Selam kızlar sayfa sayısı o kadar çoktu kii bu zayıflama kampına kimler girebiliyor bende kilo vermek istiyorum ne yapıyoruz ne yapmamız lazım bana kısaca bahsedermisiniz acep
Hilal canım nişanım 1 temmuZda diyorsun 1 temmuza kadar tam 5 ay var. Benımde hedefim 21 haziran.
Ve bem kendime hedef koYdum ayda 2-3 kılo vereceğim diye. Sen neden 100 gram aldın diye yiyorsun sinirleniyorsunki? Sende hep bir umutsuzluk var. Ne yapacam beden başka birşey demiyrsun. Olmazki böyle.
Sen her ay 2,5 kilo versen ve dikkat çekerim bir hafta demiyorum 1 ay diyorum ve bu ortalama haftada 600 gram ediyor.
Ozaman 5 ayda 12,5 kılo vermiş olursun. Aynı anda sağlıklı bir şekilde zayıflamış olursun çünkü yavaş yavaş zayıflamış olursun.
Yani bacım 1 temmuz diyorsun aha bugün daha 2 şubat. Ha bu zaman hemencik geçer ama sen iyi değerlendirirsen hedefine ulaşmana hiçbir engel yok.
Artık biraz harekete geç. İlerle. Yoksa benim gibi 3 yıl harcarsın burda. Ben haziranda mezun olacam. Sende istersen olursun. Sadece istersen.
ani ne demek istedin canım anlamadım yanlış yermi yazdım yoksaaa
teşekkürler kızlar
demedimmi ben size sayfaya abone olmazsam bulamam diye başka sayfalarda gezdim durum yaa içmeden sarhoşum ben ya
neyse 2 hafta gelmeye gayret edeyim ve şu kampa gireyim bakalım inşallah kilo vermemde motive olurum.çok yemiyorum ama düzensiz uyuyorum düzensiz besleniyorum ee gelsin kilolar o zaman
Canım forumum diyet gruplaro bölümünde katılmak isteyenler diye bir başlık var oraya yazmalısın.ani ne demek istedin canım anlamadım yanlış yermi yazdım yoksaaa
Takımda yer olup olmadığına baktım.
Hilalcim, normalde başvurular burdan yapılmıyor ben bu yüzden sey-ren e katılmak isteyenler başlığına yazmasını söyledim.
Herneyse
Sey-ren hoşgeldin aramıza, kendini tanıtırmısın?
Ve başlangıç kilon + hedefinide belirtmelisin 2 hafta deneme süren var paylaşımın yeterli olursa listeye ozaman alınacaksın
Hilal, bacım şartlandır kendini. Dayanamıyorum diye birşey yok. Sen devamlı o ekmekten yersen olmaz. Amacın bu değil senin. Ekmeğin kalorisini ve karbonhidrat olayını düşün.
Sadece sabahları ekmek ye oda 1 en fazla 2 dilim.
Allah'a şükür bugün toparlayabildim cnm yaa cok şükür tartıda 1 gecede ne kadar kilo aldığımı görünce kendime geldim perşembeye kadar inşallah 68.5 olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?