Öyle 3 tane yapın, 5 tane yapın demekle olmuyor o işler.Eğitimin paralı olduğu, bir kitabın 30 liraya satıldığı, cehaletin ve işsizliğin tavan yaptığı bir ülkede yap çocuk yap çocuk..Sonra at sokağa yallah, onun çocuğunu dövsün, büyüsün benimkine tecavüz etsin, daha büyüsün seninkini kesip gitar kutusuna koysun.Niye?Doğurmayı maharet sayıp ana babalıktan bi haber olanlar doğurup doğurup sokağa atsın diye.Hani anne baba olmadan 3 -5 aylık kurslar oluyor ya işte altını böyle temizle, gazını böye mıkmıkla diye, onlar falan olmadan onların yerine bu kadın anne olabilirmi, bu adam baba olabilrimi diye fiziksel, psikolojik testler yapılmalı, sosyo ekonomik durumları gözden geçirilmeli.Herkes anne baba olmamalı.
Amerika'da sokağa atımış, kaza geçirmiş ya da işkenceye uğramış köpekleri bir kasabaya topluyorlar, bakıp, besleyip, tedavi ediyorlar.Evine köpek almak isteyen biri onlara geldiğinde eğer onca testi geçerse, köpekle yeni sahibi de anlaşırsa(ki bu görüşmeler 3-5 kere oluyor) adamlar bu ailenin evine gidiyor, evde başka hayvan varmı, bahçe genişmi, ailenin mamaya verecek yıllık bütçesi nasıl vs vs kırk dereden su getiriyorlar...Ve tüüüm bu test/görüşme/denetleme sakat/hasta/sorunlu bir köpeği evinize almak için geçireceğiniz prosedürken, çocuk sahibi olmak bu kadar kolay olmamalı.
merhaba seyren allah kolaylık versin oğlun kaç yaşında?Selam kızlar nasılsınız
benişm moralim çok bozuk ya ağlıyorum 1 saattir oğlum çok hırçınlaştı tv nin kumandasını fırlattı kırdı yanıma çağırıyorum gelmiyor hiçbirşey yemiyor ne bulursa ablasına fırlatıyor hırçın huysuz bir çocuk oldu 2 gündür.Kilo vermek istiyorum streste olan insan kilo verebilirmi ya
@S_a bacım bende de iki kol var ama işte ikisini birleştirip şunu kaldırcam anlatmak istediğim buydu
Bolca ıspanak : 2 tabak ıspanak yedim s.ahala azmı sence menüm
FOTO NERDEN YÜKLENİYOR YAZARMSIZNIZ
S.A OZMAN MECBURSUN YANİ CEPKENİ GİYMEYE CIVIL CIVIL GÜZEL
ben stuttgart, almanyaym canım
sımdılık. eylğlde bursaya donucem ıns ama bır senedır burdayım.
böyle kollarım olsun istiyorum yardım edin yaaabenim kollarım cok kalın bide bir sürü çatlak var ve löpür löpür aşağı doğru sallanıo tişort bile giyemiyorumki nasıl böle bi gelinli giycem offff çoookkkkk canım sıkılıyo yaaa
Selam kizlar hava degisiminden hasta oldum. Salgin da varmis bebegi hasta etmeyiz ins.
Kilo aldigimi sanmiyorum ama vermem de mumkun degil. Tartilma durumu da zor bu hafta izinli olayim ben.
bugün benim ufaklığın aşı günüydü....onu aşıya götürdüm 1 saat hareket eetmiş oldum....güzel bir gündü istanbul için...hadi dedim bir de büyüğü gezdieryim 2-3 saatte onunla yürüdük...sonra dönüşte kızı parka soktum hadi eve gitmeden önce iyice bir yorulsun dedim...ben banka oturdum kız kaydıraklarda vakit geçiriyo...anam oğlanın teki geldi 9 10 yaşlarında almış eline koca bir ağaç dalını bizimkine bir salladı ben yerimden fırladığım gibi kaydırağa çıkıp çocuğu ümüğünden tutarak aşağı indirdim tamam abla yapmıcam bidaha dedi ama ben sıyırdım kolları yicem çocuğu yani....annesini aradım ama bulamadımm....gözlerimi belertip ciğerini sökerim senin bi daha biz burda olduğumuzda sen burada olmıcaksın dedim sanırım altına işedi....sonra kızımın acıyan sırtını ovuştura ovuştura geldik eve....
yani evet spor yaptım, yürüdüm, dambıl niyetine çocuğu indirdim kaldırdım tabi bide sinirden adrenalinin tavan yapması var umarım biraz kalori yakmışımdır....
Öyle 3 tane yapın, 5 tane yapın demekle olmuyor o işler.Eğitimin paralı olduğu, bir kitabın 30 liraya satıldığı, cehaletin ve işsizliğin tavan yaptığı bir ülkede yap çocuk yap çocuk..Sonra at sokağa yallah, onun çocuğunu dövsün, büyüsün benimkine tecavüz etsin, daha büyüsün seninkini kesip gitar kutusuna koysun.Niye?Doğurmayı maharet sayıp ana babalıktan bi haber olanlar doğurup doğurup sokağa atsın diye.Hani anne baba olmadan 3 -5 aylık kurslar oluyor ya işte altını böyle temizle, gazını böye mıkmıkla diye, onlar falan olmadan onların yerine bu kadın anne olabilirmi, bu adam baba olabilrimi diye fiziksel, psikolojik testler yapılmalı, sosyo ekonomik durumları gözden geçirilmeli.Herkes anne baba olmamalı.
Amerika'da sokağa atımış, kaza geçirmiş ya da işkenceye uğramış köpekleri bir kasabaya topluyorlar, bakıp, besleyip, tedavi ediyorlar.Evine köpek almak isteyen biri onlara geldiğinde eğer onca testi geçerse, köpekle yeni sahibi de anlaşırsa(ki bu görüşmeler 3-5 kere oluyor) adamlar bu ailenin evine gidiyor, evde başka hayvan varmı, bahçe genişmi, ailenin mamaya verecek yıllık bütçesi nasıl vs vs kırk dereden su getiriyorlar...Ve tüüüm bu test/görüşme/denetleme sakat/hasta/sorunlu bir köpeği evinize almak için geçireceğiniz prosedürken, çocuk sahibi olmak bu kadar kolay olmamalı.
Hilal ve girgirina nerelerdesiniz bakalim iddia yarin basliyor (tabii sizde kabul ederseniz)
13 haziran persembede bitiyor
Beni internetten abiyelere bakayim..
kaynanam bugün sen gelince abiye burdan alirsin dedi. vakitmi var ben geldigimin ertesi günü dügün var kim götürecek beni carsiya .. sabah erkenden gider aliriz magazalari gezeriz dedi.
neyse ben isimi sansa birakmayayim... Burdan heryeri tariycam cüzdanima uygun abiye bulmak icin. sadece rengini kararlastiramadim ya
sanırım renkli kıyafetleri seviyorsun
geçen sene turkuaza yakın bi yeşil varya o, yavruağzının koyusu turuncunun açığı ve sarı tonları çok modaydı diye hatırlıyorum...parlament mavi veya saks mavisini de altın veya gümüş renklerde çanta ve ayakkabıyla kombinleyebilirsin....ama kırmızının yerinide hiç bişey tutmaz...gözler üstünde olur iddialı renktir...bir de sen uzun boylu yaza doğruda inşallah çıtır bir hatun olucaksın ya, fotodaki gibi cici şirin şeyler alma şöyle biraz iç gıcıklayıcı olsun...ne açık ne kapalı...kocan baktımı vay demeli demesede gözlerinden okumalısın......sana kolay gele....
Bukombin.com - Ana Sayfa bak bu sitededen de kombinler bulabilirsin
ya bacım bunları kombinleyip fotolarını koyuyolar sen sevdiğin fotonun üstüne tıkla imleci üzerine getirdiğin şeyin nerede olduğu ne kadar olduğu falan çıkıyor...ama genelde pahalı el sürülmeyecek şeyler oluyor ...daha çok sana fikir vermesi bakımından koydum linki...ama aralarından belki çıkar genede bakmak lazımekino bacim bu verdigin site güzelde ben bu ürünleri diyelim begendimnerden alacam?
keske sunlarin nereden alinacagida belli olsa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?