Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bu arada s.a ya winstonun dediğiği gogoyu yapmayalım
s.a. tatlım gerçeklride söyleyelim demi sen zaten daha yeni normal kiloya döndün yani kontrolü bıraktığın an inan ban 80 li kilolara dönmen 15 günü geçmez bizzat ben denedim gördüm ..umu yırtacrcasın aç kalıp spor yapıp 2 ayda verdiğim 13 kg yu 15 günde hop dedim aldım
hem şunuda diyim 65 kg olup bıngıl bıngıl sallan etler seni daime fıt değil çökmüş göstercek
76 kilonla hala ideal değilsin hala istediğin gibi alış veriş yapmıyorsun hala kocanı suustaracak kıvama gelmemişsin en önemlisn sen aynaya bakıp gördüğün s.a dan tatmin değilsin devam bacım devammmmmm

zelal canım hoş geldin bend e30 yaşında halen bekar muhasebec pendik /ist oturan 90 kg bi şişkoyum
ve şu konudan muzadip olan benim sevgilim beni beğenmiyorrrrrr yaz aistemeye gelcekrl zayıfla diyor benim 80 kgyken giyidiğim kıyafetlerim için aslında onları 70 kg yken giyebilceğin darlıktalar diyor .. yazımmı kız daha

bu adamlar herzaman olmazlarda bole mevzulrda da bi netler ki sorma. dan dan soluyolar. ben bisey demeye korkardim aman uzulmesin incinmesin die. baktim olcak gibi degil biraz saclari dokulmeye baslamisti. onunla dalga geceyim dedim. amannn adama ne koydu o. gitti amerikadan avucla para dokup ilac buldu geldi. 'se yaradi ya. bi ilacla saclarinin dokulmesini durdurdu
gari onuda soleyemiom.

erkekler isine geldimi cok uretken oluyo mas. laflara bak. girgirina erkek arksnin yorumuna guldum valla.
70 kiloyken olcak darliktaymis. iki kelime romantik soz bul desen yokk. uretemez degisik bisey.

ya bu telekom ne şefersiz ya herşey paa olmuş arıza var ee geliriz am aayrı ücret alırız ev içi sorunsa 10 tl bina içiyse 40 tl mecbur kabul ettim meğer bi kaç kişiden duydumki çoğu ev durduk yere arıza veriyomuş çalışmıyomuş telf yada intrnetleri arayıp geliriz ama 10 tl diyolarmış tuturabildiklerine yaa belkide bilerek kendileri ayalıyoo bu işi

Girgirina canim evet bencede ya yapalim biz bunu zayiflayip eslerimize sen sismansin diyelim!!

Üstelik dedigin gibi dügün beni daha cok hirslandiriyor. Orda incecik
Olmak istiyoruum

Evet ben cok sismanmisim gibi durmuyorum. Ama manken gbide degilimki. Benim bütün sülale benim icin ailenin en güzeli diyorlar. Bu cok gurur verici birsey. ama yani demekki bu insanlar beni faha zayif görmek istiyorlar. Ne bileyim manken gibi olmami istiyorlar. Sismansan cirkinsin diye düsünüyorlar.... Kaynanam bile tel de bana dedi devam ediyormusun zayiflamana aman devam et geldiginde cok güzeldin. Yazin 83 kiloydum sonra tekrer gittigimde 73,5 demekki ne haldeymisim ben 83 kilodayken ve haala devam et diyorlar..

eski bankaci evlendiginden bugune ev kedisi yim fulll full evdeyim canimm

başkanımızda bankacı ve halen görevde bu aralar bankayı değiştirdi pek takılmıyo....
valla iyi olmuş aslında bankacılığı bıraktığın bir bayan için en uygunsuz meslek bence yaaaa vallahi çok zor.....bende öğretmenim maltepede istanbulda bir okuldayım.. şu izindeyim....şubat tatili dönüşü sanırım işe başlıcam belli değil tam....

kesinlikle dogru.bayan hic en zor meslek.evlilikle cok zor gidiyo. zaten ozamanlar yogunluktan yemek falan hak getireydi 53 kiloydum. evde biraz sistim malesef.gerci en buyuk faktor hamilelikti ama neyse garii.
rahata alistim zaten donemem artik ise falan. geziyom sadece. birazda dikise merak sardim bu ara evi sewiyorum.
ogretmenlik super bayana. ozaman dusunemedik tabi evliligi.

gırgırına evet çok zayıf değiliz belki...sa yanlış anlama benim niyetim seni poh pohlamak veya "gogo"lamak değildi bacım hepimiz burda birbirimize destek için varız...yoksa niye saatlerimizi burada geçirelim...açıkçası destek bulabilmek için destek olmak lazım bu sitenin amacı bu zaten.... benim tek vurgulamak istediğim şuydu....ben hepp bir hırsla başladığım diyetleri yarım bıraktım, buda psikolojimi bozmaktan özgüvenimi kaybetmekten başka hiçbir işe yaramadı....çünkü 1 hafta sonra sinirim geçince tekrar yemeye başladım...sakinlikle bundan önce 1 kez diyet yapabildim o da ilk kızımın doğumunda aldığım 30 kiloyu verdiğim diyetti....bir de şu anda sakince hiç çaktırmadan kimseye bir şey söylemeden kendi kendime sır tutarak 21 aralıktan bu yana yaptıım bu diyet....

evet çok zayıf muhteşem manken bi vücudum yok ama elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırla diyetimi uyguluyorum ve olacakda...sadece sakinlik sabır ve zaman, vurguladığım dikkat ettiysen buydu....

Sabah kahvaltida tam 11 dilim ekmek isittim.. Kahvaltida yetmedi bir parca pide daha isittim.

Sabah kahvaltim: 2 dilim ekmek, domates salatalik biber taze sogan 1 yumurta
1 bardak taze sklmis portakal suyu, esim skti

Kahvaltida esim daha ekmek isit dedi o 11 dilim ekmegin üzerine pidede isittim bir parca.

Sonrada ben 2 dilim ekmek yedim dedim gerisini hepsini sen yedin pideyle beraber on dilim ekmek yedin dedim. Ince dilimlemissin dedi. Ne farkeser ha ince ha kalin!

Ve inanmadi senin bukadar az ekmek yemis olmana inanmiyorum
Dedi

Bundan sonra boyle yapaxam au yicem ve yemekte cok yedin dicem!!!

çok doğru bir şey yapmışsın kimseye söylememekle.diyet yapıyorum dememek lazımmış zaten. ben diyetteyim diyince çevrendekiler bilerek veya bilmeyerek sabote ediyorlar. daha çok ısrar ediyorlar ye ye diye. aman bir lokmadan birşey olmaz . aman yarın devam edersin diyorlarlar. biz diyette değiliz sadece dikkat ediyoruz değil mi?

en güzeli valla bacım evde otur gez falan...benim koca zengin olsa vallahi öğretmenlik bile yapmam bu devirde öğretmenliği saygısız itibarsız bir meslek haline getirdiler saatler iyi ama soruşturmasıydı müdürüydü inan oda zor artık.... kafanı dinle boşver durumun müsaitse hiç de çalışma derim ben.... benim hep hayalimdir bir kitap dükkanı açıp içinde gümüş falanda sattığım ev yapımı kek börek ikram edip ilginç insanlar tanıyıp entel dantel takıldığım bir dükkan açmak...pek de nasip olmıcak gibi bu gidişle ama bakalım....

aynen öyle yakarcım küllerinden nasıl doğulurmuş görsün herkes deyip şaşırtmak muhteşem güzel oluyorrrr

ay ben hep derim ben ya evimin kadını yada kendi işimin başında olacaktım diye. maalesef şu an ki ülke şartlarında çalışmak zorundayım. devletteyim . evet iş garantim var ama işin b.kunu çıkardılar . bıktım artık. işimiz gücümüz destek dağıtmak. kendi işimi yapmayı unuttum. işin içine para girince en ufak hatanda soruşturma . hele vatandaştan gelen illegal talepler yok mu . eskiden kalan benim memurum işini bilir zihniyeti . yani çalışma koşulları çook zor. ev iş ve çocuklar bana çoğu zaman ağır geliyor. öyle çok para kazanmıyorum kadınım olsun gündelikçim olsun. her işimi kendim yapınca çoğu zaman halil sezai gibi isyaaaannn diyip duruyorum.

aynen öyle yakarcım küllerinden nasıl doğulurmuş görsün herkes deyip şaşırtmak muhteşem güzel oluyorrrr

hele o ne yaptın kilo verdin nasıl verdin dediklerinde .özel bir şey yapmadım azıcık ekmeği kestim demenin zevki bir başka beeeee

Tünaydınlar,

Tahtaya konuşanları yazıp gidecem

Ekino
Yakar
Winston

Ekino ve Yakar (umarım sendin yakar, karıştırmış olabilirim :26:) kabahatlar ortak.Bacılar bu ekmeğin arasına simit koymak nedir ya dünden beri okudukça sol gözüm atıyor.Yarına da ekmek yanına simit, arkasına da poğaça yiyin hatta ekmek arası poğaça yiyin oldu
olacak Ekmek yetmiyorsa en ince ve sağlıklı olanından 1 dilim daha yiyelim ama sanki çok fitmişiz gibi simit nedir allasen.
Simit fit insanlarca bile tercih edilmezken, pekmezli susamlı bildiğin karbon deposuyken hem de ekmeğin yanına katık etmek nedir.
Çeyrek simit diye masumlaştırıp yazığınız şey 70 kalori yani 1 saat yürüseniz o çeyrek simidi anca yakarsınız.hangimiz günde 6 saat yürüyüş yapıyor yahu? En sporcumuz taş çatlasın bir saat yürüyor.Eee o bir saatte de anca gitsin gitsin çeyrek simit gitsin.Ee bunun nerde kaldı diğer yenenlerin gitmesi, nerde kaldı eski yağlar?
Kilo var diye hiç mi simit yemiyelim, bence bir zahmet hiç yemeyelim ama karşı çıkanlar eskiden olduğu gibi gene olacaktır tamam yiyin ama simit yerken bir zahmet ekmek yemeyin, ekmek yerken aynı lokmanın arkasına poğaça depmeyin.Hani abartıp yemenin de bence bir mantığı olsun.
Ben simit -ekmek birlikteliğini sevmedim.Bir de yediksek yemiş olalım, simit küçüktü, ekmek tam 2 lokmaydı, önden şimşek çaktı acıktım, arkadan rüzgar esti simidin susamı uçtu, çocuğun lokmasıydı, israf olur dediydim, zaten şöyle oldu böyle minikti diye Allah rızası için açıklama için kasmayalım. (Bir de ekino, ben senin özellikle kahvatılarına hayrandım bunu da sana geç bir itiraf olarak yazayım; o cevizli peynirli bol salatalık malzemeli hani sen yazdıkça ben yediklerini gözümde canlandırırdım, karbon ayarı da gün içinde çok güzel yapılırdı ve ben çok güzel, çok hızlı kilo verir bu hatun hem de çok sağıklı bir biçimde zayıflar diyordum.Karbon ihtiyacın yemediğinden kelli bence tavan yapmış ve bir şekide başlamışsın ekmeğe sanırım.Ekmek tercihtir sonuçta bazen de ihtiyaç ama yanında simit yemek bence ihtiyaç değil tamamen fazlalıktır, tel şehriyeli çorba ful karbondur bu arada onu da beğenmedim, muz da meyveler arasında en kalorili olandır onu da beğenmedim, bir iki şey daha vardı ama unuttum )

Winston yani ben; akşamları çay yanına pişirerek içine yağ katmadığımdan kelli olabilecek en hafif kek/pasta görünümlü şeyden uzunca bir süre bir çatal da olsa geveledim, sonra bu bende akşamları bir ritüel haline geldi ve çayın yanına illa eşeleyecek bir şeyler arar oldum.Tabii sonra hemen buna dur dedim.Ammaa, bu sefer yerine patlamış mısıra dadandım.Yemeyeceğim desem de o koku, tüm evi hatta apartmanı kapladıkça ve yanımdaki ilk insan "hart hart" yedikçe, elim ayağım titrer oldu.Önceleri bir avuç alıp arkasından pişman olup "ohh 200 mekik çektim, yaktım, gitti" diye kendimi kandırıp mutlu olurken, git gide arttırır oldum.Bir süre akşam yemeğini bırakıp yerine mısır yiyip dengelemeyi seçtim, sonra iyice pişman olup sabah yemeğimi de kesip tüm yiyecek hakkımı mısıra yükledim.Hayatım mısır oldu anasını satayım.İşin sağlıksız olması bir yana, diyet için içerdiği yağ, tuz ve yüksek kalori miktarı beni yerle bir etti.Bu sefer bugün mısır yediysem, ertesi gün full detoks yapıp vücudumdan o mısırı, yağı, tuzu atıyor-bir nevi aç kalıyor- ertesi gün tekrar mısırla kendimi zehirliyordum.Bir aç bir mısırla tok günler geçirdiğim için aslında zayflıyordum da..Bir de pişmanlıktan dolayı tüm sporları arttırdım onun da etkisi var...Ammaa velhasıl kelam, camış gibi yedim mi, evet yedim.Bir lokma, bir kuple, ama çeyrek kase ama bir leğen,ama şu oldu ama bu oldu ne zıkkımsa zıkkım yedim mi evet, bağımısı oldum mu evet, zararlımı evet,şişmana lüksmü evet,peki ben kendimi goygoylayıp ama ama ama diye yemeğe hala devam edecek miyim, dün so yiyişimdi bir daha yemeyeceğim.Bu konuda ölesiye vurabilir, yerlerde sürükleyebilirsiniz.

Özellikle Yakar bacıdan, geçen maydanoz ve süte yaptığı engin mide bulandırıcı çalışmanın mümkünse mısır üzerine olanını en acilinden rica ediyorum.(Mısırla o derece sevişiyoruz ki, gdo falan sökmez bana, hani Türk insanına nasıl kansorejendir trans yağıdır, kolestrol falan diyorlar hala burger kinge gidip camış gibi yiyor ya, o hesap bana da gdo sökmez.Şöyle bol mide bulandırıcılı, iç kaldırıcı bir şeyler olursa, kesip mısır kavanozumun üstüne yapıştırıp, bu sevdadan kurtulmak istiyorum. )

Hepimize sağlıklı, kendime mısırsız bir gün diliyorum

Bu arada çok yazılmış, açıklama yapayım.
Gogo, burundan çıkan donmuş sümük parçasıdır "Aaa kııı Selamiii, gogo çıkmış burnundan, ıyyy pisss" örneğinde olduğu gibi.Bunun fiil hali yani gogolamak versiyonu yoktur Hangi yörenin uydurmasyonu bilmiyorum.

Goygoylamak, fişteklemek, kostiklemek Kastamonu-Trakya dolaylarına ait olabilir.Meali boşa bolca gaz verip, arkasından iteklemektir.
"Şu Kezbanı dur bir fiştekeyem de gitsin kaynanasını yolsun, bize de seyir çıksın" cümlesi örneğinde olduğu gibi

Dolayısıyla; burada bizim arada yaptığımız "ayy şekerim, fazla kilon yok, şöylesin böylesin, aman boşver ye, yarına dengelersin" meali konuşmalar goygoylamaktır, gogo değil

Bu arada ekino, Gırgırna'ya yazmış ama ben de yazamadan geçemeyeceğim bacım.Sen buralarda yenisin kovboy Biz 1 seneyi devirdik.Ve bu bir senenin rahat 8 ayı birbirimizi goygoylamakla geçti.Aman canımız sağolsun, aman reçel yesek ne olacak, aman şu aman bu, yaz gelsin spor yaparsın şekerim, kış gelsin onu yaparsın şekerim, yok biz az ama kalıcı kio veriyoruz yok şu yok bu...Sonuç ne biliyor musun? Bir senedir kilo veremediği gibi başlangıç kiosundan şu an fazla kiloda olanlar var, bir sene önceye nazaran bir senede sadece 2 kilo vermiş olanlar var, bir senede kilo verip geri koşa koşa almış olanlar var, ya da 8 ay goygoylanmış ama son 4 aydır bakış açısını değiştirip ben gibi kilo vermiş olanlar var vs vs..Yani genel olarak goygoylamak "ödevini sonra da yaparsın, boşverrr bu gece de çizgi fim seyret" demek gibi bacım burada ve malesef pek işe yaramıyor.
Ha bu demek değil ki, herkes ben gibi alsın eline kırbacı ordan oraya sallasın.

Ama ortada bir gerçek var, öyle ya da böyle buradaki herkes yağlı, şişman ve de istediği vücuda sahip değil.Ve şişmanın ekmeğe/yemeğe koşması için yeten tek cümle vardır o da şu:"canım sen şişman değilsin ki boyun var senin"..Şişman kandırılmayı ister, kendini boyuyla kandırır, kocasının iltifatıyla kandırır, 40 beden diye alıp asında 44 beden kadar folloş olan şeye girdi diye kandırır, kemiklerim kalın diye kandırır,çocuk doğurdum diye kandırır, annem de şişman diye kandırır, evdeyim çalışmıyorum diye kandırır, iş yerinde hep masa başı çalışıyorum diye kandırır, boyum uzun diye kandırır, şişman kendini hep kandırır, çabuk gaza gelir ve asla gerçekçi, iradeli ve de güçlü değildir.Bu yüzden benim kişisel görüş ve tercihim sporla ve diyetle goygoylamak/gaza getirmek, bugün az spor yaptıysa yarın fazlası için desteklemek vs vs..

Çakma Hakkı Devrim TDK'dan açıklamaları sundu

iç sesim vicdanım da diyor ki evet haklı . senin neyine ekmek senin neyine ekmek arası simit. çoookkk haklısın dahada elime alırsam reçel kavanozuna benzeyeyim. onuda yemiyorum artık.

gelelim mısır konusuna evet genetiği oynanmış . bunu herkes biliyor. ben yazın sokakta satarlar ya mis gibi kokar çocuklarım beni yer anne ne olur al diye asla ama asla almam. onlar okadar zaralı ki daha nasıl anlatayım.
kilo vermeye çalışan bir insanın en son yiyeceği şey mısır. tavukları ve hayvanları besiye aldıklarında mısır verirler .1 ayda kesim kıvamına gelir bacım. benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…