Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah klasik kahvaltimi ettim.. Simdiden 2 kilometre yürüdüm bile..

Kizlar bugün 4 farkli kücük markete gidip is basvurusunda bulunacagim... ben haftanin 4 günü calisiyorum normalde.... ve haftada 5 gün calisirsam daha rahat gecinecem esimle.. Simdi cok zorluk cekiyorum ya..

Bu yüzden haftada bir baska bir yerde calisabilmek icin kücük marketlere basvuracagim. Bakalim insallah olur... Dua edin benim icin.

kızlar dün giremedim biz yeni ev alıp taşınınca superonlıne anlaşmamız çöpe gitmiş olmuş, isim aynı ama adres değişince olmuyomuş falan filan.....tabiii evde internet yok eşim geldi açtı bunların merkeze telefon akşam 7 den gece 12 ye kadar kavga dövüş hallettik çok şükür....internetsiz yaşam çok zor....s-a anladım bacım seni, yaşadığın zorluğu.....

mattika tam puan aldın bacım benden nasıl yapıyosun nerden buluyosun zamanı ben şu yoğurt makinelerinden alayım diyorum tef..... marka olanı süzme yoğurtta yapıyo...ben de bayılırım doğal beslenmeye falan ama ne bileyim tiksinç geliyo bazen de....mesela bizim kasap koymuş tezgahın önüne saman içinde yumurtaları...hakikaten doğal görünüyolar tavuğun kıçından çıkmış şekilde (haaaaa bir de öyle bişey var ne kadar eciş bücüşse o kadar doğaldır organiktir ya) tövbe yarabbim, o tavukların bayırlarda böcek, ot, bok yediğini düşününce daha bir midem bulanıyo...sanki yedikleri yemler daha bi temizmiş gibi geliyorrr....eskiden kümesimiz vardı ananem beslerdi bahçede, gider kümesten alır yerdik sanmayın ki paşa torunuyum sonradan gelişti bu kıllık bende....
bu arada istanulda olupta anadolu yakasında olanlar maltepede sabit organik ürünler pazarı var.... benim koca organiği şöyle tanımlıyoooo...
organik: Kurttan geçilmez, dibine çapa vurulmamış, ucube görünümlü üstelik pahalı....:))
o pazarın önünden geçerken "burda adam düdüklüyolar" diye bağırıyooooo bende ağzını kapamaya çalışıyorum yandan....

@hilal

sevindik iyi olmana nişanlınla allah daim etsin...erkek yönetilmeyi sever...çünkü beyin kullanmadan hayat sürdürmek daha kolay gelr onlara....sen ipleri sakın elinden bırakma eğer bırakırsan öncekinden daha güçlü şekide çıkarlar karşına....

sa nın da dediği gibi kv ye de söyle tatlılıkla anlasın işine karışmasın....

@vinstonnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bu sims benim büyük yaramdır ahhh vallahi zaman bulsam oynıcam....bi ara inception filmindeki gibi olmuştum gerçekliği yitirdim....bağımlılık yaratıyor ama ben bayılıyorum o bağımlılığa....sims 2 de de bütün herkesi doğurtmuştum birbiriyle aldattırıyodum falan....hihihih sonra sil yükle baştan....

Son düzenleme:
allah gönlüne göre versin bacım.... ne tuhaf oralardaki düzen hep part time mı çalışıcan sen yok mu böyle buralardaki gibi sabah gidip akşam gelinen iş....hani belki daha çok kazandırıyodur totalde bu şekilde çalışma o başka iş tabiii...

kızlar bu günkü menüm

2 y.kaşığı dolusu lor peynirini acı biber salçası, kekik ve çörek otuyla karıştırdım
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürdüm hımmmmm lezizzzz....
4 zeytin ve şekersiz çayyy..

ara
sütlü nescafe
6 adet fındık

öğleye haşlanmış mercimekle yapılmış bir salata düşünüyorum ayrıntıları yazarım....

Ahanda şimdi Tünaydın zamanı

@İginnur, bu oynadığım karakter özellikli sims3, yani her karakterin hepsi birbirinden cins Benim koca ya da elin kocası ama oğlumun babası diyem, bunda uygunsuzluk özelliği varmış, sonradan gördüm.Herüfü daha lk kez eve çağırdım, dondan çıkan tavşan gibi çıkıp koştu mutfağa sankim kendi evi gibi pişirip yiyor, sonra küveti doldurdu girdi yıkandı sonra girip yatağıma osura osura uyudu ya adam Neyse bu adamdan oğum oldu, adını da "hayırsız" koydum Bundan olana Brad mi diyeydim, Mahmut mu diyeydim ne diyeydim, kısaca "hay" yazdım.Adamı da zaten sevmiyorum, oğan biraz büyüsün, baba oğul havuza sokup sonra havuz merdivenini satacam
Hilenin dibindeyim tabii bacımm, öyle 3 kuruşa eşek gibi çalış, sosyalleşeme, hep fakir kal, hep ev işi yap gerçek hayatta kalsın bir zahmet, bari simste kaderim gülsün diye oynuyorum da orda da bahtım pek bir açık sorma

Ben tüm paketleri oynadım bayağı bir 10 senelik geçmişim var, oynayıp oynayıp siliyorum.Ee bir süre sonra her şeyi yapmış oluyor,insan sıkııyor ama bir zaman aklına gelip sevine sevine tekrar kuruyor.Bu sefer hilesiz olsun diyor, bu sefer rahaibe gibi yaşayacam diyor, bu sefer şu bu derken eğeniveriyoz işte bacım

@Ekino; Ben Kadıköy'deyim bacım ama eşimle oraya gitsek, seninkinden beter geçerken bağırmayı bırak, adamların çerik çürük sebzelerini aır "buna mı bu para" diye heriflerle laf dalaşına girer Valla tamam eskiden böyle hormonlu şeyler yoktu , daha güzeldi dünya diye bir olay var tamam ama bence son yılarda da çok b.ku çıktı her şeyin.Biri der kepek ekmek ye , öbürü der yeme, şu koca ağızı Amerikalı kalp doktoru unuttum şimdi erkekler yılda 700 kez sevişsin demiş, öbürü ne ettin ölürüz az sevişin der, öbürü çimen ye suyunu da iç der, öbürü yeme bağırsakarın kurtlanır der, öbürü der ki kurt iyidir içten seni yer zayıflatır, öbürü der dukanın dibine vur protein yüke, öbürü der sebze,meyve ye, karatay der meyve yeme cilde en zararlı şeker meyvede, öbürü der mağara adamı gibi beslen sade et, ot ye, öbürü der mağara adamı bir haybanı sapanla anca 3 ayda yakalardı öyle ete abanma...
Son 2 yıdır trend de organik yiyecek.Valla ben de eşin gibi düşünüyorum, resmen adam düdüküyorlar hem de ayakta hem de pazarda.O ürüne hangi kimyasallar bulaşmış, nasıl gübrelenmiş nasıl yetiştirimiş biiyor musun, (çok özel oanlar hariç), ağzı burnu kaymış, kıçı başı patlamış kabakar 8 lira, markette de 4 lira.Pazarda markette düzgününü seçecem diye elleye elleye hal oluruz, bu organik pazarlarda en yamuğu en makbulü, he bir de en pahalısı.
Ben gereksiz buluyorum.Ha hileli simsler gibi zenginliğin dibine vursam da gene de almam.Kendim yetiştirir öyle yerim.Hem trilyoner olmuşum anasını satayım pazar pazar pazar arabasıya mı gezecem çamurda yahu
He bir de biz çocukken, kum yerdik çamur yalardık, tozun pisliğin için de aynı şekeri 3 çocuk yeri gelir yalardık, ne bulsak yerdik, o bakkalardaki 10 kuruşluk pis pis şeyler dahil..ee ne odu maşallah tororman gibi oldum, ne hastalandım, ne dertlendim.Şimdi aman aptamil mama bağışıklığı bilmemne kaç arttırıyor koşun alın, aman çocuğu kuma bırakma mikrop kapar aman başkasının oyuncağını ağzına soktu virüs kaptı, hazır bilmemne yedi aman bağırsakları şişti, şeker yedi insülin bilmemnesi oynadı, çikolata yedi vaaay şeker hastası odu falan filan hepsi -bana göre-hikaye.

İçinde biriktirmiş olan winston dünyaları söyledi ve gitti
Mutu günler, hafif saatler

geçmişi oku oku tam yazıcam sona gelene kadar unutyom neyse eved int geçici olarak kapandı yalın internete geçtik evde girip okuyamıyorum işyerindede patron yanımdan ayrılmadı bi türlü girip yzamadım herkese benimle ilgili yorumu için teşekürederim fikir verdiğinizden dolayı tamam dır bende düşündüm karar verdim anamın gönlü olsun iş benimkini ikna etmeye kaldı

menüleri evet yazalım bende yarın yazarım bugündne yazınca yiyorumya :)

bir ziraatçi olarak bu işlerin içinden biri olarak diyorum ki külliyen yalan bu organik morganik işi.
adamın organik tarım yapması imkansız nerde yapacak . sen bahçene ilaç sıkmazsan yandaki sıkar sana gelir. çoğu yerde havadan ilaçlama yapılıyor. onu geçtim. nerdeyse 1 günde 3 defa tavuğa yumurta yumurtlatacaklar. gece bile ışık oyunu yapıyor bazı işletmeler hayvan gündüz zannedip tekrar yumurtluyor. hele o sebze meyve olayına hiççç girmeyeyim. foseptikleri çekip maydanoz tarlalarına az mı verdiler . fekal gübre diye . ooo daha neler. sayarım size antibiyotikli sütler. hayvanın memesi enfeksiyon kapmış adam hala sağım yapıyor irin süt birbirine karışıyo. yani organik kazığın kibarcası

Winston ya beni iyice canımı istetdin su oyunu zaten hile siz olmuyor ya anında sıkıcı bir oyun oluyor dedigin. Gibi normalde olmamasım bari oyunda zengin olayim

Yakar bacı, pek sevmezdim ama sayende maydanozla olan tüm bağım şu an itibari ile kopmuştur
Bacım, Uğur Dündar gibi saydın hepsini hay maşallah.
Öğlen yazarken de aslında yakar gelse bizi aydınlatsa dediydim, ama faza mı aydınlandık yahu
Yıka öyle ye diyecen de, foseptik dedin, çamaşır suyuya mı yıkayam, ayy ayy yemiş miyizdir diyecem de çok mu absürd olacak diye soramıyom, yemişizdir zaar.
Bacım gözünü sevem, havuçlu bir şey anlatma, en sonunda alacam havuç torbasını, çıkacam dama, yaklaşan oursa havuçlarımı yakacam

kızlar sizin takımda değilim ama en son yorumu görunce atladım ve şu an itibari ile sütten tiksinmiş bulunuyorum

Winston ya beni iyice canımı istetdin su oyunu zaten hile siz olmuyor ya anında sıkıcı bir oyun oluyor dedigin. Gibi normalde olmamasım bari oyunda zengin olayim

Bak benden daha manyağı çıkmamıştır diyordum; adamın biri zenci erkek karakterle başlamış oyuna, tüm kasabayı zenci yapmış, kapı kapı gezip Cilt renklerini pembe mor yapabiliyor muyduk? Öyle olursa ben de bu gece kasabayı pembeye boyayabilirim
Bi ara kalkıp herüfe yemek yapam yoksa simserin yaptığı yemeği izlemek zorunda kalacak.

ah sims ah.. birincisinde çocuklarımı hep sosyal güvenlik götürürdü. ikinci de hep yangın çıkar simim kafayı yerdi. üçüncüde köşeyi dönmüştüm, elimi neye atsam o iş benim oluyodu, konuştuğumda hayran olmayan sim yoktu. gitar çalmayı öğrendim, önceleri sokaklarda çalıyodum sonra ünlü oldum her gören imza istiyodu. ama doyumsuzluk işte, gittim alkole verdim kendimi. sonra da kaldırdım oyunu bilgisayardan. özlemişim sabahtan akşama tasasız oturup oyun oynamayı. oğlum büyüsün beraber oynarız konsollu oyunlardan falan

organik pazara falan gitmem ben, ayrı bi söğüşleme kapısı oldu bu organik olayı. kendi bağı bahçesi olan bikaç tanıdık var burda. yetiştiricilerin çoğu sadece kendi yiyeceklerine ilaç hormon vs. kullanmıyolar. onlardan alıyoruz az az. tanımasam bahçesini gidip görmesem yine güvenmem. ha bi de yediğin şeyin lezzetinden anlıyosun. yazın patlıcan alırız mesela onlardan, küçüklüğümde annanemin yetiştirdiği patlıcanla aynı tadı. kendi içgüdüme damak tadıma güveniyorum bu konularda. yazın sadece 2 ay patlıcan yetişir tanıdıkların bahçesinde, mevsimi dışında hiçbir sebzeyi almayız. organik pazar diye bu mevsimde kabak satıyolar, kabak mı olur kışın ortasında yahu.

sütün kokması konusunda, küçükken bahçede gezen tavuklardan keserdi babannem, uzun saatler pişerdi tabi o tavuk, eti sert olurdu ve bildiğin kokardı. marketten aldığın tavuklar öyle kokmuyo hiç. neyse ben yemezdim o tavuğu kokuyo diye. ah şimdi bulsam hazine bulmuş gibi yerim. süt de kokar, gerçek sütse kokar.
köy yumurtası bulmak çok zor bu mevsimde, kışın az yumurtluyo tavuklar.
ekino bacı yerden çer çöp yiyen tavuğun yumurtası nasıl lezzetli olur, yumurta gibi kokar hem.
herşeyin orjinalliğini bozduk, sonra da o bozuk halini gerçek sandık.. kokmayan et süt ürünü mü olur.

yakar bacının anlattığı sütler toplanıp pastorize edilip kutulanıyo işte
dedemlerin vişnelerin hepsi kurtlanmıştı bi sene, toplayıp devlete sattık ya, meyve suyu oluyo onlar da. kurtlanması yine normal. zarar vermez kurt insan sağlığına.
ama yakarın yazdığı gibi neler oluyo neler, bahçesinin yakınından atıklarla zehirlenmiş dere geçiyo adam mahsülleri ofise satıyo kendi yemeyip.

S_A bacı bahçeli evin olsa kendin yetiştirsen kokarsın ama doğal gübre kullanman gerekir sebzelere organik olsun diye, aman yarabbim nasıl da kokar

Ben en çok o gitarcı manyaktan çektim yahu.Ha bire karakter "keşke 50 dolar bahşiş kazansam", "keşke parkta gitar çalıp 10 dolar kazansam"..Len gözün doysun, hileyle 1miyon doların olmuş daha aç köpek, 50 doların derdinde misin? yook, yat derim gece vakti gitarı kapar çal babam çal.İşe git bari derim alır gitarı çöpün yanında çalar, işe gönderirim parka kaçar gitarıyla.Evde parti veririm, daha insanlar adım atar atmaz gitarı aır dım tıs dım tıs, çadığı da bir halta benzese Git derim acık onla kaynaş, acık bunla oynaş.Yaşın oldu 40 alanın yok.Yok ila gitar çalacak manyak.
Yani parayla mutluluk bazen oyunda bile olmuyor arkadaş.
O yüzden gitaristliği asla seçmem, bir türü mutlu olmadı gitar manyağı yahu

hehe gece hayatı paketinde seçtim ben onu, sokaklarda çala çala ünlü oldum sonunda. köşe başında çalmaya başladım mı küçük bi parti alanına dönüyodu orası. cebinde taşırdı gitarını da, hatta piyanosunu da sırf gitar çalmıyodu ama, müziğe fena yeteneği vardı.
sosyal, etkileyici, müziğe yatkın vs. seçiyodum özelliklerini de. bi kere kendime benzeyen özellikler seçtim de oynarken beni baydı yahu sabah yataktan kalmayı bilmezdi

bizim herşeyimiz organik agaa köyümüz war 10 dakka ötede. herşeyimiz köyden gelir yazın domatesi,biberi, patlıcanı, karpuzu kavunu ve daha aklıma gelmeyen biçok şeyi gider bağdan bahceden kendi elimizle toplarız misss gibi kokar onlar ama tabi kışın aynı imkan yok herşeyin doğalı en güzelll

yavvvv canım çekti şu oyunu alıp yükleyecem , sonra iki çocuk birbirlerine bakarlar artık....öffffff özgürlük istiyorum beeeee.....her istediğimi kafama göre yapıp bütün gün internette sörf yaptığım hiç yemek temizlik derdimin olmadığı anamın evi geldi aklıma...odamda sigaram ve kahvem oturup oturup kalkardım....aha bana öyle bir karakter lazım yok mu şu sims 3 te öyle karakter...ben en son sims2 de kaldım çünkü.....

Sims3 ü tavsiye ederim traits eklemişler.Kişilik özelliklerinden, bir çok özelliği ekleyebiiyorsun, meslekler fazla.Mimar olup ev eve gezip elalemin evini para karşıığı yeni mobiyalarla döşeyebiliyorsun.(gerçi bana her dekorasyondan sonra, ev sahibi "aynı g.tüme benzemiş, hiç beğenmedim dediği için pek kariyer yapamadım ama )Şehir merkezi, özel aışverişler, insanar arası diyalog ve aktivite çeşitliliği falan artmış.Yeni görevler, yeni skiller falan.Karakterine manyak olsun diye "insane" özelliği seçebiiyorsun, gece vakti kuağına söylenmiş gibi yataktan fırlayıp komşunun çöp kovasını tepikleyip döküp, içinden çöp çalıp geri yatağına yatabiliyor
(Bu özelliği seçince de nedense pek aşk hayatın yolunda gitmiyor ) Hem oynak olsun, hem arkadaş canlısı, hem etkieyici hem güldürükçü diye seçince de Aşevi gibi evine erkek yağıyor, sonra ortada babasız çocuklar... Yani mesleki yenilikler ve karakter özellikerinin seçimi simsi bence şimdiye dek en başarılı paket haline getirmiş.Tavsiye ederim. (Oyun inceleme yazısı gibi oldu )
-Halil pazarlama bir ürünü daha halka sundu -

dur arayım benim kocayı da sims 3 getir canım çekti getirmezsen sütüm kaçar falan diyem.... çok güzele benziyoooo....

sabah:
1 kase yoğurt
2 zeytin, 1 çatal peynir
1 kase sütlü tatlı
ceviz+fındık

öğle:
2 dilim kek
2 dilim börek

ara:
1 yerli muz

şimdi bu yediklerimden sonra akşama neyin kökünü yesem hakederim acaba?
ve açım işte. bunca tatlıyla nasıl acıkmam insülin dengem bozuldu, midem şiş ama açım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…