ekmegi,cay sekerini kestimde tatliyi napcaz yaa. beni en cok o zorluyo.cayin yaninda illa biseyler yemek istiyorum.
kurabiyedir.kektir/ buna formul bulan var mi..
kurutulmus meyvelerle kandiriyom kendimi ama valla kek yapsam sole sicak kayvenin yaninda pekte guzel olurduuuuuuu
ne keki böreği. biz çeyrek simit için okadar azar işttik . bak acısını senden çıkarmayayım. hem yenisin aceemisin çömezsin hıhı duymayalım bir daha
ne keki bacım şekersiz nescafenin yanında kuru kuru keçiboynuzu kemiriyorum bazen ama çoğunlukla ara öğün zaten kahve oluyoooo...
yaw ne biliym hani kepek unlu falan olur. esmer sekerle olur. diyet kek falan yoggmuuu...
neyse kurumus meyveyle idare edeyim barii. bisi demedim
gelelim mısır konusuna evet genetiği oynanmış . bunu herkes biliyor. ben yazın sokakta satarlar ya mis gibi kokar çocuklarım beni yer anne ne olur al diye asla ama asla almam. onlar okadar zaralı ki daha nasıl anlatayım.
kilo vermeye çalışan bir insanın en son yiyeceği şey mısır. tavukları ve hayvanları besiye aldıklarında mısır verirler .1 ayda kesim kıvamına gelir bacım. benden söylemesi.
Sağolasın bacım.Gerçi öğlen onca yükendiydim, istediğim etkili mısır azarlayışını bulamadım ama o da senin ağırbaşlı, hanım hanım oluşundan kaynakanıyor, ben gibi çaçaroz bir biçimde saldırmamışsın, acuk utandım :26: Ama hala bence diyet yapan insan hem ekmeği hem simidi aynı anda yiyemez/yememeli
Bu arada geçen de araştırıyordum, bir site tuzsuz, yağsız mısır iyidir diyet dostudur yazmış, altına bir hatun "biz köyde hayvanlara mısırı dayar, şişiririz, şişman zaten şiştir kendini niye mısırla şişiriyor?" diye yazı yazmış.He valla dedim ama güüp geçtim.Şimdi sen de öyle deyince doğru dedim valla.Hani kurbandan önce hayvanlara tuz verip, şişirirler ya, demek mısır da küçük hayvanları şişiriyor.Ben de küçük bir hayvan olmadığıma , epey besii olduğuma göre benim mısır yememem lazım evet hıhı anladım
Sen git hatunun çeyrek simidine laf et ama otur bir leğen mısır ye, kendini daha besili hale getir, he birde arsız arsız "yahu bu ara göbeğim çıkıyor, yoğurttan mı?" diye yoğurda b.k at, len mısırla kendini tavuk gibi şişirmişin daha ne olsun
Tez elden mısırı bıraktım, daha da ağzıma sürersem, tavuklar kovalasın beni (Bu arada hayvan dostuğumun sınırı yoktur az çok bilirsiniz ama şu hayatta akreple bile aynı odada oturmuşluğum var ama tek korkum horoz ve tavuğun beni kovalaması ve o gagasıyla özellikle alın bölgemi-niye bimiyorum- gagalaması.-Bu ikisinden ve hatta bunların yavrularından bile ölesiye korkar kaçarım...O yüzden az önce büyük yemin etmişim yahu)
Bu arada reçelden sonra fırıncılar odasından da kınama yazısı almayayım yahu; demek istediğim ekmek de yenir diyette, simit de yenir, börek de.(Ben yemem o ayrı)Ama kahvaltıda hem börek yanına ekmek, hem pizza yanına lavaş, hem ekmek yanına simit hem kötü duruyor hem çok sağlıksız.Bunu demek istemiştim yoksa herkesin özgür iradesi, fikri, aklı, zevki kendine tabii.
Çok sert olmuşsa affola bacılar
yazıcak çok şey var ama kızı dışarı çıkarıyorum gelince yazışırız....
kovboyyy hıııı hahahahahaah:)))))
e ozaman menumude yazayimda. bugun aksam cuma. aksam evde olmayiz belki.
sabah ac karnina kurumus ananas parcalari
ve limonlu sicak su
kahvalti.
kepek ekmekli
peynir
domates
bir dilim pastirmali sandvic
sekersiz cay
ara ogun. 10 tane fistik badem karisik
oglen.
mantarli et/firinda/
su
ara.
sekersiz cay ve incir
aksam./henuz yemedim ama muhtemel yemegim/
yagsiz tavada biftek ve salata
sekersiz caya dayanirim bacim.
bu arada bugun spora gitmeye usendim ama zumbaaaa yaptim yarim saat.
Bekliyorum, çıkışa gel
Tek başınayım ha, adam toplayıp gelme, bir de çok mekik çekecem diye belimi zorladım sanırım ya da k.çım açık yattım üşüttüm bilmiyorum belim ağrıyor, çok belime belime vurma, az vur
Haremi boşaltın, gözdem geldi
İşte normal insan olduğumda hayat boyu beslenmek istediğim günlük yemek listesi/mantığı ve oranlaması.
Her şey bir avuç, bir lokma bir hırka değil, sayılı miktarlı.1 diim pastırma, 10 adet badem, öyle bir avuç diye 25 tane deği, 3-5 diye karışık sayı yazayım arada kaynasın değil, sayıyla, ölçüyle, miktarla..Şekersiz çaylar, etle salata kombini...yanına pilavın ya da accuk, ama 3 tane, ama bir miktar ama ucundan diye patates kızartmasının olmayışı,yağsız biftek..gece yemekten sonra sanki yedikleri yetmemiş gibi gece bir vakitte bol bol meyve yemek yerine yakabileceği bir saat diliminde bir porsiyon meyve yemek..Yemekten sonra ben gibi sadece şekersiz çaya dayanmak..Allahım aşık oluyorum sanırım
Maşallah bacım, ve de hoşgedin, umarım tez zamanda da istikrarını bozmadan böyle devam eder, hemencecik gidersin
Bekliyorum, çıkışa gel
Tek başınayım ha, adam toplayıp gelme, bir de çok mekik çekecem diye belimi zorladım sanırım ya da k.çım açık yattım üşüttüm bilmiyorum belim ağrıyor, çok belime belime vurma, az vur
anam senin tek başına halin kocayı deviriyoooo inanmam valla güçsüz kuvvetsiz olduğuna adamsız aletsiz gelmem hahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?