Zumbayı bilmiyorum ama bayagı hareketli bir dansmış sanırım :) Ben egzersiz bisikletine biniyorum canım bir de yürüyüş yapıyorumAh kızlar hızınıza yetişilmiyor.
The beauty, evet haklısın. Artık evden istasyona vs. Yürüyerek gidiyorum havalar güzelken özellikle yapıyorum bunu.
Spor olarak hepiniz neler yapıyorsunuz?? Hepimize fikir olur. Nedense evde yapılan şu yeni nesil sporları sevemedim gitti etkisine bi türlü inanamıyorum.. Şimdide zumbayı okuyorum heryerde. Zumba yapan varmı aranızda?!
kızlar size iki sorum olucak :44:
1.si zayıfladığınız zaman göğüsleriniz de küçüldü mü (benim 90 beden ve biraz küçülmesini istiyorum)
2.si sizin de yanlarınızda fazlalık varmı simit denilen benim var ve nefret ediyorum onlardan
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata
akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav
yarın persembe tartıya kaldı 1 gün eyvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhah
tamam funda seninle yarışıyorum. beni geçme sakın moralim bozulur moralim bozulunca çok yerim ben
1.si zayıfladığınız zaman göğüsleriniz de küçüldü mü (benim 90 beden ve biraz küçülmesini istiyorum)
2.si sizin de yanlarınızda fazlalık varmı simit denilen benim var ve nefret ediyorum onlardan
Ah kızlar hızınıza yetişilmiyor.
The beauty, evet haklısın. Artık evden istasyona vs. Yürüyerek gidiyorum havalar güzelken özellikle yapıyorum bunu.
Spor olarak hepiniz neler yapıyorsunuz?? Hepimize fikir olur. Nedense evde yapılan şu yeni nesil sporları sevemedim gitti etkisine bi türlü inanamıyorum.. Şimdide zumbayı okuyorum heryerde. Zumba yapan varmı aranızda?!
menümün az olduğunun farkındayım, zira açım şu anAfiyet olsun. Menün gayet güzel olmuş biraz az olmuş ama neyse
Hayır dediklerin için de tebrik ederim.
.
menü güzel... special k yı uzun süredir bende yemiyordum, alsam en azından sabah kahvaltımda destek olur benim için, spor yaparken güçüm kalmadığını hissediyorum artıkMenümü de yazayım.
Sabah kahvemi içtim önce arkasından special ile süt.
Öğlen 1 dilim ekmek, domates, salata, peynir.
Arada 1 dondurma yedim.
Akşam da fasülye ve yoğurt.
Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata
akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Öğle
1 Mezgit ızgara (Bu büyük olanlardan)
Az bir şey makarna (Yemiyorum normalde de, tadını merak ettiğim bir makarna vardı, o çıkmış bugün, o yüzden yani...)
Akşam
1 dilim karpuz
3 kaşık pilav
1. kesinlikle küçülür, kilo aldığında da büyür, denemeyle sabittirsırt ve gögüs kası çalışabilirsin, gögüs en hızlı eriyen yerlerdendir...birazcık düzenli hareketle hemen sıkılaşır
2. benim çok simit bölgem yok ama tifanny denen zenci bir kadın var, 3 tane videosu var, yaklaşık 10 dkkalık,simit bölgesi için birebir, hani oryantal tarzında çalışıyor, kolay gibi geliyor ama ertesi gün o simit bölgenin tutulduğunu hissediyorsun
dediğin videoyu buldum canım hemmen sporumu yapıyorum
50 kilo olayım göğüslerim küçülsün ve simitlerim gitsin çok şey mi istiyorum acabaa
50 kilo olayım göğüslerim küçülsün ve simitlerim gitsin çok şey mi istiyorum acabaa
akşama kadar güzel diyordum, akşam şeker-karbo almışsın tamamen, yoğurt falan ekleseydin ya da köfte.... bu arada o yeni dediğin makarna hangisi... bende merak ettim
Makarna da tortellini.
----------
Hadi hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?