Akşam yemeğinde seni anacam, şimdiden kulakların yanarsa vebali bana, bilesin
Önce kabaktan bıktım, sonra kerevizden, sonra hıyardan.Arada karnabahar topu yemekten, lahana çorbası içmekten gına geldi.
Şimdi şekerli olduğundan sağlıklı değil ama havuç rendeler bir süre havuç-yoğurt diyordum o da gitti mi, ee akşama e yiyecem ben..
ben böyle yitip giden yoğurdumun arkasından dertlenirken, sen bu akşam kötü kötü şeyler ye, bak ben senin için ne mesajlar yazacağım
Elim klavyede bekliyorum akşama, erken gel çok bekletme
at anneciğinin üstüne topuu :)) ne te başına yükleniyorsun bütün sorumluluğu hıhh onlar şimdi ağırlık koyaiblir evlenditen sonraa daha zorrrKızlar bu menü yazma fikri süpermis valla yarından itibaren ne yedigimizi yazalım winstonda bizi eleştirsn yerden yere wursun kendimizi toplarlayalımyarın başlayalım diyorum çünkü bugün o kadar şey yedim ki ben bile unuttum yediklerimi dunden beri kendimi yemeğe vurdum bişey düşünürken yemek yemeyin çünkü insan daliyo ne yedigini farketmiyo
@ gırgırına
bacım gerçekten nişan arefesi çok zor insanı bi sıkıntı stres basıo herşeye sınırlenip kızıp bağırıosn o söz olayı bi geçsin rahatlıo insan
bu arada kızlar sizde kaynana konusunda baya dertliymişsniz ben suskunluğumu az önce bozdum yavaş yavaş açılıyorum annemde konuş dedi benim sorun nişanlımla o beni kirdi ailesni ıstemeyen kız gibi davrandı buna deli oldm evdeki herkes ne oldu sana ruh gibi davraniosn yine gözlerinin altı çöktü diyet mi yapıyorsun sen diolar oysak i diyetle alakam yok ne bulursam yiyorum sıkıntıdan
Winston hazir yogurt yeme o sisirir. Evde yapip yesen gobek cevresini eritir. O yedigin yogurt degil.
Kollarin icin de tracy in kol videosuna bi bak dambilla calisiyo ama inceltir gibi sanki. Hareketleri degistirmelisin bnce tracy bi fikir olabilir. Arastirmadgimdan bilmiom ama vardirilla baska hareketler. Hande yener bi spor yapmisti eski dobis halinden bu haline gelirken neymis ki o spor
Winston hazir yogurt yeme o sisirir. Evde yapip yesen gobek cevresini eritir. O yedigin yogurt degil.
Kollarin icin de tracy in kol videosuna bi bak dambilla calisiyo ama inceltir gibi sanki. Hareketleri degistirmelisin bnce tracy bi fikir olabilir. Arastirmadgimdan bilmiom ama vardirilla baska hareketler. Hande yener bi spor yapmisti eski dobis halinden bu haline gelirken neymis ki o spor
Evde yogurt yaptiktan sonra suyunu suzup suzme yogurt yapilabiliyo. Ben de kivamli severim yogurdu ama hazir yogurtlar yogurt degil. Tamam kivami istedigimiz gibi ama. Zamanla ev yogurduna alistim hazirlardan unsu bi tat geliyo. O kivami neyle sagliyolarsa artik.
S_A bacım pastorize sütler ve hazır yoğurtlar hakkında biraz okuyabilirsin netten. onları yiyeceğimize hiç yemeyelim daha iyi.
kediler üzerinde bi araştırma yapılmış, pastorize süt içtikçe 3 nesilde soyları kurumuş. kemikleri erimiş vs.
hazır yoğurt da aynı şekilde.
ben de üşenirdim ve lezzet olarak hazır yoğurdu severim ama hamilelik düşünürken bunları okudum, hamile kalınca kalsiyum çok önemli evde yapıyorum yoğurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?