Cerensesil, hoşgeldin. Canım keşke burdan uzak kaldığında izine ayrılsaydın. Sen birden paylaşımı aylarca kesince dolayısıyla bildirimde yapmayınca diskalifiye olmuşsun. Dolayısıyla diskalifiye olan yarışmacılar tekrar yarışamıyor.
Bu durumda aslında yapılacak tek şey püsküütle konuşmak. Tabii senide tekrar bir kaç hafta deneme sürecine almak. Eğer püsküüt kabul ederse tekrar girersin takıma.
Fakat bunu ben yapamam.
Sen durumunla ilgili se-zene mesaj at. O sana sanırım yardım eder.
mehmet oz den bır kuarbıye tarıfı buldum kıslarr
un ve yag yok. cok mantıklı gedlı. ben cayın yanına ılla bısey arıyorum bazen. adet oncesı donemlerde...
kızlar beni bir hafta izinli sayarmısınızzzzz ama perşembeye kilo bildiriminde bulunurummm sadecce mesaj yazamıyrumy oğunluktan
@Yakar,
2kilo 200 gram almışsın gibi yapmışsın listeyi bacım
Bir kontrol et istersen.
@Hilal,
Hani eskiden şişman olup zayıflayan sıskalardan medet umar gidersin ya "bacım ne ettin de zayıfladın?" diye sorarsın.Onlar da sinir sinir "ekmeği yarım dilim azalttım bir ayda 40 kilo verdimm" der, sanırsın eskiden bir fırın ekmek yiyormuş gibi
Sen de bu gidişe hedefine ulaştığında, sana da soran olunca "sık sık pizza yedim, çekirdek de etkiledi, biraz da kola içtim ohh 15 kiloyu pizza, çekirdek, kola sayesinde verdim, acuk da dikkat ettim ekmeği yarım dilim azalttım" dersinDinleyener sana fena gıcık olup, inanmayacaklar ama sanırım böyle böyle zayflayacaksın 68e maşallah, 58i de tez göresin inşallah sağlıkla.
Bu arada ben hala çok bilimsel bir yanıt bulamasam da bu ara ara yemelerin gücüne inanıyorum.Dünkü menüm;
sabah; 2 haşlanmış yumurta, bir dilim etimek.
öğlen; yok
Akşam;bir kase yoğurt, 4 çiğköfte, üstüne bir leğen (tavuklar beni kovalayacak evet) mısır, mısır leğeninin içine bir paket kakaolu bisküvi attım ki paketi 500 kaloriydi.hayvan adam gibi bir mısır bir kakaolu bisküvi yedim ve sabahına -200 gram azalmışım
O yüzden pizza ile zayıfayana artık şaşırmayacağım
Kilo veren herkese tebrikler, daha iyi sonuçlar hepimizin olsun inşallah.
@Yakar,
2kilo 200 gram almışsın gibi yapmışsın listeyi bacım
Bir kontrol et istersen.
@Hilal,
Hani eskiden şişman olup zayıflayan sıskalardan medet umar gidersin ya "bacım ne ettin de zayıfladın?" diye sorarsın.Onlar da sinir sinir "ekmeği yarım dilim azalttım bir ayda 40 kilo verdimm" der, sanırsın eskiden bir fırın ekmek yiyormuş gibi
Sen de bu gidişe hedefine ulaştığında, sana da soran olunca "sık sık pizza yedim, çekirdek de etkiledi, biraz da kola içtim ohh 15 kiloyu pizza, çekirdek, kola sayesinde verdim, acuk da dikkat ettim ekmeği yarım dilim azalttım" dersinDinleyener sana fena gıcık olup, inanmayacaklar ama sanırım böyle böyle zayflayacaksın 68e maşallah, 58i de tez göresin inşallah sağlıkla.
Bu arada ben hala çok bilimsel bir yanıt bulamasam da bu ara ara yemelerin gücüne inanıyorum.Dünkü menüm;
sabah; 2 haşlanmış yumurta, bir dilim etimek.
öğlen; yok
Akşam;bir kase yoğurt, 4 çiğköfte, üstüne bir leğen (tavuklar beni kovalayacak evet) mısır, mısır leğeninin içine bir paket kakaolu bisküvi attım ki paketi 500 kaloriydi.hayvan adam gibi bir mısır bir kakaolu bisküvi yedim ve sabahına -200 gram azalmışım
O yüzden pizza ile zayıfayana artık şaşırmayacağım
Kilo veren herkese tebrikler, daha iyi sonuçlar hepimizin olsun inşallah.
bacım bende o cok zayıflara ayar oluyom biliomusun hani yiyip yiyipte zayıf kalıolarya hiç kilo almıyolarisyaaaaaaaaaaaaaaaaan uleyn isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
gelde delirme . hatunun biri sanki dominosa hissedar paso pizza yiyor ertesi gün hooop 1 kilo vermiş
diğeri büsküvi ve mısıra vurmuş kendini hoooop vermiş kiloları .harbiden adaletin yok dünya. daha da gelmem bu dünyaya
kılonuz yanında baska baska slashlı yazdıgınız
rakamlar nedır acaba efendım bırınız accuklayabılır mıı acep...
kız ekino sessiz sedasiz götürüyorsun işi masallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?