herzmanki gibi ben varıımmm
valla bende yediklerimin kalorileri kalori sınırıma ulaştı ona canım sıkıldı. şimdi akşam hiç yemesemmi diye kara kara düşünüyorumtakımın demirbaşısın sen yağmurcum....hoşgeldin....can sıkıntısından patladım bugün ben nedense....
valla bende yediklerimin kalorileri kalori sınırıma ulaştı ona canım sıkıldı. şimdi akşam hiç yemesemmi diye kara kara düşünüyorum
selam..nasıl gidiyor?
sabah
2 haşlanmış yumurta 148 kl
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
1kk peynir 86 kl
ara yok
öğlen
5 adet minik köfte 251 kl ( ne köftesi bilmyorum köy köftesi kalorili olan onu aldım dikkate)
1yk pirinç pilavı 57 kalori
mevsim salata 76 kalori
3 etiform kepekli yulaflı bisküvi 75 kl
toplam şuana kadar 717 kalori yedim,
akşam : 1 adet kabak 22 kl
2 yk yoğurt 32 kalori
kalori limitim 890
çok olmuşmuu bluedeniz :2:
yaşasııınn çok sevindiiimmçok yaşa
yok canım gayet iyi ,hatta iyininde iyisi....kahvaltı ve öğlen gayet doyurucu geçirmissin....akşamıda hafif atlattınmı tamamdır....
sadece tebrik ediyorum....
şu kaloriler hiç birbirini tutmuyor bazen....
bende 1 domates 14 cl
1 yumurta haşlanmış 80 cl....
Bugün pikniğe gittik bol bol ip atladım koştum oynadım kalori yaktım
Sadece patlıcanlı pilav ve 1 poğaça yedim irademe sahip çıktımO kadar pasta vardı ki bu kadar az zararla atlattım pikniği
hayırdır canım ne olduu? menünde baya baya az heleki benmkine göree. millet hep öyle canım bakma sen kmseye kilo veriysun istediğin gibi bi kız olucaksın çok yakındaHerkese iyi akşamlar. Bugün yaşamak istediğim en son şeylerden birini daha yaşadım. Kimseyi takmayan biriyim normalde ama bu canımı çok yaktı. Ben kilolu olduğumu kabul ettiğim halde bunu sürekli milletin kendi derdiymiş gibi yüzüme vurması... Kendimle barışık yaşamayı seviyorum neden millet bu kadar geriliyorsa buna. Resmen şoka girdim söyledikleri karşısında...
Bugünkü menüm.
Spor:-
Su:+
Sabah: 2 ince dilim ekmek + çay + domates salatalık söğüş + beyaz peynir (ince dilim)
Ara: Çay
Öğle: Yemedim
Akşam: 3 kaşık pilav + ayran + bakla yemeği (2 kaşık)
hayırdır canım ne olduu? menünde baya baya az heleki benmkine göree. millet hep öyle canım bakma sen kmseye kilo veriysun istediğin gibi bi kız olucaksın çok yakında
acaba neden kıskanıyo seni? valla canım ben 74 kiloydum sevgilim beni öylede sevdi helal olsun diyorum ona şimdi. bana sen gülerken gözlerin gözükmüyo kilodan diyolardı kızıyodum gerçektende öylemiş.. hem ayrıca seni biri için güzellik için beğenicekse beğenmesin. ben güzel bulmuyorum kendimi. hem neden kilo veremezmişsin? öyle bi kanıya nereden varmış bu arkadaş.. neden kilo vermek sana bişey kazandırmasın? özgüvenini kazanırsın en başta. amaaaann salla canım bak bende çok kızdım şimdi. hayır yani o zayıfta ne oluyomuş bunları söyleyebilcek kişilikte ise zayıflık ona bişey kazandırmamış! aaa nekadar sinirlenmişimBelki söylemişimdir doğuştan beri iriyim. Ama nasıl desem kıyafetlerle pek belli olmuyor bu kilolarım da lise sonda birikti. Aklıma yeni dank etti vermek. Ama işin aslı kimseye yakınmadım bugüne kadar hani tombişim tontonum dedim geçtim. Taa ki bir yarışmada ikinci olup kendimi izleyinceye kadar. O zaman buraya rastladım başladım vs vs.
Bir arkadaşım bana " Ya artık zorlama istersen veremezsin kilo falan takıntı yapman manasız. Bugüne kadar çıktığın olmadığın için bunu yapıyorsun biliyorum. Ama kafana sok şunu kilo vermek sana bir şey kazandırmaz. Benim aklımda hep şişman biri olarak kalacaksın! O kadar yakın arkadaşın var kız erkek. Erkeklerden hangisi sana bir kız gözüyle bakıyor acaba? Git sor onlara kilolusun der sana!"
Resmen tükürür gibi söyledi her şeyi. Anlatmaya çalışıyorum durumu bunca yıllık arkadaşlığımı var diye sanki ben değilim de o haklı bağırdı çağırdı gitti. Hiç bir şekilde yakınmadım da bu zamana kadar. Hiç bir şekilde yakınmadım da neden herkesin var manitası benim yok diye. Tamam daha geçen hafta büyük bir şok yaşadım ama umuda ihtiyacım vardı ve buldum. O da burası. Anlamıyorum ya ben hayatımı bir düzene oturtup kendi yolumu çizmeye karar verdiğimde neden en yakınımdakiler canımı yakıyor benim? Öyle işte... Neyse.
acaba neden kıskanıyo seni? valla canım ben 74 kiloydum sevgilim beni öylede sevdi helal olsun diyorum ona şimdi. bana sen gülerken gözlerin gözükmüyo kilodan diyolardı kızıyodum gerçektende öylemiş.. hem ayrıca seni biri için güzellik için beğenicekse beğenmesin. ben güzel bulmuyorum kendimi. hem neden kilo veremezmişsin? öyle bi kanıya nereden varmış bu arkadaş.. neden kilo vermek sana bişey kazandırmasın? özgüvenini kazanırsın en başta. amaaaann salla canım bak bende çok kızdım şimdi. hayır yani o zayıfta ne oluyomuş bunları söyleyebilcek kişilikte ise zayıflık ona bişey kazandırmamış! aaa nekadar sinirlenmişimboşveeeeeerr ben böyle seviyorum kendmi sen rahatsız oluyosan bakma bana de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?