Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım bende psikolojik oldugunu düşünmeye başladım son zamanlarda, eskiden regl öncesi ve sırasında deli gibi iştahım açılıyordu benim tatlı yemek istiyordum ve hep hastalıgıma bağlıyordum, diyet yaparken bile çok defa öyle diyip kaytardıgım oldu ancak 2 gündür bende hastayım ama bu sefer ne iştahım açıldı ne de tatlı istedim normal diyet sürecime devam ettim. Psikolojik olduguna inandım o yüzden.

bu 8. ve sanırım son mesajım karnım ağrıyor erken eve gidip yatmak istiyorum.

bugün yediklerim
sabah lor peynir domates salatalık biber

türk kahvesi lihgt bisküvi 3 tane

ton balık 50 gr küçüklerden
domates salatalık kırmızı biber

light süt
5 tane şeker

ekmek arası tavuk dönerin sadece içini yedim
gece yeşil elma ve süt belki..

2 yeşil çay
2lt su
spor sanırım yapamam

nar çiçeği çayının zayıflatıcı etkisi var mı annem ben genelde hastalanınca yapar tadını da çok severim

tatlı ihtiyacını meyve ile gidermeye çalış ya da küçük bi parça bitter çikolata yiyebilirsin

O da ayrı bir dert cidden zayıflayacağım diye ben de baya beklettim de yaz gelince aldım biraz bir şeyler az da kilo verince, alırken biraz dar aldım, kilolar gittikçe onlarda daha sevdiğim tarzda oluyor.

ben de birkaç beden küçük kıyafetler aldım bilmiyorum bu beni nedense motive ediyor onların içine girebileceğim günü düşünmek. onları kesin giymem gerek boş boş dolabımda duramazlar.

bu 5. mesajım

bende bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: kepekli tost, yeşil çay
öğle: 1 bardak süt, 1 küçük elma, 4 tane kepekli bisküvi
akşam: teyzem çok güzel kısır yapmıştı ama çok az yedim kendimi tuttum kalorisi hakkında fikrim yok çoktur diye düşündüm kısırın yanında 1 taneye yakın domates yemişimdir 2 top kadar da dondurma yedim

şu şekerler olmasaymış gene süper menün lacakmış... neyse ki tavuk dönerin içini yemişsin, gerçi ben onla hiç doymuyorum...

nar çiçeği çayının zayıflatıcı etkisi var mı annem ben genelde hastalanınca yapar tadını da çok severim

ben her gün içerim mutlaka... belki metabolizmayı hızlandırıyordur... hani ben sevdiğimden içiyorum
ben de birkaç beden küçük kıyafetler aldım bilmiyorum bu beni nedense motive ediyor onların içine girebileceğim günü düşünmek. onları kesin giymem gerek boş boş dolabımda duramazlar.

benim en iyi motive kaynağım, küçük aldığım kıyafetlerdir... hem gerçekten zayıfladığımı o zaman anlayabiliyorum... tartıda ödem de gitmiş olabiliyor... geçen önceden sığamadığım hatta içine girme çabalarım sırasında yırttığım kotumu giydim... cuk diye oldu iyiki diktirmişim , atmamışım kotu diyorum...

iyiki yememişsin fazla kısır, çünkü sanıldığı kadar masum değil menü de öğlen az geldi bana, ama doyduysan problem yok...

Kısıra ben de bayılırım :) internette bir yemek kaşıgı 62 kalori olarak geçiyor (diyetarkadaşım.comdan baktım) ama yağ, salça miktarına göre değişir diye düşünüyorum :44:

Son düzenleme:

Evet öyle olacak, leyla ben artık aklım neredeyse

S_A evet mesaj sayılarını bildiriyoruz, bildirmeyeninkini sıfır olarak geçiyorum. Cuma günleri kurallara uymayanı uyarıp sonraki hafta ya izinli göstereceğim üye isterse, olmazsa diskalifiyeyi uygulayacağız, başka türlü takımda kopmalar çok sık oluyor ne yazık ki.
Bu arada ben seni daha büyük zannediyordum nedense.

Afiyet olsun ne güzel böyle kaçamaksız menüler görmek.

Ah kızlar hızınıza yetişilmiyor.

The beauty, evet haklısın. Artık evden istasyona vs. Yürüyerek gidiyorum havalar güzelken özellikle yapıyorum bunu.

Spor olarak hepiniz neler yapıyorsunuz?? Hepimize fikir olur. Nedense evde yapılan şu yeni nesil sporları sevemedim gitti etkisine bi türlü inanamıyorum.. Şimdide zumbayı okuyorum heryerde. Zumba yapan varmı aranızda?!

Serates ben son regl olduğumda o kadar canım istedi ki resmen krize girecektim, sürekli bir şeylerle oyalanmaya çalıştım ama yemedim.

Afiyet olsun. Menün gayet güzel olmuş biraz az olmuş ama neyse
Hayır dediklerin için de tebrik ederim.

O şekerler gözüme nasıl battı sorma ..

Ahh o kısı ben de çok severim ama 1 kaşığı 60 kalori işte, ondan yapmıyorum, bir yerde olunca da yememeye çalışıyorum.

Menümü de yazayım.

Sabah kahvemi içtim önce arkasından special ile süt.
Öğlen 1 dilim ekmek, domates, salata, peynir.
Arada 1 dondurma yedim.
Akşam da fasülye ve yoğurt.

kızlar size iki sorum olucak :44:
1.si zayıfladığınız zaman göğüsleriniz de küçüldü mü (benim 90 beden ve biraz küçülmesini istiyorum)
2.si sizin de yanlarınızda fazlalık varmı simit denilen benim var ve nefret ediyorum onlardan

Bana da oluyor aynısı ama dediğin gini bilinçaltı da olabilir, kendi kendimizi koşulluyor olabiliriz.
Yeni kalıp güzelmiş. :) Ben de yapayım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…