Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya ben adet olucam yakında ve tatlı krızlerım buyuyo

en azından bu donemde nasıl bas edecez bunla yaa. ne yıyem bennn yaa. tatluuu lazım banaaa

Bir kesseler yemez, iradeli ve diyet uğruna sonuna dek savaşan insan tipi var.Bir de regl oluyorum ve kesin tatlı yiyeceğim insan tipi var.İrade ve içinde bulunduğun ruh durumunu tartarak karar ver bacım

1.tipsen; artık ezberlenilen sıkıcı şeyler; süte tarçın kat, havuç şekerlidir al havuç ye, tarçın çubuğu kemir, yarım muza süt koy ez al muzlu puding,dişlerini fırçala geçer, dua et geçer,yat uyu geçer, keçi boynuzu kemir, spor yap geçer, vs vs..

2.tipsen; madem zarar ziyan verilecek, en masumundan olsun diye; şeker oranı daha fazla olan bir meyve yemek, 50 kalorilik çikolata taklidi yapan bir şey yemek, olmadı sütlü tatlı yemek en masum seçenekler aklıma gelen

Bence en iyisi spor yapmak, şöyle 2 saat spor yapsan, arkasına insan tatlı yiyip onca emeğe kıymak istemez ve direkt fikri değişir de, regl zamanı spor aşkıyla bu kadar yananımız varmıdır onu bilemem

öğlen resmen saçmaladım
salata ve çorba getirmiştim onu yiyecektim arkadaş içli köfte ve hoşaf getirmiş . 2 tane içli köfte yedim üstüne 1 kase hoşaf. yerken iyide sonra çok pişman oldum.
salak kafam sanane köfteden şundan bundan hesapladım 900 kalori çıktı yediklerim. değer mi ya
artık yemeği mi evden getirip kim ne derse desin ayrı yiyeceğim. bir günüm ziyan oldu . 900 kaloriyi nasıl yakacaksam.

dua et gecer, yat uyu gecer kısmına cok guldum valla:)))
oyy oyy kadın olmak zor be yaaa
ıncır yıdım ıkı taneee

2 saat spor regl zamanı. dun ağırlık calıstım bır saat bugunde kardıyo gunumdu ama kar yağıyo hava cok soguk die gıtmedim yaw

ne ıkı saatıiii... ya yattıgımz yerden kılo verdığımız
canımız ne ıstese yedıgımız ama hıc kılo almadığımız bir dunya istiyoruuuuuuuuuuummm

Winston, ahanda bolero olmamış diyen 3. Kişi, hepiniz haklısınız kızlar. Bn satış elemanıyım kıyafet satıyorum. Normalde bu kombin böyle iyi renk uyumu var. Fakat dediğiniz de haklı. Winston ben siyah giyinirdim normalde. Ama kendi nikahımdada siyah giyinince dedim bidahaki düğüne artık siyahla gitmicem diye!! Ve kendi düğünümde siyah giyinmeyi akrabalarıma yasakladım 2 kişi dışında hepsi uydu ( evet biri kaynanam ama güzel giyinmişti )

Bu yüzden bu kombini kınasa giyinecektim. Düğündedd tarif ettiğin türden bir elbise uzun olacak uçuş uçuş olacak siyah olmicak..

Bide kol ekleymeye karşıyım ya bakalım belki eteğin üzerine başka bir üst giyinirim yada bi bakmışım zayıflayınca takım süper duruyor bende böyle giyinmişşm bakalım yaza daha çok var kıyafet fikirleri hemendeğişir belkide ben kınaya yeni kıyafet alırım ( eşimi ikna etmeliyim ehe ehe )

Bana da zamanında demişler işte ara ara düşünüp hala anlamaya çalışıyorum
Dün 3e kadar korku filmi seyrettim,(a tale of two sisters mıydı ne)..En son akşam 7de çeyrek rendelenmiş mor lahana kemirdiydim.
Karnım öte öte filmi seyrededurdum.
Sahnenin birinde kız, buzdolabını açıyor, içinden böyle kanlı manlı bir şey çıkıyor, kız çığlık kıyamet..Bense acep içinde biftek mi var, pirzolamı, şöyle koysak tavaya yanına da ekmek diye korku filmindeki kanlı sahneden bile yemek tarifi yapıyordum

Yani uyu geçer kısmı biraz zor, karnım gur gur öterken uyuyamıyorum

En son yazdığın dünya var ya, neden olmasın? İyi çocuk olursak şirineri bile görebiliriz

benden gunun monusuuuu...

SABAH
kuru kayısı ve bır kuru erık
KAHVALTI

4 dılım hellım
yRım dılım ekmek
5 zeytın
cay

OGLEN
3 grıssını
ayran

ARA
cay ve ıkı kuru ıncır
bırazda yaban mersını

AKSAM
FIRINDAN KARNIBAHAR
yogurt corbası
ve salata

bugun spora gıdemedım evde plates yaptım. ve 2 lt gcetı su

böyle kollarım olsun istiyorum yardım edin yaaa benim kollarım cok kalın bide bir sürü çatlak var ve löpür löpür aşağı doğru sallanıo tişort bile giyemiyorumki nasıl böle bi gelinli giycem offff çoookkkkk canım sıkılıyo yaaa

Eklentiler

• $150694_328159243966179_988814131_n.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 32
Hanımlar acemilikten çifter yolladım 90 kg yandan göbek ..popo gayet belliii bu foto geçen senenin ama 2 gün önce düğünde giyidim aynen böle oldu yine
yazın yine üsüütmde giyip aynı fotoyla resim çekilebiliirm

gırgırına bacım elbısen guzelmıss cok begendım=) aslında sadece gobegın fazla gbı gozukuyo bacakalrın fılan ınce gozukuyo pek 90 kg gostermıyosun =)ama zayıf fotolarında cok daha guzel gozukuyosun yaw ins bır an once kurtulursn kılolarından ısvecı yapıyosun galıba=) bu arada sezen nıye hıc yok sayfada iyimiii

Se_zen iş değiştirdi eskilerin bacısı cedric Yeni şubesine geçip, alışmaya ve harıl harıl çalışmaya devam ediyor.
Heralde yakında aramıza döner.
Biraz yoğun bu ara.

Se_zen iş değiştirdi eskilerin bacısı cedric Yeni şubesine geçip, alışmaya ve harıl harıl çalışmaya devam ediyor.
Heralde yakında aramıza döner.
Biraz yoğun bu ara.

yazmıyorum bısey ama takıp edıyorum szı ben gttıgımden berı en ıstıkrarlı sekılde sen kılo verdın wınston bacıı tbrık ederım kalan 3 kılonuda cabucak verırsın ınssssssssssssssssssssss

Selam kizlar hava degisiminden hasta oldum. Salgin da varmis bebegi hasta etmeyiz ins.
Kilo aldigimi sanmiyorum ama vermem de mumkun degil. Tartilma durumu da zor bu hafta izinli olayim ben.

ya ben adet olucam yakında ve tatlı krızlerım buyuyo

en azından bu donemde nasıl bas edecez bunla yaa. ne yıyem bennn yaa. tatluuu lazım banaaa

hurma tavsiye ederim bacım işe yarıyor....ben bir de elmanın üstüne 1 tatlı kaşığı tarçın ekip yiyiyorum...bir de sugar free sakızlar işe yarıyor ama sağlıksız onlar tü kaka dersen bilmem

kızlar internetle sorun yaşıyorum bilginize yarın eşim de yok bilgisayarın internetini halledemeyebilirim....

bu gün ne yedim
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta domates
peynir

ara
1 sütlü nescafe
2 keçiboynuzu

öğle
----
ara
2 kurabiye offf offff

akşam
1 kase çorba
5-6 mantar ızgara
yarım kk peynir
çay şekersiz

ara
1 dilim armut

bugün benim ufaklığın aşı günüydü....onu aşıya götürdüm 1 saat hareket eetmiş oldum....güzel bir gündü istanbul için...hadi dedim bir de büyüğü gezdieryim 2-3 saatte onunla yürüdük...sonra dönüşte kızı parka soktum hadi eve gitmeden önce iyice bir yorulsun dedim...ben banka oturdum kız kaydıraklarda vakit geçiriyo...anam oğlanın teki geldi 9 10 yaşlarında almış eline koca bir ağaç dalını bizimkine bir salladı ben yerimden fırladığım gibi kaydırağa çıkıp çocuğu ümüğünden tutarak aşağı indirdim tamam abla yapmıcam bidaha dedi ama ben sıyırdım kolları yicem çocuğu yani....annesini aradım ama bulamadımm....gözlerimi belertip ciğerini sökerim senin bi daha biz burda olduğumuzda sen burada olmıcaksın dedim sanırım altına işedi....sonra kızımın acıyan sırtını ovuştura ovuştura geldik eve....

yani evet spor yaptım, yürüdüm, dambıl niyetine çocuğu indirdim kaldırdım tabi bide sinirden adrenalinin tavan yapması var umarım biraz kalori yakmışımdır....

İyi geceler

Uyku düzenimi bozmuş bir insan olarak bu gece de korku filmi serisine devam.

*Sabah, sabah dediğim öğlen biri aradı, ben de uyku sersemi açamadım, sonra merak da ettim he kimdi neydi diye.Gurur yaptım çok meraklıymışım gibi geri dönmedim ama kim kim diye de hala kafayı taktım Yarına gene ararsa, gene ben o.ura o.ura uyuyor olacağım ama bu sefer kararlıyım açacağım Ay arasın, yoksa ben arayıp "beni 24 saat önce aramışsınız, ben şuursuz anca anladım, size geri döndüm kimsiniz?" diyemem ee ben demedikçe de iyice meraklanırım o yüzden bu zatı muhterem yarın beni en acilinden arayıp uyandırmalı, hatta iyi haber veren iyi bir telefon görüşmesi olmalı ki bunca meraka da değsin.Ayy şu beni her ay arayıp "bir yakınınız numaranızı verdi, şişmanmışsınız, gelin sizi zayıflatalım" diyen gerizekalılar ise ohoo yarına epey bir sayar söverim.Neyse

*Şükür bitirene, mor lahana bitti.Sebze olarak ei yüzü düzgün havuç bulabildim.20-30 tane havuç aldım.Artık 10 gün kemir babam kemir.Millet ben sepete 3 paket havuç koyarken bana uzaylı görmüş gibi bakıyorlardı."He evde tavşanarım var" diyecektim.Ne yapayım ya, kabak baydı he bir de 3.75 olmuş kabağa bak yahu, kabak yani."ayy ne yavan bir insan, ne tatsız tuzsuz aynı kabak gibi" dersin, kabak adam olmuş 3.75e sattırıyor kendini peeh Kabağa yaşı teyzeler gibisöylenip onu kınadıktan sonra onu elle bunu kına diye diye gene havuca kaldım hacı.En azından şişirmiyor, sindirimi kolay ve tok tutuyor.napak şükür buna da

*Se_zennn kıı, madem buraya gelmiyon, buluşma ayarlayalım, yüzyüze görüşmek daha kolay olacak zaar.Özlendin bunu bil
Gece gece kotona bakıyordum, dedim bu hatun zamanında mavi Atatürk ile kotondan alışveriş yapacaktı ama nasip olmadı
Hoş, ben de mangodan alacaktım ama ikimiz de çuvallamıştık.
Bak ne diyecem, bahar gelsin alak baskülleri, son bir kez kapışak, basküllü buluşma fantazimizi gerçekleştirek, mavi Atatürk'ü alanımız olsun, bir şampiyon olsun, iddia yerini bulsun Var mısın?

*Şimdi yeşil çay ve en gözleri silik olan japonundan korku filmi zamanıııı

Herkese güzel bir uyku, dinamik ve hafif ve de mutluuu bir sabah diliyorum

Öyle 3 tane yapın, 5 tane yapın demekle olmuyor o işler.Eğitimin paralı olduğu, bir kitabın 30 liraya satıldığı, cehaletin ve işsizliğin tavan yaptığı bir ülkede yap çocuk yap çocuk..Sonra at sokağa yallah, onun çocuğunu dövsün, büyüsün benimkine tecavüz etsin, daha büyüsün seninkini kesip gitar kutusuna koysun.Niye?Doğurmayı maharet sayıp ana babalıktan bi haber olanlar doğurup doğurup sokağa atsın diye.Hani anne baba olmadan 3 -5 aylık kurslar oluyor ya işte altını böyle temizle, gazını böye mıkmıkla diye, onlar falan olmadan onların yerine bu kadın anne olabilirmi, bu adam baba olabilrimi diye fiziksel, psikolojik testler yapılmalı, sosyo ekonomik durumları gözden geçirilmeli.Herkes anne baba olmamalı.
Amerika'da sokağa atımış, kaza geçirmiş ya da işkenceye uğramış köpekleri bir kasabaya topluyorlar, bakıp, besleyip, tedavi ediyorlar.Evine köpek almak isteyen biri onlara geldiğinde eğer onca testi geçerse, köpekle yeni sahibi de anlaşırsa(ki bu görüşmeler 3-5 kere oluyor) adamlar bu ailenin evine gidiyor, evde başka hayvan varmı, bahçe genişmi, ailenin mamaya verecek yıllık bütçesi nasıl vs vs kırk dereden su getiriyorlar...Ve tüüüm bu test/görüşme/denetleme sakat/hasta/sorunlu bir köpeği evinize almak için geçireceğiniz prosedürken, çocuk sahibi olmak bu kadar kolay olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…