Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hilal ben pc den girmedim şuan telefondan girdiğim için tarif edemem, ama mesaj yazdığın yerde bir sürü işaret var orda resim ekleme işaretide var oordan ekleniyor olması lazım

bugün pazartesi ama iş yerinde korkutucu bir sakinlik var . ya gerçekten kimsenin işi yok yada fırtına öncesi sessizlik .
burdada kimse yok iki laafın belini kırardık olmayan kızların dedikodusunu yapardık.
neyse bende gidem bari

resim atmaya calıştım ama oldumukinee :26:

göbüşüm, yanlarım,kollarım ve tombik bacaklarım paylaşabildiysem:26: bu foto vardı olmadıysa bi tane daha cekerim

Eklentiler

• $58200_406155369458580_808665625_n.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $524757_406155589458558_439247138_n.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
selamlarr

menumu yazıyorum kızlar....

SABAH
2 kayısı ve limonlu su

KAHVALTI
kepekli ekmekli sandvıc
domates,peynir,1 dilim pastırma
sekersız cay

ARA
kahve yanında kucuk bıtter

OGLEN
ayran ve 1 dilim biftek
sekersız cay

AKSAM
mercımek yemegı
ve salata

AYRICA 1 SAAT SPOR YAPTIMMM. YA BENIM 30 MARTTA 58
HADİ BİLEMEDİN 60 MUTLAKA OLMAM LAZIM
tr ye gelicem.insanlar ole gorsun istiyorumm.
ıns olurrr yaaa

kızlar varya tam psikopata bağlamış durumdayım reglden dolayı göbeğim burnuma değiyor nerdeyse. oda yetmez gibi boğazım ağrıyor öksürmeye başladım gene .
tartıda artı çıktım oda tuzu biberi .
az önce haberlerde izledim seren serengil twitırda takipçilerine 2 haftada 5 kilo verdirmiş. hemen baktım . baya mantıklı şayler yazmış. kendide yapıyormuş. her şeyi fotoluyor. yemeyelim. boşverin ince kızlar olalım gibi motive edici şeyler yazıyor. baya hoşuma gitti. tamda zaten artıdayım bak hastayım bütün bahanelerde hazır saldır mutfağa modundayken iyi gaza getirdi.

resim atmaya calıştım ama oldumukinee :26:

göbüşüm, yanlarım,kollarım ve tombik bacaklarım paylaşabildiysem:26: bu foto vardı olmadıysa bi tane daha cekerim

kız seni alan yaşadı ne sevimlisin .
ha hemen şımarma o göbeği gördüm . gelinlikte hiç iyi durmaz unutma

İyi akşamlar,

@sa-Hilal, kapışmanız vatana millete hayırlı uğurlu olsun, iradei olan kazansın

@Hilal; ben bu ara kola takık olduğumdan direkt kolarını gördüm.Yakın olaydık güreşirdik, maşallah kollarımıza gemi halatı bağlanır o derece Ben göbek göremedim, belin çok ince Göğüslerin de büyük değil sanırım.Hayır üst bedenin büyük desem değil, altın geniş desem değil, ilk kez kolu bacağı kalın ama geri kalan yerleri ince birini gördüm :44: Senin bence dikkatli olman, spora çok eğilmen lazım ki bölgesel gitsin.Yoksa zaten ince olan yererin daha da incelirse, kum saati gibi bir şeye dönersin.Gülen yüzün gibi yağların da güe güle gitsin inşallah

@Yakar; yaşam sevincim olan mısırı elimden aldın, çok pis depresyona girdim, ondan en azından ben bugün ortalarda yoktum.
Şimdi de bana sürekli ce deyip birgün gelen ertesi gün giden "68" adına bir 1000 mekik + gece sporu faslım var.
Bu ara mor lahanaya geçtim, sanırım o şişirip gaz yapıyor.Anlamadım arkadaş, 40ı bebe gibi süreki şişim, göbeğim alnıma değiyor.
Uzundur yeşi çayım, 7 otlu çayım falan bitti almadım, belki de ödem atamıyorum, belki de su içmiyorum diye oluyor ne bilem, ama körolmayasıca 65i görmek zor olacak gibi.Neyse; mekik için fiştekleyip gidiyorum

Herkese güzel bir gece, hafif bir sabah diliyorum.

amin bacım çok saol iyi dileklerin için aynen dediğin gibi yaa kollarım ve bacaklarım en büyük problemim peki bu kollar nasıl gitcek (

bu arada seneye inşallah bida bulusursanız bende gelcm o zaman bilek güreşi tutarız

Son düzenleme:

Bacim sen nerdesinki? bende yurt disindayim

hilal ne kadar zayifsin... senin yemek yemen lazim bak annein yaptigi ekmekleri ye..

hain s-a is basinda rakibini yildirmaya calisiyor

winston ben kazanacagim yani umarim

nasil göbüs yok

karar verdim eger zayiflayamazsam yazin kinada hamileyim dicem

Biz diyet miyet derken bu gidişle kafayı yeriz
bende artık zayıflayamazsam düğünümde o kollarla bi gösteri yaparım hani yüz kiloluk demirler varya 50 bi tarafta 50 bi tarafta adını getiremedim ışte onlardan kaldırırim farklı bi dugun olur

biz ona dambil diyelim bence cünkü bu tarifinle pek bisey anlamadim ama gösteri fikri güzel...

zayiflayamadim diyen gelin nisaninda dambilla gösteri yapti.

winston: dambillar 3er kiloluk bacim e bendede iki kol oldugundan hey allahim gitmiyor aklimdan bu cümle neden taktim bilmiyorum ama cok gülüyorum buna ya

sendedemi iki kol var hilal

kızlar sa, hilal, gırgırına

gazanız mübarek ola, kolay gelsin.....

valla dışarıda görsem ikinizi de hoş kızlar derim ama siz bana bakmayın ben biraz dolgun seviyorum galiba..... s-a kıyafetinin renklerine bayıldım...

bu günkü menüm

sabah
2 dilim t.buğd.ekmeği
dom.saltlk
1 kk peynir
1 dilim hindi füme
3 zeytin

ara
1 sütlü nescafe
1 tane 49 kalorilik stick çukulata

öğle
1 dilim ananas
1 kase yoğurt
bol tarçından oluşan salatamsı

ara
2 keçi boynuzu

akşam
1 kase çorba
2 kaşık kavurma
dom. taze soğan

ara
5 fındık

suuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…