak gibi değil aslında o benle sakin sakin konuşuyo ama ben çok sinirlendim işte kızımız olursa 2tane isim koyalım 2.si annemin adı olsun dedi ama ilk başta bana sormadan yemin etti ona kızdım şimdi o yeminini bozdu diyoki yeminimi bozdum 3 gün oruc tutcm sus ana kuzusu dedim, valla öyle degil hemen öyle düşünüyosn ışte diyo . anasının ismide rabize:) hiç duymadığım bi isim

Anladim
Canim ama blogun olsa takip edenin cok olur emibim yada bir gaztede falan kose yazidi yaz genel konularda lafi dikunduruyosun ama tatli tatli o yuzden seni uzen cikmaz bir dene derim hehe. Him neyse sen burda bize yaz bizzzzz okuyalim hayran kitlen olarak

Sekerim yazini okumadan ayni seyleri yazmisim cokk haklisinnn

gel bacım gel gitme bi yere bizim gruba katıl beraber zayıflayalım gerçekten burası acaip gaz veriyo insana,motivasyon olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…