Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dur arayım benim kocayı da sims 3 getir canım çekti getirmezsen sütüm kaçar falan diyem.... çok güzele benziyoooo....

bacım karakterini yapıp özelliklerini seçesiye bi akşam geçer. çoluk çocuk perişan olur. ya da gece uykusuz kalırsın

bacım kahvaltıda 1 kase tatlı uğruna peynirinden mi vazgeçtin yorumu kendin yapmışsın zaten

hele o öğle ne öle noldu sana bak perşembeye az kaldı akşama bari vazgeç şekerden bu akşam çiğ sebze kemir....

mattika düşündüm de haklısın oyun konusunda gece uykusuz kalırsam da olmuyo en basitinede süt az oluyooooo...benim oyun sevdası başka bahara kalsın .....:26::26::26::26:

yok sabahları peynir yumurta yiyesim yok bi süredir. bi çatal alıyorum sonra canım istemiyo.
öğlen komşuya gittim yaa. ben önüme konunca yiyorum annemde napıcam haftaya:18:

mattika düşündüm de haklısın oyun konusunda gece uykusuz kalırsam da olmuyo en basitinede süt az oluyooooo...benim oyun sevdası başka bahara kalsın .....:26::26::26::26:
ben de çok heveslendim ama canlısını oynuyoruz bacım biz. tabi bebek büyütme ve ev işi kısmını sadece

Sütlü tatlının adı var mı bacım, ona göre laf edek
Nerdeyse sadece sabah menüsü tek başına günü kapatabilirmiş.

Şöyle ki; sabah zeytin, peynir, ceviz, fındıklı karatay kahvaltısı.
öğle; 1 kase yoğurt.
akşam; sütlü tatlı.

Bacım sen annene mi gidecektin yakında, sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
Nasılsa dönüşte kesin kilo almış olurum diye şimdiden salıvermişsin gibi geldi.
Ben hep diyorum ya, kimse beni hayal kırıklığına uğratıp üzemez herkesten her şeyi beklerim ama mattikayı nescafe bardağıyla okumak beni kahreder diye, aynısı karbonda da geçerli.Onca sağlıktan, sıhhatten konuştuk,doğallıktan konuştuk.Gidip 2 dilim kek, 2 dilim börek Ne kadar kendimizi kandırsak da yok buğday unundan yaptım yok şeker değil pekmez kattım yok yağ değil bilmemne kattım diye hiç bir faydası yok ve şişmanın ve de sağlığın düşmanı işte bunlar, ayrıca da hiç doğal değil, hiç sağlıklı değil.
Biraz önce bir yazıda gördüm; "tabağımda gördüğümden değil aynada gördüğümden mutlu oluyorum" diye.Çok hoşuma gitti.
Tabakta kek görmek mi mutlu ediyor bizi yoksa belde birikmiş yağarın kıyafetten pörtlediğinde gördüğümüz görüntü mü?

Belliki karataydan sıkılmışsın, umarım en kısa sürede ya tekrar dönersin ya da senin için daha uygununu bulursun.

Benim bugün sol gözüm değil, kalbim burkuldu yahu, cidden üzüldüm.
Saçlarına hayran olduğun adamın saçlarını okşarken, peruğu elinde kalır, sen de keline dokunursun ya ahanda içimde öyle tarifi imkansız bir düş kırıklığı, üzüntü oldu.Vallaha üzüldüm.

ben de üzüldüm doğrusu. komşuya gitmemem lazım gidince yiyorum, direnip yemesem yarın daha fazlasına saldırıyorum.
sabah karatay kahvaltısı değildi ama yumurta yok, zeytin 8 tane yerine 2 tane, peyniri yazmaya değmez küp şeker kadar. bi süredir kahvaltılarım böyle, kendi kafama göre devam ediyorum. sabah ne bileyim komşu olayını, tatlıyı akşama yiyeceğime şimdi yiyeyim de erisin dedim.
kıyafetten pörtleme olmasa ne bulursam yerim inan, sırf geçen seneki pantolonlarıma sığabilmek için burdayım.

yine de çok acımasız eleştirmeyin beni menü yazmaktan çekiniyorum o zaman. yazayım ki burda olmam işe yarasın. ama eleştirin de. ne dedim ben anladın sen umarım
senin o yazdığın menüyle bebek sütsüz kalır hem tatlı isteğiyle savaş hem sütü hesapla hem kilo ver. çok zor görünüyo gözüme:26:
ama yaza 58 olucam oğlumla poz vericem bağda bahçede çıtır anne olarak.
bugünkü gibi takılmalar tökezlemeler olsun varsın ne yapalım

sütlü tatlı da 1 litre süte 2 kaşık unla yaptığım cıvık muhallebi. şekeri de normalden hafifti. ama şekerli sonuçta

yok yok annemde kilo almıcam. aynı kiloyla geri gelicem. kararlıyım

Son düzenleme:
Ay mattika masallah puzzle çok güzel
Winston ya iyice hatırladım sen anlattik ca oyunu of of iyice heveslendim :-D
Gidince geçer inşallah yoksa çok pis bagimliyim

Eki Görüntüle 619815

en son yaptığım puzzle sizle paylaşayım dedim

eline sağlık amanıııııııııın diyorum hem yoğurdunu yapıyo hem çocuk bakıyo hem de puzzle yapıyo...ne diyim ben yapamam o kadar....sabır gerektiren bir iş ben hemen sıkılıyorum, inan yapanlara da o kadar gıptayla bakıyorum...bir de en son yaptığım demişsin demek önceleri de var

Mattika aklıma geldi yazayim dedim hani demiş sin ya ilk sims oyununda bebeği mi çocuk yurdu gelip. Götürdü diye ay ona bende sinir oluyor dum ya neydi öyle ben bakarim diye yirtıyordum kendimi ama nafile o zaman çocuğum yoktu şimdi sen yazınca tüylerim diken diken oldu oyun da olsa insanın aklına evladi geliyor neyse bugün de saçmalama benden di hadi sağlık la kalın. Iyi geceler ilginnur yataktan bildiridi:-D:-D:-D
winston gördüm seni yine oyun da sin demi hı seni gidi

evet een son menümde haşlanmış merciemekde kalmıştık....
öğle

7 kaşık haşlanmış yeşil merciemek
1 diş sarımsak
limon ve kimyon 4 sap taze soğandan oluşan salata

ara
3 keçiboynuzu

akşam
çeyrek levrek buğulama
1 küçük kase karnabahar salatası

ara
2 elma

ancaaaak mercimekteki çiğ sarımsak hem midemi hem bağırsaklarımı yaka yaka iniyo aşağı fenayım yani şiştim göbek basketbol topu kadar oldu...acaba çocukta da aynısı olurmu?*? olursa yarın ciyak ciyak hoplatır beni valla hayatta uyumaz bebeciğim....

arkadaşlar biliyorsunuzdur gerçi ama hatırlatayım

tatlı krizleri için keçiboynuzu müthiş iyi geliyor bir de üzerine 2 bardak su offff tamamdır

yanlış hatırlamıyorsam 30-35 kalori ve % 1 yağ oranına sahipmiş sağlıklı olması da cabası....tavsiye ederim

selam kizlar.. mesajima baslamadan önce saate baktimda farkettim neden devamli esnedigimi

Bugün yediklerimi paylasayim:

Sabah: 1 haslanmis yumurta, salatalik domates biber, peynir, böraz ekmek.
öglen: 1 simitten kasarli tost
aksam: firinda sebzeli tavuk...

Bugün günüm fena gecmedi. yemek acisindan. en azindan tatli yemedim diyorum.

ha tatli alacak param yok oda ayri... Suandada esimle nicole kidmanin sacma sapan bir filmini izliyoruz.

Film 1950 yilinda geciyor dolayisiyla elbiseleride tahmin edebiliyorsunuzdur. ben o yillarin elbiselerini cok severim.

Tabii icimden dedim bende bu tür elbiseler güzel durmuyor. Yahu bu kadin cok zayif.. Zayif olunca giydigin daha cok yakisir lafina tekrar inandim.

Son bir kac kezdir migrosa gittigimde bir kadin görüyorum.

Kadinin boyu cok uzun ve asiri kilolu. Kiloludan ziyade gögüsleri cok büyük. Birde Sacma sapan giyinmis... Uzun boyluda olunca bu kilo dahada berbat duruyor. Dikkat cekmemek mümkün degil.

ha mesela boyun 1,75 dir... 110 kilosundur öyle birseydi yani. Boy kiloyu kaldirmiyormus enine bocuna kocaman sifatini getiriyormus. Kadinin birde ufak kizi vardi.... Kizi oynarken düstü aglamaya basladi.. Kadin daha yerinden kalkip cocugunun yanina gelene kadar epey bir zaman gecti... Iste kilo hareket kabiliyetini yok ediyormus... KAdin geldi cocugu yükledi ama cocuk kucaginda kayboldu...

E bende 1,75 kilodayim. Demek ben birtane dogursam istemedigim anne tipinde olacagim. Tabiri caizse berbat görünecegim.

Ben bunu istemiyorum. Ben sisman anne olmak istemiyorum. Herseyi gectim. Asiri kilolu bir kadin gördügüm zaman esi bunu nasil begeniyor diyorum.... Bu cok kaba birsey.

ama benim esim beni nasil begeniyor? bugün ilk defa dön kendine sor bunu dedim. Ha esim bunu müthis bir sorun haline getirmedi yani kilolarimi. Aramiz cok iyi cok sükür. Ama demekki hafiften laf vurmalari benim aslinda sinirda oldugumun kanitiymis. Ha birde seni begenmiyorum demisti...

Yahu adam seni begenmiyorum dedi. azicik kilo verdim demek adam benden tiksinse ben igne iplik olacam..

yok kizlar yok... Ben cok kötüyüm su aralar kendime karsi etmedigim hakaret yok fakat yaptigim birseyde yok. Yavas yavas kendimi düzeltmeye calisiyorum.

bugün hic tatli yememek büyük basariydi yoksa menüme sekerli veya fastfood eklemedim. Benim canim disarda bunu istiyor diyerekten birsey yemedim ve dolayisiyla bos yere para harcamadim...

iki konu var beni deli eden.... biri maddiyat digeri bu kilolar....

Ama ikisiylede basa cikacam insallah....

icim sklyor yahu.... bu kilolar gitsin artik. irade geri gel neolur geri gel...:26:

Ha birde sims dedinizde aklima geldi.

Ben iphonuma indirmisim. Anlattiginiz hicbirsey yok.. daha degisik... cok daha basit. Bende baglimlilik yapmadi acikcasi....

simlerin altina cis yapmalarina sinirleniyorum

günaydın dünkü menüm
sabah 1 bardak kahve
öğlen 2 yumurtaa
akşam salata
spor yokkk hatta akşam yemek saati uyudum peynirli makarnanın kokusunu çeke çeke kalkıp bi rejimidah akşamına bozmamak için başardım uyunca kolay ldu yememek :)

Allahım 13 güne tamamlamamı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

mattika puzzle süper.bende çok seviyorum ama çocuktan sonra yalan oldu

24lük çocuk puzzle larıyla oynuyoz artık oğluşla

@sezen veya @ilginnur

kızlar bu akşam karşıya geçicem evde yokum.yarın dan sonra misafirim var,4-5 gün kalacak, sonrAki hafta sonu sınavım var ayrıca eşim öğretmen malum izinli evde olaacak.velhasılı kelam ben 2-3 haftalık bir ara istiyorum. izinli yazarsanız beni yarın sevinirim

sağlıklı zayıflamalar güzeller

günaydın hanımlar
bugün evdeyim. kızımla ilgileniyorum. çocuk daha atlatamadı .
dünkü menüme ekleme yapayım utanarak yüzüm kızararak. 1 tane şekerpare 1 avuç fıstık
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek 7 zeytin.
öğlen tavuklu salata
akşam 1 kase mercimek çorbası beyaz lahana salatası
çok şükür ki her akşam 500 mekik çekiyorum. bugün evdeyim 1000 çekesim var yanına 30 dk yürüyüş ekledikmi ooooh sefam olsunnnnn
neyse ben kaçayım kızıma nane limon yapacağım.herkese kolay gelsin kızlar
ha aklıma gelmişken winston daha havuçta bir fırıldak çevirdiklerini duymadım . gönül rahatlığıyla ye. aslında şuda olmuş buda olmuş desemde reçelin intikamınımı alsam.
bir bağımlılığım reçelim vardı. onu elimden aldın . şimdi markette bile görsem bile ordan uzaklaşıyorum.
öpüldünüz bacılarrrrrr

Günaydın lar canım bende izinliyim annem deyin burda tartı yok yarın o zaman 2mizde izinli yazarsa sazen. Hatırlatırız sınavda başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…