Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmişi okumadım zaten hilal için geldim tablet aldin mi kız benim koca gidip oyun tableti alınca şimdi senin ki de bir odun luk yapmış olmasın dedim :)))

yok bacım henüz almadi yok o öyle istemiyo öyle bi odunluk yapmaz o odunluğu ben yapmıştım ama o beni dinlemedi kaliteli olsun dedi

bu arada geçmişi okuyamadim çeneniz düşmüş kızlar

kızlar çiğ beslenme diye bişey buldum diyet smothie ararken....belki her gün olmaz ama detoks yaparım diyen olursa tıklayın...hatun tam 72 kg vermiş.....

Raw Reform

bu siteyi de bir okuyun derim kadın 7 günde 2.7 g vermiş ki vücut kitle endeksi 19.5 olan bir kadın....benimki 27....

çiğ Beslenme | Hafif Tarif

Selam bacilar.
Bugun giremedim yolculuk dolayisiyla.
Ekino baci sen de daha once yapmissin bu kilo verme isini yine yapicaz ins. Saga sola sapmadan az az yagdan vere vere.
Herkes kendini taniyo eger boyle bi deneyimi varsa. Mesela ben annemde bozcam diyeti ama en fazla yarim kiloyla donucem sonra kaldigim yerden devam. Yaza bu is bitmis olucak.
Daha yazacaklarim var ama musait bi zamana artik.
Zelal tekrar hosgeldin. Herkese selam

günaydın
haftasonu şöyle yatıp uyumak öğlene doğru kalkıp branç yapmak istiyorum ama nerde sabah ise gittiği saat te hortladım gene

@mattika

hoşgeldin bacım arada görüyorum seni ama yazışamaık annende olduğunu untmuştum.....evet anne yemekleri deyip abanmamak lazım...dönüş zor oluyor....evet bacım yağdan vere vere inşallah...kararlı birşekilde az olsun ama bizim olsun....70 kg ye kadar normal diyeele gidicem 70 den sonra zorlanıyorum bakalım belki o zaman sıkı bir diyetisyene giderim diyorum.....hepimize kolay gelsin...

@ilginnur
bacım sen bu bilg. işlerinden baya iyi anlıyosun ben anca buraya geliyim facebook falan orda burda gezineyim marka model anlamam...çok anlamak için uğraşmadım gerççi.... ama vay be dedim yaniii...

@yakar

güye bende izindeyim heeee, gece 3 e kadar oturdum sabah 8:30 da açtım gözleri şimdi ara öğün gelsinde kahve içem diye bakıyorum....

Ohh bee nihayet yagmur durmus!

Dün sabahtan beri araliksiz yagiyordu. Yagmur yagsa gene iyi birde firtina vardi semsiyeyi acsanda bir ise yaramiyordu.

Şimdi iş yerinin kantinindeyim. Önce dün yediklerimi paylasayım. Hergün paylaşıyorum kızlar sizde paylaşın iyi oluyor.

Cuma:
Sabah: domates, salatalık, 1 haslanmış yumurta, biber, taze soğan, çok az beyaz peynir ve 2 dilim ekmek.

Öğlen yemedim

Akşamda iş arkadaşlarımla yemeğe gittim çok güzel bir pizzacıya.

Fakat ben pizza yemedim menü kartı gelince iyice inceledim ve karışık salata yedim yanındada su içtim.

Bende kendime
Çok şaşırdım arkadaşlarımda şaşırdılar ama tuttum kendimi yemedim ve yemediğim için çok mutluyum :)

..
@ilginnur
bacım sen bu bilg. işlerinden baya iyi anlıyosun ben anca buraya geliyim facebook falan orda burda gezineyim marka model anlamam...çok anlamak için uğraşmadım gerççi.... ama vay be dedim yaniii...
Ay canım soyle mutevazi olayim diye tam 10 dk ne yazayim diye düşündüm ama hiç yapım değil ya hani millete birşey uzatırlar aman istemem der ama aslında istiyor dur iste ben onu sevmiyorum biri a ne güzel olunmuş sun dese sağol canım derim yani sağol canım ben anlarım bil. Sorun olursa bakarim yani tam ilgi alanım yeni teknoloji çıktığı zaman benim beyin onu cozene kadar birakmaz iste böyle ama kendi söküğünü dikemedim oyun tableti ne kaldik benim bilmiş kocam sayesinde :-D:-D:-D

şimdilik sıfır kaçamaklar gidiyorum ama benimkiler kek istedi onu yaptım allahim keşke bir evde tek başına olsaydim şimdi
lahana sardım temizlik yaptım lahana dan arta kalanları masaya koydum gidip gelip yiyorum öğlen yemeğin de bu hadi ben kaçar

aman işin özeti sürün sürün gecesi yok gündüzü yok

31 şubatta 60 kilo he, yeni gördüm
Bacım şaka maka 50leri görmene bir şeycik kalmamış.
Bana 60lı günler şenliği yapılmıştı ya coşku ile, sana da tez zamanda 50li kilolara erişme şenliği yapacaz inşallah.
Anam sonrasında sen iyice gaza gelip 49lara koşuyormuşsun, bizim Sezen ile suhan'ın tahtına oturuyormuşsun, ne komik olur
yahu Ama neden olmasın yani..
Çok pis hasetlendim.Ben de 59u görmek istiyorum :26:
(Allahtan diğer sıskalar yok, yoksa "ben de 49 olcam "diye onlara da hasetlenirdim )

Neyse bacım, mekiğin gücü işte, heytt.
Az kaldı Yakar Rocky, acı yok acı yok

Winston ah bende şu mekşk aletimi anamın evinden kendi evime getirince başlayacam mekiğe ne güzel günde 400-500 cekiyordum tabii ben 1000 tane cekmiyordum

ah ah bu yaz okadar yaklaşmıştı ki sonra bu iradesiz kıçım yüzünden silbastan herşey eninde sonunda olacak bu sabah regl oldum ama eksi de uyandım demek yemeyin ce oluyormuş o 59 gorulecek arkadaş başka yolu yok

herkese iyi haftasonları

bu hafta sonu sanatımız ve alışverişimiz gelmiş. eve daha yeni girdik. bikaç picasso resmiyle müze arşınlayıp. spor marketleri hatmettik. dolayısıyla yemek aklıma bile gelmedi .pek ii oldu.
menumu yazayım.

sabah:
2 kayısı ve su.

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmekli
peynirli ve domatesli
fırında ekmek
5 dilim sucuk.
1 mozarella dilimi
domates
cay

ara:
kahve
ve bır kucuk kare bıtter cukulata

aksam:
(eve yenı geldım hemen koftelerı koyuyorum)
6 adet köfte ve ayran.

sekersız caylarr.

bugunluk menum budur..hade gazam mubarek olaaa

önce bugün kü menüm
sabah
çeyrek lavaş
yarım yumurta
peynir 4 tane zeytin
öğlen
çiğ lahana yaprakları
çatal ucuyla kek :18:sırf tadına bakmak için (bu açıklama korkudan değil saygıdan):18:
akşam
1 lahana sarması
1 kepçe tarhana çorbası
salata
saat yediyi geçti zaten yeme işi bitti şimdi çay demledim yatana kadar çay .

menün gayet güzel. diyecek söz bulamadım. yurtdışındayım demiştin yanlış hatırlamıyorsam. yoksa nerde tr de müze gezecen. burda en sanatsal aktivitemiz monalizaya kaş bıyık çizmek.

bacım bana ne dersen de yerden yere vur nişanım 1 temmuzda düğün salonu falan tutuldu ama ben hala şişkoyum ve depresyonda olan bi şişkoyum 100 gr aldım diye motivasyon falan kalmadı mal gibi yiorum herkese kızıyorum yine senin gibi köşelere çekilip ağlıyorum napcam ben diye yaa offff kendime gelmem lazım daha fazla almamak için

Selamlaar,

Sabah: bir bardak süt
Ara: yok
Öğlen: salata, 2 haşlanmış yumurta, 1 parça ekmek
Ara: yağsız yoğurt
Akşam: çok az yağ ile pişirilmiş menemen.

Bugün öyle çok yoruldumki akşam eve gelince anca menemen pişirebildim.

Spor yapmadım , 2 litre su yatana kadar tamam olacak.

Hilal canım nişanım 1 temmuZda diyorsun 1 temmuza kadar tam 5 ay var. Benımde hedefim 21 haziran.

Ve bem kendime hedef koYdum ayda 2-3 kılo vereceğim diye. Sen neden 100 gram aldın diye yiyorsun sinirleniyorsunki? Sende hep bir umutsuzluk var. Ne yapacam beden başka birşey demiyrsun. Olmazki böyle.

Sen her ay 2,5 kilo versen ve dikkat çekerim bir hafta demiyorum 1 ay diyorum ve bu ortalama haftada 600 gram ediyor.

Ozaman 5 ayda 12,5 kılo vermiş olursun. Aynı anda sağlıklı bir şekilde zayıflamış olursun çünkü yavaş yavaş zayıflamış olursun.

Yani bacım 1 temmuz diyorsun aha bugün daha 2 şubat. Ha bu zaman hemencik geçer ama sen iyi değerlendirirsen hedefine ulaşmana hiçbir engel yok.

Artık biraz harekete geç. İlerle. Yoksa benim gibi 3 yıl harcarsın burda. Ben haziranda mezun olacam. Sende istersen olursun. Sadece istersen.

Az önce kaynımın kınasında giyinmek istediğim takımı giyindim.

Aynı takımı daha önce 3 yıl önce giyinmiştim ozamanda toparlayıcıyla giyinmiştim vücudum gevşek olduğu için.

Bugün aynı takım oldu üstüme 83 kıloyken hişç olmuyordu.

Etek
Straplez bir korseye benzer üstü
Ve yarım kollu bolerosu var

Ve bu takım 5-6 kilo versem güzel durur.

Bu beni çok heveslendirdi.

O takım üzerimde süper durmalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…