Merhaba arkadaşlar herkese iyi kilo vermeler. Takımınızda yer var mı acaba?
yerimiz var ama ilk sayfadaki kuralları oku. iki gün gelip 3 gün uğramıcaksan hiç başlama
hoşgeldin.
zaten birsüredir takip ediyorum, o yüzden kuralları biliyorum. Burada motivasyonla bır an once ıstedigim kiloya inecegime inanıyorum.
Şimdi ben önümüzdeki hafta için mi liste adayıyım ?
hm22 hoşgeldin canım kuralları biliyosan sıkıntı yok ozman, 2 hafta sonra listeye alınırsın, 2buçuk ayda bana göre 60a düşersin inşallah herşey istediğin gibi olurrben o zaman kimsecikler yokken kendimi tanıtayım. 22 yasındayım 7 aylık evliyim ve bu sürede 60kgdan 70 e cıkmıs bulunmaktayım. Kısa surede aldığım icin öyle de vermeyi umuyorum. Hedefim 2.5 ayda 60 kga düşmek sonrasına zamanla bakacağım.
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrr nasılsınıızzz? ben bugün iyiyimregl olduğum için tartıda çıkan + gr ları umursamıyorumm oooh miss
hm22 hoşgeldin canım kuralları biliyosan sıkıntı yok ozman, 2 hafta sonra listeye alınırsın, 2buçuk ayda bana göre 60a düşersin inşallah herşey istediğin gibi olurr
biz normalde cumadan cumaya bildirim yapıyoruz bildiğin gibiGünaydın hoşbuldum. Zamanı uzattıkca is zorlasıyor gibi geliyor o yüzden bu kadar hevesliyken başlamak istedim. Regl döneminde ne kadar artı çıkıyorsun?
biz normalde cumadan cumaya bildirim yapıyoruz bildiğin gibibide grup içi pazartesi yapıyoruz, pazartesi 60tım tam, şimdii 600 gr 400 gr arasında değişiyo + durumum
Benm arkadaşımn diyetisyenide regl oldğunda kilo veremezsn demişiner inşallah hemencecik ama inmezse bile bu dönemde dikkat ederek normal zamanın 2 katı kadar kilo veriliyor. Bence mutlaka değerlendirmelisın
rainbow biraz daha paylaşım canımburaya yazdıkça motive oluyoruz.
mercani senden de daha çok performans bekliyorum
bir de kilo çizelgesi olmayan kalmasın takımda
Benm arkadaşımn diyetisyenide regl oldğunda kilo veremezsn demişçelişkili
gerçekten öyle canım ama bence şöyledir o durum, regl öncesi bünye su tutuyo ödem tutuyo ve tartıda ister istemez + kg gözüküyo, bitiminde ise o ödem ve su vücudu terk ediyo böylece insanlar kg verildiğini sanıyo benm kanaatimce böyleBende internette bu dönemde metabolizmanın arttığını dikkat edilirse bitiminde kilomuzun düşmüş olacagini göreceğimizi okumuştum ama diyet sektöründe o kadar zıt bilgiler var ki insan neye inanacagini şaşırıyor
gerçekten öyle canım ama bence şöyledir o durum, regl öncesi bünye su tutuyo ödem tutuyo ve tartıda ister istemez + kg gözüküyo, bitiminde ise o ödem ve su vücudu terk ediyo böylece insanlar kg verildiğini sanıyo benm kanaatimce böyle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlBir de ben nasıl çizelge yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?