Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

burda bu cümleyi kurmamıştım ama normalde arkadaşalrıma hep dediğim bişey vardır benim bile kendimle sevişmek istemezken eşim beni hiç istemz diye nedemek şistediğini gayet iyi anladım hatat şöle diiym fantezi geceliklerin bedenleri bile 42 ye kadar süsülü iç çamaşırları 90 a kadar hatta içimde zayıflayınca yapamak istediğim ilk şeylerden biridir seksi bi iççamaşırı şöle kendime doya doya bakıyım ben neymişim diyim şuan duşta bile gözüm kapalı yıkanıyom :)

bak cuk diyee anlamışssın kuzucumm yani senboşver onu bunu kendini mutlu etmek güzel sözler duymakk için yap bunu inan bayan olarak buna çok ihtiyacımız varrr
evlenince gece olsun diye beklersin gündüz kendini görmek istemek istemezsin gece karanlıktaa olan olsun diye
hep karanlık hep karanlık nereye kadar

ay üüzldüm şimdi ya bi arkadaşım aklıma geldi karanlıkta sevişebiiliyodu bu sebepten zmanlada bu alışknalık olmuştu halbuki erkek için görmek çok önemliymiş etki bakımından :) erkek gözüyle kadın kulağıyla severmiş demiş bi düşünür
başak düşüncek şey bulammaışş angut

bak gerçekler acı oluyor maalesef bunları yaşamamak umuduylaaaa .
tam angutmuş sesli büyük harflerle düşünmüşD

Mihrace, yok canim baglatmadim. Suan telefondan giriyorum. Pc den girincede iphone dan kablosiz baglanti kuruyorum. Yavasta olsa giriyorum.. Aslinda haala eve internet taktirmak isterim ama bu darlikta verecegim paraya yazik..

Mihrace, yok canim baglatmadim. Suan telefondan giriyorum. Pc den girincede iphone dan kablosiz baglanti kuruyorum. Yavasta olsa giriyorum.. Aslinda haala eve internet taktirmak isterim ama bu darlikta verecegim paraya yazik..

aycanım benim güzel seri cevap verebiliyorsun telden giriyor gibi değilsin gayet iisin hızlısın işini halledebiliyorsan çokt aönemli değil:))

Kizlar valla alemsiniz ha

Ama haklisiniz ne diyeyim. Bede evlendikten sonra anladim hep bunlari..

Girgirina canim o düsünür hakkinda cok pis seyler düsünmeye basladim

bizde boşuna evde internet için sabit telfona da sadece vergi parsı 27 tl ödüyoduk meğer yalın internet çıkmış haberimiz yok sabit telefona gerek kalmamış bizde yeni bu hafta kapatırdık yalın internete geçiş yaptuık ama int kaptılıp açıldığı içinn tekarar bekleme deyiz yeni bağalntı olucak bende bilgiis olmayanlar varsa söliiym buran dedim

Mihrace telefondan girince hizla ilgili bir problemim yok ama bilgisayardan girince cok yavas oluyor
Cnm.

Kizlar valla alemsiniz ha

Ama haklisiniz ne diyeyim. Bede evlendikten sonra anladim hep bunlari..

Girgirina canim o düsünür hakkinda cok pis seyler düsünmeye basladim

hadiya s.a yeni evli biir olarak sende böel diyorsan hakketenn savaşma seviş zayıfla sevi

Girgirina, valla bacim eger kadin kendini begenmiyorsa bir gunlukte evli olsa on yillikta evli olsa farketmiyor. Ben kendi fizigimi vucudumun gevsekligini begenmedigim icin bunlari anladim diyorum.

Girgirina, valla bacim eger kadin kendini begenmiyorsa bir gunlukte evli olsa on yillikta evli olsa farketmiyor. Ben kendi fizigimi vucudumun gevsekligini begenmedigim icin bunlari anladim diyorum.

anladım dmek istediğini zaten insna kendini beğenmediğinde özenli giyinip süüslenemiyor rahat hisedemiyor özgüven olmadığı için bu davranışalrını ksııtlıyor hani bi laf varya kalsik evinin hizmetçisi mutfağın aşçıcı diğerini analdınızz ... y.odasının .... nesi olacan lafı varya o misal bu vücutla benden oda olmaz :)

Girgirinaa oyle deme ama sen!! Hangi kadin hepsini olabiliyorki!!

Ya bide bu laf kadinlara hakaretmis gibi geliyor bana ya. Biz bunlari olacaksak erkekler ne oluyor?

Valla her konustugumuz ayni yere cikiyor za yif la ma li yiz.

s.a hani demişsinya fiiziğim güzel değil bari elim yüüzm güzel olsun diiyip bakımlı oluyorum
işte ben bunu beceremiyorum sanki şişko olunca makyaj yakışmıyo en güzel elbşiseyi bu kiloyla giysen neolurki diyorum ve genelikle ben her kış kilo aloıyorum ve herkış 3 hırkam var üsütmden çıkartmıyorum kamuflajım benim öğretmen bi arakadaşım var 100 kg bilirisnzi lisede her öğrenci elştiri hergün aynı giyiniyo faln diye deidm napıyon kız sen ne giyiniyonn deedi kaapalı oldum resmen boy boy hırkalarım var.... bilmiyom yazın bu kilo saklanmazda

s.a ben zaten duymadıki hiç kocam şöle kocam böle diye eşinin kilosundan şikayetçi kadını hata şunu duydum aman bakımlı olmasın fit olursa adamın aklını çelerler hesabı .......
evlendikten sonra erkeler çoğunlukla kilo alıyor 5 aylık hamile gibi ama onlara seksiliğin giit herif dön öte diyen yok boşanırlar bile beee

Valla bacim ben dikkat ediyorum cogu zaman duzgun goruneyim diye. Ama kilo iste fondotenle pudrayla örtülmüyor. Ben aynaya bakinca bakimli oldugumu görünce kendimi iyi hissediyorum moral oluyor bana. Ha ama en önemlisi saclar ya saclar düzgün degilse bitti gitti yani hicbir ise yaramiyor ne yapilan makyaj ne bisey..

Evet valla bende öyle düsünüyorum yazin bu kilolar gizlenmez. Ay yaz dedinde aklima geldi
Hele simdi bide hastayim
Sicak havayi düsününce icim
Isindi
Yaa.. Ve yaza ne kaldi surda yakinda havalar isinacak birde dügünde olacak ya ben kafaya koydum
Manken gibi olmaliyim
Yazin sende oyle olacaksin bacim bu kilolar yaza kadar gidecek ya gitmeli yaaaaa

ah ahh yaza beni istemeye gelecekler söz nişan olma ihtimalleri var Allah nasip ederse tabi yani ben şu özel günlerde zayıf olmayıpta ne zman olacam ki 46 beden abiyemi giyilşir ya yaş 30 oldu 40 gibi dururum artık yeni resimle ryüklemişler motive amaçlı resimler abartmıyorum 10 yaş fark eden varyaa kadın 40 yaşında zayıfladığı fotoda bendne küçük duruyo bildiğin çıtır olmuş

Evet mihrace 4 ay aşılari. Ben de tetenoz oldum gitmisken kolum kalkmıyo cok acidi bu defa.

Baciar ben gobekli bi koca istemem ne kadar asik olsam da sevmem gobegi. Onun d benim kilomu sevmee hakki vardir. Bence bunun erkekle kadinla ilgisi yok. Tabi erkler daha farkli dusunuyo ama.
Babam kilosuna dikkat eder gobegi az ciksa spora agirlik verir yasini da hic gostermiyo. Kayinpeder de ayni yasta ama gobegi salmis goren yasli dede muamelesi yapar. Kilo en az 5 yas genc gosteriyo.
58 e dustugumde ustumde forma yokken ogrencim taniyamamisti beni. Beni taniyan dersine girdigim bi ogrenci yuzu tam gormeyince ogrenci sanip kapiyi acadi. 70 li kilolarda hemen tanilar hocam diye. Cunku daa yasli duruyosun.
Bu durumda esim sen her halinle guzelsin dese nolur. Gercekler ortada. Ha beni kircak sekilde konusmasina izin vermem o baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…