Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 294.Etap***

S_A(75,5/75,3/0,2/0,26%)
Yakar76 ( 63,9/63,5/0,4/%0,63)
se_zen ( 56,5 / 56,0/0,5/0,88%)
Gırgırına ( 90,6 / 90,6 / 0 / % 0,00) kilosu aynı
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /59,3/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,8 / 69,5 / 0,3 / %0,43 )
hilal6030 ( 68,6 / 68,7 / -0,1 / %-0,15 )
ekino ( 78 / 77,1 / 0,9 / % 1,15 )
mihracee ( 64,4/64,7/-0,3/-0,47%)

3. Takım ortalamas:0.27%

bu bir deneme mesajıdır kızlar. çizelgem oldumu aceppp

haahhaa çizelge yapayım derken eridim bittim kızlar görüldüğü üzere. ben yoğumm aslında 0 kilo ile başlıyoruımmm:)))))))))))
olacakkkk inşş

Son düzenleme:
evettt ikinci denemmm...

yanii bu daha insani kilo ölçülerinde olduu. azimle başardımm. sağolunn
heytt hadi bakalım gitsin kilolarrr gelsin umutlarrr:)))))))
ay kalemın üstünde de fertılıty frıend yazıyomuş:))) yapıştırınca farkettim. neysee kalsın şimdilik bölee

Son düzenleme:

hoşgeldin arkadaşım işallah hedefine ulaşırsın

yarısı gitmiş darısı diğer yarısının başına

Iyi geceler kizlar.. Suan koltuga yayilmisim. 2 dilim margarinli tost ekmegini yemisim... Hic pisman olmamisim aksine keyfim gicir.. esimin bana cok güzel bir iltifatindan sonra bu hale geldim ve suanda zayiflamak bana igrenc bir düsünceymis gibi geliyor. Hernekadar yarin sabah pisman olacak olsamda, bu gece esimin inadina yedim...

Piskin piskin sende yermisin dedim

Onun bana cevabi: askim ben sana dedim ekmek arasi hazirlayayim diye sen istemedin ac degilim dedin bilseydim acsin hazirlardim..

Evet laflarinla doymustum ozaman ama hemen aciktim diyecektim. Neyse..

Güya bugün toparlicaktim. Bütün gün bufalo gibi yedim...

Dün yediklerim:

sabah: tost kasarli
öglen/aksam:

Sayisini hatirlamadigim kadar peynirli börekler, peynir, 2 tane köfte, birde bir sürü badem findik fistik sam fistigi

tahmin edersinizki misafirlikteydik. bütün gün oturduk sohbet ettik ve ister istemez yedik.

bugün: sabah: klasik kahvalti
öglen: salata yogurt
arada: yogurt
aksam: 2 dilim margarinli tpst ekmegi, beyaz peynir.

2 litre su ve yarim saat yürüyüs tamamdi.

Bugün cok cok iyi gitti diye sevinirken esimden bir laf isittim. sonra kendiside pisman oldu ama ne fayda...

artik hep "sen bana böyle demistin" diyebilirim..

---------------------------------

zelalperd, hosgeldin canim. Basin sagolsun. Allah gönlüne göre verir insallah.

Cok üzülerek okudum yazdiklarini. :2:

Insallah hersey yoluna girer canim. Insallah ulasirsin istedigin kiloyada.

ah s-a ah, olmadı be bacım.....bak varya kocanı değil kendini cezalandırıyosun böyle diyeti bozmakla..... şu an heryere teneke teneke yağ taşıdığını düşün...bu kadar fazlalığı neden taşıdığını düşün, bir anlık doyma hırsı uğruna... biraz sabret, beynini eğit, seni ele geçirmesine izin verme işte o zaman vinstonun da dediği gibi aynada gördüklerin tabağında gördüklerinden daha mutlu edecek seni...

bu günkü menüm şöle kızlar
sabah
1 t.buğday ekmeği
çeyrek simit
2 k.kutusu peynir
3 zeytin
domates
salatalık

ara
sütlü nescafe
yarım muz

öğle
1 kase şehriye çorbası

ara
yarım muz

akşam
1 kase şehriye çorbası
3/4 t.buğday ekmeği
1k.k. peynir
2 dilim pastırma

ara
1 portakal

2 lt su

spor yok sporu ancak günahım kadar seviyorum gezmek için yürümeyi seviyorum sadece ha bir de paletle yüzmeyi onun haricinde tırt yani....güyaaaa 5 senelikde hentbolculuk geçmişim varama biliyorumki 7bir süre sonra spor yapmalıyım.....öffffssss

winston bu yazını okuyup okuyup motive oluyom vallahi tekra bi alıntı yapayım dedim belki birileride okur benim gibi etkilenir diye

günaydın patron yok bugün çeneye hazırım kızlar gerçi sabahlerı kimse olmuyor ama olsun kendi kendime yazam :)
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 haşlanmış yumurta
ikindi ballı süt (hastalığımdan ötürü içiyorum)
akşam 1 portakal 1 tabak pırasa

sporu kasıtlı yapmıyorum yoksa trambolinim salonda öle beni bekliyor niyetim kg veririmm zorlaştığında başlamak

s.a seni çok iyi anlıyorum aslında şişko olan herkes seni anlıyor ya bizde aynı yanlışları yaptığımız için 1 ileri 2 geri halindyiz ya yıllarca
neyse winstonda fark ettiğim bişey oldu uzun zamandır aslında winston 1 sene önceki winston ama fark eden bişey olmuş kendisi bazı şeyleri fark edemediğini fark etmiş sanki bakış açısı değişmiş hatunun buda ona daha çok irade kontrolü daha çok azim daha çok istek aşılamış ee sonucundada hatun 1ileri 2 gerilerden kurtulup ileri adım atmaya başladı ekinoydu sanırım çok eskilerde bi laf sölemişti tam hatırlayamıyorum ama sanırım şöleydi DURMADIĞIN SÜRECE NEKADAR İLERLEDİĞİNİN Bİ ÖNEMİ YOK gibi bi cümleydi
bu ara bu gözlemlerimdende sonra 30 kilo üstü verenlerin yazılarını okumaya başladım hepsinde fark ettiğim iradeleri yada isteklerinin artıp yada artmadığı değil bakış açılarını değştirdikleri için daha kararlı olduklarıydı dikkatimi çeken misal kadının biri yazmış 1 dilim kocaman pasta yiyorum aldığım tat.... 1 ısırık pasta yiyorum aldığım tat..... aynı ben bunu keşfettim diye başlamış yazısına aklınıza gelen bütün yiyeceklerin aslında bize zevk veren kısmı miktarı değil demiş ama biz bunu beynimize kabul ettiremediğimizden sanki 1 bütün pastayı yediğimizde daha çok tad alıyormuşuz gibi hissediyoruz demiş halbuki bütün insanların iskeletleri ince bizimde zayıflamamız mümkün ama biz zayıf insanlardan ayıran miktarı ayarlayamamız ne yani 50 kg hatun pasta börek mantı iskender çikolata yemiyormu yiyor diye güzel güzel anltmış yine başka bi hatunda demişki kendimi diyetim boyunca hep şu şekilde motive ettim çay oturmlarına gitiğimde annemin güzel yemeklerini gördüğümde beeennnn bunun tadını biliyorum diye diye diye o yemeklerin cazibesini azaltıım beynimde ve hayır demeyi arkamı dönüp gitmeyi öğrendim yazmış
geçen akşam kardeşim sigarayı bıraktı gitmiş 50 tl lik çikolata lar büsküvütler tatlılar şekerler marketin abur cubur reyonunda ne varsa taşımış sigarayı aramıyım yiym diye evde öle masanın üsütünde duruyoo herşey bana eziyet yapıcak ya annem gidip gelip yok ben bunların hepsini yedim biliyorum nasıl tadlarını olduğunu diye diye tututum kendimi bende işe yaradı bu okuduğum metodlar
siznlede paylaşmak istedim inşallah hepimiz önce beynimizdeki yanlış fikirlerimizi değiştirebiliriz

günaydın kızlar
dün akşam cezam olan 1000 mekiği çektim üzerine 30dk yürüdüm.sabah 20 dk vaktim vardı ozamandada yürüdüm .bu hafta 62 nin de altına düşmeliyim.
yanılıyorsam düzeltin sabah normal yiyip öğle ve akşamı mümkün olduğunca kısmak istiyorum . şimdi öğle ve akşam üzerine yoğunlaştım. hele akşam salata ve çorba içeceğim.
neyse kızlar ben azıcık kahvaltı yapı geleyim.

Ekino/girgirina haklisiniz kizlar. Ben neoldugumu kabul ediyorum kendimi motive etmesinide nasil diYet yapildiginida yeri geldiginde kendimi tutmayida.

Fakat herhangi biri gelipte sana sismanliginla ilgili birsey söylüyorsa bu beni cok sinirlendiriyor.

Ben 1,76 boyundayim ve 76,3 kiloyum.

Hafif bir göbegim büyük bir totom var.

Aynadaki görüntümden cok vücudumun gevsekligini sevmiyorum.

Bugün herseyd yeni bastan baslayacagim.

Ve bir daha biri bana kiloyla ilgili birsey derse bende ona diyecegim
Ve bende onu rencide edecegim. Artik kimse sa sekeri cok sever cok yer sekerli seyleri sekerli iceceklerden vazgecemez demicek. Herkese örnek olcam.

Insallah tutabilirim kizlar. 5 ay vaktim var. Ayda 3 kilo versem ne tatli olur

Ekino/girgirina haklisiniz kizlar. Ben neoldugumu kabul ediyorum kendimi motive etmesinide nasil diYet yapildiginida yeri geldiginde kendimi tutmayida.

Fakat herhangi biri gelipte sana sismanliginla ilgili birsey söylüyorsa bu beni cok sinirlendiriyor.

Ben 1,76 boyundayim ve 76,3 kiloyum.

Hafif bir göbegim büyük bir totom var.

Aynadaki görüntümden cok vücudumun gevsekligini sevmiyorum.

Bugün herseyd yeni bastan baslayacagim.

Ve bir daha biri bana kiloyla ilgili birsey derse bende ona diyecegim
Ve bende onu rencide edecegim. Artik kimse sa sekeri cok sever cok yer sekerli seyleri sekerli iceceklerden vazgecemez demicek. Herkese örnek olcam.

Insallah tutabilirim kizlar. 5 ay vaktim var. Ayda 3 kilo versem ne tatli olur

s.a ben zaten senin boyunu öğrenince şok oldum sen aşırı kilolu bir bayn değilsinki ama şu hırsın innan bana seni eşine karşı çevrene karşı daha güçlü kılacak heleki o düğüne çok güzel bakımlı zayıf gidersen inan ban kısknaçlıktan kocanın aa unutuuum kv düşünemiyorum sen yaprsın kesinlikle hele bi zayıfla ozman eşine aynı şeyleri yaşattmalıısn sen şişmansın sen yaşlısın dede dur ben zayıflıyım benim sevgiliye yapıcam ahım var o yemek yerken ekmek yeme dicem kilon fazla dicem dar olmuş kotun dicem ancak ozmna benim ne kadr üüzldüğümü anlayabilir

slm, ben yeniyimde kim ne kadar kac kilo bilmem. ama senin boy ve kilonu dusununce sisman kategorisine pek girmiyosun gibi
esin mi kizdiryo sisko diee..

ben durumumu anlatsam oturur aglarsiniz ozaman...

günaydın kızlar

yakar, sa, gırgırına

çok motive bulduk sizi şekerler, hadi bismillah hepimize bulaşsın kaybetmeyin motivasyonunuzu....

bir kişi bile yaptıysa bizde yapabiliriz....sadece zaman.....1 haftada almadık bu kiloları dolayısıyla 1 haftada veremeyiz.....bakın vinstona, örnek olsun hepimize, ben olsam bahane ederim ayyyy minderim yok, ayyyy çemberim yok, amanın topum yok plates mlateste hak getire...insan isteyince herşeyi yapabiliyor.....

bu arada s-a sen gerçekten çok kilolu sayılmazsın verecen gidecek, benim kilomla boyum aynı olduğunda balık eti dediklerinden oluyorum....şimdilik fok balığı kıvamındayım geerçi yoksa deniz aslanımı desem hani totoyu kaldırana kadar 5 dk geçiyoooo....ama olsun bir gün oda olurrrrrr......

Son düzenleme:
172 boy 53 kilo ile evlendim.o zaman hersy normaldi tabi. birbirmize gayet denktik esimle. sonra yavas yavas kio almaya basldm ama 58 falnim yani. esim bana tostik demeye basladi. saka maka heryerde tostik dio. yemege oturuyoruz onlarin a'leyle falan yemek ve benle ilgili espriler falan yapiyo.bozuluyorum bende bazen. sevdigimden ,gercekte tombik degilsin tombik olsan zaten soyleyemem falan dir gonlumu alip duruyo. sonra hamilelik girdi. 82 oldum doguma giderken. simdi 65 im iste. eski halime donmeye calisiyorum.

ama esim evlendigimiz gunden beri 6 baklavasiyla yasayan uzun ince gayet fit. hatta vucudunda %9 yag olan ve kivanc tatlituga cok benzetilen bir yaratik arkadaslar. dalga geceek kendimi motive edip amann sende oylesin demek sole dursun surekli fit bi adam goruyorum yani. ne yaptiysam kilo almiyo.cunku cok yakiyo. napalim benimde kadrerim boleymis))))

simdi beraber spor salonuna gidiyoruz. ben yag yakmaya ugrasirken beyimizde baklavalarina bakim yapiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…