Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada üzerimdeki kiyafetle ilgili yorumlarinizi alayim kizlar, yazin giyinecegim güzelmi

Renklerni bende beğendim canım.Ama kol kısmındaki fırfırlar fazla gibi geldi bana tabi sen beğendinse benbim fikrimi önemseme :)
Ben hep böyle geç yazıyorum ya sabahları çalışıp oğlumla alakadar olunca bne geldiğimde kimse kalmamıuş oluyor.bİRDE bende bayağı bir grip oldum boğazım falan çok fena.
Sabahtan itibare bende neler yediğimi yazayım fırsat buldukça olurmu

Günyaydıın :)

Şimdiden bugünkü menümü yazayım.., ozaman kaçamak yapmam inşallah

Sanah: 1 dilim ekmek, domates salatalık peynir, 1 bardak yagsız süt
Ara: yağsız yoğurt
Öğlen: 1 porsiyon makarna
Ara: yağsız yoğurt
Akşam: salata ve daha sonra meyve

Bugün 3 litre su içecem inşallah !

herkese günaydın
gamlı baykuş gibi sabah sabah hiççç iyi değilim diye başlayacağım gene . nasıl bir hastalıktır. daha iğnelerin acısı geçmeden geri başladı.
boğazım çok ağrıyor . sevineyim mi ne böylece bir şey yiyemiyorum diye
lahana felaket gaz ve şişkinlik yapar. 2 gün evde yedim lahana salatası göbeğim burnuma dayacakti . artık yemiyorum. çok rahatsız etti beni.
1000 mekiğini görüyor ve 2 katına çıkarıyorum kovboy .
bacım moral bozmak yok. 68 i görmek istiyorsan kek yiyeceksin . sende ters etki yapıyor ya ondan ye kız 1 dilimden kim ölmüş.

makarna porsiyonunu küçük tut .

o hatunlara bak be resmimi koyayaım da gözünüz ..öt göbek görsün dicemde akşam halledicem bu akşam çekilmedim
s.a ve hilal ne yazıkki benim hedefim şuan sizn resimlerdeki ayva göbeğiniz azcık büyük totonuz
en vahiminiz benim ama olsun koyacam lan resmimi :) göründe diyete devam etmez bırakırsanız ne hale gelebileceğinizi görün

resmi nerden yüklüyorum bitane feste var onu yükliyim hemen olurmu aynı kilom

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
10 tane yeşil zeytin
çay
öğlen
yoğurt çökelekli salata
akşam
salata çorba yoğurt
bol bol sıcak su içiyorum hem boğazıma iyi geir belki
mekik 500 çekiyorum her akşam . bu akşam kendimi iyi hissedersem 1000 çekmeyi planlıyorum.
hadi herkese kolay gelsin.

Yakar neee sendedemi var aaa hiç katlanamam bende olan başkasındada olsun git çabuk iade et aldığın yere

Bacım makarna porsiyonu küçük olacak :)

Yaaaaa ne güzel yoğurt alıp iş yerinin buz dolabın koYdum şimdi ara öğün olarak yiyeyim dedim yoğurt donmuş be yiyemiyoooom!!!

bu soğuktada hiç yiyemiyorum yoğurt ama eli mahkum yiyoruz .

S.a elbisen için yorum istemişsin renkler güzel cıvıl cıvıl ama o cepken işi bozmuşya
ama tabi bu benim zevkim sen beğendinse sorun yok
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğlen 2 haşlanmış yumurta
akşam bolca ıspanak

ve gırgırına sahalara döndü

Gırgırına canım üzerimdekini çıkarsam olmazki alttaki askısız giyinemem öyle.. Kolsuz falan oldaydı çıkarırdım

Canım menün bence biraz az ya :?

@S_a bacım bende de iki kol var ama işte ikisini birleştirip şunu kaldırcam anlatmak istediğim buydu

Eklentiler

• $foto.webp
    22 KB · Görüntüleme: 39
Bolca ıspanak : 2 tabak ıspanak yedim s.a hala azmı sence menüm

FOTO NERDEN YÜKLENİYOR YAZARMSIZNIZ
S.A OZMAN MECBURSUN YANİ CEPKENİ GİYMEYE CIVIL CIVIL GÜZEL

Son düzenleme:
Tünaydınlar

Sa; kıyafetincıvıl cıvıl güzelmiş.Hazirana kadar da zaten göbek möbek kalmaz bacım.Hani insan sittin sene şişko olunca, düğün, kına, davet dedimi kafada hep aynı matem havası olup, kafadan siyaha koşuyor Ben de sankim siyahmı olaydı diye düşünürken, içimden "bir ömür siyahmı giyeceğiz uleeeyn" diye kendime de isyan etmedim değil
Bana biraz kendi kınası için ya da kendi daveti için giyinmiş nişanlı kız kıyafeti gibi geldi bacım, çok allı, çok renkli,çok süslü.
Kolsuz siyah (hay gene siyah) diz üstü dar bir elbise, straplez bir elbise, kuyruklu uçuş uçuş bir abiye, yazın olacaksa daha bahara yaza uygun bahar renklerinde uçuşan bir elbise benim tercihim olurdu.Bir de esmermisin bilmem ama esmerin kırmızı/mercanla aşkı bitmez ama çok karartıp, ten rengini iyice bozar.Ben de bir esmer olarak genelde siyah tercihimin yanı sıra çılgın olacaksam limon sarılarını daha tercih ediyorum.Bir de sünnet çocuğu kıyafet aksesuarı olan bolerolar kalmadı artık bacım.Açık giyemem dersen olmadı kol eklet bence ama düdük gibi 10cmlik şeyi giyip, göbeğe dikkat çekip bir de ne kol kapanıyor ne göğüs yani o parçayı orda tutmanın anlamı da kalmıyor, boşa fazlalık.Tabii zevk senin, tercih senin, içine sinmesi senin bacım.
İnşalah hazirana incecik olursun da , çuval bie giysen şahane durur

@Yakar; "kek ye" ha Yok evde 4 paket pasta kreması var, mahsun mahsun kullanılsın diye bekliyorlar ama yapmıyorum.Eşime cumartesi un hevası yaptım.Nasıl da ayarsız yapmışsam apartmana dağıtsam gene bitmez Hala mutfakta ve hala ev kavrulmuş un kokuyor Veee ye-me-dim, yemeyeceğim çünkü ben bugün de 68 kiloyum ve yarına öbürgüne 67ler66lar beni bekliyor
Un helvası hem çok lezzetsiz bir şeydir ıyyy (at yalanı, seveyim inananı gibi oldu ama he he deyin geçin, şu an acı çekiyorum )
Neyse bacım, kek yok yani.
He lahana olayında tabii pişti olmuşuz yahu.En son havucu yoğurtsuz kıy kıylamaktan dişlerim ağrıdı, ben de o akşam bime gittim sebze almaya.(Daha doğrusu eşime sebze alalım dedim adam bime getirdi beni, bimde de mor lahanadan gördüm, tek sebze diye 5-6 top aldım, neyse son yarım top kaldı, onu da yiyem sonra daha almayacağım.

Anam şirine geldi.Anlattımmı bilmiyorum, şirine kedisi manyağı günde 3 kez yavru kedi sesi çıkararak kör dilenci gibi ağlaya ağlaya bizim apartmana giriyor, 3 kat yukarı çıkıp kapı önünde kuyruğuna basılmış gibi ciyaklıyor.Kapıyı açıyorum, bir posta da bana söyleniyor hani niye geç açtın gibilerinden, sonra babasının evi gibi girip mamasını yiyor, sütünü içiyor, sonra ben ya da eşim zorla sokağa götürüyoruz.Benim kedi de bir sinirleniyorsormayın.gene geliyor küçük emrah diye her miyavlamayı duydukça kapının önüne yatıyor ki açmayalım diye
Neyse ben kapıyı açam, az şirineyi misafir edem.

ya ben adet olucam yakında ve tatlı krızlerım buyuyo

en azından bu donemde nasıl bas edecez bunla yaa. ne yıyem bennn yaa. tatluuu lazım banaaa

Bacim sen nerdesinki? bende yurt disindayim

hilal ne kadar zayifsin... senin yemek yemen lazim bak annein yaptigi ekmekleri ye..

hain s-a is basinda rakibini yildirmaya calisiyor

winston ben kazanacagim yani umarim

ben stuttgart, almanyaym canım
sımdılık. eylğlde bursaya donucem ıns ama bır senedır burdayım.

Bolca ıspanak : 2 tabak ıspanak yedim s.a hala azmı sence menüm

FOTO NERDEN YÜKLENİYOR YAZARMSIZNIZ
S.A OZMAN MECBURSUN YANİ CEPKENİ GİYMEYE CIVIL CIVIL GÜZEL

Mesaj yazar gibi sayfa aç, tepede A harfi göreceksin yanında gülücük suratı güücüğün atında "insert image" var, onu tıkla.
Orada bigisayardan mı ekleyeceksin, internetten mi diye seçenek var.
Foton pcde kayıtlı olsun, bilgisayardanı seç. Tarama yapıyor, sonra ok diye ekliyor otomatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…