kızlar en son menümde yazdığım balıktan zehirlendim muhtemelen...dün gece bilg. kapattım mutfakta oyalanırken midem çok fena oldu koşa koşa banyoya gittim sabah ezanında ben hala banyodaydım abartmıyorum...klozetle sarmaş dolaş kanka olduk....motoruda bozduk velhasıl bu gün hiç bişey yiyemedim biraz su içtim perişan olduk kızlarla birlikte....annem bakmaya geldi bize....
bu gün sadece akşam 4-5 petitbeurre bisküvi yedim ve çay içtim
eşimin kıza yaptığı makarnadanda 2-3 çatal aldım çoook uykum var ve bitkinim....o yüzden hemen yatıcam....
herekese iyi geceler bacılar.....
tablet işinden anlamam bacım:26:selam kızlar nasılsınız yaa bişey sorcam sevdiceğim bana tablet alcakta bununla facebook ta oynadığım oyunları falan oynayabilirmiyim bitek bunu merak ediyorum oyunsuz yaşayamambu tabletin ne özellikleri war bilenler anlatabilirler mi
bide ilginnur seninkinin markası ne ben exper düşünüyorumdaa:26:
sezen bu liste işi de olmasa hiç uğramıcaksın, arada gelsen geçmedi mi yoğunluk daha.***3. Takım 294.Etap***
S_A ( 75,5 /
Yakar76 ( 63,9/
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,8 /
hilal6030 ( 68,6 /
ekino ( 78 / 0
mihracee ( 64,4/
3. Takım ortalamas:
hoşgeldin. nickin bi yerden tanıdık geldi, bebeğin var mı?e benide kaydecek biri var mıı? se-zen sen misin kayıtcı başı:))
ya ben 1,5 aydır kilo verme macerasındayım. 72 den 65 düştüm.spor ve yediklerime dikkat ederk. hedefim 58
ve mart sonuna kadar. inş hedefe ulaşırım.
beni de kaydedin((
kilo verilir bu menüyle. çok karışık gibi ama ölçüler azbugünki yediklerim
sabah
....
öğle
köfte büyüklüğünde 3 parça yagda kızarmış tavuş
1 dilim ekmek
1 küçük bardak nescafe
akşam
1 elma
4 susamlı cubuk kraker 1 portakal
1 bisküvi:26:
rejim yaparken insanda bi mutluluk oluyor bend eoldu en azından umut var sanırım ondan yani hala şişkoyum hala aynaya bakmak gereksiz geliyo ama sanırım çabamın olması beni mutlu ediyor yani sabredip diyorum böle devam etsem 2 aya illakii fark edilir kg verirm diyip konuşuyorum kendimle
buraya bi anda gelip ne yazayım diye düşünüyorum
merak etğim bir şey var onu sorayım sizin için kışla yaz arasında ruh halinizd değişme oluyormu
misal ben kışın makyaj yapmayı süslenmeyi uyumlu giyinmeyi gezmeyi soosyal olmayıı bi anda hayatımdan silip bildiğin kış uykusu moduna giriyorum daha önceki hayatımda ayımıydım neydim acaba realkarnasyonmuydu neydi o ooo olay işte
yazmak için yazdığım ne belli oluyor ama boş boş yazmışım işte :)
mattika ve mihraceyi eylül anneleri topiğinden hatırlıyorum. belki sizde hatırlarsınız kızlar...
gerçi söylemesi zor ama soracaksınız zaten...
ben doğum yaptıktan iki gün sonra kızımı cennete uğurladım40+3 te sancılandım gittim. herşey normaldi ama bir dürü terslik oldu.
kakasını yediği ve aspire edemediği için acil sezaryenle alındı. ex'e yakın çıkarılmış ama iki gün direndi. sonra uğurladık. çok zor günler
oldu. şimdi ,iyi olmaya çalışıyorum zorda olsa.yeni umutlr,yeni evlatlar için...şuan hami,le kalmadan önceki kiloma döndüm ama bikaç ay daha korunmamız gerek. o zamana kadar biraz daha kilo vereyim dedim bende...
***3. Takım 294.Etap***
S_A(75,5/75,3/0,2/,26%)
Yakar76 ( 63,9/63,5/0,4/%0,62
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,8 /
hilal6030 ( 68,6 /
ekino ( 78 / 0
mihracee ( 64,4/64,7/-0,3/-0,47%)
3. Takım ortalamas:
Mihrace seni ekledim
Listeye.. Hesaplamayi biliyorsun ama dimi?
Ben anca bukadar verebilmisim
canım merhabaaa hoş geldin başın sağolsun( okurken çok üzüldümm Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın canım.
çok zor gülerdir eminim( düşünmek bile beni mahvetttii senin Allah hyardımcın olsun kuzum.
Gel gel aramızaaaa destek olalım birbirimize
canım sağolasın. yani rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi. herkesin evladını bağışlasın.yani sayfalarca yazarım acımı...zaten kk bebeğini kaybedenler topiğindeyim artık.ilk zamanlar bazen eylül anneleri topiğine giriyodum. gazını, tuzunu, uykusuzluğunu okuyodum annelerin. bazen yakınmalarını...
kimseyi üzmek istemediğim için hiç yazmadım ama yazsaydım. boşverin,uykusuz kalın.bırakın ağlasın duyun sesini hiç duymasaydınız
evladınızın sesini,acıdan uyuyamasaydınız nolurdu? diye yazasım geldi hep. oyy oyy neyse öle işte..zaten sürekli ağlandığım bi topiğim var.
burada kilo vereyim:))
rabbim inş yeniden sağlıkla sıhhatlşe nasip eder. sizin evlatlarınızıda sizlere bağışlasın inş
Günaydın kızlar ekino geçmiş olsun canım allah korusun dikkat et
Sazen ,mattika ya katılıyorum azicik gel bize :))
Hilal canım bak tabletler soyle koca ekran lı var onlar acik pahalı dediğin marka güzel birde soyle küçük telefonun az büyüğü var onlar oyuna yeter 150 tl ve 250 tl arsası dir fiatı ama gerçek soyle tabletim olacak diyor san büyük olandan alçaksin hem oyun hem de net çekecek ki ise yarayacak ama onlar da indirim kaldırım da ancak 900 felan oluyor acik pahalı dediğim gibi o nün bütçe ne eğer 250e kadar ise hiç araştırma hepsi aynı al oyna :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?