Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benmde arkadaşlarım vardı öyle kardeş kardeş deyip kilolarımla dalga geçen, hiç can sıkmaya değmiyolar valla. verirsin çatır çatır kiloları görür ozaman ne kazanıyosun oda ne kaybediyo. valla şuan 60 kiloyum istemiyo ya kilo al yada kal verme yeter diyo. zevk meselesi oda, kilolu olduğumu onun yüzünden anlamadım zaten neysee alındığı gibi veriliyo valla çok şükür sende verirsin, akşamları çok hafif tutmaya çalış yeter

Tütütütü nazar değmesin tatlım sana. Akşamlara özellikle dikkat ediyorum sekizden sonra ağzımı su ve çay için açıyorum. Dimi kesinlikle öyle tipler var. Neyse ya yıkıp geçen o dünyanın sonu değil ya bir yerlerden mutlaka hayallerime ulaşıcam. Sen nasılsın tatlım? Nasıl gidiyor?

iyiyim canım benm şimdi balkonda 2 kare bitter çikoyla sade kahve keyfi yaptım girdim içeri. bugün dahada bişey yemem vallah sadece su içicem, reglm yaklaşıyo o yüzden böyle oldum ben, yarın toparlanıcam bian önce regl olsamda kurtulsam ama illaki cuma olurum kesin bildirim günü beni sinir eder sen nasılsınn

bugün çok yedim tutamadım kendimi yarn inşallah + ları görem

sabah: 2 yumurta, peynir,zeytin
öğle:yarm börek
ara: bir tabak karpuz,yemek yaparken hep atıştırdım tadna bakıyorum diye
akşam:karnm tok olduğu halde 1 tabak fırnda mantarlı kaşarlı tavuk yedim
şimdide 1 halley:26:

sıkma canını tatlım sen arkadaş sanyormuşsun değilmiş demekki iii işte öğrenmiş oldun nasl biri olduğunu. malesef öyle öküzlerde var hayatta

sabah 2 yumurtaaa, yaşasııın tek değilm hahahaha yarım börek derken ?

Haha Bitter şekersiz diye bir söylenti var bilmiyorum ne kadar doğru bana hep acı gelmiştir. Afiyet olsun. Ben de anneme çayı nasıl demlettirsem diye düşünüyorum.

Sanırım artk bende bu guruptayım
Yediklerimizi yazmak zorunlu mu yoksa sadece kilomuzu mu yazıcaz haftalık olarak

tabiki zorundasın canım menünü düzenli paylaşmalısın, günlük 5 mesaj yazmak zorundasın. ilk sayfadaki kuralları okumanı tavsiye ederim hoşgeldiin

Haha Bitter şekersiz diye bir söylenti var bilmiyorum ne kadar doğru bana hep acı gelmiştir. Afiyet olsun. Ben de anneme çayı nasıl demlettirsem diye düşünüyorum.

valla canım ben sütlü çikodan daha çok severim bitteri, hatta en fazla kakaosu olanı alıyorum %70, %100 olsa alırım o derece vede bitter metoblizmayı hızlandırıyo ayarını kaçırmazsan. ben seviyorummm , mmmmmmmmmmmmm süperrrriko

sıkma canını tatlım sen arkadaş sanyormuşsun değilmiş demekki iii işte öğrenmiş oldun nasl biri olduğunu. malesef öyle öküzlerde var hayatta

Aynen tatlım. Hani bir şey olduğunda hep benim yanıma gelen biriydi nasıl olur da böyle saçma sapan bir tepki verir. Annem bile şaşırdı cidden bunarı söyledi mi diyor. Benden sonra kadının bile zoruna gitti diyet liseteme el attı bundan sonra şunları yiyeceksin bunlar yok diye. Çok üzülüyorum ama annem yanımda siz de öyle. Fazla takmamaya çalışıcam. Sen nasılsın?

Bugün menümü hiç yazasım yok o kadar saçma şeyler yedim ki :26:

Sabah: Patlıcanlı pilav, poğaça

Sadece buları yedim çok yiyince diğer öğünleri atladım. Ama artık eve döndüm eski yeme alışkanlığıma geri dönebilirim :)

regl olduuuuuuuumm kendimi tebrik ediyorumm, ama bu akşam ibadet yapamıycam annem için oof moralim bozuldu

Nasıl en iyi arkadaşmış o öyle İnsan en kötü arkadaşına bile demez bunları.

Hadi yaa Bitter mi alsam napsam Vay be yeni şeyler öğreniyorum.

Tamamdııır oylamayı bugün düzeltip paylaşım alanına koyarım. Çok teşekkür ederim hepinize

Kıyafet düzenlemek en sevdiğim iş diyemem ama çok zevkli :))

yine bir haftayı geride bıraktık....cumaya kaldı bir gün....inşallah güzel sonuçlar alırızda bir an önce mezun olur hafif vede güzel bir yaz geçiririz....

Ben hiç umutlu değilim. Bu nedenlede kafayı yicem!!!

şu son zamanlarda nasıl kızıyorum kendime....hiç spor yapasım yok....halbuki sıkılaşmak için yapmak lazım ama boşladım iyice....

Sıkılaşmak. Tayilden sonraki tek hedefim düzenli spor yapıp güzel bir fiziğe sahip olmak olacak!!
Bugün pikniğe gittik bol bol ip atladım koştum oynadım kalori yaktım

Sadece patlıcanlı pilav ve 1 poğaça yedim irademe sahip çıktım O kadar pasta vardı ki bu kadar az zararla atlattım pikniği

İpmi atladııın?? Aaa ben bi kaç gün önce rüyamda ip atladığımı görmüştüm yeni hatırladım

Markete gidiyorumm

% 80 kakaolu benim favorim
yaşadığın olayı okudum canım bana çok ama çok saçma geldi....o arkadaşında bir sorun var diye düşündüm ve artık öyle biriyle arkadaşlık etmenin gereksiz olduğu kanaatine vardım....
ne yazıkki var böyle odunlar....bence inadına ver kilocukları görsün dahada hırsından çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…