Bolca ıspanak : 2 tabak ıspanak yedim s.ahala azmı sence menüm
FOTO NERDEN YÜKLENİYOR YAZARMSIZNIZ
S.A OZMAN MECBURSUN YANİ CEPKENİ GİYMEYE CIVIL CIVIL GÜZEL
ya ben adet olucam yakında ve tatlı krızlerım buyuyo
en azından bu donemde nasıl bas edecez bunla yaa. ne yıyem bennn yaa. tatluuu lazım banaaa
Bir kesseler yemez, iradeli ve diyet uğruna sonuna dek savaşan insan tipi var.Bir de regl oluyorum ve kesin tatlı yiyeceğim insan tipi var.İrade ve içinde bulunduğun ruh durumunu tartarak karar ver bacım
1.tipsen; artık ezberlenilen sıkıcı şeyler; süte tarçın kat, havuç şekerlidir al havuç ye, tarçın çubuğu kemir, yarım muza süt koy ez al muzlu puding,dişlerini fırçala geçer, dua et geçer,yat uyu geçer, keçi boynuzu kemir, spor yap geçer, vs vs..
2.tipsen; madem zarar ziyan verilecek, en masumundan olsun diye; şeker oranı daha fazla olan bir meyve yemek, 50 kalorilik çikolata taklidi yapan bir şey yemek, olmadı sütlü tatlı yemek en masum seçenekler aklıma gelen
Bence en iyisi spor yapmak, şöyle 2 saat spor yapsan, arkasına insan tatlı yiyip onca emeğe kıymak istemez ve direkt fikri değişir de, regl zamanı spor aşkıyla bu kadar yananımız varmıdır onu bilemem
dua et gecer, yat uyu gecer kısmına cok guldum valla:)))
oyy oyy kadın olmak zor be yaaa
ıncır yıdım ıkı taneee
2 saat spor regl zamanı. dun ağırlık calıstım bır saat bugunde kardıyo gunumdu ama kar yağıyo hava cok soguk die gıtmedim yaw
ne ıkı saatıiii... ya yattıgımz yerden kılo verdığımız
canımız ne ıstese yedıgımız ama hıc kılo almadığımız bir dunya istiyoruuuuuuuuuuummm
canım eklenti yazan yer varya oraya tikliyorsun ordan yapilıyor
gırgırına bacım elbısen guzelmıss cok begendım=) aslında sadece gobegın fazla gbı gozukuyo bacakalrın fılan ınce gozukuyo pek 90 kg gostermıyosun =)ama zayıf fotolarında cok daha guzel gozukuyosun yaw ins bır an once kurtulursn kılolarından ısvecı yapıyosun galıba=) bu arada sezen nıye hıc yok sayfada iyimiii
Se_zen iş değiştirdi eskilerin bacısı cedricYeni şubesine geçip, alışmaya ve harıl harıl çalışmaya devam ediyor.
Heralde yakında aramıza döner.
Biraz yoğun bu ara.
ya ben adet olucam yakında ve tatlı krızlerım buyuyo
en azından bu donemde nasıl bas edecez bunla yaa. ne yıyem bennn yaa. tatluuu lazım banaaa
bugün benim ufaklığın aşı günüydü....onu aşıya götürdüm 1 saat hareket eetmiş oldum....güzel bir gündü istanbul için...hadi dedim bir de büyüğü gezdieryim 2-3 saatte onunla yürüdük...sonra dönüşte kızı parka soktum hadi eve gitmeden önce iyice bir yorulsun dedim...ben banka oturdum kız kaydıraklarda vakit geçiriyo...anam oğlanın teki geldi 9 10 yaşlarında almış eline koca bir ağaç dalını bizimkine bir salladı ben yerimden fırladığım gibi kaydırağa çıkıp çocuğu ümüğünden tutarak aşağı indirdim tamam abla yapmıcam bidaha dedi ama ben sıyırdım kolları yicem çocuğu yani....annesini aradım ama bulamadımm....gözlerimi belertip ciğerini sökerim senin bi daha biz burda olduğumuzda sen burada olmıcaksın dedim sanırım altına işedi....sonra kızımın acıyan sırtını ovuştura ovuştura geldik eve....
yani evet spor yaptım, yürüdüm, dambıl niyetine çocuğu indirdim kaldırdım tabi bide sinirden adrenalinin tavan yapması var umarım biraz kalori yakmışımdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?