kızlar bildirimleri ekledim listeye bilen biri bi kontrol etsin. ekino 90 ı 78 e bölceksin bacım
bugün kü menümü yazayım
sabah
2 diim ekmek
çayrak simit
1 yumurta
5-6 zeytin.
dereotu yuh değil mi
öğlen
2 kurupatlıcan dolması
1 dilim ekmek
1 kase tarhana
akşam
salata
bugün kü menü berbat akşama mutlaka toparlamalıyım. allahtan hergün 500 mekik çekip akşam yediden sonra bir şey yemiyorum.
yakar sende mekik ayağına götürüyon herşeyi bacım
@Hilal, iyi yapmışsın bacım.Bence, emanet malla, ucuz maın canı k.çında oluyor.Eskiden cep telefonarı takoz gibi olurdu, evadiyelik hesabı 5 sene geçse başına bir şey gelmezdi.Şimdi bir cep telefonu 5 sene dayansın, peeh çok zor.O yüzden elektronik eşyada alındımı bence en kalitelisi aınmalı.Nasısa canı k.çında, öyle ya da böyle uzun ömürü olmayacak, bari oldumu en iyisi olsun.
Ben geçen sabahın köründe gördüm adamlar 150 liraya televizyonda satıyorlardı, hem de şu 5 kilo bal 100 lira diyen tayfanın adamları sanırım150 liraya tableti bırak, ben kek için karıştırıcı aradım geçen, 150 liraya bulamadım ama adam tablet satıyormuş yahu.Hem de yanında çakı çakmak bedava Geçen bir karikatürde gördüm; arının biri diğerne "kalk bal yapak" diyordu o da "sittir er, 5 kiosu 100 liraymış, uğraştığımıza değmez" diyordu O hesap, 100 liraık tablet için adamın tuş imal etmesine bile değmez.
Şimdiden güe güle kullan
Zerlepamd canım bebegine üzüldüm başın sağolsun(
hilal ben diyecektim aferin ıpad al nişanlı iken ne aldırır san aldır hiç acıma cak samsung galaxy de güzel onları da düşünebilir sin ama sakın ucuz a bakma alsın yoksa evlenince keşke aldırsaydim dersin bak :))
bugün kü menümü yazayım
sabah
2 diim ekmek
çayrak simit
1 yumurta
5-6 zeytin.
dereotu yuh değil mi
öğlen
2 kurupatlıcan dolması
1 dilim ekmek
1 kase tarhana
akşam
salata
bugün kü menü berbat akşama mutlaka toparlamalıyım. allahtan hergün 500 mekik çekip akşam yediden sonra bir şey yemiyorum.
yakrcım sabah karbon dan başka arada kalmış 1 porsiyon proteincağız var acizane....öğlende de yediğin her şey karbon çeşitlemesi olmuş...karbon diyetindemisin bacım
hade bismillah ben ilk menümü yazayım hatunlar..
sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu sıcak su
kahvaltı:
yarım dilim çavdar ekmk
1 yumurtalı yağsız omlet
3 dilim kızarmış hellim
1 tabak limonlu maydonoz
sekersız 2 bardak çay
öğle:
1 tabak kabak yemeği
ve 4 kaşık kadra yoğurt
1 kuru incir ve 1 bardak yeşil çay
akşam:
1 tabak mantarlı et yemeği
bol limonlu salata
muhtemelen bikaç bardak sekersiz çay içerim yatana kadar.henüz 2 lt olmadı ama yatana kadar olur. su
ve 1 saat spor yaptım. arkadaşlar.
nasıl??
Zerlepamd canım bebegine üzüldüm başın sağolsun(
hilal ben diyecektim aferin ıpad al nişanlı iken ne aldırır san aldır hiç acıma cak samsung galaxy de güzel onları da düşünebilir sin ama sakın ucuz a bakma alsın yoksa evlenince keşke aldırsaydim dersin bak :))
vurun bana acımayın. hakettim. bugün berbattı gerçekten. ekmeği sabahları 1 dilime düşürüp öğlen pro ekleyip akşamları sadece salata ve çorba içmeliyim. bunu hayatıma sokmalıyım . bugün sabahtan aç kurt gibi kalktım.telafi edeceğim. bugün söz veriyorum. 1000 mekik çekilecek.
biri bana su imza alanini nereden bulacagimi soyleyebilir miii
sticker yapiyorum daa ekliycek imza alani yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?