E hadi bakalım gırgırına ve hilal bakalım haziransonunda neler olacak :))(
resim atmaya calıştım ama oldumukinee :26:
göbüşüm, yanlarım,kollarım ve tombik bacaklarımpaylaşabildiysem:26: bu foto vardı olmadıysa bi tane daha cekerim
kız seni alan yaşadı ne sevimlisin .
ha hemen şımarma o göbeği gördüm . gelinlikte hiç iyi durmaz unutma
valla mi teşekkür ederim canım biliyorum o gobuşş gideceek 20 haziranda da foto koycm
İyi akşamlar,
@sa-Hilal, kapışmanız vatana millete hayırlı uğurlu olsun, iradei olan kazansın
@Hilal; ben bu ara kola takık olduğumdan direkt kolarını gördüm.Yakın olaydık güreşirdik, maşallah kollarımıza gemi halatı bağlanır o dereceBen göbek göremedim, belin çok ince Göğüslerin de büyük değil sanırım.Hayır üst bedenin büyük desem değil, altın geniş desem değil, ilk kez kolu bacağı kalın ama geri kalan yerleri ince birini gördüm :44: Senin bence dikkatli olman, spora çok eğilmen lazım ki bölgesel gitsin.Yoksa zaten ince olan yererin daha da incelirse, kum saati gibi bir şeye dönersin.Gülen yüzün gibi yağların da güe güle gitsin inşallah
@Yakar; yaşam sevincim olan mısırı elimden aldın, çok pis depresyona girdim, ondan en azından ben bugün ortalarda yoktum.
Şimdi de bana sürekli ce deyip birgün gelen ertesi gün giden "68" adına bir 1000 mekik + gece sporu faslım var.
Bu ara mor lahanaya geçtim, sanırım o şişirip gaz yapıyor.Anlamadım arkadaş, 40ı bebe gibi süreki şişim, göbeğim alnıma değiyor.
Uzundur yeşi çayım, 7 otlu çayım falan bitti almadım, belki de ödem atamıyorum, belki de su içmiyorum diye oluyor ne bilem, ama körolmayasıca 65i görmek zor olacak gibi.Neyse; mekik için fiştekleyip gidiyorum
Herkese güzel bir gece, hafif bir sabah diliyorum.
selamlarr
menumu yazıyorum kızlar....
SABAH
2 kayısı ve limonlu su
KAHVALTI
kepekli ekmekli sandvıc
domates,peynir,1 dilim pastırma
sekersız cay
ARA
kahve yanında kucuk bıtter
OGLEN
ayran ve 1 dilim biftek
sekersız cay
AKSAM
mercımek yemegı
ve salata
AYRICA 1 SAAT SPOR YAPTIMMM. YA BENIM 30 MARTTA 58
HADİ BİLEMEDİN 60 MUTLAKA OLMAM LAZIM
tr ye gelicem.insanlar ole gorsun istiyorumm.
ıns olurrr yaaa
ayyy sende çok zayıfsn hiç diyete falan ihtiyacın yok canım göbusün hele hiç yokbence ye gitsin bi kere gelmişiz dünyaya anasini satıyim
nasil göbüs yok
karar verdim eger zayiflayamazsam yazin kinada hamileyim dicem
Biz diyet miyet derken bu gidişle kafayı yeriz
bende artık zayıflayamazsam düğünümde o kollarla bi gösteri yaparım hani yüz kiloluk demirler varya 50 bi tarafta 50 bi tarafta adını getiremedim ışte onlardan kaldırırim farklı bi dugun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?