Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar sayfa sayısı o kadar çoktu kii bu zayıflama kampına kimler girebiliyor bende kilo vermek istiyorum ne yapıyoruz ne yapmamız lazım bana kısaca bahsedermisiniz acep

Selam kızlar sayfa sayısı o kadar çoktu kii bu zayıflama kampına kimler girebiliyor bende kilo vermek istiyorum ne yapıyoruz ne yapmamız lazım bana kısaca bahsedermisiniz acep

Hosgeldin arkadaşım eğer gruba katılmak istersen iki hafta deneme sürecin olacak burada düzenli paylaşımda bulunursan,sohbetlere katılrsan gruba katılabilirsn niye iki hafta çünkü bazı arkadaşlar geliolar bikaç defa yazıp kayboluyolar o yüzden 2 hafta deneme sürecin olacak..

Sey-ren cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığıma yazıyorsun canım

bu sayfaya abone olmazsam bir daha bulamam valşla hemen abone olayım önce birde bir fiil hergün yazmam gerekecek ben haftada 2 gün ev işine gidiyorum bazen geç geliyorum çocuklarla falan alakadar oluyorum ya ondan yoksa gelirim kilo vermem lazım boy 1.70 kilo 75 benim 65 i görmem lazımmmmm

Bende bunların farkındayım ama aptal kafama söz geçiremiyorum yaa irademe hakim olamıyorum 2 gündür , bugün dünyalari yedim hala gözüm aç yedikten sonra orucluymuş gibi şişiyorum off o ekmek yokmu ekmek o beni bu hale getiriyo annem evde ekmek yaptı mis gibi kokuyo yaa dayanamiorum herşeyden kısabiliyorum ama o ekmekten vazgeçemiorum bi çare bulmam ekmekten vazgecmem lazım diyorum ki ben 80den bu kilolara düştüm bu kadarcik mi veremiorum ama 2 gündür o ekmegin kokusunu aldimi dayanamiorum yine bi gaza gelsemde 67 ye dussem çok güzel olur yaa yarından itibaren yine çok sıkı başlıcm diyete demiyorum sağlıklı beslenmeyee dediğin gibi ayda sadece 2buçuk yaa ne varki dimi bacım

teşekkürler kızlar
demedimmi ben size sayfaya abone olmazsam bulamam diye başka sayfalarda gezdim durum yaa içmeden sarhoşum ben ya
neyse 2 hafta gelmeye gayret edeyim ve şu kampa gireyim bakalım inşallah kilo vermemde motive olurum.çok yemiyorum ama düzensiz uyuyorum düzensiz besleniyorum ee gelsin kilolar o zaman

Gelmesin kilolar canım gitsin inşallahh

ayy gitsin inşallah canım yaaa evime geçeyim tartılayım tam kilomu yazayım
vee benide kampa aldığınızda inşallah gitsin kilolarr diyelim ya sıkıldım artık bu kilolardan boy olunca çok gözükmüyo ama ben çok rahatsızım artık bu durumdan
neyse canlar artık ben çıkayım oğlumu uyutmam lazım Alllaha emnaetsiniz

Son düzenleme:
Takımda yer olup olmadığına baktım.

Hilalcim, normalde başvurular burdan yapılmıyor ben bu yüzden sey-ren e katılmak isteyenler başlığına yazmasını söyledim.

Herneyse

Sey-ren hoşgeldin aramıza, kendini tanıtırmısın?

Ve başlangıç kilon + hedefinide belirtmelisin 2 hafta deneme süren var paylaşımın yeterli olursa listeye ozaman alınacaksın

Hilal, bacım şartlandır kendini. Dayanamıyorum diye birşey yok. Sen devamlı o ekmekten yersen olmaz. Amacın bu değil senin. Ekmeğin kalorisini ve karbonhidrat olayını düşün.

Sadece sabahları ekmek ye oda 1 en fazla 2 dilim.

Takımda yokumdur canım.Nereye yazmam gerekiyorsa bana lıkn verin olmazmı.Burada sizlerle olmak istiyorum ben.Şu anki kilom tam olarak kaç bilmiyorum bana 2-3 gün süre verin evime geçince tartılayım su an annemde kalıyorum.
Bu süre içinde burada sizler yazışırım olurmu.Tahmini kilom 75 di.Umarım almadım:)

Yok canım tamam bu takımda kal

Tamam eve gidince tartılırsın, kilon ve hedefin üyelik için gerekli, takım kaptanı gelirse görür bilgilerini

günaydın kızlar

dünkü menümü yazayım önce
sabah
2 dilim t.buğd.ekm.
2 kk peynir
domates salatalık
1 yum. sarısı

acaip doyurucuydu gık dicek halim kalmamaıştı

ara
2 keçiboynuzu
15 adet karaüzüm kurusu

öğle
------

ara
------

akşam
ızgara balık- korka korka yedim
salata

ara
2 dilim ayva
1 küçük boy elma

form çayı
su

Allah'a şükür bugün toparlayabildim cnm yaa cok şükür tartıda 1 gecede ne kadar kilo aldığımı görünce kendime geldim perşembeye kadar inşallah 68.5 olurumm

Allah'a şükür bugün toparlayabildim cnm yaa cok şükür tartıda 1 gecede ne kadar kilo aldığımı görünce kendime geldim perşembeye kadar inşallah 68.5 olurumm

Insallah görürsün 68,5i..

ya ben buraya sorudugmda benimle kim yarisir diye.. sen cevap vermistin dimi?

Madem kendimize ayni süreyi tanidik zayiflamak icin beraber hareket edelim. Ama her hafta tartinin resmini paylasacagiz tamammi hile yapmayacagiz

Birde sen kac kilo vermek istiyorsun? yani temmuza kadar.

bugun butun gun evdeydım.ama canım pek bısey yemek ıstemedı.
gerci daha gun bitmedi ama bakalım.

sabah 1 dilim ekmek
kasarlı mantar 5 adet.
biraz yumurta( sahanda)
cay

aa 1 dılım de ballı ekmek yedım

dahada bısey yemedım. aksamda ne yerım kı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…