canım ben sana farklı bir bakış açısı sunayım belki birazcık fikrini değiştirir. biraz özel olacak ama olsunD
ben evliyim irçok hatuncukta evli nedemek istediğimi daha ii anlayacaklarrr sen sanıyormusunki kilo vermemeizdeki tem amaç sağlıklı olalım güzel kıyafeler giyelim hayır kendim için konuşayım hayır. doğum yaptım doğum kilolarlımın çoğu gitmesine rağmen ilk zamanlar aynada kendimi görmeye tahammül edemiyordum kocam bir popo kocaman bir göbek bacaklar genişlemiş ayyyy kiloyla beraber ara ara çatlaklar((( kendimi öyle görmeye tahammül edemezken eşimin beni öyle görmesini hiç istemiyordum ki erkek hep eşini güzel bakımlı görmek ister adam el atacak bıngıl bıngıl yağ püfssss düşüncesi bile kötüydü evde fersah fersah kaçar oldum kocadan. sonuçta evlilik iki kat kazakla çorap üstüne pantolonla yürümüyor şekerim baktım kaçış yok birazz dikkat edeyim dedim ki eşimin bana söylediği birşey yoktu çevremdekiler sen şimdi doğummu yaptın hiçbişi kalmamış demeside ayrı bir güzellikti ama gelde bana sorr of off birde bişi söyleyecek olsa neyapardım bilmyiorum artıkk çok üzülürüdüm sanırım. illa söylemesinede gerek yok dedim dikkat edeyim.
cebimde fazladan bozukluk demir para taşımaya tahammül edemiyorken fazladan et parçası taşıma fikri nekadar sevimli olabilirki.
Yarın evlnediğinizde eşine güzel görünmek isteyeceksin burada fenimist ruhlu hatunlar bana kızmasın çünkü bence bunun nedeni insanıneşini mutlu etmek istemesi değil emin ol tamamen BENCİLLİK kendini mutlu etmek.n yapılan herşey aslında kendimizi mutlu etmek için çünkü duyacağın güzel bir iltifat sana büyük haz verecek. en azından ben bu bu ruh halindeyim.
diğer taraftan erkeklerin yaratılışınıda biliyoruzzzzzz tamam sıfır beden hatunlardan hoşlanmıyorlar ama balinada sevmiyorlarrr bende balina bir erkek sevmem kocaman bir göbek ögggDDD hafif balık et yeter.
böyle işte şekercim
burda bu cümleyi kurmamıştım ama normalde arkadaşalrıma hep dediğim bişey vardır benim bile kendimle sevişmek istemezken eşim beni hiç istemz diye nedemek şistediğini gayet iyi anladım hatat şöle diiym fantezi geceliklerin bedenleri bile 42 ye kadar süsülü iç çamaşırları 90 a kadar hatta içimde zayıflayınca yapamak istediğim ilk şeylerden biridir seksi bi iççamaşırı şöle kendime doya doya bakıyım ben neymişim diyim şuan duşta bile gözüm kapalı yıkanıyom :)
bak cuk diyee anlamışssın kuzucumm yani senboşver onu bunu kendini mutlu etmek güzel sözler duymakk için yap bunu inan bayan olarak buna çok ihtiyacımız varrr
evlenince gece olsun diye beklersin gündüz kendini görmek istemek istemezsin gece karanlıktaa olan olsun diye
hep karanlık hep karanlık nereye kadar
ay üüzldüm şimdi ya bi arkadaşım aklıma geldi karanlıkta sevişebiiliyodu bu sebepten zmanlada bu alışknalık olmuştu halbuki erkek için görmek çok önemliymiş etki bakımından :) erkek gözüyle kadın kulağıyla severmiş demiş bi düşünür
başak düşüncek şey bulammaışş angut
Mihrace, yok canim baglatmadim. Suan telefondan giriyorum. Pc den girincede iphone dan kablosiz baglanti kuruyorum. Yavasta olsa giriyorum.. Aslinda haala eve internet taktirmak isterim ama bu darlikta verecegim paraya yazik..
Kizlar valla alemsiniz ha
Ama haklisiniz ne diyeyim. Bede evlendikten sonra anladim hep bunlari..
Girgirina canim o düsünür hakkinda cok pis seyler düsünmeye basladim
Girgirina, valla bacim eger kadin kendini begenmiyorsa bir gunlukte evli olsa on yillikta evli olsa farketmiyor. Ben kendi fizigimi vucudumun gevsekligini begenmedigim icin bunlari anladim diyorum.
Valla bacim ben dikkat ediyorum cogu zaman duzgun goruneyim diye. Ama kilo iste fondotenle pudrayla örtülmüyor. Ben aynaya bakinca bakimli oldugumu görünce kendimi iyi hissediyorum moral oluyor bana. Ha ama en önemlisi saclar ya saclar düzgün degilse bitti gitti yani hicbir ise yaramiyor ne yapilan makyaj ne bisey..
Evet valla bende öyle düsünüyorum yazin bu kilolar gizlenmez. Ay yaz dedinde aklima geldi
Hele simdi bide hastayim
Sicak havayi düsününce icim
Isindi
Yaa.. Ve yaza ne kaldi surda yakinda havalar isinacak birde dügünde olacak ya ben kafaya koydum
Manken gibi olmaliyim
Yazinsende oyle olacaksin bacim bu kilolar yaza kadar gidecek ya gitmeli yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?