ama ama ama ben %80 bulamadıımm% 80 kakaolu benim favorim
yaşadığın olayı okudum canım bana çok ama çok saçma geldi....o arkadaşında bir sorun var diye düşündüm ve artık öyle biriyle arkadaşlık etmenin gereksiz olduğu kanaatine vardım....
ne yazıkki var böyle odunlar....bence inadına ver kilocukları görsün dahada hırsından çatlasın
Tamamdııır oylamayı bugün düzeltip paylaşım alanına koyarım. Çok teşekkür ederim hepinize
Kıyafet düzenlemek en sevdiğim iş diyemem ama çok zevkli :))
Ben hiç umutlu değilim. Bu nedenlede kafayı yicem!!!
Sıkılaşmak. Tayilden sonraki tek hedefim düzenli spor yapıp güzel bir fiziğe sahip olmak olacak!!
İpmi atladııın?? Aaa ben bi kaç gün önce rüyamda ip atladığımı görmüştüm yeni hatırladım
ama ama ama ben %80 bulamadıımmhangi markada varr alayım hemen
etininki %70 kakaolu olan aynı spangle gibi çok beğendim ben, ülkerin göremedim ondan almadım %60 vardı bıraktım sonra onu. bdahakine ondan alırımülkerin var canım....eti nin kilerden daha güzel bence....hele stics i hiç sevmedim....geçen komşunun çocuklarına hediye verdim ....napiyim ziyan olmasın diye:18:
% 80 kakaolu benim favorim
yaşadığın olayı okudum canım bana çok ama çok saçma geldi....o arkadaşında bir sorun var diye düşündüm ve artık öyle biriyle arkadaşlık etmenin gereksiz olduğu kanaatine vardım....
ne yazıkki var böyle odunlar....bence inadına ver kilocukları görsün dahada hırsından çatlasın
çok güzel çoooooookkk süpeerAllahımm çook acıı buuu :120:Kahvenin yanında azcık tatlanır gibi oldu.Çok teşekkür ederim canım. Ya hala anlamıyorum ama neden yaptığını. Üstüne gitmiycem gelirse konuşurum gelmezse de paşa gönlü bilir. Nasip...
İnşallah yaa o kilolarım gitsin incecik olayım herkes gibi bendeee
etininki %70 kakaolu olan aynı spangle gibi çok beğendim ben, ülkerin göremedim ondan almadım %60 vardı bıraktım sonra onu. bdahakine ondan alırım
iyi akşamlar herkese...
menüm:
sabah:
az peynir
domates
3 zeytin
1 kaşık bal az ekmek
ara:2 kuru incir
öğlen:
az tavuk
ekmek
ara:
az dut
akşam:
az çiğköfte marul ayran
ara:karpuz
of!bu aralar brnimde iştahım çok açık
bide adet öncesi sendromlar yaşıyorum ufak tefek şeylere üzülüyorum kadın olmak zor şey arkadaşş:95:
Allahımm çook acıı buuu :120:Kahvenin yanında azcık tatlanır gibi oldu.Çok teşekkür ederim canım. Ya hala anlamıyorum ama neden yaptığını. Üstüne gitmiycem gelirse konuşurum gelmezse de paşa gönlü bilir. Nasip...
İnşallah yaa o kilolarım gitsin incecik olayım herkes gibi bendeee
çok güzel çoooooookkk süpeer
kahve şekerlimi kiyok yok yedikçe alışırsın ,diğerlerinden çok daha güzel geliyor tadı sonra....
boşver bırak kendi haline....
insanın damaktadı alışıyor şekersiz çaya,kahveye..
hadi bakalım kızlar sende moralini bozma kyumi.sen kilo verdikçe arkadaşın pişman olur..yalnızca birkaç kilo fazlan varmış yaşında genç herkes veriyor senmi veremiyeceksin?sabır ve inat et gerisi gelir
sen yakınlarında olasın sana bakıp kendini iyi hissetsin istiyo o arkadaşın. saçmalık. bence kendine güven hiç umursama. gençken insan lafları çok umursuyo ama zamanla görüyosun ki tek önemli olan sensin. kiloyla manitanın ne ilgisi var onu da anlamadım yani obez değilsin kiBelki söylemişimdir doğuştan beri iriyim. Ama nasıl desem kıyafetlerle pek belli olmuyor bu kilolarım da lise sonda birikti. Aklıma yeni dank etti vermek. Ama işin aslı kimseye yakınmadım bugüne kadar hani tombişim tontonum dedim geçtim. Taa ki bir yarışmada ikinci olup kendimi izleyinceye kadar. O zaman buraya rastladım başladım vs vs.
Bir arkadaşım bana " Ya artık zorlama istersen veremezsin kilo falan takıntı yapman manasız. Bugüne kadar çıktığın olmadığın için bunu yapıyorsun biliyorum. Ama kafana sok şunu kilo vermek sana bir şey kazandırmaz. Benim aklımda hep şişman biri olarak kalacaksın! O kadar yakın arkadaşın var kız erkek. Erkeklerden hangisi sana bir kız gözüyle bakıyor acaba? Git sor onlara kilolusun der sana!"
Resmen tükürür gibi söyledi her şeyi. Anlatmaya çalışıyorum durumu bunca yıllık arkadaşlığımı var diye sanki ben değilim de o haklı bağırdı çağırdı gitti. Hiç bir şekilde yakınmadım da bu zamana kadar. Hiç bir şekilde yakınmadım da neden herkesin var manitası benim yok diye. Tamam daha geçen hafta büyük bir şok yaşadım ama umuda ihtiyacım vardı ve buldum. O da burası. Anlamıyorum ya ben hayatımı bir düzene oturtup kendi yolumu çizmeye karar verdiğimde neden en yakınımdakiler canımı yakıyor benim? Öyle işte... Neyse.
davet edeli kaç gün oldu yeni görmüşsün sanırım. her gün düzenli girip yazman gerek sohbete katılman gerek. 2 hafta deneme süren var. sadece kilo yazmak olur mu açar ajandaya yazarız yaniSanırım artk bende bu guruptayım
Yediklerimizi yazmak zorunlu mu yoksa sadece kilomuzu mu yazıcaz haftalık olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?