Günaydın hayır olsun ama bu hafat nedir böle ya duyduğum 3, cü kaynana olayı bende direk ön yargı olmaya başladı daha kaynanam kim o bile belli olmadan düşünür oldum haaayeni 1 aylık kız arkadaşım evlendi birlik oturyo evkleri mütehitte 8 ay sabredelim beklemeyelim yaşımız 32 dediler aam bin pişman kocayı geçtim kaynatayı geçtim kaynanası bile markete gitmesine izn vermiyomuş tek gitme diye aşırı kıskançlar diyo anama yolamıyolar tek başıma kuaföre gidemiyom tek başıma wc hariç tek kaldığım hiç bi yer yok diyo bin pişman evlendiiğine keşke beklleseyedik diyolar hani derlerya ev ev üstüne olmuyo
kız mihrace ayen yazdıkalrını analttı işte 1 aylık birlik oturan arkadaşım odadan çıkamıyom sesli konuşmaıyom aynen aktardın arkadaşım
bu arada ,isveçe başldım bugün 1. günüm kahvemi içitim hayal kuruyom zayıf hayal ediyom kendimi
Günaydın anam bu ne böyle allahim bin şükür benim kaynanam melek melek valla sizi duydukça yazın gideyim de 1 ay kadına yardım edeyim fikri kafama iyi ce yerlesti sizlere çok üzüldüm allah yardım etsin benim ki köyde sadece güzelce özledim sizi gelin der dur arayıp allah razi olsun diyeyim biz yalvarıyoruz gel diye de düzen bozmam der canım ya masallah deyin ha tel den giriyorum nazar boncuğu koyamadım. Winston sen bi boncuk la beni :-D:-D
hafta sonu çok fena dağıttım(( sağlam yedim yemek değil ekmek çok yedim azcık verdim yaa geri alayım dedim. Hele cuma günü oy oy
yAZACAĞIMYAA
YAZAYIMDA TOPA TÜFEĞE TUTUN BENİ
cuma(((
sabah
1 poğaca kök ye emi ilkoş
öğlen
bir gözleme
kök ye emi ilkoş
ara
yarım waffle
akşam
3dilim börek
bune yaaa bu neyaaa
bukadar iradesizlik olabilirmi
Günaydın anam bu ne böyle allahim bin şükür benim kaynanam melek melek valla sizi duydukça yazın gideyim de 1 ay kadına yardım edeyim fikri kafama iyi ce yerlesti sizlere çok üzüldüm allah yardım etsin benim ki köyde sadece güzelce özledim sizi gelin der dur arayıp allah razi olsun diyeyim biz yalvarıyoruz gel diye de düzen bozmam der canım ya masallah deyin ha tel den giriyorum nazar boncuğu koyamadım. Winston sen bi boncuk la beni :-D:-D
bende haftasonu dağıtanlardanımmevde değildim dışarlarda çok yedim ya.
neyseki çeki düzen verme zamanım geldi.
bu arada benim de kaynana yazılanlara bakılırsa melek gerçekten.hiçbirşeye karışmaz. eli boldur,salçamı tarhanamı eriştemi herşeyimi gönderir.torununa hediyeler falann..
kızzz winston maşallah kız 68 lere geldin ha binkere maşallah. bacım sana ne diyeyim artık
bu konuda hiç mütevazi olmamalısın bacım . ne demek 90 kilodan 68 e düşmek. inan tebrik ediyorum. ha kısmanmıyormuyum tabiki çatladım uleyynnnnBacım marifet sabitlemek, yaz da kış da aynı kiloda olmak, seneye de aynı kiloda olmak yoksa sabahtan akşama kadar limonlu su iç, bitki çayı iç, bol bol da afedersin wcye çık, yarına 50 kiloyu görürsün (he bu biraz abartı oldu ama)Ee ertesi gün bakim yediğinde o kilo gene aynı kalacak mı? O yüzden benimkisi marifet değil ama ne yalan söyleyeyim yahu gene de kandırık bir kilo olsa da, görünce gözlerim yaşardı,kendime madalya takasım geldi, kendi kendimi kucaklayıp ..evet o derece sıyırdım..İlk binip de 90 kiloyu okuyup "ne yapmışım ben kendime" diye ağladığım o günü düşündüm, azmettim yaptım ulan dedim.Kendi kendimi tebrik ettim..
İşin fenası ben bu diyetti, egzersizdi çok kaptırdım, boş hayatımın anlamı gibi oldular.Dün annem "ee nereye kadar diyetti spordu?" dedi, sanki kucağımdan evladımı alacaklar gibi "sonsuza kadar, hep" dedim, anam "bizim kız dellenmiş" diye telefonda bik bik çığırdı.
Gerçekten de bağlandım, gönül verdim yahu ben bu işe
Eskiden kio vereyim normal insanar gibi yiyeceğim, hep yiyeceğim, onu da bunu da derdim.Ama şimdi bu diyet macerası hep sürsün, hep mekik çekeyim, hep inceleyim istiyorum.Bu sevda bitmez diyen Mahsun gibiyim yahu
Neyse, tebrikler için sağolasın bacım.Daha sağlıklı ve daha zairf, ince, hafif günler cümlemizin olsun inşallah.
ne diyoruz? Ulu dobiş winston der ki; bu yağlar da demir değil ya arkadaş, elbet eriyecekler.Eritecem dedim erittim. (Winston Ağaoğlu )-Atımı getirin üleynn, Maçka'ya gidip tarih kimleri yazıyordu unuttum, onu yazacağım
lennnn bune paso hamurrrr(diyenede bak 3 dilim pizza yuvarladım cumatresi)
bende haftasonu dağıtanlardanımmevde değildim dışarlarda çok yedim ya.
neyseki çeki düzen verme zamanım geldi.
bu arada benim de kaynana yazılanlara bakılırsa melek gerçekten.hiçbirşeye karışmaz. eli boldur,salçamı tarhanamı eriştemi herşeyimi gönderir.torununa hediyeler falann..
Tünaydınlar bu arada
Cumartesi akşama kadar bir şey yemeyip akşam acuk sapıtmıştım ama pazar günü eşim sağoolsun, tüm gün yattım ve neredeyse tüm gün sıvı beslendim.Ve bu sabah 68lerden merhaba
Gerçi bariz su kaybı ama olsun 10 sene önceki kilomu tekrar gördüm mü gördüm sanasını satayım, bu gaz bana yeter bugün
Bu arada dünden beri limonlu su içiyorum.Yani aslında bitki çayı hariç su içmeye başladım , günde 2 litre bir limona tatlandırılmış su içiyorum.O yüzden limonlu ya da limonsuz su da işe yaramışmıdır bilmiyorum ama bir süre deneyeceğim.
Bir de cumartesi sabaha karşı film izlerken,3te evet 3te yarım kase mercimek çorbası yedim ve sabahına tabii yediğim diğer şeylerin de etkisi vardır, 1 kilo fazla çıktım.Nedir benim bu mercimekle aramdaki husumet arkadaş ya..Körolmayasıca çorba da en çok sevdiğim çorbadır ha, ne zaman yesem anında şişiyorum ama ısrarla da yiyorum yahu
Bu arada geçen bir şey okudum; gazı yani şişkinliği azaltmak için peyniri lora çevirin, yoğurdu ise probiyotik mi ne işte ona çevirin diyolardı.Benim arada göbeğim şişiyor acep akşamları yoğurt yediğimden mi bilemedim, bu hafta yoğurt yemeyeceğim, ve gün gün hem ölçü alıp, hem şişkinlik durumumu kıyafetlerden anlayacağım.
Neyse, gereksiz işer müdürü winston yeni görevleirni oturduğu yerden bildirdi
Hepimize hafif ve çook mutlu bir gün diliyorum
Wiiiiinstoon bravo canım hedefin kaç kilo olmak senin????
Darısı başıma inşallah bende görem 69u!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?