Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

68 heeeeeee cok süper maşallahhh
winstonn eczanede pribiyotikkk varmışş arkadaşım alıyor yogurdu mayalarken koyoyormuş bağırsaklarııı çalıştırıymuşşş istersen denee

Ben form çayı içiyorum bacım, bağırsaklarım maşallah öte öte şarkı söylüyor
Şişkinlik yapmıyormuş, gaz yapmıyormuş diye hepten öyle yoğurt kullanın diye okudum da, acep nedir ne değildir merak ettim.
Sırf bağırsak çalıştırıyorsa kullanmam ama çok sağlıkı bir şeyse araştırılabiir aslında. :26:

Son düzenleme:
AŞKI MENÜ (pazar)

sabah
3-4 zeytim
1 yumurta haşlaması
1 kk peynir
1 domates
3 dilim ekmek
şekersi zçayyyy
2-3 çay kaşığı reçel

öğlen yok
ara yok

akşam
4 çiğköfte söylemesi ayıp kendi elcağzımla yaptım 30 tane yeme potansiyeline sahipken yemedim tuttummm afeirn bana
çeyrek ekmek arası peynir zeytin domates
1 bardak meyve suyu maalesef hazır(

vucuda direnç veriyormuş hastalıklar akarşı falan
faydalı bakteri.
aslında yoğurtta var bu bakterilerde işte o damlayla zenginleştiriyormuşssun.
mayalı şeylerin hepsi göbek yaparmış yoğurt ayran ekmek bozaa mayalanan herşey.

Telefondan oku oku guzel de yazmaya usenir oldum ya.
Yakar baci takdir ettim seni. Benim kaynananin da seninki gibi potansiyeli vardi ama dur deyince durur. Surekli hesapla ne dersem ne anlar vs.
Winston tebrik ederim 68 i. Ben de 58 olsam da sonra senin gibi bitmez bu sevda 55 olmaliyim hatta duz hesap 50 en iyisi desem. Boyle diyenilmenin tadi bi baska. Ah ah.
S_A bence de kimse menu yazmaz oldu. Bu konuyu duzeltmemz lazim.
Cuma gunu anneme gidicem gitmeden iyi bi kilo versem bu hafta orda yerken dusunurum. Almadan da gelsem baska sey istemem.

@Sa,

Çok haklısın , bece de düzenli menü paylaşın
Tamam ben saçma sapan yiyorum diye yazmıyorum ama siz yazın, okuması güzel oluyor
İnsan kerevizi kemirirken uzun uzun liste görüp "hey maşallah" diye gülümsemek ve onları okuyup birbirimize kah yorumlar yapıp kah uyarıarda bulunmak bence işe yarıyor, insan silkeleniyor bazen.

Misal mihracee bacı, 3 gramlık kahvaltılık yemiş ama yanına 3 dilim ekmek yemiş.Hayır neye katık etmiş, çayın içine mi sokup sokup onca yarım ekmeğe yakın ekmeği yemiş anlamadık ve de çoktan kınadık bile

Tayyip beyaz ekmek yedirtmeyeceğim halka demiş ya geçen, içimden dedim ohoo sana gelene kadar..
Ben bizim grupta reçeldir, çikolatalı kahvaltılık sürülen şeydir,baldır, tabak tabak kayısıdır bunları zaten yedirtmiyorum

He, ekmeğe karışmıyorum, ona başbakan karışıyor

Ee diyorlar ya, yoğurt yiyin zayıflayın, yoğurt özellikle göbek kısmını eritir diye.Acep içten eritip, dıştan mı şişiriyor..Hımm çok gizemli oldu yahu Valla ben 3 aydır nerdeyse akşamarı bir kase yoğurt içine kerevizdir, hıyardır, kabaktır genelde çiğden sokup yiyorum.Hoş yağ yok, tuz yok ve yediklerim kase ebatlarında o yüzden keramet yoğurtta mı, benim az yememde mi bilemedim şimdi ama şu 3 kiloluk koca yoğurtlar varya, haftada bir kova bitiriyorum, eşim de yoğurtlu makarnalarla destek oluyor
Ama göbek bölgem hep bir pırtlayacak tipte durur.
Ben bir hafta yemiyem o zaman bu yoğurdu, sonra bakam dost mu düşman mı olacam

hehe hayatım şu ekmekeleir makinalar dilimliyor kağıt gibimD ben dilimlesem makinenin 4 dilim bneim bir dilimime eşit olurD
o yüzden katık edecek kada rçok değildi heribi iki lokmada bittiDD kiki

ay ay ben sütsağma faslındna gıcık alıyorum yyaaaane yine gelmiş saatim gideyim kapanayım arka odayaa evde olup oğlumu emzirmek vardııı oğlum diye pompayı doyuruyorum eşşek sıpası emmiyor gerçii benimkide iş işte.

geceleri en az 4 defa kalkmaya mahkumum ben makhmum az önce forumda arkadaş yazmışki

"Kizlar naberrr giremedim 1 2 gundurrr bebisler iyi is olayini arastiriyorum yrn ibonun kont var kv uyuzu ile hala aram kotu seytan gorsun yuzunu is olayinida daha bilmiyo ugruyo sewiyo gidiyo hoc biseyin ucundan tuttugu yok eee sizden nbr"

be ne anlıyorum
yarın ibonun kont var= yarın ibrahim tatlısesin konseri var :)) he birde kv uyuzu ile aram kötü yazmışssın yaa ona bırakmak istiyorum bebişi ama aram kötü hala düzelmedi ne alaka dimi gül hayatım istediğin yerinleee anne olmak söyleneni böyle beyninle değilde şeyinle anlamakmıştöbe töbe
uykusuzluk uykusuzluk

@gırgırına;

Bacım geçen sana sormuştum arada kaynadı.
Benim kollarım gerçi gördün ya buluşmada, vücuda göre güreşçi gibi kaldı.
Hem sıkılaşsın hem sarkmasın hemd e incelsin istiyorum.
İp gibi kolları oanlar var ya, onlardan olsun istiyorum (he bir de mavi gözlü olmak istiyorum ama bu biraz sankim zor )

Şimdi benim kollar havuç gibi.Tepeden patlıcan gibi iniyor orta yolda pırasa gibi oluyor.Bilekler ve parmaklar gece vakti görsen korkarsın inceecik ve kemikli O yüzden bu omuz kısmındaki zebelah durumu için ne yapam?

Eşim sarkmasın diye iki eime 3erden toptan 6 kiloluk dambıl veriyor.5-10dan başladım şimdi 50 tane hani halter kaldırır indidir gibi aynı anda indirip kaldırıyorum.Fazla yapmıyorum kas olmasın diye ama eskiden jöle gibiydi şimdi taş gibi oldu ama kalın taş anladın mı?
Acep kol çalışmasını bıraksam erir mi?
öff çok uzattım ama çok dertiyim yahu...Yardım lütfen

bir yediğim yoğurt vardı onuda aldın elimden diyorsun dimiDD hehe

menü yazma işi hakikaten etkli oluyor ya lan yeme oraya yazacan irezil olacan diyo iç sesin
bunuda mecbur kılın gitisn ya menü hergün yazılacak deyi verin hanımlar bizde yazalım zorlanmadan bişey yapmıyoz ya o misal

bende bi terapiye gireyim kzılar bende annemle kavga ettim konu daha sözlü değilim nişanlı değilim düğünü salonda yapama konusu konumuz ben istemiyom salonda bak anne haberin olsun şimdiden dedim benim laz emri vaki dediğim dedik despot anam
--- kesinlikle konuşma aklından bile geçirme salonda düğün olacak dedi
--- anne biz borcu ödiycez yaşım 30 olmuş çok manasız geliyo 5000 tlyi salona milleti eğlndirmeye yatırmak falan filan dedim
----konuşma bendie konuştrma yaşın 30 olmuş salonsuz olmaz dedi
tabi bu7nun ayrıntılarııda var gibi vücut dili ses tonu gibi neyse ben dayanmadım çok sertt kırıcı konuştum ben evlenicem sen evlnemicen ne karışıyosun ben salon istemiyorum banene milletin dediğinden karışmazsın ben evlenicem v.s. dedikçe annemi ağlattıp çıktı odadan
sonra aldı beni pişmalık vicdn azabı uslubum yanlıştı anemde haklıı ama oda çok sert konuştu senin konuşmaya hakın yok der gibi neyse bizm çevrede nikah lı düğüne dul karımısın nikahtan gidiyon derler ama benim sevgilimde düğünü hiç istemiyoo parayı çöpe atmak gibi görüyo kızkardeide nikahla gelin oldu çok gerildikk sevgilime anlltım oda üüzldü mecbur anne isityosa yaparız ama yüüzm gülmez demeye getirdi otururum düğün bitene kadar kalkmam misal, konuştuu bunlar ne stresli konularmış ya düğün zevki isteğimi kalır insanda böle demki bu yüzden nişan arfesi zor derlermiş anladım

@Mihracee;

"İbonun kontu var" nasıl mitse bir haberleşme bilmiyorum ama bana Kont Drakulayı çağrıştırdı, bu devirde kont mu var yahu dedim.Sonra İbrahim Tatlıses kendini kont mu ilan etmiş dedim.Sonra yazık hem kaynanayla dertli hem iş konusuna dertlenmiş, ne yazdığını bilememiş dedim.Gene de bir şey anlamadım.Kendine yüklenme, ben camış gibi uyudum gene okuduğumu anlamadım

benim kisi evinde mutlu değil . daha doğrusu hiçbir yerde mutlu değil. devamlı bir kavgası var. en son beni delirtti . ama hata benim. baştan hoop desene . benim ailemde var . gelinimizde var. benim annem gider oda çok acil bir şey olmadıkça ertesi gün evine geri döner . aman insanın kendi evi gibisi yok der. nerdeyse bulgaristandan gelenler gibi yeri öpecek. anne abartma deriz. kadın aylarca bizde . ya kocan var evin var gitsene 2 ay sonra gele gel ama yok bize iltica etmişti.

bir yediğim yoğurt vardı onuda aldın elimden diyorsun dimiDD hehe

Akşam yemeğinde seni anacam, şimdiden kulakların yanarsa vebali bana, bilesin
Önce kabaktan bıktım, sonra kerevizden, sonra hıyardan.Arada karnabahar topu yemekten, lahana çorbası içmekten gına geldi.
Şimdi şekerli olduğundan sağlıklı değil ama havuç rendeler bir süre havuç-yoğurt diyordum o da gitti mi, ee akşama e yiyecem ben..

ben böyle yitip giden yoğurdumun arkasından dertlenirken, sen bu akşam kötü kötü şeyler ye, bak ben senin için ne mesajlar yazacağım

Elim klavyede bekliyorum akşama, erken gel çok bekletme

@gırgırına;

Bacım bunlar tercihtir, herkesin istediği farklıdır.
Benim aklıma şu geldi; (biz öyle yapmıştık)nikahı kıydık atıyorum 300 kişi geldi.
Nikah sonrasında yemek verdik, yedik, içtik, oynadık.100 kişilikti.Yani amca, dayı,hala, eş dosttan oluşan hani bizbize bir atraksiyondu.Hem ben oynadım, zıpladım içimde kalmadı hem yedik, içtik çok da güzel oldu.

Sen haklısın ama annen daha haklı bacım.Anne sonuçta kızı onca yıl beklemiş, evet 30unda evlenecek, eşe dosta hani bunca bekledi ama bakın davullu zurnalı evleniyor imajı da çizmek istemiştir.Allah aşkına 3 günük dünya, annenin gözünd emi kalsın isteği? yarın öbür gün Allah gecinden versin bir şey olsa, tek isteği beni telli duvaklı oynarken, zıparken görmesiydi dersin.
Düğün salonu olsa pastalı limonatalı de de etsin 1000-2000 bacım, yemekli içmeli olursa sayıyı azaltırsınız.
Bir de bir şey diyeyim mi, borç harç hiç bitmiyor, bitmeyecek de.O yüzden masraf olur diye şimdiden dertlenme boşa.
oluyorsa da olsun anasını satayım, bir kez evleniyorsun tam olsun, alan adam bunca beketmiş, bu saatten sonra da her şeyi tam yapsın, yapamıyorsa biraz daha beklersiniz, ona göre para biriktirir.

Böyle şimdiden masraf olur bilmemne diye düşünürsen, Hilal gibi çok eziirsin ilerde bacım.Bırak oluyorsa da olsun, koskoca adam, çalışsın ödesin.Bir kere oluyor, olmuşken de en iyisi olsun.ne senin ne de annenin içinizde kalsın.

Boşuna da anneni ağlatma lütfen bir daha.Evet acımasız gelecek sana ama o sevgilin şimdi gider yarına 10 tanesi gelir ama annen bir tanedir bir daha da gelmez.Sanki Pariste düğün olacak anasını satayım, yapsın 2binik masraf olmadı 5binlik ne olacak yani.Bir kez evleniyor, hayatının aşkıyla evleniyor, bunca yıl bekletmiş etmiş şimdi 5binlik eğlence çok mu geliyor..masrafmış..Peh..O masraf hiç bitmeyecek bacım..Baştan öyle aıştırırsan, k.çındaki donun söküür, "dik de giy, aamayız masraf" der, sen de sökük donla gezersin,doğruya doğru, eğriye eğri.

hakkında hayırısı bacım.

bak şimdi gereksiz ve masraf gibi göre bilirsin böyle şayleri ama ilerde cızz ediyor insanın içi.san bir örek vereceğim. benim eltim ona ne gerek var buna ne gerek var dedi düğününde . enson düğün fotosu çektirelim dedik. gene ne gerek var öyle elinde çiçek damat gelin pozunu çok saçma ve komik buluyorum dedi. çektirmedi. en küçük kaynım evlendi şahane fotolar çektirdiler. bu çatladı. 5 aylık hamile haliyle gelinlik giyip foto çektirmeye çalıştı
ne yapılması gerekirsa yaptır içinde kalmasın. ben annenin tarafındayım bacım üzgünüm.

Son düzenleme:
Kızlar bu menü yazma fikri süpermis valla yarından itibaren ne yedigimizi yazalım winstonda bizi eleştirsn yerden yere wursun kendimizi toplarlayalım yarın başlayalım diyorum çünkü bugün o kadar şey yedim ki ben bile unuttum yediklerimi dunden beri kendimi yemeğe vurdum bişey düşünürken yemek yemeyin çünkü insan daliyo ne yedigini farketmiyo

@ gırgırına
bacım gerçekten nişan arefesi çok zor insanı bi sıkıntı stres basıo herşeye sınırlenip kızıp bağırıosn o söz olayı bi geçsin rahatlıo insan

bu arada kızlar sizde kaynana konusunda baya dertliymişsniz ben suskunluğumu az önce bozdum yavaş yavaş açılıyorum annemde konuş dedi benim sorun nişanlımla o beni kirdi ailesni ıstemeyen kız gibi davrandı buna deli oldm evdeki herkes ne oldu sana ruh gibi davraniosn yine gözlerinin altı çöktü diyet mi yapıyorsun sen diolar oysak i diyetle alakam yok ne bulursam yiyorum sıkıntıdan

şimdi şekercim bu forum bizim eylül annelerinin forumu
aslınd oğğlu ibrahimin kontrolü var demek istedide ben saf kaafam:)
benim havada karada anlamam lazım canım bizim her ay bebişlerin dr kontorolü oluyor işte

oy oy yani nedesem bilemedim al hilalinkini vur seninkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…