Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam canlarr dün çok yoğundum giremedim((
bir geçmiş yapayım ben bakim neler kaynatmışssınız

ay çok yoruldum gçemiş ypamaktanv azgeçtimDD paldur küldür dalayım muhabbete görüdğüm yereden

ben size pazartesi menmü yazayım

sabah
birşey yemedim

öğlen
birkaç dilim pide
biraz kahvaltılık

akşam
fırında patates ve 6 köfte
salata

salı günü

sabah
1 poğaça maalasef çok acıktım

öğlen
ekmek arası köfteee
ayran

akşam
1 dilim fırında makarna
1 kase yoğurt

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım

Mıhrace canım ekmek poaça makarna makarna yemişsin be cnm 3 günlük karbon ihtiyacını karşılamışsın

selam kızlar evde olmak ne güzel
saat dakika hesabı yapmıyorsun paşa gönlüne göre yaş a

rejim yaparken insanda bi mutluluk oluyor bend eoldu en azından umut var sanırım ondan yani hala şişkoyum hala aynaya bakmak gereksiz geliyo ama sanırım çabamın olması beni mutlu ediyor yani sabredip diyorum böle devam etsem 2 aya illakii fark edilir kg verirm diyip konuşuyorum kendimle
buraya bi anda gelip ne yazayım diye düşünüyorum
merak etğim bir şey var onu sorayım sizin için kışla yaz arasında ruh halinizd değişme oluyormu
misal ben kışın makyaj yapmayı süslenmeyi uyumlu giyinmeyi gezmeyi soosyal olmayıı bi anda hayatımdan silip bildiğin kış uykusu moduna giriyorum daha önceki hayatımda ayımıydım neydim acaba realkarnasyonmuydu neydi o ooo olay işte

yazmak için yazdığım ne belli oluyor ama boş boş yazmışım işte :)

bende kendi kendime kilo verme çabasında olanlardanım ama konuyu yeni okuyorum. biri açıklayabilir mi? nasıl ilerliyo burda işler:))
yani takımdan kasıt? bide özel bir rejiminiz var mı yani ortak yoksa herkes kendimi takılıyo

Bak şimdi istersen bizim takıma katılıyor sun 2 hafta deneme süren oluyor düzenli paylaşım yapar menülerini düzgün bildirirsen 2 hafta sonra sende yarışmaya katılıyorsun haftada kilo biliyorsun takımlar yarisiyor iste böyle amaç ne motive yoksa herkez istediği diyet i yapıyor ha biz burda sadece diyet mi konuşuyoruz yok her konuda konuşuyoruz odun kocadan aldığımız yeni eşya ya kadar kendimizi mutlu ediyoruz iste böyle :)))

selam kızlar nasılsınız yaa bişey sorcam sevdiceğim bana tablet alcakta bununla facebook ta oynadığım oyunları falan oynayabilirmiyim bitek bunu merak ediyorum oyunsuz yaşayamam bu tabletin ne özellikleri war bilenler anlatabilirler mi

bide ilginnur seninkinin markası ne ben exper düşünüyorumdaa:26:

***3. Takım 294.Etap***

S_A ( 75,5 /
Yakar76 ( 63,9/
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,8 /
hilal6030 ( 68,6 /
ekino ( 78 / 0
mihracee ( 64,4/

3. Takım ortalamas:

e benide kaydecek biri var mıı? se-zen sen misin kayıtcı başı:))

ya ben 1,5 aydır kilo verme macerasındayım. 72 den 65 düştüm.spor ve yediklerime dikkat ederk. hedefim 58
ve mart sonuna kadar. inş hedefe ulaşırım.
beni de kaydedin ((

takım kaptanımız sezen o ilgileniyor bu islerle
hadi hosgeldin aramıza

bugünki yediklerim

sabah

....

öğle
köfte büyüklüğünde 3 parça yagda kızarmış tavuş
1 dilim ekmek
1 küçük bardak nescafe

akşam
1 elma
4 susamlı cubuk kraker 1 portakal
1 bisküvi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…