Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kesinlikle bacım çoook haklısın herkes çocuk sahibi olmamalı, 3 te yetmez 5 tane diyen bir zihniyet ve oohhhhh 3 dedi, ammaaaan sabahlar olmasın diyenler bol olduktan sonra pehhh bacım pehhhhh.....hala midem sızlıyor sinirden....sen saçının teline kıyama elin .içi gelsin böyle yapsın...anasını bulsam onu dövecektim......çocuğu dövüş sporlarına mı göndersem aceeppp, en azından kendini savunur...

Günaydın kızlar nasılsınız internet paketi bitti tel ın artık eve gidince yazarım 2 hafta burdayım gorusuruz. Öptüm hepinizi

zamn öyle kötü bi zman olmuşki benim iş çıkış satim okul çıkış satleriyle kesiştiği için öyle sahnelere tanık oluyorumki neyapıcağımı şaşaırıyorum

kızlar günaydınnn
ben 3-4 gündür giremedim kusuruma bakmayın çok özür diliyorum işlerim çok fena sıkıştırdıııı (((( evede gidince oğluşumlaaaa ilgilenmekten hiç vakit bulamadım bu hafta nasıl geçiyor anlamıyorum(( herkesemi böyle sadece banamı böylee vakit su gibi akıyor((((((

umarım bana kızmamışsınızdır sizleri sıkıntıya düşürmek istemem performansınızıda olumsuz etkilemek istemiyorummmm (((( beni postalmayınnn

herkese selam
sabah dr a gittim iyileşmeden gene hasta oldum üç gün evdeyim
soranları selam eder küçüklerin gözlerinden operim

Selam kızlar nasılsınız
benişm moralim çok bozuk ya ağlıyorum 1 saattir oğlum çok hırçınlaştı tv nin kumandasını fırlattı kırdı yanıma çağırıyorum gelmiyor hiçbirşey yemiyor ne bulursa ablasına fırlatıyor hırçın huysuz bir çocuk oldu 2 gündür.Kilo vermek istiyorum streste olan insan kilo verebilirmi ya

herkese selam...
hastalara sifa, dertlilere deva diliyorum oncelikle...

ben monumu yazayım.
SABAH
kayısı ve sıcak su

KAHVALTI
1 dilim kepeklı ekmek
sahanda kasarlı 1 yumurta
5 zeytin
cay

ARA
kahve ve 1 kucuk kase pudıng

OGLEN
karnıbahar ve 1 kase yogurt
cay

AKSAM
yogurt corbası ve salata

2 LT SU ictim. 1 saat kardıo yaptım ve spora yuruyerekkkk gıttımmm. soguua ragmen yurudummm hehehhhyyy..

Selam kızlar, nasılsınız bakalım.
benim yeni iş yerinde kadınlar kulübü yasaklı. Giremiyorum. Zaten girecek vaktim de pek olmuyor. Malum sisteme falan alışmaya çalışıyorum. Eve ancak 8 gibi falan gelebiliyorum. yol yakın falan dedim ama bana aylık herhalde 500 tl benzine mal olacak. işk maaşımı almadan zam da aldım bu arada.
Yeni iş yeri çok güzel şimdilik. hepsinin yaşı bana yakın, gayet kafa insanlar gibi duruyor. Tabii olmazsa olmaz bir iki uyuz var ama. onlarda tuzu biberi diyip fazla takılmamaya çalışıyorum.
akşam 8 de gelince benim eşimde evde oluyor ve bilgisayarın başından kalkmıyor malum bende giremiyorum. ben bi kk ya bakayım dedim mi de başlıyor. onlara bizden fazla vakit harcıyorsun yok çocuk tu bilmem neydi diye. Bende o yüzden bu ara biraz uzak duruyorum. diyet işi hepten talan oldu herhafta ya 500 gram veriyorum ya 1 kilo alıyorum. hepten umutsuz vaka oldum anlayacağınız. Arada girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum hepten uzak kalmamak için. Yanlız özellikle bu ara bana iletmeniz gerekenleri özel mesaj olarak gönderebilirseniz çok sevinirim. gözümden kaçırmak istemiyorum. özellikle izinli falan olmak isteyenlerden rica ediyorum.

Eski iradeli günlerimi çok özledim. İşler biraz yoluna girerse yemek götürücem bende. ama şimdi malum kaynaşma zamanımız o yüzden bunu yapamıyorum gruptan uzak kalmamam lazım. Ve sanırım bu sefer sıkı bir dukan yapıp bu işi artık bitiricem. birde şubede herkesler manken gibi çok kıskandım valla. ben yanlarında şişko kaldım ya.

merhaba seyren allah kolaylık versin oğlun kaç yaşında?

***3. Takım 295.Etap***

S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 /
ekino ( 77,1 /
mihracee ( 64,7/

3. Takım ortalamas:

Son düzenleme:
@S_a bacım bende de iki kol var ama işte ikisini birleştirip şunu kaldırcam anlatmak istediğim buydu

Haaa halteeer

Bolca ıspanak : 2 tabak ıspanak yedim s.a hala azmı sence menüm

FOTO NERDEN YÜKLENİYOR YAZARMSIZNIZ
S.A OZMAN MECBURSUN YANİ CEPKENİ GİYMEYE CIVIL CIVIL GÜZEL

evet az bacim. ne yaptinda cok oluyor senin menü ispanaga bir paket margarinmi koydun..?

ben stuttgart, almanyaym canım
sımdılık. eylğlde bursaya donucem ıns ama bır senedır burdayım.

Bende isvicredeyim eger özel degilse neden dönüyorsun bacim?

cani skmak bir ise yaramiyor canim sizlanma artik ya senin yazdiklarini okurken ben diyetin cani cehenneme moduna giriyorum

Ben seni goygoylamicam bacim.. Tamam iddianin sonunda yani haziran ortasi gibi tekrar bu elbiseyi giyinip cekinirsin resim. Bu is bana güzel motive olacak insallah!

Selam kizlar hava degisiminden hasta oldum. Salgin da varmis bebegi hasta etmeyiz ins.
Kilo aldigimi sanmiyorum ama vermem de mumkun degil. Tartilma durumu da zor bu hafta izinli olayim ben.

Gecmis olsun canim Aman bebise bulasmasin insallah

begendim begendim begendimm

Hilal ve girgirina nerelerdesiniz bakalim iddia yarin basliyor (tabii sizde kabul ederseniz)

13 haziran persembede bitiyor

Beni internetten abiyelere bakayim..

kaynanam bugün sen gelince abiye burdan alirsin dedi. vakitmi var ben geldigimin ertesi günü dügün var kim götürecek beni carsiya .. sabah erkenden gider aliriz magazalari gezeriz dedi.

neyse ben isimi sansa birakmayayim... Burdan heryeri tariycam cüzdanima uygun abiye bulmak icin. sadece rengini kararlastiramadim ya

sanırım renkli kıyafetleri seviyorsun
geçen sene turkuaza yakın bi yeşil varya o, yavruağzının koyusu turuncunun açığı ve sarı tonları çok modaydı diye hatırlıyorum...parlament mavi veya saks mavisini de altın veya gümüş renklerde çanta ve ayakkabıyla kombinleyebilirsin....ama kırmızının yerinide hiç bişey tutmaz...gözler üstünde olur iddialı renktir...bir de sen uzun boylu yaza doğruda inşallah çıtır bir hatun olucaksın ya, fotodaki gibi cici şirin şeyler alma şöyle biraz iç gıcıklayıcı olsun...ne açık ne kapalı...kocan baktımı vay demeli demesede gözlerinden okumalısın......sana kolay gele....

Bukombin.com - Ana Sayfa bak bu sitededen de kombinler bulabilirsin

Son düzenleme:

evet ya dogru söylüyorsun. gercekten ic giciklayici birsey olmali ve gözleri üzerimde toplamali

kirmizi bende düsündüm cok güzel olur. pembe diye düsündüm ama vazgectim cocuk gibi olmak istemiyorum. kinadada bu takimi giyinmiycem sanirim. üstüne baska birsey giyinecem cocuksu olmasin

Tesekkür ederim canim. burayada bakarim internetteki modellerden hicbiri bana simdiye kadar vaaayy be dedirtmeid

ekino bacim bu verdigin site güzelde ben bu ürünleri diyelim begendimnerden alacam?

keske sunlarin nereden alinacagida belli olsa!!!

Tünaydınlar (Evet Kadıköy'de şu an biz yaz mevsimini ve öğleden sonrayı yaşıyoruz Elleşmeyin )

Diyeceğimi unuttum he mi, demek yalan imiş, tüm sevişmelerimiz yalan imiş
Neyse..
Hatırayınca yazarım, hoş öümsüzlüğün sırrını vermeyecektim, ordan burdan saçmalayacaktım da onarı da unuttum iyi mi..(Pis şişko bencil yaşlı bunak winston )

Herkese yarın bol eksili, güzel sonuçlu mutu ve daha zayıf bir bildirim günü diliyorum

ekino bacim bu verdigin site güzelde ben bu ürünleri diyelim begendimnerden alacam?

keske sunlarin nereden alinacagida belli olsa!!!
ya bacım bunları kombinleyip fotolarını koyuyolar sen sevdiğin fotonun üstüne tıkla imleci üzerine getirdiğin şeyin nerede olduğu ne kadar olduğu falan çıkıyor...ama genelde pahalı el sürülmeyecek şeyler oluyor ...daha çok sana fikir vermesi bakımından koydum linki...ama aralarından belki çıkar genede bakmak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…