Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah:
tereyağlı 1 yumurta
peynir, 3 zeytin, 2 tk reçel
1 dilim uno denge

öğle:
yoğurt
yarım kase mantı-yağsız
2 kayısı

ara: 2 avuç çekirdek

akşam:
1 tabak türlü
1 tabak bulgur
yoğurt

ara: türk kahvesi

su+
mesaj sayısı+
spor-

Son düzenleme:
rainbow biraz daha paylaşım canım buraya yazdıkça motive oluyoruz.
mercani senden de daha çok performans bekliyorum
bir de kilo çizelgesi olmayan kalmasın takımda

Merhaba arkadaşlar herkese iyi kilo vermeler. Takımınızda yer var mı acaba?

yerimiz var ama ilk sayfadaki kuralları oku. iki gün gelip 3 gün uğramıcaksan hiç başlama
hoşgeldin.

zaten birsüredir takip ediyorum, o yüzden kuralları biliyorum. Burada motivasyonla bır an once ıstedigim kiloya inecegime inanıyorum.

Şimdi ben önümüzdeki hafta için mi liste adayıyım ?

ben o zaman kimsecikler yokken kendimi tanıtayım. 22 yasındayım 7 aylık evliyim ve bu sürede 60kgdan 70 e cıkmıs bulunmaktayım. Kısa surede aldığım icin öyle de vermeyi umuyorum. Hedefim 2.5 ayda 60 kga düşmek sonrasına zamanla bakacağım.

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrr nasılsınıızzz? ben bugün iyiyim regl olduğum için tartıda çıkan + gr ları umursamıyorumm oooh miss

zaten birsüredir takip ediyorum, o yüzden kuralları biliyorum. Burada motivasyonla bır an once ıstedigim kiloya inecegime inanıyorum.

Şimdi ben önümüzdeki hafta için mi liste adayıyım ?

hm22 hoşgeldin canım kuralları biliyosan sıkıntı yok ozman, 2 hafta sonra listeye alınırsın, 2buçuk ayda bana göre 60a düşersin inşallah herşey istediğin gibi olurr

Günaydııın..

İki günlük bir gel git yaşadım. 2 gün düşündüm ve bir karar verdim.

Bu diyet işinden ya vazgececektim yada devam edecektim. Ben kendime son bir şans daha vermeye karar verdim.

Ve burdayım iki günlük mesaj yazmamamıda telafi edecem.

Oylama listesinide hazırlarım ilk molamda, hepimize keyifli bir gün diliyorum

Günaydın hoşbuldum. Zamanı uzattıkca is zorlasıyor gibi geliyor o yüzden bu kadar hevesliyken başlamak istedim. Regl döneminde ne kadar artı çıkıyorsun?

Günaydın hoşbuldum. Zamanı uzattıkca is zorlasıyor gibi geliyor o yüzden bu kadar hevesliyken başlamak istedim. Regl döneminde ne kadar artı çıkıyorsun?
biz normalde cumadan cumaya bildirim yapıyoruz bildiğin gibi bide grup içi pazartesi yapıyoruz, pazartesi 60tım tam, şimdii 600 gr 400 gr arasında değişiyo + durumum

s_a nedense mesajın alıntılanmadı. Yanlış anlamazsan empati yaparak cevap vermek istiyorum. 10 kilo fazlalık tamam görsel ve sağlık açısından sana cok sey katacaktır ama bence asıl önemli olan şu an vazgecersen istedigin seyi yarım bırakarak kendine güveninı sarsacaksın. Oysa o kiloları verdiğinde kara verdiğin şeyi nasıl başardığın görerek kendine güvenin de artacak. O yüzden hadi vazgeçme ve burada beraberce basaralım

biz normalde cumadan cumaya bildirim yapıyoruz bildiğin gibi bide grup içi pazartesi yapıyoruz, pazartesi 60tım tam, şimdii 600 gr 400 gr arasında değişiyo + durumum

iner inşallah hemencecik ama inmezse bile bu dönemde dikkat ederek normal zamanın 2 katı kadar kilo veriliyor. Bence mutlaka değerlendirmelisın

rainbow biraz daha paylaşım canım buraya yazdıkça motive oluyoruz.
mercani senden de daha çok performans bekliyorum
bir de kilo çizelgesi olmayan kalmasın takımda

bana kalsa hiç çıkmıycam burdan ama yazarken biri kucağımda biri pc nin önünde oluyo masada ne varsa yere fırlatıyo çok zor yazıyorum şimdide uyuyorlar öyle girebildim elimden geldiğince yazıyorum.çizelgeyi önceden yapmıştım şimdi uğraşyorum uğraşıyorum olmuyor deniycem yine

Benm arkadaşımn diyetisyenide regl oldğunda kilo veremezsn demiş çelişkili

Bende internette bu dönemde metabolizmanın arttığını dikkat edilirse bitiminde kilomuzun düşmüş olacagini göreceğimizi okumuştum ama diyet sektöründe o kadar zıt bilgiler var ki insan neye inanacagini şaşırıyor

gerçekten öyle canım ama bence şöyledir o durum, regl öncesi bünye su tutuyo ödem tutuyo ve tartıda ister istemez + kg gözüküyo, bitiminde ise o ödem ve su vücudu terk ediyo böylece insanlar kg verildiğini sanıyo benm kanaatimce böyle

Olabilir tabi, aslında yine motivasyon bir anda kilo vermiş görüyoruz. Zaten o ödemler yok mu muhtemelen benim vücudumda dolu dünden bugüne 400 gram kilomdan gitmeyeceğine göre.

Bir de ben nasıl çizelge yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…