yaaa kızlar bu sadece bende mi var???? sizin canınız hiç mi istemiyor tatlı bu dönemde....???
galiba ben bu düşünceyi benimseyip kabul etmişim bu yüzden istiyor benim canım... düşünce sistemimden bunu silmeliyim...
yeni düşünce kalıbım şu..
artık regl döneminde bile canım tatlı istemiyor.. 28 gün yemedim 28 gün yapılan herşey alışkanlığa dönüşürmüş...
umarım bu düşünceyi kabul eder kafamda oturtur yememeyi başarırım... tatlı istedikçe salatalık yiyeyim bari......
Ben biliyorum o yemegi cok samimi arkadasim tokatli yapip getirir bazen sagolsun lezzetli ve besleyici
ben gece sporumu yapmaya gidiyorum kızlar:
pilates karın-kalça çalışıcam bir 45 dk... arkasından da bir 45 dk strech pilates... çok gelmesi strech de kalori çok yakılmıyordur, kasları rahatlatıyorum sadece...
bu arada 2 lt su içildi, belki yarım lt daha içerim...
2 kupa yeşil çay, 2 kupa nar çiçeği çayı içildi...
40 beden elbiselerimi hayal ediyorum ama iradem bu günlerde çok zayıf... gerçekten çok canım istiyor. şu an bıraksam kendimi kaşık kaşık nutella kavanozunun dibini görebilirim bu nasıl bir istek allahım??????
O da ayrı bir dert cidden zayıflayacağım diye ben de baya beklettim de yaz gelince aldım biraz bir şeyler az da kilo verince, alırken biraz dar aldım, kilolar gittikçe onlarda daha sevdiğim tarzda oluyor.
bu 8. ve sanırım son mesajım karnım ağrıyor erken eve gidip yatmak istiyorum.
bugün yediklerim
sabah lor peynir domates salatalık biber
türk kahvesi lihgt bisküvi 3 tane
ton balık 50 gr küçüklerden
domates salatalık kırmızı biber
light süt
5 tane şeker
ekmek arası tavuk dönerin sadece içini yedim
gece yeşil elma ve süt belki..
2 yeşil çay
2lt su
spor sanırım yapamam
nar çiçeği çayının zayıflatıcı etkisi var mı annem ben genelde hastalanınca yapar tadını da çok severim
ben de birkaç beden küçük kıyafetler aldım bilmiyorum bu beni nedense motive ediyor onların içine girebileceğim günü düşünmek. onları kesin giymem gerek boş boş dolabımda duramazlar.
bu 5. mesajım
bende bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: kepekli tost, yeşil çay
öğle: 1 bardak süt, 1 küçük elma, 4 tane kepekli bisküvi
akşam: teyzem çok güzel kısır yapmıştı ama çok az yedim kendimi tuttum kalorisi hakkında fikrim yok çoktur diye düşündüm kısırın yanında 1 taneye yakın domates yemişimdir 2 top kadar da dondurma yedim
bu 5. mesajım
akşam: teyzem çok güzel kısır yapmıştı ama çok az yedim kendimi tuttum kalorisi hakkında fikrim yok çoktur diye düşündüm kısırın yanında 1 taneye yakın domates yemişimdir 2 top kadar da dondurma yedim
Her cevapla dediğimizde 1 mesaj sayıyoruz mu demek istedin canım, yoksa 5 alıntılı mesajı 5 mesaj olarak sayalım mı? :44: Dün Funda da sormuştu da 1 mesaj sayıyoruz demiştin sanki o yüzden bir sorayım dedim?
evet bunu adapte etmeye calisiyorum kendime... ve sagligimada özen göstermem lazim.. dün doktorun dedikleri ürküttü beni. kan degerlerimmi düzeltmem lazim.. bu yasta sagligimdan olamam:)
öglen kuvvetli aksamda daha az yiyorum artik.
mesaj sayilari????
anlamadim her gün birde kac mesaj yazdigimizin sayisinimi yazacaz..
dün ben 2 tane yazdim.maalesef.
bugün henüz sadece kahvalti ettim... esimle annemi görseniz sürekli ne yiyebilecegimi ve ne yemeyecegimi tartisiyorlar
su lanet antibiyotikle agri kesici yan etkilerinden sürekli bas agrisi yaptilar
--
ben spor salonuna gitmek istiyorum ama maalesef maddiyat suan izin vermiyor... rüyamda annem bana spor salonu üyeligi icin para veriyor.. esim parayi elimden aliyor ve sakliyorsabah shok olmustum resmen 2 saat adami sucladim param nerde leyyynn diye!!!
Bu arada bütüüün yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum... genemi kendimi tanitiim...
artik kisa geciciim: 21 yasindayim, evliyim, satis elemaniyim, yurt disindayim, 176 boya 75-76 kilo civarindayim.. hedefim 68...
Ben de bugün yediklerimi paylaşıyorum o zaman :)
Kalkar kalkmaz: Bir bardak limonlu ılık su içtim
Sabah: 3 zeytin, peynir, domates, 1dilim ekmek, yeşil çay, 1 haşlanmış yumurtanın yarısını yedim.
Ara: bir siyah erik
Öğlen: Yagsız Ton balıklı salata, bir dilim ekmek
Akşam: Sebze yemegi, yogurt ve yagsız akdeniz salata
2 litre kadar su içtim, biraz daha içerim diye düşünüyorum. Sabah 30 dk bisiklete bindim ve bir yarım saat kadar da yürüdüm. Akşam da bir saat yürümeyi düşünüyorum.
Bu arada itiraf etmeliyim ki domates, salata,salatalık gibi yeşillikleri çok fazla yemeyen bir insanımHer ögüne bunlardan birisini koymam gruba katılmamın etkilerinden biri sanırım
yaaa kızlar bu sadece bende mi var???? sizin canınız hiç mi istemiyor tatlı bu dönemde....???
galiba ben bu düşünceyi benimseyip kabul etmişim bu yüzden istiyor benim canım... düşünce sistemimden bunu silmeliyim...
artık regl döneminde bile canım tatlı istemiyor.. 28 gün yemedim 28 gün yapılan herşey alışkanlığa dönüşürmüş...
umarım bu düşünceyi kabul eder kafamda oturtur yememeyi başarırım... tatlı istedikçe salatalık yiyeyim bari......
misafir odam çeyizle doldu, orası spor odamdı aynı zamanda, diğer odalar o kadar geniş değil, neyse yapacak yer bulurum gene beneylülün başına kadar da o oda iptal ... neyse gelelim menüme, düzensiz oldu, çok yoğun bir gündü benim için...
sabah: specila k kraker(yarım paket, 66 kal), domates, maydonoz
ara: şekersiz türk kahvesi
ara: light sütlü şekersiz nescafe, sabahtan kalan yarım paket special k kraker
akşam: 3 yk mercimekli pilav( bulgur ve yeşil mercimekten yapılıyor), yanında 1 kase light yoğurt, çok az salata
akşam 8 gibi: büyük bardak light ayran içerim
sözde akşam yemeğim öğlen yenilcekti ama o kadar kargaşanın içinde akşam 5 te yiyebildik... çok acıktım, herkes kek, börek tarzı şeyleri yediği için yemeği çok sallamadılarhiç birine dokunmadım, mercimekli pilavın içine yağ katılmaz bizde, en son servis sırasında kızgın yağ dökülür... onada hayır dedim... böyle geçti işte günüm, çok yorgunum, spor yapamadım, ama jillian yaparım , squat ve tifanyle 1 saate tamamlarım sporu...
bu 8. ve sanırım son mesajım karnım ağrıyor erken eve gidip yatmak istiyorum.
bugün yediklerim
sabah lor peynir domates salatalık biber
türk kahvesi lihgt bisküvi 3 tane
ton balık 50 gr küçüklerden
domates salatalık kırmızı biber
light süt
5 tane şeker
ekmek arası tavuk dönerin sadece içini yedim
gece yeşil elma ve süt belki..
2 yeşil çay
2lt su
spor sanırım yapamam
bu 5. mesajım
genelde tokatlılar dışında pek seven yok çevremde :/ ama senin beğenmene sevindim :) hem besleyici hem de gerçekten tok tutucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?