Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oy oy oy ne zorAman Allahım. Allah yardımcısı olsun.o Arkadaşın belkia yrılacak yani evlini ayırcak öyle bir umduu var ama inan iş iştengeçmiş olacak çünkü siirleri yıpranmıştır artık eşinee sevgisi kalmayacak artık. Elde ettiği şeye sevinemeyecek yani yeni bir evine yeni eşyalarına vs. çünkü kursağında bırakmış olacaklar. İnş.inş. yanılırım öyle bişi olmaz. Ama bunları illa yaşamama gerek yok başkalarının tecrübeleri hep bu yönde.

hehe hayaldi gerçek olduDD dersin inş. kiki hiçde sevmiyorum bu sloganı ama bu zayıflama için kullanaibliriz.
ama sadece hayal etmek yetmez biliyorusn dimiD:

aman aman kıçınımı kaşıyorsun dilinimi ısırıyorsun duamı okuyorsun ne yapıyorsan yap :)) nazar değmesin maşallah maşallahh.
Benim kv demde çok iiiidiiiii severdin kendileriniii anne demez annecim derdim ama doğumdan sonra yani 6 aydırr hiç haz almıyorum kendisinideee canavarlaştı kadınn göresim gelmiyor çoğu zaman. neyse tüylerim diken dike oluyor anlattıkaaa dua ediyorum Alalhım geçim versin güzellik versin diyee

hafta sonu çok fena dağıttım(( sağlam yedim yemek değil ekmek çok yedim azcık verdim yaa geri alayım dedim. Hele cuma günü oy oy
yAZACAĞIMYAA
YAZAYIMDA TOPA TÜFEĞE TUTUN BENİ
cuma (((
sabah
1 poğaca kök ye emi ilkoş
öğlen
bir gözleme
kök ye emi ilkoş

ara
yarım waffle

akşam
3dilim börek
bune yaaa bu neyaaa

bukadar iradesizlik olabilirmi

lennnn bune paso hamurrrr(diyenede bak 3 dilim pizza yuvarladım cumatresi)

bin kere maşallah senin ki kaynana değil anne canım.

bende haftasonu dağıtanlardanımm evde değildim dışarlarda çok yedim ya.

neyseki çeki düzen verme zamanım geldi.

bu arada benim de kaynana yazılanlara bakılırsa melek gerçekten.hiçbirşeye karışmaz. eli boldur,salçamı tarhanamı eriştemi herşeyimi gönderir.torununa hediyeler falann..

maşallah
sizler böyle yazdıkça umut doluyor insan. istersen el kızı demeyip kızım dene biliyormuş.

İlginnur kızzzzz, al boncuklarını
Seninki kaynana falan değil, bildiğin normal insanmış, hani insanlık bilen, anlayışlı, etliye sütlüye karışmayan, emrivaki yapmayan falan.Bu devirde insanın anası bile bazen böyle olmuyor.Maşallah bacım, git de kadına boncuk neyin takıver, kadın orta yerinden çatlar valla nazardan
Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah bacım.

Son düzenleme:
Bir de Gırgırına'nın arkadaşının durumu çok farklı.
Kaynananın gelinin evine sığınması , çöreklenmesi ve gitmemesi ayrıdır, senin 32 yaşında ya da kaç yaşında olursan ol kaynana evine çöreklenmen ayrıdır.Forumda da yazarlar, cinnetim gelir resmen.Benki kaynana nefretiyle doluyum, doğruya doğru arkadaş.Senin kocan adam olmamış, seni anasının evine sığıntı gibi koymuşsa, senin sonra yok rahat duş alamadım, yok rahat sevişemedim, donla salonda oturamadım deme lüksün yok.Orası o kadının evi, ve sen otel misali oraya beleşe gidip yaşamaya başıyorsun.Sonra yok yemekleri o yapıyor, yok kumanda onda,,ee ne olacağdı ellam? kadın anahtarı verip gitsin, sen de Hürren sultan gibi eve çöreklen..Tövbe tövbe..32 yaşında kazık kadar insanlar da yok 8 aylık evlerini bekliyor yok şunu yok bunu.Şimdi 200 liraya bile kiralık evler var.Adamın gücü 200 liraya bile mi yok yani? ya da 32 yaşına kadar tohuma kaçıp beklemişler, 8 ay daha beklesinler.Nedir bu yana yana, koşa koşa ev yok, bark yok ama bizim çok acil evlenmemiz lazım olayı..32 yaşına dek beklemişsin, 8 ay daha bir zahmet beklersin, kaçan zaten kaçmıştır bu vakte kadar...

Ama Hilal gibilerin durumu tam tersi.Eve gelip, valide sutan gibi bağdaşını kurup seni ve yuvanı yönetmeye başlarsa işte o zaman bir şeyler yapmalı, tıpkı yakar bacının yaptığı gibi.(Mutaka ki kötü günlerdir, ama okurken kaynananı düşünüp pis pis "ohh olsun" diye sırıttım"

Neyse ya, biz mutu, huzurlu, sağlıklı olalım da gerisi tırı vırı.
Sabah sabah daha da konuşup, kaynanalara prim veresim yok

Tünaydınlar bu arada

Cumartesi akşama kadar bir şey yemeyip akşam acuk sapıtmıştım ama pazar günü eşim sağoolsun, tüm gün yattım ve neredeyse tüm gün sıvı beslendim.Ve bu sabah 68lerden merhaba
Gerçi bariz su kaybı ama olsun 10 sene önceki kilomu tekrar gördüm mü gördüm sanasını satayım, bu gaz bana yeter bugün

Bu arada dünden beri limonlu su içiyorum.Yani aslında bitki çayı hariç su içmeye başladım , günde 2 litre bir limona tatlandırılmış su içiyorum.O yüzden limonlu ya da limonsuz su da işe yaramışmıdır bilmiyorum ama bir süre deneyeceğim.

Bir de cumartesi sabaha karşı film izlerken,3te evet 3te yarım kase mercimek çorbası yedim ve sabahına tabii yediğim diğer şeylerin de etkisi vardır, 1 kilo fazla çıktım.Nedir benim bu mercimekle aramdaki husumet arkadaş ya..Körolmayasıca çorba da en çok sevdiğim çorbadır ha, ne zaman yesem anında şişiyorum ama ısrarla da yiyorum yahu

Bu arada geçen bir şey okudum; gazı yani şişkinliği azaltmak için peyniri lora çevirin, yoğurdu ise probiyotik mi ne işte ona çevirin diyolardı.Benim arada göbeğim şişiyor acep akşamları yoğurt yediğimden mi bilemedim, bu hafta yoğurt yemeyeceğim, ve gün gün hem ölçü alıp, hem şişkinlik durumumu kıyafetlerden anlayacağım.

Neyse, gereksiz işer müdürü winston yeni görevleirni oturduğu yerden bildirdi

Hepimize hafif ve çook mutlu bir gün diliyorum

saolun kızlar hepiniz bana yazmışsınız dünden beri soğuk dawranıorum, o bnm susmamdan cok korkar susmak dediğimse soğuk dawranıorum yani askım bile demiorum o konuşmadan ben hiç onuşmuyorum sadece cvp veriorum sölediklerine benden soğudun nefret ediosun sen, biliorum dedi bende ya nerden cıkarıosun öle bişey yok nefret etmiorum senden diorum naptım ben sana Allah aşkına bana böle davranma öldür daha iyi dio,

dün gece bi arkadaşım msj attı. onun bnm arkamdan konuştuğumu neyimi anlattıysam warımı yoğumu millete anlatmış bunların hepsini öğrendim. ama küsmedim allahın hiç bi kuluna küsmem ama eskisi gibi değilim artık dünde hiç bişey olmamış gibi bi kere gördüm bi yerde, yüzüne güldüm konuştum die kanki napıon diye msj atmış bnde nişanlımla konuşuodum dedmki bi insan bi kere benm gözümden düşmüşse bi daha asla eskisi gibi olamaz bikaç kişiden daha örnek werdim insanlardan soğudum bu hayatta kimseye güwenmiorum annemden başka cünkü o çıkarsız hep bnm iyiliğimi düşünüyo dedim. iyice ondan soğudum güwenmiyorum zannediyo ona laf wurdum zannediyo dün gece o kadar uğraştı ki bi kere yüzümü güldürebilmek için ama yookk bugünde öle dawrancam bilmiorum nolcakk

kızzz winston maşallah kız 68 lere geldin ha binkere maşallah. bacım sana ne diyeyim artık

kızzz winston maşallah kız 68 lere geldin ha binkere maşallah. bacım sana ne diyeyim artık

Bacım marifet sabitlemek, yaz da kış da aynı kiloda olmak, seneye de aynı kiloda olmak yoksa sabahtan akşama kadar limonlu su iç, bitki çayı iç, bol bol da afedersin wcye çık, yarına 50 kiloyu görürsün (he bu biraz abartı oldu ama )Ee ertesi gün bakim yediğinde o kilo gene aynı kalacak mı? O yüzden benimkisi marifet değil ama ne yalan söyleyeyim yahu gene de kandırık bir kilo olsa da, görünce gözlerim yaşardı,kendime madalya takasım geldi, kendi kendimi kucaklayıp ..evet o derece sıyırdım..İlk binip de 90 kiloyu okuyup "ne yapmışım ben kendime" diye ağladığım o günü düşündüm, azmettim yaptım ulan dedim.Kendi kendimi tebrik ettim..

İşin fenası ben bu diyetti, egzersizdi çok kaptırdım, boş hayatımın anlamı gibi oldular.Dün annem "ee nereye kadar diyetti spordu?" dedi, sanki kucağımdan evladımı alacaklar gibi "sonsuza kadar, hep" dedim, anam "bizim kız dellenmiş" diye telefonda bik bik çığırdı.
Gerçekten de bağlandım, gönül verdim yahu ben bu işe

Eskiden kio vereyim normal insanar gibi yiyeceğim, hep yiyeceğim, onu da bunu da derdim.Ama şimdi bu diyet macerası hep sürsün, hep mekik çekeyim, hep inceleyim istiyorum.Bu sevda bitmez diyen Mahsun gibiyim yahu

Neyse, tebrikler için sağolasın bacım.Daha sağlıklı ve daha zairf, ince, hafif günler cümlemizin olsun inşallah.

ne diyoruz? Ulu dobiş winston der ki; bu yağlar da demir değil ya arkadaş, elbet eriyecekler. Eritecem dedim erittim. (Winston Ağaoğlu )-Atımı getirin üleynn, Maçka'ya gidip tarih kimleri yazıyordu unuttum, onu yazacağım

Hilal, neolacak bilmiyorum diYorsun. Bak herkes anlatmis olacaklari. Bacim biz senin iyiligini düşünüyoruz..

Nişanlın susmana üzülüyor olabilir ama bir süre sonra eeeh yeter be ne yapsam yaranamıyorum diyecek.. Neolursa olsun ister soğuk ister sıcak davran ister sus ister konuş, malum konudam kaçarsan sen kaybedersin.

Ve şuan kaçıyorsun sen... Kaynananla yaşamayı istemiyorsan kaçmayacaksın..

Neolursa olsun herşey senin elinde.. Allah yardımcın olsun bacım..

--------

Kızlar dün sabah okdar hediye hakkında konuşunca eşime konusunu getirdim ama fazla birşey demedi tabii.. Yani cevaptan sayabileceğim anlamlı bir cümle cıkmadı ağzından eeh demekki neymiş odun işte oduun!!

Neyse adamdan sevgililer günü hediyesı beklemek salaklık olur.. Maddi durumumuz iyi değil. Kocam çalışmıyor ne olacal ben harçlıkmı vereceğim git hediye al süpriz yap diye.. Ben 14 subatta izinliyim bakalım çıkar dolaşırız en güzeli..

Kızlar ben artık hergün ne yediysem içtiysem paylaşacağım.. Bu grupların ana amacı o ama kimse hergün paylaşmıyor. Bende en son ne zaman paylaştık hatırlamıyorum. Bu yüzden hergün ne yiyorsam paylaşacağım..

Wiiiiinstoon bravo canım hedefin kaç kilo olmak senin????

Darısı başıma inşallah bende görem 69u!!

bu konuda hiç mütevazi olmamalısın bacım . ne demek 90 kilodan 68 e düşmek. inan tebrik ediyorum. ha kısmanmıyormuyum tabiki çatladım uleyynnnn
insan alışıyor ya şimdi akşam 500 mekik yapmayınca bir şey eksik diyorum. ah senin gibi olabilsem.hayır diyebilsem. polyannacılık olacak ama hiç olmazsa şuursuzca yiyip almıyorum diyorum. rabbim sen gibi olmayı cümle dobişlere nasip etsin:26::26:

sende canım kaşııı mıçını falan D
he benim kv beni çok sever kızıymışımiyiki doğurmuşum der hala diyorr gıcık torununu görünceeeee aşkım canım birtanem diyorr iyikidoğmuşssun evimin neşesi diyorr sor sor istedimi torurnu bence istemedi kocamı çocuk için ikna ederken göbeğim çatladı yana yakıla kendindne medet umdum destek olur diye karşılığınd aoplunu sıkıştırmayacakmışım onun bir birliği varmış çocuk her yaşta olutmuş gezip tozup hayatımızı yaşayacakmışız tıp ilerlemişzz artık isteinidi zaman bebek olurmuş vss. len 7 sene fölrt etmişim 1 sene nişanlanmışım 6 yıldır evliyiz daha neyi bekliceksemm miletin kv çocuk diye tuttrur benimkide gez toz dedi yaaa. heee torununa bir mendili nasipmidir sor sorr sor birtane mendil almış değildirrrrr hiç istemedi bebeğimi şimdi dokunsun istmeiyorum öpsün istmeiyorum biraradayken kaçıyorum mutfapa giriyorum severken görmeyim diyee yaptıkları geliyor aklımaaa belki gerçektne çok seviyor ama bana öyle gelmiyor yaptı yapacağını şimdi bebeğime birşeyler almak için yırtınıyor ama bir çöpü naisp olmasın istiyorum hiçbirşeyi kabul etmiyorum. babaanneydi insna bir patik ördürür yelek ördürür dimi ay sinirlerim zıpladı yineeee

68 heeeeeee cok süper maşallahhh
winstonn eczanede pribiyotikkk varmışş arkadaşım alıyor yogurdu mayalarken koyoyormuş bağırsaklarııı çalıştırıymuşşş istersen denee

Wiiiiinstoon bravo canım hedefin kaç kilo olmak senin????

Darısı başıma inşallah bende görem 69u!!

Valla 68 demiştim ama şimdi 65 istiyorum, hatta çökmez ölmez gebermezsem 63, hatta..Neyse 65e göre 63ü düşüneceğim.Sonrasına bakarız.
Aslında kendimi beğenince mi demeliyim bilmiyorum.
Karpuzdan ayvaya düşse de hala özellikle eğiince hani köprü kurar gibi yapınca aşağı sarkan göbeğim var, hala özellikle omuz tarafımın kolları geniş, hala kalçam büyük, basenlerim büyük.Yani kilodan çok şekillenmek istiyorum, o yüzden az yiyip çok pilates ve spora devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…