Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam canım çok teşekür ederim.

@vinston

aslında varya, alışverişi hiç sevmem, çok da modaya uygun kıyafetlerim yoktur sıkıcı giyiniyorum bile denilebilir peki ben bunları nereden biliyorum?????? benim kızın öğretmeninden, kız ne yeni çıksa 1 hafta sonra üstünde renk model ne varsa...şimdi kızı kreşe göndermediğim için uzak kaldım kıyafetlerden modadan....ayrıca bugün ne giysem programını itiraf ediyorum izledim...programın tekrarları egece 2 den sonra veriliyodu e benimde kız eyeni doğmuş...gece uyku yok....açıyodum tv yi, sesini kısıp dudak okuyarak izliyodummmmm repliklerde ordan
bende hala hiç bir şey almadım yeni, bu kiloları vermeden de almıcam....aksi halde kabullenmiş olurum kilomu....öyle paspal paspal geziyorum işte....

mehmet oz den bır kuarbıye tarıfı buldum kıslarr

un ve yag yok. cok mantıklı gedlı. ben cayın yanına ılla bısey arıyorum bazen. adet oncesı donemlerde...

yulaf ezmesi olabilir içinde başka neler var??? bazen türkiyede bulamayacağımız yada çok zor bulacağımız şeyler koyuyolar...örnek::::agave şurubu, akçaağaç şurubu, soya sütü vs vs

selam kızlarrrrrr bend ekilo bildirimi yapayımm
64.500 ( geçen haftaki kilomu hatırlayamadım yaaa((((((

kızlar beni bir hafta izinli sayarmısınızzzzz ama perşembeye kilo bildiriminde bulunurummm sadecce mesaj yazamıyrumy oğunluktan

kızlar beni bir hafta izinli sayarmısınızzzzz ama perşembeye kilo bildiriminde bulunurummm sadecce mesaj yazamıyrumy oğunluktan

bildirimde bulunacaksan izinli olmana gerek yok bence paylaşım içinde vakit buldukça uğrarsın . dönem dönem yoğunluk oluyor

***3. Takım 295.Etap***

S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/65,7/-0,2/%-0,31
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 /
ekino ( 77,1 /
mihracee ( 64,7/64,5/0,2/%0,31

3. Takım ortalamas:- 0,31
kilo veren herkesi tebrik ederim.

Son düzenleme:
***3. Takım 295.Etap***

S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/65,7/-0,2/%-0,31
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 / 68 / 0,7 / 0,98)
ekino ( 77,1 /

3. Takım ortalamas:- 0,31
kilo veren herkesi tebrik ederim.[/QUOTE]

@Yakar,
2kilo 200 gram almışsın gibi yapmışsın listeyi bacım
Bir kontrol et istersen.

@Hilal,
Hani eskiden şişman olup zayıflayan sıskalardan medet umar gidersin ya "bacım ne ettin de zayıfladın?" diye sorarsın.Onlar da sinir sinir "ekmeği yarım dilim azalttım bir ayda 40 kilo verdimm" der, sanırsın eskiden bir fırın ekmek yiyormuş gibi
Sen de bu gidişe hedefine ulaştığında, sana da soran olunca "sık sık pizza yedim, çekirdek de etkiledi, biraz da kola içtim ohh 15 kiloyu pizza, çekirdek, kola sayesinde verdim, acuk da dikkat ettim ekmeği yarım dilim azalttım" dersin Dinleyener sana fena gıcık olup, inanmayacaklar ama sanırım böyle böyle zayflayacaksın 68e maşallah, 58i de tez göresin inşallah sağlıkla.

Bu arada ben hala çok bilimsel bir yanıt bulamasam da bu ara ara yemelerin gücüne inanıyorum.Dünkü menüm;
sabah; 2 haşlanmış yumurta, bir dilim etimek.
öğlen; yok
Akşam;bir kase yoğurt, 4 çiğköfte, üstüne bir leğen (tavuklar beni kovalayacak evet) mısır, mısır leğeninin içine bir paket kakaolu bisküvi attım ki paketi 500 kaloriydi.hayvan adam gibi bir mısır bir kakaolu bisküvi yedim ve sabahına -200 gram azalmışım
O yüzden pizza ile zayıfayana artık şaşırmayacağım

Kilo veren herkese tebrikler, daha iyi sonuçlar hepimizin olsun inşallah.

kılonuz yanında baska baska slashlı yazdıgınız
rakamlar nedır acaba efendım bırınız accuklayabılır mıı acep...

***3. Takım 295.Etap***

S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/63,7/-0,2/%-0,31
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /89,6/1,0/ 1,10%
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 /
ekino ( 77,1 /

3. Takım ortalamas:
sağol winston . ben hiç farketmedim.

Son düzenleme:

isyaaaaaaaaaaaaaaaaan uleyn isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
gelde delirme . hatunun biri sanki dominosa hissedar paso pizza yiyor ertesi gün hooop 1 kilo vermiş
diğeri büsküvi ve mısıra vurmuş kendini hoooop vermiş kiloları .harbiden adaletin yok dünya. daha da gelmem bu dünyaya

saol bacım iyi dileklerin için bak o dediğini yapıyorum aynen görenler dioki hilal nasıl zayıflamışsın (bana zayıflamış gibi gelmio ama tabi 7 kilo cıktı içimden koca bi çocuk) naptın ne ettinde zayıfladın bende diorum yooo bişey yapmadım her istediğimide yiorum ama birazcık ekmeği kıstım öyle güzel oluyoki böle söleyince bundan sonra senin bu söledklerin aklıma gelir pis pis gülerim artık seni de tebrik ederim bacım ben artık mısıra küstüm yimiyceeemmm kokusundan da nefret ediyoooomm (off off olsada yesek)

bacım bende o cok zayıflara ayar oluyom biliomusun hani yiyip yiyipte zayıf kalıolarya hiç kilo almıyolar sende şimdi bize gıcık olmuşsundur

@Yakar,
Bacım bence biraz iğrenç bir açıklama olacak ama olay şöyle vuku buluyor; misal ben keçi b.ku gibi yediğim için ve benim işkembe bir haftada anca dolduğundan,bu arada eğer mısır gibi, ya da saçma sapan bri şeye yüklenip ha babam yiyince ne oluyor bağırsaklar yediğim hacimli şeyle doluyor, sıkışıyor ve ayıptır söylemesi wc ihtiyacı oluyor.Ve bu ihtiyaç sonunda belkim 3-5 gündür bağırsaklarda duran keçi b.ku kadar olan şeyler mısırın ve diğer çok yenmiş şeyerin birden sıkıştırmasıyla atılıyor,sonuç; 200,300 ya da ne kadar yenmişse o kadar azalma ouyor kiloda.Hani şok rejim yapanlar kilo verme durunca hayvan gibi yerler ve sonra kio verme devam eder ya o hesap bence.Ama sen ya da başkası zaten normal porsiyonlarda çorbasıdır, ekmeğidir hani normal insan gibi besleniyor zaten kalorileri normal ve üstü alırken gidip bir avuç mısır yese, o mısır onu yarım kilo faza çıkaracaktır çünkü midesi de şiş, bağırsakları da hep dolu çünkü normal düzende hep yiyor.

Birde kişiye özgü durumlar var.Hep yazdığım körolasıca mercimek gibi.Boş mideye de içsem ertesi gün yarım kilo fazlayım.Kuru fasülyede öyle.Sanırım benim bakliyattan çok uzak durmam lazım.Yani bana mısır çok dokunmadan hemen sindirilip gidiyorken, sende belki uzun kalıyor, sen mercimeği hemen atarken , ben bir hafta içimdemi tutuyorum anlamıyorum ama bazen böyle kişiye özgü farklılıklar da oluyor.

Özetle; karışık işler yahu.:44:
Ve evet adaletin yok dünya
Pehh

Şuan babam ve eşimle bir kafedeyiz eşimin önünde kahve kek, babamın önünde kahve kek benim önümde light sütten yapılmış latte machiato ( tadından belli yağsız ama fena değil. )

Bu gün yediklerim:

Sabah: 1 bardak süt, 2 haslanmıs yumurta, çok az peynir
Öğlen: bir bardak süt
Ara: latte machiato
Akşm ne yerim bilmiyorum protein olacağı kesin.

***3. Takım 295.Etap***

S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/63,7/-0,2/%-0,31
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /89,6/1,0/ 1,10%
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 /
ekino ( 77,1 / 76 /1.1/ 1.42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…