Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hani koklayip nefsini koreltir ya kimisi ben de yarim saattir tatli tariflerine bakiyorum. Guya saglikli hafif bisey ariyorum. Yagli unlu ne guzel tarifler vardi yemis kadar oldum yapmasam da olur

Hani koklayip nefsini koreltir ya kimisi ben de yarim saattir tatli tariflerine bakiyorum. Guya saglikli hafif bisey ariyorum. Yagli unlu ne guzel tarifler vardi yemis kadar oldum yapmasam da olur
incir tatlısını yaptınmı bu arada bukadar canınçekiyosa küçük bir parça yee ama git güzel bir p.hanede ye gel, eve getirme, sütün etkilenecek diye korktum 1 haftadır cebelleşiyorsun tatlı olayıyla çünkü....

Helva yedim ya. Bana kalsa hergun tatli yerim. Pastanede yeme fikri guzelmis. Neyse haftaya anneme gitcem sabredeyim ozamana kadar

Herkese gunaydin. Kosubandindan bildiriyorum. Resmen surunerek cikardim kendimi ustune.
Ama bu hafta 70 cikmamak icin yurumem lazim. 200 gr dedigin nedir bi lokma helvayla geri gelir

merhaba kızlar ben yarın anneciğimee gidiyorum inş. o yüzden başkanım ve şizden izin iştiyorum aşlından telden gireceğim yine ama tartışı yok annemin kilo bildiremem ama şohbetlere katılırım inş. azda olşa veee 20 gün yokumm ohh ohh kafam yenilenecek inş. amannn yandan 118::119::119:

anneni görünce bizi unutma sonra ilginnur

annen şimdi sana iyi bakar sakın kilo alma yoksa geldiğinde hepimiz incecik oluruz sen dobiş kalırsın söleyim

He işte o "auuuuuw"lar varya 7 gün 24 saat bitmiyor, sürünmesi ve kucağa yapışık kalması da bonusu.
Tabii ben çekerim ama eşim işe gidecek uyusun diye, elalem sabaha karşı "auuuw" sesiyle uyanıp 7ceddime küfür etmesin diye mafya babaları olur ya süreki kedinin kafasında elleri sever babam sever, o hesap 7 gün 24 saat sevip, susturmaya çalışıyorum.
O yüzden de uyumuyorum, doğal olarak uykusuzluk bir süre sonra insanı mala bağlıyor vs vs..Neyse yarına bitiyor şükür.Bugün yarın da verdim kediyi eşime, kapadım kapımı, salonda spora vurucam kendimi.

Şimdi istersen günah çıkarabilirsin, neler yedin anlat istersen, söz az vuracağız

Güle güle git, güle güle gel bacım.
Konu komşuda tartı varsa rica edersiniz bacım, atla deve değil ya, olmadı yakındaki eczaneye cumaları gidip 50 kuruşa tartılabilirsin de.Sen yeter ki "çok kio verdim, az yedim, deli gibi spor yaptım ama tartılacak yerim yok" de, çözümler bitmez
Orda yiyip yiyip gelme bacım, sonra kilo aldım, veremiyorum, gideceğim, çekieceğim draması başlıyor biliyorsun.
Her sofraya oturduğunda beni düşün, winston da şimdi yanımda oturuyor olsa buna da söylenirdi, şuna da söylenirdi de, sonra zaten iştahın kaçar

@winston

bacım walla börekle yağlı tuzlu mısır yemiştim dün ama sabah kalktığımda tartıda eksi gördüm nasıl oluosa anlamıyorum yediğim gün eksi cıkıorum

merhana kızlar
sabah herşey güzeldi . taki öğlen bir eşşeklik edene kadar 3 dilim pizza yedim yuh nerene yadin diyenler haklısınız. pişmanlıktan kaçtane mekik çektiğimi unuttum valla. neyse akşam birşey yok bana ceza verdim kendime.
neyse kızlar ben kaçar herkese iyi tatiller.

anneni görünce bizi unutma sonra ilginnur

annen şimdi sana iyi bakar sakın kilo alma yoksa geldiğinde hepimiz incecik oluruz sen dobiş kalırsın söleyim

şağolun kızlar wiştoncum ben annemde kilo almam inş. niye derşen çünkü annemde her daim yemek var ve bol gözü doyuyor inşanın bird evde açıktım mı yemek yapmak zoruma gider abur cubur yerdim işte öyle olunca orda abur cubur da almazlar birazda kardeşimle danş tamam işte birde izinli olayım ya şimdi tartılırım derim tartılamam şonra atmaşınlar beni

Son düzenleme:
@winston

bacım walla börekle yağlı tuzlu mısır yemiştim dün ama sabah kalktığımda tartıda eksi gördüm nasıl oluosa anlamıyorum yediğim gün eksi cıkıorum

Eşimin diyeti; sabah 2 kaşarlı poğaça yanına bol şekerli çay
Öğlen; çorba, et yemeği bol makarna ve de tatlı
akşam;çorba yemek makarna +pasta +patlamış mısır
gece; gofret

ertesi sabah; yarım kilo vermiş.

ben; sabah; 1 portakal
öğen; yok
akşam;yarım kereviz, 2 kaşık yoğurt

ertesi sabah; 100 gram fazlayım.

Sonra adaletin yok dünya diye höyküren winston
Gerçi bazen camış gibi yiyorum ertesi güne şaka gibi kio vermiş oluyorum, yani bana da piyango vuruyor ama asla eşim gibi sürekli değil yahu.Adamın karnında canavarmı var, anlamaıdm, o yedikçe zayıflıyor bense, kereviz yiyip ertesi güne şiş çıkabiliyorum.
Evet evet, adaletin yok dünya

Son düzenleme:

Tamam se_zen'e bidiririz.
20 gün yoksan, 3hafta eder.
Her hafta 1 kilo versen geldiğinde 3 kilo vermiş olman lazım bacım, yoksa çenemden kurtulamazsın, ona göre ne yiyorsan ye, artıkın tangodur,valstir mi yaparsın, peçe takıp mezdeke dansı mı yaparsın o senle kardeşinin dans sevgisine ve fantastik dünyanıza kalmış ama dönüşün muhteşem olsun lütfen

Ya bacım şok diyet gibi birşey senin yaptigin heralde ödem atmaktan vucutta ödem kalmadı sağlığına (allah göstermesin) birşey olmasın.diyetisyenlere giden paraya acıosun ama bence bildikleri bişeyler var acaba bi danissan mi:26:

Yok bacım, hep böyle yemiyorum misal diye verdim.
Bugün mesela;
sabah, bir portakal yedim
öğlen; zaten öğlen uyandım.
akşam;bir portakal, bir leğen mısır patlağı, 5 çiğköfte, yarım kase yoğurt yedim

Eşime diyorum, kektir pastadır bırakalım diye bıraktık da, bu sefer gitmiş paket paket mısır almış, patlat ye bu sefer buna dadandık.
Mısır alma dedim bu sefer gitmiş gofret ve çiğköfte almış ki çiğköfteye bayılırım.
Bana da "yeme" diyor, uan yeme nereye kadar yeme, bir senedir onu yeme, bunu yeme, ben de insanım.

Zaten kilo da vermiyorum bacım.Bu gece haftalık kilo listemi inceledim.Geçen cumartesiden bu cumartesiye 100 gram vermişim.
Haftada 100 gramdan, 4 kioyu vermem sanırım 4 yıl sürecek bu hızla

Nöbetçi dobiş winston bu saatte bildirdi
Birazdan mekik çekeceğim, herkese mutlu bir pazar diiyorum şimdiden.

Nöbetçi dobiş winston heheeh

ah o patlamış mısır yokmu hergün bizim evde de var kokusu çok güzel dayanamiom. hep düşünürüm keşke diyet yaparken tek başıma yanlız bi evde yaşasam ama olmuyor işte

bu arada ben kedi görünce içim bi tuhaf oluyor yaa kızma ama bacım hiç sevmiyorum kedileri içim bi tuhaf oluyo dokunamiorum hep onların fare yediklerini düşünüyorum cıkır cıkır ses çıkariolarmis öeee

neyse inşallah yarına 500gram vermiş uyanırsn bacım Allah'im sana daha fazla açlık çektirmesn AMINN

IYI UYKULAR HERKESE

herkese günaydın
diyet yapanlara haftasonu olmasın arkadaş zaten irade diye bir şey yok birde evdekilere onu pişir bunu pişir uzaktan bak iç geçir zayıf bir anda saldır benim haftasonu hikayem

Bence de haftasonu falan olmasin. Duzen hepten bozuluyo.
Kosu bandinin yanindan bildiriyorum zorla cikicam simdi ustune oglum uyumusken uyumak yerine

Günaydın canlar gideceğim ya erken kalkıp şon hazırlaklarımıda tamamladım şükür hem gitmeden dün akşam tablet için duyduğum kötü laflarıda yazayım dedim
evet baktım bu tablet şadece modem yanında işlem görüyor verdiği para ziyan olmaşın şu güzel kızıma 2 -3 tane eğitici oyun indiriyimde oynaşın dedim kart bulma hafıza oyununu indirdim iyikide indirmişim hepşini bir çırpıda bulup başka diyor canım benim neyşe akşam benim koca geldi kızda heycanla ona göşteriyor oda şaşırdı lan bu naşıl buluyor diyor ulan dedim o şenmi şen gibi gerizekalımı bulur tabi (hepşini içimden dedim yine tabi)neyşe bizim odun demez mi bak onca konuştun kızım için bile değermiş bunu almak zaten kızımı düşmüştüm ben birde demez mi? tamam kzıım bu artık şenin len hani benim şevgililer günü hediyemdi bu ha daha bitmedi kız uyuyuncada filim yükledi tablete artık gece yatakta izlerim diyor bende terş terş bakınca:95: merak etme kulaklık takarım şeni rahatşız etmem demez miii:95:

Günaydıııııın ( evet bu mesajımı sırf bu günaydın kelimesindeki ı harflerini uzattığım için beğenmelisiniz, telefondan giriyorum. Türkçe karakterleri kullanarak yazmaya çalışıyorum ve er türkçe harfi yazana kadar belirli bir zaman geçiyor. Ne kadar güzel açıkladım )

Hediyeden bahsedilmis.. Bende edeyim ya. Benimde yaram var bu konuda

Esimle daha nişanlı bile değildik doğum günümde bana laptop almıştı.

Birinci çıkma yıl dönümümüzde parfüm ve 3 tane gül almıştı. İki defa avondan gümüş set aldı. Altın küpe almıştı ( kaybettim onlari hala çok üzülüyorum yeniden almak istiyorum )

Yani bir cok sey yapti aldi sağolsun tabii bende aldım saat aldim 3 defa.. Bu saatlerden biri kayboldu, digeri kayinbabamin kolunda digerini ise buraya getirmeyi unutmus ( eminim oda kardesinin kolundadir)

Ben kaybettigim küpeler icin ( ilk hediyesiydi) bukadar üzülürken esim bu durumu pek takmadı. Nişan yıl dönümümüzde ben türkiyede olmasam bile kocaman bir demet cicek almisti canim benim

Ve evlendik. Dogum günüm oldu gecen sene ama esim kendiliginden birsey almadi. Kaynanam annem falan kiyafet alsin madem ihtiyacin var dediler. Ulen ben bayram cocugumuyum kocam bana kiyafet alsin ! Ben bir kolye sectim aldim ama cok pisman olmustum.. Neden o secmedidd sen kendin aldin be salak duye dusunmustum.

Ve sonra evlilik yil dönümümüzde hiiicbirsey almadi ve ustelik ugrasmadida laf etmemede kizdi. Dogum günümdede hicbirsey almadi nedenjni bilmiyorum bilmiyorum.

Bana diyorki benim buraya gelmem sana ediye olsun azicik gerizekali bu adam ya

Bide dügün zamani alyanslarimizi yenilenek istedim ona tamam dedi söz verdi ama almadi ya simdide diyorki almayacam

Basta ne guzeldi hersey neden boyle oldu bu hediye olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…