Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah beni ağlattı nişanlım ona belli etmedim ama beraber yaşamayız arada sırada gelirler kalmaya dedi tabi buyursunlar gelsinler gezmeye istedikleri zaman ama beraber yaşamak istemiyorum dedim ya bigün cıkıp gelseler hiç bişey demiceksin dimi dedm ne diosun sen yaa ewdenmi kowmamı bekliyosun eger gelirlerse beraber yaşıcaz dedi boğazım düğümlendi bana öle tepki werdiğinde bu benm hayatım kendi hayatımla ilgili bişeyler istemem en doğal hakkım değilmi benm hayatımı işte o zamn arık başkaları yaşıcak tamam naparsan yap dedm kapattık tli aradan bi 5 dakka gecti üzüldü diye msj attım aşkım özür dilerim öle demek istemedim tamam mı sen üzülme dedim önemli değil aşkım cok uykum war dedi sabaha kadar işteydi tamam dedim

niaşnlım şimdi abisiyle yaşıyor evde soba yok zaten sürekli işteler ewe uğradıkları yok o yuzden elektrikli sobayla idare ediyolar dün akşam kayınwalidemle konuştum bana dediki o evde oturmucakmısın bende dedmki orda doğal gaz yok başka ev tutcaz dedm ama oda cok pahalı olur dedi bende dedimki ya odun kömür daha masraflıya bi tüp 75 lira galiba hem onun pisliğiyle mi uğraşcaz dedm bilmiorum artık dedi konuyu kapattı. allahım yaa bu ne ki napcam ben bilmiorum bu sorunu nasıl ortadan kaldırcam şimdiedn hiç sorun etmesem nolur bi akıl verin yaa cok kötüyüm

Hilalcim pardon ama sen neden özür diledinki.

Bacim madem yasamak istemiyorsun kayinvalidenle ozaman nisanlini kirmyi üzmeyide göze alacaksin. Eger senin icin bunu yapamayacaksa ben daha ne diyeyim. Orda sana dediginde ne yapayom kovayimmi diye hayir kovmana gerek yok onlara baska bir dille anlatabilirsin de. Ben yasamak istemiyorum onlarla diyede her seferinde diret. Vallahi senjn adina korkmaya basladim ben nisanlin ve kayinvalidenden!!!

Gerekirse kaynananada söyle ben yasamam sizle diye.

Ay acaip sinirlendim ya sanada karismak istemiyorum sonucta senin hayatin ama lütfen dikkat et bunlar ana oğul yiyecekler senin başının etini. Bacım sen bunlari annene anlatmiyormusun? Annen ne diyor bunlara?

Evet kamil koc otobüs firması 18 numaralı koltuk tan merhaba kizimin koca sesiyle gitmeye çalışıyoruz bakalım ins atmaz lar bizi:)))

aman bacım yaa annem ne desin haklı dio ne desin evden mi kovacak doğru sölemiş dedi onlar nişanlımın ailesini cok seviolar bende cok seviyorum ama beraber yaşamak istemiyorum böyle kendi hayatımı düşünmek en doğal hakkım değilmi ? ben hiç gelmesinler demiorumki başımın üstünde yerleri war istedikleri zaman buyursunlar gelsinler kalsınlar ama beraber yaşamak istemiyurm

ama bi karar verdim bundan sonra seim cıkmıck hiç bişey sölemicem nişanlıma aksine daha iyi dawrancam annesi bni kıaracak bişey söledğinde de öle yapıcam oda annesinin bazı hareketlerini sevmio her lafı pat pat sölemesi onuda deli edio, bazen beni üzünce annesi, niaşnlım dioki telefonu kapat onu arıycm ama ben istemiyorum yapma sakın bişey söleme kalplerini kırma diye nasıl düşünebilirki benim onun ailesini istemediğimi ama bundan sonra oluruna bırakcam yaa artık hiç konusu bile olmıcak böle bi konuşma gecerse susturcam konuşturmıcam

Valla sen bilirsin bacim.. Ama boylede bir yere varamazsin.

offf hiç bilmiorum içim daralıo gecenlerde bizim gruptan biri sölemiştiya evlenmeden önce birbirlerinden ayrı olur ana oğul ama evlendikten sonra kıymete binerlermiş yawrum oğlum diye cok doğru yıllardır ailesinden ayrı evleneceği zamn kıymete bindi

O bendim
Dinlersin ya da dinlemezsin ama aklının bir ucunda kalsın; susan kadın kabullenmiş, vazgeçmiş, her şeyi bitirmiş kadındır.O yüzden susmuşsan yenik, mutsuz ve vazgeçmişsindir bu da karşıdaki öküzün işine yarar.

Her adam tabii bir değildir ama genelde kadındır adamı yönlendiren ve de yapılanı yapması gerektiğini söyleyerek, işleyerek ona ileten, yaptıran.
Bak en basitinden hediye mevzusu geçti değilmi, ortak kanı ne çıktı; hepsi öküz.Ama sen benim gibi oturup susup vazgeçersen, daha çok buralara gelip ben gibi ağlarsın.Ama ekino gibi "al o kurutucuyu tut ucundan, döşeyelim abi" deyip "ben x hediyesini istiyorum, aacaksın uleyn" dersen adam gider alır.ha gönül isterki adam , biraz romantik, biraz insanımsı olsun, full hammaddesi meşe olmasın, gitsin planlasın, süprizler yapsın falan ama böylesi de çöpte elmas bulmak gibidir.Sen hiç çöp karıştırırken elmas bulanı duydun mu?
O yüzden mutlu olmak istiyorsan, ezilmemek istiyorsan, pişmanlıkların, hayalkırıklıkların olmasın istiyorsan susmayacaksın, hep konuşacaksın, bitmeden tükenmeden söyleyeceksin, iyilikle, ya da car car yeri gelecek, attan attan işleyerek ya da yeri geecek gözüne soka soka ama susmayacaksın.Susmak, erkek dilinde "evet" tir ve bir kez susarsan emin ol bir daha konuşmak istemezsin.

Her şeyin başındasın, çok iyi niyetli biri olduğun belli, ve de saf diyeceğim yanlış anlama kalbi temiz daha çok genç anlamında.
O yüzden susma, bile bile, göre göre de başını yakma.

annemde zamanında susmuş babaannem etmediğini bırakmamış ama konuşursam korkuyorum ya benden uzaklaşırsa diye sonuçta ailesini istemeyen (ona göre istemeyn bense beraber yaşamak istemiyorum diğer türlü başımın üstünde yerleri var) bi kız,soğursa benden diye korkuyorum..

ama ben bu şekilde herşeyden hayattan wazgeçiyorum bu şekilde hiç konuşmak istemiyorum onunla, bugün gececiydi sabah 8de geldi eve uyuodu sabahtan beri hiç bi msj bile atmadım hiç aramadım normalde o uyurkende msjlar atıodum, atmadığımda bugün hiç msj atmamışsın neden diodu, az önce uyandı helal bu saate kadar hiç msj atmamışsın dedi o bana hala güzel dawranıo ama ben soğuk dawranıorum içimden gelmio iyi dawranmak zorluorum ama olmuo köpek gibide seviyorum nasıl dawrancamı, ne dicemi, hangi konuyu konuşcamı bilmiyorum ...

normalde hiç odunluğu yoktur cok anlayışlı çok düşünceli bi insan veya sizinde dediğiniz gibi zamanla öküzleşio 4.seneye gircez hemen hemen inşallah değişmez

bu kaynana mevzuları dipsiz kuyu. her türlüsü ayrı dert. anneme gidicez haftaya. hemen hesaplar başlıcak oraya gittiniz buraya da gelin. parmak hesabıyla gün sayılcak. orda bi gece fazla kalmışsınız aaa
eşim kendisi hesaplıyo artık annesi böyle yapınca iki tarafa da eşit gidicez vs. çocuk yokken ben tek başıma anneme gidiyodum bu hesaptan sayılmıyodu, şimdi torun herkesin torunuymuş oğlumla gittiğim için hesaba girermiş, hah dedim oğlanı bırakıp gideyim o zaman. saçmalığa bak.
evlendik evleneli bu hesap var, uzun yıllar sürecek gibi.

bu arada oğlum kakasını yapamıyo diye koca bi tabak kuru kayısı yedim dün ve bugün. işe yaradı ama yavru. analık işte

@vinston----@ hilal

vinstoncum o kadar güzel yazmışsın ki bravo diyorum sana ...hilal bacım kulak ver bence....susarak hiç bişey anlatamazsın ki konuşunca bile anlamıyorlar....oturup bunu güzelce yüzyüzeyken belki anlatman gerek... umarım yanılıyoruzdur ama bu kaynana tarafından yönetilen bir kocan ve hayatın olacak gibi...evine bile karıştığına göre....

benimki evlenmeden önce kök söktürmüş anasına şimdi anam demiyor canım anam diyor....normalde limon yemez ama anası salataya yemeğe sıkınca gık çıkarmadan yiyiyor da bana geldi mi burun kıvırıyor....herkes aynı veya benzer enayilikleri yapmıştır eminim en azından ben yaptım, yıllar geçtikçe bunu daha iyi görebiliyorsun...

bu akşam ki yemeğimde 1 dilim tam buğday ekmeği yedim acaip özlemişim ekmeği mutlu oldum...beni karbon dan uzaklaşmak depresif yapıyor az yiyecem ama yiyecm

Son düzenleme:
herkese günaydın
sabah sabah olacak ama kaynana ve ve anneye aşık koca konusunda ben çokkkkk çektim. fazla özel ama ayrılığın eşine geldim. çünki eşim annesinin en büyük oğlu . kayınpeder tren şefiymiş. sefere gider 1 hafta falan hiç eve gelmezmiş. anne oğul evin bütün sorumlulğunu beraber yaparmış. oğlum değil o benim sırdaşım arkadaşım derdi kaynana hep. evlendik ne bileyim ana kuzusuyla evlenmişim. hiç renk vermedi. 1 ay geçti düğünden biz o zaman ağrıdayız doğu görevinde bizim kaynana atladı geldi . 1 ay geçti gitmek bilmez. bu arada eve geldim sehpa takımları değiştirilmiş. onlar kullanışlı değilmiş. susutum. eve geldim salonun her yeri değişmiş böyle daha güzelmiş. gene sustum. ben gelene kadar yemekler yapılmış hep acılı ekşili . kendi damak zevkine göre gene sustum. liste uzadı gitti böyle oğlum doğdu hele orda neler yaptı oda uzun bir mevzu. nereye gitsem kuyruk arkamda . kendi evini ve kocasını unuttu. oğlum 6 aylık oldu . yaptı yapacağını artık herşeyime bana alınan kıyafete bile karışır oldu . kendi evimde sığıntı oldum. ehhh diyip yeter artık dedim ağzıma ne gelirse onada kocamada söyledim.işten senelik izin aldım. bir avukat buldum vekalet verdim davayı açtım yeter ananla sana mutluluklar dedim. memlekete ailemin yanına gittim. benimki şokta. neyse bu olaylardan sonra düzeldi . kendisinin artık nir ailesi olduğunu bana karşı sorumluluğu olduğunu nihayet anladı . ogün bugündür kaynan benden ölesiye nefret eder. yani hilal susarsan daha beter olur.baştan tavrını koyman lazım.yoksa kimse işine gelmeyeni anlamıyor.

sabah sabah biraz ağır oldu neyse hayat maalesef bu.
neyse kızlar cuma günü sadece salata yiyerek 700 gr vermiştim. haftasonu coşunca yarım kilosunu geri almışım.
2 haftadır her akşam 500 mekik çekmeden uyumuyorum. bende alıştım benim koca göbekte . baya geri çekilmiş gibi neyse kızlar durmak yok yola devam.

Günaydın hayır olsun ama bu hafat nedir böle ya duyduğum 3, cü kaynana olayı bende direk ön yargı olmaya başladı daha kaynanam kim o bile belli olmadan düşünür oldum haaa yeni 1 aylık kız arkadaşım evlendi birlik oturyo evkleri mütehitte 8 ay sabredelim beklemeyelim yaşımız 32 dediler aam bin pişman kocayı geçtim kaynatayı geçtim kaynanası bile markete gitmesine izn vermiyomuş tek gitme diye aşırı kıskançlar diyo anama yolamıyolar tek başıma kuaföre gidemiyom tek başıma wc hariç tek kaldığım hiç bi yer yok diyo bin pişman evlendiiğine keşke beklleseyedik diyolar hani derlerya ev ev üstüne olmuyo

fıstıkk neden sen özür diledin ben analmaıdmİ((
ama yanii işin zorrrr seviyorum diyorsun ama bu sevgi biraz pahalıya patlıcakk birlikte yaşamk çok zor söyleiymmm bak şimdiden doğalgazlı evine bile karışıyor aynı evde olduğundaaa herşeye karışacaklar onuda geçtim yaa evinde rahat edemyeceksin eşinle şakalaşamayacaksın rahat giyinemeyeceksin hep dikkatli oturup kalkmak zorundası yeri gelecek günlerce yatak odana kapanacaksınn çünkü sana sadec eorası ait olacak banyo yapacaksın koşar adımlarla çıkıp odana gideceksin. eşinle ağız tadıyla kavga edemeyeceksin çünkü hep onu destekleyecekler sen dışlanacaksın, rahatça arkadşalarını davet edemyeceksin arkadaşlarına rahatça gidemeyeceksin. eşinle beraber dışarı çıksanız annesi babası hep sinile gelmeyek isteyecek onlarsız gidemeyeceksizni sorun olacak, geç gelseniz çocuk muamelesi göreceksinizzz vs..... çoğaltılabilir yani şimdi tepkini göster ya ebediyen sus:) evlendikten sonraa tepki göstermenin anlamı olmazzz iş işten geçer ağzının tadı bozulmaktan başkada birşey olmazzz evlenemden önce tamam diyordun niye şimdi değiştin diyecekler sana sen nişnalına değilde dire kv ne söyleee birlikte yaşama fikrine sıcak bakmadığını.

aslında oğrunun ne yapılmaıs gerektiğinin sende farkındasında cesaret edemeiyorsun hilal tepki gösterirsem ya biterse ya ailemi istemiyoraa çeviriseler diye korkuyorsun. Sapla samanı ayrt edemiyorsalar onlaın eşekliği canım. Sen annesini babasını istememezlik yapmıyorsun sadece birlikte yaşmaak istemiyorsun buda en doğal hakkın canım.
winstı-onun dediği gibi susmak kabullenmek demektir. sen sessizce tepkini gösterip kendsi anlasın istiyorsun ama emin bu onlaır işine gelir ve analamamazlığa vurur.
sonra kötü olacağına başta ol derim ben.

senin işinde zor gülüm yawss küçücük bebeyleee peh yapılan hespalara bak.
kayısılarda aafşyet oolsun gözümden kaçmadı değil bir tabakDDD

kız mihrace ayen yazdıkalrını analttı işte 1 aylık birlik oturan arkadaşım odadan çıkamıyom sesli konuşmaıyom aynen aktardın arkadaşım
bu arada ,isveçe başldım bugün 1. günüm kahvemi içitim hayal kuruyom zayıf hayal ediyom kendimi

valla helal olsun canımmmmmm tebrike ederim takdire şayan bir davranış sergilemişssin.
Peh Hİç anasını sevmeyenler bile ne hikmetse evlendikten sonra anacı oluyorlarr. Tabi anadır babadır atılmazzz biz atabiliyormuyuz bizimkler anne babada onlarınki patlıcanmıı ama velakin bunların ayarı yok orta şeker kararında olur insan dimi.

Günaydın anam bu ne böyle allahim bin şükür benim kaynanam melek melek valla sizi duydukça yazın gideyim de 1 ay kadına yardım edeyim fikri kafama iyi ce yerlesti sizlere çok üzüldüm allah yardım etsin benim ki köyde sadece güzelce özledim sizi gelin der dur arayıp allah razi olsun diyeyim biz yalvarıyoruz gel diye de düzen bozmam der canım ya masallah deyin ha tel den giriyorum nazar boncuğu koyamadım. Winston sen bi boncuk la beni :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…