Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya bacım bunları kombinleyip fotolarını koyuyolar bi de resmin üzerine imleci getirince nerede olduğu çıkıyor...ama genelde phalı şeyler...daha çok sana fikir vermesi bakımından koydum linki...

tsk ederim canim en azindan renk uyumlarina burdan bakabilirim...

ya bazen nette gördügü m birseyi cok begeniyorum illede almak istiyorum ama nerde satildigini bulamayinca olmuyor bu yüzden sordum.

@Ekino, bugün ne giysem jürisi gibi olmuşun
O onla, bu bunla kombin diye he güzel yazmışın.
Ben şişmanken hep siyahı siyahla kombinlerdim Şimdi yavaş yavaş renklilere gözüm kayar oldu ama sürekli "hımm bu beyaz şişman gösterir, bu açık renk yağı, katı beli eder" diye içimden yerleşmiş bir ses bık bık ötüyor.Kalan 3-5 kilomu vermeden yeni bir şeyler almayacağım.O zamana kadar ciğerci kedisi gibi bakmaka yetineceğim. :18: Hani alışkanlıklar 21 günde kazanılır deniliyor ya, düşün benim son 3 yılım şişman geçmiş.Kafada onca şişman alışkanlığı, bakış açısı, şişman mantığı hep yer etmiş.Şimdi onları kırıp atmak biraz zor geliyor.

@sa, ebay geldi aklıma.ben hep yurtdışından bize kargo çok tutmasa ve gümrük sıkıntısı olmasa tüm alışverişimi ordan yapardım gibime geliyor.daha dün baktım 15-20 dolara şahane çizmeler, topuklu botlar falan..Hani senin oraya gönderimi falan nasıldır,denedinmi bilmiyorum ama belki bir fikir olur.

ben regl oldum bugün şiştim patlıcak gibiyim belim, bacaklarım ağrıyorbugün köşeme cekildim misafirler falan vardı pasta börek yaptım yediğim için sesim cıkmıyor :26::18:

günaydın
gene erkenden uyandım
dunden beri yuttuğum parmak kadar ilaclar işe yapıyor sanki
şimdi tartılıpgeleyim herkese güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Sa tamamdır başlayalım ama tartılmadım akşam tartılıp yazıcam dün misaifr geldi benim diyet yalan oldu tamda tartı önce si iradeisimz ben iradesiz

tel den giriyorum siteye 200 g r artı dayım biriniz hesaplayıp listeye ekleyebilir misiniz
sevineyi m mı üzüleyim mi bilemedim eskiden regl haftası en az bir kilo fazla çıkardım şimdi 200 gr demek dikkat edince oluyormuş
uykum geldi azicik yatayım

Gırgırına ve hilal ooooooooh canıma değsin dicemdee

Ben neden iki gündür menü paylaşmıyorum sanıyorsunuz?

Benim kilo gene 75,3 neden ama ya? Bir haftada kilo veremezmi insan.

Ben bugün kendime söz verdim.

Asla diyetimi bozmayacam sadeeçce 5 ay sonra bitecek bu iş.

Ben tekrar dukana başlıyorum kızlar başka çıkar yolu yok bu işin.

dukana cok saglıklı degıl dıolar ama yaptın mı daha once.benım ablam dogumdan sonra yaptı. kılo da verdı ama hastalandı. doktor
dukanı yasakladı.

Gırgırına ve hilal ooooooooh canıma değsin dicemdee

Ben neden iki gündür menü paylaşmıyorum sanıyorsunuz?

kiloyu sabitleme diyeti yaptığın içinmi kuşum dilimden kurtulamzsın S_a hehehehe

adaletin bumu dünyaa bizim sa diyet yapar kilosu aynı kalır hilal'de yer zayıflar
şekerim dün tartılmıştım kilom 69du kek neyim yedim çekirdek yedim veee en önemlisi PİZZA yedim bugün 70 bekliodum ama zayıfladım hazırmısın canım kilomu acıklıyorum 68
birazdan baskülümün resmini koyarım şekerim

mehmet oz den bır kuarbıye tarıfı buldum kıslarr

un ve yag yok. cok mantıklı gedlı. ben cayın yanına ılla bısey arıyorum bazen. adet oncesı donemlerde...

Bende isvicredeyim eger özel degilse neden dönüyorsun bacim?

canım kısaca anlatayım. bız evlenelı uc sene oldu. esımın sırketı proje geregı ilk bir bucuk sene ıngılteredeydık. sonrakı bır bucuk sendırde
almanyayız. ıns bıtecek eylulde. bızde turkıyeye donuyoruz. proje geregı yurt dısındayız yanı.

Son düzenleme:
Hilal bacı erken sevinme derim nasılsa tartın haftaya gene 70 gösterecek.

eveeettt canlarım baskülümün resmi

Eklentiler

• $537955_423907717683345_1577946968_n.webp
    2 KB · Görüntüleme: 32
arkadaşlar merhaba

geçen yıl bende bu guruptaydım ama işten çıkınca evdede internet olmayınca takımdan uzak kaldım.
bu pazartesi diyete başladım 108,5 kilo ile desteklerinizlede bu kilo verme yolunda ilerlemek istiyorum.
beni affedip tekrar aranıza alırsanız sevinirim

Cerensesil, hoşgeldin. Canım keşke burdan uzak kaldığında izine ayrılsaydın. Sen birden paylaşımı aylarca kesince dolayısıyla bildirimde yapmayınca diskalifiye olmuşsun. Dolayısıyla diskalifiye olan yarışmacılar tekrar yarışamıyor.

Bu durumda aslında yapılacak tek şey püsküütle konuşmak. Tabii senide tekrar bir kaç hafta deneme sürecine almak. Eğer püsküüt kabul ederse tekrar girersin takıma.

Fakat bunu ben yapamam.

Sen durumunla ilgili se-zene mesaj at. O sana sanırım yardım eder.

Zelalperd, evet canım daha önce dukan yaptım. Yaklaşık on kilo vermiştim bugüne kadar beni en iyi zayıflatan diyet oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…