Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam bacilar pazar sessizligi olmus takimda okucak bisey yoktu :)
Annemdeyim pek giremiyorum.
Herkese bol kilo vermeli haftalar olsun

Suan evdeyim yanlizim..
Esim arkadasiyla kahveye gitti maci izlemeye.. bende evde dikis dikiyorum.

Bebek örtüsü dikiyorum. Sonrada bu bebek örtülerini satmak istiyorum insallah alan olur.

Dikis bölümünde kendime baslik acip yaptiklarimin resimlerini paylasacam insallah sizde okursunuz

Haydi canım kolay gelsin eşin nerden buldu bu arkadaş i yav

bacım ben 55e düşmek istiyorum tamam hacı warım beee offff cok pis gaza geldimm seni bulacaağam oolumm bu perşembe baskülümüzün resmini koyuoruzz

Ne çabuk çevre yapmış orda bacım
Ayrıca ecnebi yer ya, biraz da entel dantel ya, insan kahveye maç izlemeye gitti diye okuyunca Türkiye'de acuk da varoş bir yer düşünüyor. Demek orada da kahve var ve maç izleyemeye doluşan erkekler var. (Fazla mı safım bilemem ama bana çok ilginç gedi yahu, hani Almanya falan olsa Türklerce az buçuk ele geçirildiğinden pek şaşırmazdım ama ne bilem bu beni şaşırttı yahu)

Bebek örtüsü eskilerin kundak örtüsü mü bilemedim, yurtdışından mı satmayı planlıyorsun, kargosuydu falan epey pahalıya geir gibime geliyor.Neye yaradığını bilemediğimden, çok satarmı, çok talep görürmü, çok tüketilen bir şey mi bilemediğimden bir şey diyemiyorum.Umarım istediğin satışı yapar bol para kazanırsın bacım

Bacim arkadasi benim esimin kocasi oluyor. ayni apartmanda oturuyoruz. arkadasimin eside 1 yildan biraz fazla oldu geleli.

Tabii bacim burdada kahve var.. Lokal derler genellikle ama kahvedir. Babaminda vardi, gecen sene satti (satmaz olaydi ). Ayni türkiyedeki sistem.... Burda cok var bunlardan türkün biri cikar lokal acacam der ve acar. Erkeklerde gider.

valla bende sasirmaniza sasirdim saka saka, almanyada olsa normaldir tabii de türklerin oldugu yerde kahve olur yani bu türklere has birsey ben sadece isvicreli erkeklerin gittigi bir mekan hic duymadim

örtülere gelince.. bacim bir yüzü pamuklu bir yüzü genelde polar dikilmis dik dörtgen seklinde bir örtü. polar battaniyede denilebilinir.... Ben bebek örtüsü diyorum ama ölcüleri 90x120 oldugu icin biraz bebeklikten cikismis bebeklerde olabilir. ben burdaki türklere satmayi düsünüyorum. ama isim zor. burdaki türklerin cogu bu tür seylere para harcamazlar fazla. Ama bakarsin satarim kimbiliir... Baktimki satilmiyor cok cok cok üzülürüm. Kendime ait facebook sayfasi acmak istiyorum. Bakalim ya.. El emeklerini satan cok var bende onlardan brii olmak istiyorum. amacim sadece para kazanmak degil el isi yapmayi seviyorum yaparken huzur buluyorum.

örtüler bitince resimlerini eklerim sizde yorumlarinizi esirgemezsiniz

Pekala Hilal...

PErsembe günü tartinin resimini koyuyoruz, fakat iddiamiz ne zamana kadar sürsün?

senin hedefin 1 temmuza benimkide 21 hazirana..

Düz hesap 20 haziran Persembe günü iddiamiz sona ersin bakalim kim daha cok kilo vermis olacak

Her persembe tartinin resmini paylasiyoruz.

Acaiiippp hirslandim ya!! ben buraya koyacagim resmi düsünüp lokma kacamak yapmam artik..

Aynen canım valla bende acaip hırslandım bugün hç kaçamak yapmamıştim ama annem mısır patlamıştı koku bütün evi sardı dayanamadim sonra sen tartınin resmini buraya koyma fikrini ortaya atınca cook pisman oldum çıkarmayı bile düşündüm yani
suanda da yatıyorum gaza geldim kalkıp mekik cekecem

tamam bu perşembe başlıyoruz 20 haziran günü kozlarımizi ortaya dökeriz acaba bu hafta bi resmimizi mi koysak bide 20 haziran günü koyarız arkadaşlar fikirlerini söyler ne dersin?

Tamam bacim bende varim. kismetse yazin giyinmek istedigim bir takim var yazmistim ya dün iste onu denedim dar durdu onun resimlerini koyarim... bide 20 haziran günü gene ayni takimla resimimi koyarim aradaki farka bakariz.

sende ayni kiyafetle koyarsin aradaki fark tam belli olur.

Tamam bacım bende varim koyalım resimleri.

kıyafetler tam üzerimize yapışan renkli bişeyler olsun tüm hatları daha çok belli eder ayyy çok heyecanlandim yaa valla çoook gaza geldim bu arada ben az önce 100yarım mekik çektim sende otur şimdi öyle

Ben geldim anam çok hastayım kızlar ya.Size söz verdim diye iki kelam yazayım şu zayıflama kampına girmek için herşeyi yapmaya hazırım.benide zayıflatın tek başına olmuyorrr.ama sizin kadar çok mesaj yazamıyorum ya ben annem oğlum temizlik derken bitiyorum üstüne birde grip olmuşum(hapşuuu)kenera çekilin çok berbatım)):2:

herkese günaydın
sabah berbat bir şekilde uyandım . boğazım ağrıyor. hiçççç tadım yok .
sabah ki menümü yazayım.
2 dilim ekmek
2 dilim peynir 8 tane zeytin salata
öğlene salata
2 tane lahana sarması ve karnabahar yemeği
akşama bilmiyorum .

Sabah sabah alt kattakilerin matkap gürültüsüne uyandım tadilatlarımı var bu neee yaaa!

Sonra yatak odasındaki pencerenin önünden geçtim panjurun arasından dışarı baktım veee bendeki yepki

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa neee kadar çok kar yağmış!!!!!! Resmen çığ düşmüş evimde orman kenarında olunca görüntü dahada bir güzel olmuş

Hılal canım benım giyineceğim takım komple dar zaten dar etek dar üstü dar :)))

Hadi ben çamşır yıkıyayım :)

günaydın hanımlar haftasonu ağır grip yattım şimdi daha iyiim diyeti çok bozmadım ballı zencefil yemem hariç bugün yine devam isveçe hasta olanlara geçmiş olsun dilerim
kızlar s.a ve hilal aslında benim hedefde haziran ama ben tartının resmini çekip koyamam uğraşamıyorum böle şeylerle miletede minnet edemme her hafta yani uzaktan size rakip olacağım

geçmiş olsun . ne kadar inatçı bir mikrop bir türlü atlatamadım. aman dikkat et .

Bacım sn istiyorsan katıl bize yani tartının resmi olayı hırs amaçlı birazda.

Tartının resmini eklemeyiz ama kendi resminizi başlangıçta ve haziranda ekleyecezki görelim aradaki farkı :)

tünaydınlar
gırgırına bacım evet sende bize katılabilirsin

kızlaaarr resim nasıl atiliyor yaa hiç bilmiyorum soyleyin de atam iki dakka bingil olan göbeğimi kalın kollarimi ve bacaklarimi görün

Bacım sn istiyorsan katıl bize yani tartının resmi olayı hırs amaçlı birazda.

Tartının resmini eklemeyiz ama kendi resminizi başlangıçta ve haziranda ekleyecezki görelim aradaki farkı :)

tamadı ozman b akşam çekilirim akşam krdeşime atırım resmibide hazirana çekilicez anladım tamamdır gazamız mübarek ola benim temmuz başı söz olabilir haziran sonuna kadar zamanım var

E hadi bakalım gırgırına ve hilal bakalım haziransonunda neler olacak :))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…