- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
68 heeeeeee cok süper maşallahhh
winstonn eczanede pribiyotikkk varmışş arkadaşım alıyor yogurdu mayalarken koyoyormuş bağırsaklarııı çalıştırıymuşşş istersen denee
vucuda direnç veriyormuş hastalıklar akarşı falanBen form çayı içiyorum bacım, bağırsaklarım maşallah öte öte şarkı söylüyor
Şişkinlik yapmıyormuş, gaz yapmıyormuş diye hepten öyle yoğurt kullanın diye okudum da, acep nedir ne değildir merak ettim.
Sırf bağırsak çalıştırıyorsa kullanmam ama çok sağlıkı bir şeyse araştırılabiir aslında. :26:
vucuda direnç veriyormuş hastalıklar akarşı falan
faydalı bakteri.
aslında yoğurtta var bu bakterilerde işte o damlayla zenginleştiriyormuşssun.
mayalı şeylerin hepsi göbek yaparmış yoğurt ayran ekmek bozaamayalanan herşey.
hehe hayatım şu ekmekeleir makinalar dilimliyor kağıt gibim@Sa,
Çok haklısın , bece de düzenli menü paylaşın
Tamam ben saçma sapan yiyorum diye yazmıyorum ama siz yazın, okuması güzel oluyor
İnsan kerevizi kemirirken uzun uzun liste görüp "hey maşallah" diye gülümsemek ve onları okuyup birbirimize kah yorumlar yapıp kah uyarıarda bulunmak bence işe yarıyor, insan silkeleniyor bazen.
Misal mihracee bacı, 3 gramlık kahvaltılık yemiş ama yanına 3 dilim ekmek yemiş.Hayır neye katık etmiş, çayın içine mi sokup sokup onca yarım ekmeğe yakın ekmeği yemiş anlamadık ve de çoktan kınadık bile
Tayyip beyaz ekmek yedirtmeyeceğim halka demiş ya geçen, içimden dedim ohoo sana gelene kadar..
Ben bizim grupta reçeldir, çikolatalı kahvaltılık sürülen şeydir,baldır, tabak tabak kayısıdır bunları zaten yedirtmiyorum
He, ekmeğe karışmıyorum, ona başbakan karışıyor
Ee diyorlar ya, yoğurt yiyin zayıflayın, yoğurt özellikle göbek kısmını eritir diye.Acep içten eritip, dıştan mı şişiriyor..Hımm çok gizemli oldu yahuValla ben 3 aydır nerdeyse akşamarı bir kase yoğurt içine kerevizdir, hıyardır, kabaktır genelde çiğden sokup yiyorum.Hoş yağ yok, tuz yok ve yediklerim kase ebatlarında o yüzden keramet yoğurtta mı, benim az yememde mi bilemedim şimdi ama şu 3 kiloluk koca yoğurtlar varya, haftada bir kova bitiriyorum, eşim de yoğurtlu makarnalarla destek oluyor
Ama göbek bölgem hep bir pırtlayacak tipte durur.
Ben bir hafta yemiyem o zaman bu yoğurdu, sonra bakam dost mu düşman mı olacam
Telefondan oku oku guzel de yazmaya usenir oldum ya.
Yakar baci takdir ettim seni. Benim kaynananin da seninki gibi potansiyeli vardi ama dur deyince durur. Surekli hesapla ne dersem ne anlar vs.
Winston tebrik ederim 68 i. Ben de 58 olsam da sonra senin gibi bitmez bu sevda 55 olmaliyim hatta duz hesap 50 en iyisi desem. Boyle diyenilmenin tadi bi baska. Ah ah.
S_A bence de kimse menu yazmaz oldu. Bu konuyu duzeltmemz lazim.
Cuma gunu anneme gidicem gitmeden iyi bi kilo versem bu hafta orda yerken dusunurum. Almadan da gelsem baska sey istemem.
bir yediğim yoğurt vardı onuda aldın elimden diyorsun dimiDD hehe
menü yazma işi hakikaten etkli oluyor ya lan yeme oraya yazacan irezil olacan diyo iç sesin
bunuda mecbur kılın gitisn ya menü hergün yazılacak deyi verin hanımlar bizde yazalım zorlanmadan bişey yapmıyoz ya o misal
bende bi terapiye gireyim kzılar bende annemle kavga ettim konu daha sözlü değilim nişanlı değilim düğünü salonda yapama konusu konumuz ben istemiyom salonda bak anne haberin olsun şimdiden dedim benim laz emri vaki dediğim dedik despot anam
--- kesinlikle konuşma aklından bile geçirme salonda düğün olacak dedi
--- anne biz borcu ödiycez yaşım 30 olmuş çok manasız geliyo 5000 tlyi salona milleti eğlndirmeye yatırmak falan filan dedim
----konuşma bendie konuştrma yaşın 30 olmuş salonsuz olmaz dedi
tabi bu7nun ayrıntılarııda var gibi vücut dili ses tonu gibi neyse ben dayanmadım çok sertt kırıcı konuştum ben evlenicem sen evlnemicen ne karışıyosun ben salon istemiyorum banene milletin dediğinden karışmazsın ben evlenicem v.s. dedikçe annemi ağlattıp çıktı odadan
sonra aldı beni pişmalık vicdn azabı uslubum yanlıştı anemde haklıı ama oda çok sert konuştu senin konuşmaya hakın yok der gibi neyse bizm çevrede nikah lı düğüne dul karımısın nikahtan gidiyon derler ama benim sevgilimde düğünü hiç istemiyoo parayı çöpe atmak gibi görüyo kızkardeide nikahla gelin oldu çok gerildikk sevgilime anlltım oda üüzldü mecbur anne isityosa yaparız ama yüüzm gülmez demeye getirdi otururum düğün bitene kadar kalkmam misal, konuştuu bunlar ne stresli konularmış ya düğün zevki isteğimi kalır insanda böle demki bu yüzden nişan arfesi zor derlermiş anladım
@Mihracee;
"İbonun kontu var" nasıl mitse bir haberleşme bilmiyorum ama bana Kont Drakulayı çağrıştırdı, bu devirde kont mu var yahu dedim.Sonra İbrahim Tatlıses kendini kont mu ilan etmiş dedim.Sonra yazık hem kaynanayla dertli hem iş konusuna dertlenmiş, ne yazdığını bilememiş dedim.Gene de bir şey anlamadım.Kendine yüklenme, ben camış gibi uyudum gene okuduğumu anlamadım
oy oy yani nedesem bilemedim al hilalinkini vur seninkinemenü yazma işi hakikaten etkli oluyor ya lan yeme oraya yazacan irezil olacan diyo iç sesin
bunuda mecbur kılın gitisn ya menü hergün yazılacak deyi verin hanımlar bizde yazalım zorlanmadan bişey yapmıyoz ya o misal
bende bi terapiye gireyim kzılar bende annemle kavga ettim konu daha sözlü değilim nişanlı değilim düğünü salonda yapama konusu konumuz ben istemiyom salonda bak anne haberin olsun şimdiden dedim benim laz emri vaki dediğim dedik despot anam
--- kesinlikle konuşma aklından bile geçirme salonda düğün olacak dedi
--- anne biz borcu ödiycez yaşım 30 olmuş çok manasız geliyo 5000 tlyi salona milleti eğlndirmeye yatırmak falan filan dedim
----konuşma bendie konuştrma yaşın 30 olmuş salonsuz olmaz dedi
tabi bu7nun ayrıntılarııda var gibi vücut dili ses tonu gibi neyse ben dayanmadım çok sertt kırıcı konuştum ben evlenicem sen evlnemicen ne karışıyosun ben salon istemiyorum banene milletin dediğinden karışmazsın ben evlenicem v.s. dedikçe annemi ağlattıp çıktı odadan
sonra aldı beni pişmalık vicdn azabı uslubum yanlıştı anemde haklıı ama oda çok sert konuştu senin konuşmaya hakın yok der gibi neyse bizm çevrede nikah lı düğüne dul karımısın nikahtan gidiyon derler ama benim sevgilimde düğünü hiç istemiyoo parayı çöpe atmak gibi görüyo kızkardeide nikahla gelin oldu çok gerildikk sevgilime anlltım oda üüzldü mecbur anne isityosa yaparız ama yüüzm gülmez demeye getirdi otururum düğün bitene kadar kalkmam misal, konuştuu bunlar ne stresli konularmış ya düğün zevki isteğimi kalır insanda böle demki bu yüzden nişan arfesi zor derlermiş anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?