Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama ama ama ben %80 bulamadıımm hangi markada varr alayım hemen

normalde ben çok dik yürürümarkadaşlar gençken bastonmu yuttun derlerdi....böyle olunca salık salık ta yürümezdim....bu yüzden de etim sertti....ama şimdi pammuk gibin oldumbu yüzden de bir şeyler yapmak şart oldu bana....bence tatili bekleme nerden baksan 2 hafta yokmu daha kaptancım....

ülkerin var canım....eti nin kilerden daha güzel bence....hele stics i hiç sevmedim....geçen komşunun çocuklarına hediye verdim ....napiyim ziyan olmasın diye:18:
etininki %70 kakaolu olan aynı spangle gibi çok beğendim ben, ülkerin göremedim ondan almadım %60 vardı bıraktım sonra onu. bdahakine ondan alırım

Allahımm çook acıı buuu :120:Kahvenin yanında azcık tatlanır gibi oldu. Çok teşekkür ederim canım. Ya hala anlamıyorum ama neden yaptığını. Üstüne gitmiycem gelirse konuşurum gelmezse de paşa gönlü bilir. Nasip...

İnşallah yaa o kilolarım gitsin incecik olayım herkes gibi bendeee

çok güzel çoooooookkk süpeer

iyi akşamlar herkese...
menüm:
sabah:
az peynir
domates
3 zeytin
1 kaşık bal az ekmek

ara:2 kuru incir
öğlen:
az tavuk
ekmek

ara:
az dut
akşam:
az çiğköfte marul ayran

ara:karpuz

of!bu aralar brnimde iştahım çok açık
bide adet öncesi sendromlar yaşıyorum ufak tefek şeylere üzülüyorum kadın olmak zor şey arkadaşş:95:

etininki %70 kakaolu olan aynı spangle gibi çok beğendim ben, ülkerin göremedim ondan almadım %60 vardı bıraktım sonra onu. bdahakine ondan alırım

spanglemio da neofff offfff ne olcek bizim bu halimiz
bir şekilde kakao oranı diğerlerine göre fazla olduğu için kalorileri arasında çokta fark yok....damak zevkine hangisi hitap ediyorsa onu ye boşver....fıstıklı olanıda çok güzel bu arada :18:
neyse yeter artık bu kadar çiko muhabbeti bence

çiğ köftemi afiyet olsun ne diyeyim....canım da çekmedi zaten

kahve şekerlimi kiyok yok yedikçe alışırsın ,diğerlerinden çok daha güzel geliyor tadı sonra....
boşver bırak kendi haline....

yarın sabahçıyım..bu arada az kaldı cumaya..ben aynı gibiyim ama bu hafta geçti haftaya toplamam lazım

çok güzel çoooooookkk süpeer

Ağzımda mayhoş bir tat var alışıcaaam kuzum inanıyorum buna.

kahve şekerlimi kiyok yok yedikçe alışırsın ,diğerlerinden çok daha güzel geliyor tadı sonra....
boşver bırak kendi haline....

Hayır tabikiii Şekeri yedi ay oldum bırakalı. Baktım ben kaloriliyim zaten gerek yok fazlasına dövsen yine içemem şekerli bişi. Umarım iyi gelir tadı çok acayip ağzım şu anda :26:

hadi bakalım kızlar sende moralini bozma kyumi.sen kilo verdikçe arkadaşın pişman olur..yalnızca birkaç kilo fazlan varmış yaşında genç herkes veriyor senmi veremiyeceksin?sabır ve inat et gerisi gelir

bende önceden 1 kuplu fincana 5 şeker atardım oda utanırdım yoksa daha fazla atardım, sonra belediye stajımda dediler bu ne azalt bunu 1 ayda batırdın belediyeyi sonra b3e sonra 2 ye indirdim. bu aralar 1de takılıyorum 2 çok tatlı geliyo, 1de az acı geliyo ama alışırım heralde. yeşil çayı genelde şekersiz içiyorum. alışıyo insan yanii

hadi bakalım kızlar sende moralini bozma kyumi.sen kilo verdikçe arkadaşın pişman olur..yalnızca birkaç kilo fazlan varmış yaşında genç herkes veriyor senmi veremiyeceksin?sabır ve inat et gerisi gelir

İnşallah inşallahhh Çok şükür sizler varsınız

sen yakınlarında olasın sana bakıp kendini iyi hissetsin istiyo o arkadaşın. saçmalık. bence kendine güven hiç umursama. gençken insan lafları çok umursuyo ama zamanla görüyosun ki tek önemli olan sensin. kiloyla manitanın ne ilgisi var onu da anlamadım yani obez değilsin ki

Sanırım artk bende bu guruptayım
Yediklerimizi yazmak zorunlu mu yoksa sadece kilomuzu mu yazıcaz haftalık olarak
davet edeli kaç gün oldu yeni görmüşsün sanırım. her gün düzenli girip yazman gerek sohbete katılman gerek. 2 hafta deneme süren var. sadece kilo yazmak olur mu açar ajandaya yazarız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…