Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar en son menümde yazdığım balıktan zehirlendim muhtemelen...dün gece bilg. kapattım mutfakta oyalanırken midem çok fena oldu koşa koşa banyoya gittim sabah ezanında ben hala banyodaydım abartmıyorum...klozetle sarmaş dolaş kanka olduk....motoruda bozduk velhasıl bu gün hiç bişey yiyemedim biraz su içtim perişan olduk kızlarla birlikte....annem bakmaya geldi bize....

bu gün sadece akşam 4-5 petitbeurre bisküvi yedim ve çay içtim
eşimin kıza yaptığı makarnadanda 2-3 çatal aldım çoook uykum var ve bitkinim....o yüzden hemen yatıcam....

herekese iyi geceler bacılar.....

geçmiş olsun bacım. neyse ki annen yakınmış.
niye zehirler ki balık:26:

tablet işinden anlamam bacım:26:

sezen bu liste işi de olmasa hiç uğramıcaksın, arada gelsen geçmedi mi yoğunluk daha.

hoşgeldin. nickin bi yerden tanıdık geldi, bebeğin var mı?
düzenli paylaşım yapınca listeye kaydedilceksin canım, bu hafta listede olmıcaksın.
gelen 2 gün yazıp kayboluyo o yüzden böyle bi kural var

kilo verilir bu menüyle. çok karışık gibi ama ölçüler az

normalde yaz kış farketmez benim için, eldiven bot giymeyi falan severim kışın. ama bebekten sonra yaz sevenlerden olucam sanırım, kışın evden çıkamıyosun

@ mattika
bacım geç uyanıyorum en erken 11de kalkıyorum o yüzden hiç kahvalti yapamiorum kahvalti yapmayı özledim yahu o yüzden biraz karışık oldu inşallah yarın eksi cikarim bu hafta hiiic mi hiç diyet yapamadim bi bugün dikkat ettim yarın bildirim günü diye onumuzdeki perşembeye kadar 67ye düşmeliyim

@ekino

bacım geçmiş olsun nasıl bi balıkmis o yaa

bu arada kimse yokmu kızlar yaa nerdesiniz
bide tabletten anlayan yokmuu?

Günaydın kızlar ekino geçmiş olsun canım allah korusun dikkat et
Sazen ,mattika ya katılıyorum azicik gel bize :))
Hilal canım bak tabletler soyle koca ekran lı var onlar acik pahalı dediğin marka güzel birde soyle küçük telefonun az büyüğü var onlar oyuna yeter 150 tl ve 250 tl arsası dir fiatı ama gerçek soyle tabletim olacak diyor san büyük olandan alçaksin hem oyun hem de net çekecek ki ise yarayacak ama onlar da indirim kaldırım da ancak 900 felan oluyor acik pahalı dediğim gibi o nün bütçe ne eğer 250e kadar ise hiç araştırma hepsi aynı al oyna :)))

günaydın kızlar
ekino çok geçmiş olsun. maalesef balığın böyle tehlikeside var. inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

***3. Takım 294.Etap***

S_A ( 75,5 /
Yakar76 ( 63,9/63,5/0,4/%0,62
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,8 /
hilal6030 ( 68,6 /
ekino ( 78 / 0
mihracee ( 64,4/

3. Takım ortalamas:%0,62
maalesef haftasonu yaptığım eşşekliği anca telafi ettim. inşallah bu haftasonu böyle bir iradesizlik yapmam. güya bu hafta 62 yi görecektim. al zeki müreni bile göremedim.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

***3. Takım 294.Etap***

S_A(75,5/75,3/0,2/,26%)
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 /
mattika ( 69,8 /
hilal6030 ( 68,6 /
ekino ( 78 / 0
mihracee ( 64,4/64,7/-0,3/-0,47%)

3. Takım ortalamas:

Mihrace seni ekledim
Listeye.. Hesaplamayi biliyorsun ama dimi?

Ben anca bukadar verebilmisim

mattika ve mihraceyi eylül anneleri topiğinden hatırlıyorum. belki sizde hatırlarsınız kızlar...
gerçi söylemesi zor ama soracaksınız zaten...
ben doğum yaptıktan iki gün sonra kızımı cennete uğurladım 40+3 te sancılandım gittim. herşey normaldi ama bir dürü terslik oldu.
kakasını yediği ve aspire edemediği için acil sezaryenle alındı. ex'e yakın çıkarılmış ama iki gün direndi. sonra uğurladık. çok zor günler
oldu. şimdi ,iyi olmaya çalışıyorum zorda olsa.yeni umutlr,yeni evlatlar için...şuan hami,le kalmadan önceki kiloma döndüm ama bikaç ay daha korunmamız gerek. o zamana kadar biraz daha kilo vereyim dedim bende...

canım merhabaaa hoş geldin başın sağolsun( okurken çok üzüldümm Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın canım.
çok zor gülerdir eminim ( düşünmek bile beni mahvetttii senin Allah hyardımcın olsun kuzum.
Gel gel aramızaaaa destek olalım birbirimize

canım bneim saolasın emeğine sağlık :))) biliyorudma garanti olsun diye sizlere bırakıyorum
bu arada tebrik ederim azda olsa vermişssin bende oda yok( ama ben bu hafta öğlenleri hiç sulu yemek yiyemedim(( ofssss katı şeyler emahkumoldumm

Son düzenleme:

canım sağolasın. yani rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi. herkesin evladını bağışlasın.yani sayfalarca yazarım acımı...zaten kk bebeğini kaybedenler topiğindeyim artık.ilk zamanlar bazen eylül anneleri topiğine giriyodum. gazını, tuzunu, uykusuzluğunu okuyodum annelerin. bazen yakınmalarını...
kimseyi üzmek istemediğim için hiç yazmadım ama yazsaydım. boşverin,uykusuz kalın.bırakın ağlasın duyun sesini hiç duymasaydınız
evladınızın sesini,acıdan uyuyamasaydınız nolurdu? diye yazasım geldi hep. oyy oyy neyse öle işte..zaten sürekli ağlandığım bi topiğim var.
burada kilo vereyim:))
rabbim inş yeniden sağlıkla sıhhatlşe nasip eder. sizin evlatlarınızıda sizlere bağışlasın inş

çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...1 gün önce yapmıştık balığı olmaması lazım ama heralde reyonda çok bekledi ne bileyim iğrençti ama....zelalperd hoşgeldin, allah yardımcın olsun, senin imtihanın en zor olanından çünkü:((((((((
bu besin zehirlenmesiyle birlikte 900 gr vermişim

kızlar hesabıma bakın doğru mu beynim çalışmıyor bu gün

78-77,1=0,9

0,9X100=90

78/90=0,86 BURADA KAFAM KARIŞTI NEYİ NEYE BÖLÜYODUM DİYE ÖFFFFFF BEYNİM PELTE GİBİ YAAA

canım bneim yani şukadaarcık yazman bile okadar etkilediki beni anlatamam uyumuyor diye yada sütünü içmiyor diye çok üzlüyorum ( bebeğimide arada üzüyüorum ısrar ediyorum falan ( ama şimdi yazdıklaırnı okuyunca sağlıklı olsunda varsın uyumasın diyeibliyorum.
Senin mükafatını Allah verecek kuzum eminimçok güzel günler göreceksinnnnnn,
acını sürekli taze tutacak forumlara çok takılmama ya çalış fıstık inş. daha kolay atlatırsın.

çok hastayım feci burnum akrnım boğazlarım dişlerim heryerim ağtıyo hele başım çok feci domzu giribimi oldum anlamıyom bugün daha iyim dün gece sabahı zor etim neremin acaa gerçekten ağrıdığını çözmeye çalıştım desem yeridir sabah su içinde uyandım ve şuan daha iyim sanırım ter atmam işe yaradı
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 yumurta
ikindi ballı süt (hasta olduğum içinanam zorla içirdi)
akşam 1 tabak et

kilom aynı 90,600 /0,00/

Son düzenleme:

çin malı istemiyorum bacım karar werdim apple Ipad alcam :26:

kızlar 100 gram almışım
doğrumu hesaplıyorum
68.6 - 68.7= -0.1

-0.1 x 100 = -10

-10 / 68.6 = -0.14 :26:

***3. Takım 294.Etap***

S_A(75,5/75,3/0,2/,26%)
se_zen ( 56,5 /
Gırgırına ( 90,6 / 90,6 / 0 / % 0,00) kilosu aynı
mattika ( 69,8 / 69,5 / 0,3 / %0,42 )
hilal6030 ( 68,6 / 68,7 / -0,1 / %-0,14 )
ekino ( 78 / 77,1 / 0,9 / % 1,15 )
mihracee ( 64,4/64,7/-0,3/-0,47%)

3. Takım ortalamas:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…