dur arayım benim kocayı da sims 3 getir canım çekti getirmezsen sütüm kaçar falan diyem....çok güzele benziyoooo....
sabah:
1 kase yoğurt
2 zeytin, 1 çatal peynir
1 kase sütlü tatlı
ceviz+fındık
öğle:
2 dilim kek
2 dilim börek
ara:
1 yerli muz
şimdi bu yediklerimden sonra akşama neyin kökünü yesem hakederim acaba?
ve açım işte. bunca tatlıyla nasıl acıkmam insülin dengem bozuldu, midem şiş ama açım:26:
yok sabahları peynir yumurta yiyesim yok bi süredir. bi çatal alıyorum sonra canım istemiyo.bacım kahvaltıda 1 kase tatlı uğruna peynirinden mi vazgeçtin yorumu kendin yapmışsın zaten
hele o öğle ne öle noldu sana bak perşembeye az kaldı akşama bari vazgeç şekerden bu akşam çiğ sebze kemir....
ben de çok heveslendim ama canlısını oynuyoruz bacım biz. tabi bebek büyütme ve ev işi kısmını sadecemattika düşündüm de haklısın oyun konusunda gece uykusuz kalırsam da olmuyo en basitinede süt az oluyooooo...benim oyun sevdası başka bahara kalsın .....:26::26::26::26:
sabah:
1 kase yoğurt
2 zeytin, 1 çatal peynir
1 kase sütlü tatlı
ceviz+fındık
öğle:
2 dilim kek
2 dilim börek
ara:
1 yerli muz
şimdi bu yediklerimden sonra akşama neyin kökünü yesem hakederim acaba?
ve açım işte. bunca tatlıyla nasıl acıkmam insülin dengem bozuldu, midem şiş ama açım:26:
Sütlü tatlının adı var mı bacım, ona göre laf edek
Nerdeyse sadece sabah menüsü tek başına günü kapatabilirmiş.
Şöyle ki; sabah zeytin, peynir, ceviz, fındıklı karatay kahvaltısı.
öğle; 1 kase yoğurt.
akşam; sütlü tatlı.
Bacım sen annene mi gidecektin yakında, sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
Nasılsa dönüşte kesin kilo almış olurum diye şimdiden salıvermişsin gibi geldi.
Ben hep diyorum ya, kimse beni hayal kırıklığına uğratıp üzemez herkesten her şeyi beklerim ama mattikayı nescafe bardağıyla okumak beni kahreder diye, aynısı karbonda da geçerli.Onca sağlıktan, sıhhatten konuştuk,doğallıktan konuştuk.Gidip 2 dilim kek, 2 dilim börekNe kadar kendimizi kandırsak da yok buğday unundan yaptım yok şeker değil pekmez kattım yok yağ değil bilmemne kattım diye hiç bir faydası yok ve şişmanın ve de sağlığın düşmanı işte bunlar, ayrıca da hiç doğal değil, hiç sağlıklı değil.
Biraz önce bir yazıda gördüm; "tabağımda gördüğümden değil aynada gördüğümden mutlu oluyorum" diye.Çok hoşuma gitti.
Tabakta kek görmek mi mutlu ediyor bizi yoksa belde birikmiş yağarın kıyafetten pörtlediğinde gördüğümüz görüntü mü?
Belliki karataydan sıkılmışsın, umarım en kısa sürede ya tekrar dönersin ya da senin için daha uygununu bulursun.
Benim bugün sol gözüm değil, kalbim burkuldu yahu, cidden üzüldüm.
Saçlarına hayran olduğun adamın saçlarını okşarken, peruğu elinde kalır, sen de keline dokunursun ya ahanda içimde öyle tarifi imkansız bir düş kırıklığı, üzüntü oldu.Vallaha üzüldüm.
@sezen veya @ilginnur
kızlar bu akşam karşıya geçicem evde yokum.yarın dan sonra misafirim var,4-5 gün kalacak, sonrAki hafta sonu sınavım var ayrıca eşim öğretmen malum izinli evde olaacak.velhasılı kelam ben 2-3 haftalık bir ara istiyorum. izinli yazarsanız beni yarın sevinirim
sağlıklı zayıflamalar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?