Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amanın bunu gördüğüm ii olduu D yoksa akşam cozutabilirdim şimdi kuzu kavurma olsa yiyemem:))

at anneciğinin üstüne topuu :)) ne te başına yükleniyorsun bütün sorumluluğu hıhh onlar şimdi ağırlık koyaiblir evlenditen sonraa daha zorrr

Evet kızlar menü yazıyoruz mutlaka.. Ben buraya ilk geldiğimde kaptanımız menülerin peşinde koşardı cuma günü bile pazartesı menüyü yazmamışsım derdide uyuz olurdumm..

Ama ben kendime sıkı yönetim ilan ettım.

Ben 1 hazıranda 65 kilo olacağım ve çok spor yapacağım

Sonrada soranlara ay evet şekerim 83,5 kiloyduö tam 18,5 kilo verdim diyeceğim

Kaynanamla alışverişteyken al kaynana burda 42 var ben 38 alıyorum diyeceğim

Lcw mii ay yok şekerim adl ye bakalım diyeceğim

Böyle bir havalara gireceğimmm

Winston hazir yogurt yeme o sisirir. Evde yapip yesen gobek cevresini eritir. O yedigin yogurt degil.
Kollarin icin de tracy in kol videosuna bi bak dambilla calisiyo ama inceltir gibi sanki. Hareketleri degistirmelisin bnce tracy bi fikir olabilir. Arastirmadgimdan bilmiom ama vardirilla baska hareketler. Hande yener bi spor yapmisti eski dobis halinden bu haline gelirken neymis ki o spor

haklısın da ben o kadar hanım olamadım daha yahu.Yoğurt falan yapamam, hem yoğurt doğal olsun dersem o yoğurda koyacağım süttür, yoğurttur o da doğal olacak, ee köy pazarlarına mı gidem, ne kadar sağlıklıdır diye düşünüp busam da içim rahat etmez alamam.Bir de annem kardeşim küçükken yapardı yoğurdu, tövbe nimetle şaka edimez ama bulamaş gibi, çocuk kusmuğu gibi, tatgsız tuzsuz kıvamsız bir şey olurdu.Ben böyle bıçaka kesilesi dirilikte, şu dano diye başlayan markanın özeike yoğurdunu seviyorum ya da süzme yoğurt olacak.Bir şeye benzeyeceğini bisem şu yoğurt yapma makinaları falan var alacam ama yazarken bile midem kalkıyor, ben ııhh yapamam onu bacım ya.En iyisi bir süre yoğurda ara verip kendimi ölçüp biçeyim.

Tracy'yi not ettim bakayım akşama.Çok video var da bacım, gırgırına hem spor hocası diye sorayım dedim hem de sizler hani eskiden kolum kalındı şöyle inceldi derseniz biinmiş, gidilmiş yol olur dedim.Ben de 20 kol hareketi buldum ama dediğim gibi şişirir mi, pişirir mi bilmeden körlemesine gidip, Rambo gibi oacam diye korkuyorum.Hatta oldum gibi.Eşimi geçen mutfakta bir itti, 100 kiloluk adam uçarak mutfaktan antreye sendeledi.Yani ayı kuvveti gibi oldum, vurduğumu deviriyorum O yüzden acil önlem almalıyım.
Kol çaışmayı bırakayım diyorum, bu sefer de zayıflayan kadınların koarı yarasa gibi sünüp sarkıyor o da olmasın diyorum.
Faan filan..Amaaan hep derim; 90 kioyken hayat bana güzeldi diye.Şimdi ona dertlen buna dertlen, bitmiyor ızdırap arkadaş ya

@İlginnur;
Kızzz senin "ş" harflerine güldüm diye ah mı ettin bacım ya.
Önce "l" harfi basmıyordu şimdi 20 harf basmıyor.

Kardeşimin laptopunu bir gün söküp temizlemiştim, içinden nerdeyse yarım lahmacun çıkmıştı
Ben de yarına sökem de bakam harflerin altından kereviz çöpü mü çıkıyor, bitki çayı otumu, ne bu böyle yahu, yazdıklarımı okudukça kendim bile kendimin dediğini anlamıyorum

Şimdi bunu eşime söylesem, gidip laptop alır, sevgililer günü ve yıldönümü hatta önümüzdeki 26 kasım doğumgünümün bile hediyesi çıkmış olur ama bende o göz yok, kıvransın dursun ne alacam diye anasını satayım

Evde yogurt yaptiktan sonra suyunu suzup suzme yogurt yapilabiliyo. Ben de kivamli severim yogurdu ama hazir yogurtlar yogurt degil. Tamam kivami istedigimiz gibi ama. Zamanla ev yogurduna alistim hazirlardan unsu bi tat geliyo. O kivami neyle sagliyolarsa artik.

kızlarr Neler oldu biliyomusunuz çok mutluyum sizin verdiginiz taktikleri uyguladimm hele winston dedign şeyler öyle kafama yattı ki çok doğru bugün annem de aynı şeyleri söyledi bana hani demiştin ya kadın erkeği yonetir dediğini yaptırır annemde dediki zamanında hep korkardım babandan bi dediğini iki etmezdim hep annesinin sözünü dinlerdi bende hep boyun eğerdim artık artık yaş ilerleyince neyin ne olduğunu anladik babanda ikimizde vs..neler anlattı bana sizin anlattiklarinizi söyledim çok doğru söylemişler dedi bugün öyle şeyler oldu ki şimdi size konuşmalarmizi kopyalicm
nisanlım:İyi ya iyi tamam böyle ne yapmaya çalşyosn açk söyle bna beni çok kötü yapıosn
ben:Ben bu hayatta ne hata yaptıysam biliyorum

telafi etmesini de biliyorum ama bide insanların ben naptim demesi yokmu ışte o beni kahrediyo bide üstünü kapatmaya çalışırlar ya ışte o zaman öleyim daha iyi..
o: Üstünü kapatmaya falan çalsmyrm neye kızdğnı anlamaya çalsyrm ama bende telafi etmesini bliyrm sankı seni bskasyla aldattm ne bileym çok affedlmeycek bi hata yaptm !

ben: Susuyorum tamam..

Susmaya da devam etcm hiç konuşmicm görceksin

nişanlım: Tanımıyorm dğil yanında olmadğm içn anlayamyrm evet bazen tanıyamıyrm gerçekten seni

ben:Hala neye kizdigini anlamaya çalışıyorum diosn ya bitiyorm nasıl neye üzüldügmu anlamazsn yaa nasıl

bi sabah uyandınki ben böyle mi olmuşum sus ALLAH aşkına beni daha çok kahretme bağıra çağıra ağlamak istiyorum

hiç bişey yazma bana daha fazla konuşma beni kahretme ...
nişanlım: Ben çok kötüym kafam almıyo hiçbiseyi anlayamıyrm bu aralar sende anlamıysn kim anlycak özür dilerm susmamı istıyosan susuyorm tamam çok üzgünüm gerçekten seni ùzdğm için

tlden yaziyorum sığmadı devami altta

Ben: Beni de sen anlamicaksan km anlicak bilmiyorum onca şey yaşadık herkesi kastimiza aldık deliler gibi agladik vazgeçmedik birbirimizden.

Ama başıma çok kötü bi olay gelse yanlız olcm bilmiyorum ben bu hayatta yanlız yürüyorum onu anladım beni benden başka kmse anlamiyor onu anladım..

Nişanlım: Aferm sana ozman niye benmlesn ben anlamıysam seni bilmıyrm ya valla yalvarrm yapmayalm böyle üzmeyelm birbrimzi nolur
ben: Sen söylediklerinle beni uzecegin kadar üzdün zaten asla unutmicm benimle nasıl konuştuğunu bu yolda yanlızim ben ama artık herşey senin istediğin gibi olacak
Nişanlım : Bu yolda yanlızm derken biz evlencez unutyosn sanırm çkmıyrz ben herseyi anlatıyrm napym ya sen kendi kendıne karar veryosn ama beni cok krdn hç anlayamyrm seni bazen

nişanlım: Bundan sonra bna böyle mı davranacksn peki bunu sonkez soruyrm

beni: Değiş ne duruyosn tamam hiç evlenmeyelım o zaman bıktıysan bitsin herşey bende böyleyim içimden böyle gelio böyleyim
nişanlım:Bitsn mi o ne demek bitsn öyle mi
Benurup dururken ben böyle oldum dimi insan bi durup düşünür sense beni hiç mi hiç anlamiosun ben sana şunu söylüyorum söylediklerini ölç biç düşün. bu hayattan benimde beklentilerim var kendi hayatımla ilgili bişeyler istemek en doğal hakkım sende bunu kabul etmiyorsan ben artık yokum tamam mi çokta ciddiyim..
Nişanlım: Bu kadar net beni silebiliyosn hani çok seviyodn ben yemin ederm mtluğumuz ıcn o kadar seye katlanıyorm bunları hçbrini yanstmadm ama bu senden duydm ya artk ne diyeym sana
ben: Neye katlaniosn bana mi ben hiç katlanmadim dimi sen benim yaşadıklarimin 3te birini yasasaydin şimdiye çoktan pes etmiştin ben senin için dayak bile yedim çok yansıttım dimi tamam susuorum ben seni hiç sevmedim sen böyle bil

devami sığmadı son konuşmalar sadede geliyorum:)

Nişanlım: seni köpek gibi seviyorum ben bilmiyomuyum bizim için nelere katlandigini saçinin telini kimseye değişmem ben nasıl böyle bitsin diyebilirsin bana ayrlmak ne ya böyle olsn diye mi başladk biz bu yola
ben: O kadar anlatmama rağmen beni aileni istemeyen kız ilan ettin öyle çok üzdün ki beni şuan abim yanımda dudağım buzuluyo, gözlerim doluo , boğazim dugumlenio sana uzun uzun anlatmıştim sense beni aileni istemio olarak gördün yazıklar olsun Allah'im içimi biliyo ama
Nişanlım: Ailemi istemeyen drken sana kurban olurum ben sen beni öyle mi anladın aklma hç öyle gelmedı yeminle ben senin içini biliyorum tertemiz kalbini biliyorum ne diosun sen bunun için mi o kadar üzdün kendini
ben: Sen benle o gün nasıl konuştugunun farkındamisin o gün beni nasıl üzdügunun farkındamısın ben o söylediklerinin hiç birini unutmadim merak etme kendi başima karar vermiyorum ben.
Ne alçak bi insanim ki ben senin ailenle hiç bi sorunum olmadığı halde istemeyecek kadar nasıl bi insanim ben yaa.
Ben sana senin aileni istemiyorum demedimki sadece beraber yaşamak istemiyorum dedim o şekilde kendi evimde sığınti gibi olcm biliyorum kendi hayatımla ilgili kararlar vermek en doğal hakkım deil mi benim sense her defasnda açıklamama rağmen aileni istemeyen kız ilan ettin
dayanamiyorum allahim yaa

nişanlım: Ben ailemi istemeyen biri olarak gormıyorm seni kalbinin nasıl olduğunu yemin ederim biliyorum ayrlmayı düşünecek kadar çok üzdm dmek nasl düşünüysun ne düşünüyosun şmdi
benüşüncelerim aynı benim.
Çoook anlatılamayacak kadar çok üzdün beni iki gündür ben Ne yediğimi içtiğimi ne yaptığımi bilmiyorum babam bile soruyo neyin var senin gözlerimin altı simsiyah geçti
ama sen hiç farkında bile değilsn
son mesajlar altta

Nişanlım: Ben bilmiyodum oylemi senin üzgn olduğunu ben çok kötü biriym tamam nasl istiosan ôyle ben çok düşnceszm ama çok seviyrm seni ve herşeyı bılıyorm ben sensiz yapamam yasayamam

ben: Tek sorun benim varlığım seni ailenden ayırmak isteyen bi insanimya ben.
Ben olmadığımda hiç bi sorun kalmicak ailenle mutlu olacaksn
Nişanlım:Gerçekten bôyle mi düşünüysun ben kaç yldr ailemden ayrym hç anlam veremedm nedn sen böyle knusuyosn ya bitirdn mi kafanda benı
Beni:Çok soguttun beni evlilikten herseyden
Nişanlım:Benle mtlu olamycanı düsünüyosn öylemi senın bnu bna dyeceğn hç aklma gelmzdi hemde hiç nolcak şmdi bırakckmısn yarı yolda beni
daha sonra aradı ışteydi ne diyosun sen nasıl böyle düşünürsn falan aynı konuşmalar ben dedimki sana mutluluklar bensiz ailen hep yanında olsun seni uzmicm bundan sonra falan filan dedim ağlıyodum o bişey söylerken kapattım sonra mesaj attı
bundan sonra böyle mi olacak dedi
ben:Benim yanımda olmadgin sürece , benim fikirlerime saygı göstermedigin sürece, beni anlamadıgin sürece hep böyle olacak
o: Ben yalvarıyorm bıdha böyle bısey olmyck herzmn yanında olcm gostrcem saygm sonsuz sana
Ben Mesaj atmadım sonra yine yazdı
Herşeyim sensz yapamam biliysun yemınle öldürurm kendimi ya çok seviyrm sen benim nefesimsn nefes almadan yaşayamam ki askm

ben:Üzülmek istemiyorum yeter artık herşeyi unutuyorum unutcm tamam

nişanlım:Askm bnım çok yprandk çok üzüldk yeminle ama hep uzaklk yuznden bitanem herşeydn vazgecerm sendn asla aşkm bitek sen ol yanımda yeter nolur bida hiç üzülme sen senle olmadı kimseye değişmem

Kızlar nasıl kivama gelmiş ama dimi hep sizin taktikleri uyguladimm ohh bee kendime geldim 2gündür bitmek bilmeyen bi baş agrisi vardı geçti

Telefonla yazmaktan parmaklarim ağrıdı anasini satayimm kopyala yapistir beynim sulandi ama birine anlatmadan rahatlayamazdim kusura bakmayın çok uzun oldu okurken söwmeyin

Dambil dedinde aklima winstonun bir cümlesi geldi..

dambillar 3er kiloluk bacim... e bendede iki kol oldugundan... gibi bir cümle kurmustu bazen aklima geliyor gülüyorum kikir kikir

hazir yogurtlar yogurt degilse nedir bacimcim?

------------

Hilal sövmedim bacim... tabiiki sövmedim btün yazdiklarini okuyana kadar..

fkat tk derdm harflri eksk yaziyosn ve benm okuyana kdr basm agirdi!!

Neyse bacim herseyi dökmüssün buralara. yazdiklarini okudum. diyecegim tek sey en azindan artik anlamistir senin gercekten ayni evde oturmak istemedigini... simdide sirada kv var birdaha sana ayni evde yasamak fiktrini acarsa onada tatli dille söyleyeceksin..
eger sen bunu söyledikten sonra nisanlin sana kirilacaksa lafedecekse ozaman bir yere varamamissin demektir...

ayrilcam demeklede iyi yapmissin bence ne diyeyim.

ha birde aman ipleri elinden birakma...tekrar konusu gelirse saglam dur... ozamanda eeh bukadar konustum kabul etmiyor iste deyipte onun dedigini yapma... sen ne istedigini bil ve sakin vazgecme bu istediginden bacim...

hallolmasina sevindim

Evet kizlar nerede menüler?

Ben dünyanin en salak en sisman insaniyim.. harbiden iradesizin tekiyim..

cünkü dünyayi yedim.. Ve neolursa olsun buraya ydiklerimi hergün paylasacagim!!!

Sabah: 1 parca ekmek recel, icetea
arada: sicak cikolata
öglen: pilav ve özel soslu tavuk eti
arada: hic
aksam: burger king patates, peynir nuggetlari 9 tane!!,,,, eve gelincede bulgur pilavi, tursu, ice tea

bütün bu yediklerim yani aksam yediklerim benim mideme nasil sigdi hala düsünüyorum.
Ne yapmisim ben kendime??

Kendimi avutmaya calisiyorum... Bugün sagliksiz beslenmeye veda günü diye ilan ettim bile kendime.. Beynimdeki o lütfen yiyelim neoluuuur burgeeeeerkiingg diye sayiklayan sese, tamam bugün alacam istedigini ama yarin ve daha sonrasi artik olmamali diyebilmeliyim!!!

----------------------------------------------------------------

Bakin kizlar.

Defalarca daha önce okudugunuz, duydugunuz burda paylastiginiz burda tavsiye verdiginiz tavsiye aldiginiz gibi...

Hersey beynimizdeki o sesi susturmaktan geciyor.

Ve ben yürekten inaniyorum. Ben bu sesi susturacagim.

Kendime birazdan güzel bir tablo cizecegim.

1 hazirana kadar olacak bu tablo!!!

boncuklar için teşekkürler kızlar :-D
Hilal roman gibi okudum ama bissey deneyeceğim niye biliyor musun karı koca arasına girilmez ya bende nişanlı arasına girmem yarın bir gün iyi olur buraları okutup bize kızdırırsin felan aman :-D:-D:-D şaka bir yana allah mutlulugu nu daim etsin canım
Winston bendede hep oluyor biliyor musun birinin bozulan bir şeyine bakayım benimde hemen bozulur eltime gitmiş tik laptop unun tuşları bozmuş bende bizimki sapasağlam dedim eve geldim sen benim ^s^ de yazmadı mi hemen tövbe ettim ama 7 numara 9 numaralı tuşları da kaybettim bence sende hemen bi tövbe et :-D:-D:-D

S_A bacım pastorize sütler ve hazır yoğurtlar hakkında biraz okuyabilirsin netten. onları yiyeceğimize hiç yemeyelim daha iyi.
kediler üzerinde bi araştırma yapılmış, pastorize süt içtikçe 3 nesilde soyları kurumuş. kemikleri erimiş vs.
hazır yoğurt da aynı şekilde.
ben de üşenirdim ve lezzet olarak hazır yoğurdu severim ama hamilelik düşünürken bunları okudum, hamile kalınca kalsiyum çok önemli evde yapıyorum yoğurdu.

madem ben de yazayım yediklerimi

sabah:
1 yumurta
2 çatal peynir
2 zeytin
1 çay bardağı ceviz+fındık
1 muz
1 kase yoğurt

ara:
sütlü kahve

akşam:
tarhana çorbası
yeşil fasülye
salata
1 kase sütlü tatlı

sabah maşallah ne bulduysam yemişim

ben süt yogurt iciyorumda ondan sordum..

ama bende winston gibiyim inanki yogurdumu kendim yapamam ya

peki pastörize degilde baska ne süt alacagim..

(mattikanin cevabi: ne biliyim ben? mandirammi var benim)

hilal bacım nişanlın tam mesajı aldı mı? seni bi daha üzmicem çok muğlak bi ifade. ama anlamışsa sorun yok. kaynanana da lafı geldiğinde ev ev üstüne olmaz dersin. onun anlaması da önemli. zor işler yahu

Mattika bacim yediklerin güzel. ben tarhanayi hic ama hic sevmem kokusuna dayanamam :26:

ama öglen yemegin nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…