Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz

sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata

akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav

Zumbayı bilmiyorum ama bayagı hareketli bir dansmış sanırım :) Ben egzersiz bisikletine biniyorum canım bir de yürüyüş yapıyorum

Canım bedenin büyükse küçülme olur genelde merak etme bence, ben kilo verdikçe az da olsa küçüldüğünü fark ettim. O fazlalıklardan bende de var, çok seviyorum denmez tabi ama zayıfladıkça onların da gideceğine inanıyorum

Son düzenleme:
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata

akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav

Gerçi iki kaşık olması iyi ama akşam pilav olmasaymış, karpuzla da incir yanyana gelmeseymiş daha iyiymiş sanki dedim, ikisi de şekerli meyve ya canım.

yarın persembe tartıya kaldı 1 gün eyvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhah

Yarın çok önemli o yüzden bi gün kala kaçamaklar yapmayız inşallah

Son düzenleme:
tamam funda seninle yarışıyorum. beni geçme sakın moralim bozulur moralim bozulunca çok yerim ben

Hehehehe...
Tamam o zaman, görüciiiz motiveni bakalım. :) Moralin bozulunca çok yeme, maksat zaten gaza gelmek.

Benim pek küçülmüyor.
Simitlerim yok. Yani o bölgede tabiki yağ var ama simit kıvamında değil, kilo verince gidecek yağlar var.

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Öğle
1 Mezgit ızgara (Bu büyük olanlardan)
Az bir şey makarna (Yemiyorum normalde de, tadını merak ettiğim bir makarna vardı, o çıkmış bugün, o yüzden yani... )

Akşam
1 dilim karpuz
3 kaşık pilav

ben 2 defa yaptım , 1. hocayla yapmıştım o çok zevkliydi ama denemek için girmiştim, sonra nete baktım zumba için uzun video yok, cd falan almak gerekiyor, vazgeçtim bende...
Afiyet olsun. Menün gayet güzel olmuş biraz az olmuş ama neyse
Hayır dediklerin için de tebrik ederim.

.
menümün az olduğunun farkındayım, zira açım şu an bir kahve ve maden suyu içiyorum şu an, 3. kahvem birazdan bitki çayları falan mideyi doldurmaya çalışırım...

Menümü de yazayım.

Sabah kahvemi içtim önce arkasından special ile süt.
Öğlen 1 dilim ekmek, domates, salata, peynir.
Arada 1 dondurma yedim.
Akşam da fasülye ve yoğurt.
menü güzel... special k yı uzun süredir bende yemiyordum, alsam en azından sabah kahvaltımda destek olur benim için, spor yaparken güçüm kalmadığını hissediyorum artık

1. kesinlikle küçülür, kilo aldığında da büyür, denemeyle sabittir sırt ve gögüs kası çalışabilirsin, gögüs en hızlı eriyen yerlerdendir...birazcık düzenli hareketle hemen sıkılaşır
2. benim çok simit bölgem yok ama tifanny denen zenci bir kadın var, 3 tane videosu var, yaklaşık 10 dkkalık,simit bölgesi için birebir, hani oryantal tarzında çalışıyor, kolay gibi geliyor ama ertesi gün o simit bölgenin tutulduğunu hissediyorsun

Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz

olmamış bugünkü menü, çok karbonhidrat almışsın, börek,sinitzel (çok yağ içerir), bulgur pilavı... yarın daha düzenli bir menü bekliyoruz senden..
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata

akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav

karpuza diyeceğim bir şey yok ama üzerine incir gelmeseymiş, en şekerli meyve, bir de pilav yiyeceksen öğlen yemeye çalış canım, hani 2 kaşık pilav, 2 dilim ekmeğe karşılık gelse, ekmeği tercih ederim ben...

akşama kadar güzel diyordum, akşam şeker-karbo almışsın tamamen, yoğurt falan ekleseydin ya da köfte.... bu arada o yeni dediğin makarna hangisi... bende merak ettim

4,5 saatlik uykuyla bir günü bitirdim, berbat haldeyim. O yüzden hemen yatıyorum. Gözümden kaçan mesajlar için yarın yine bir kontrol yaparım. Şimdilik öptüm sizi. Sakın ola akşam akşam kaçamak yapayım demeyin! Hadi iyi geceler.

Mesaj sayım 7.

50 kilo olayım göğüslerim küçülsün ve simitlerim gitsin çok şey mi istiyorum acabaa

Ben de 55 kilo olayım, göğüslerim büyüsün ve kollarım gitsin istiyorum.

akşama kadar güzel diyordum, akşam şeker-karbo almışsın tamamen, yoğurt falan ekleseydin ya da köfte.... bu arada o yeni dediğin makarna hangisi... bende merak ettim

Pilav babamın gölü oldu. Açgözlülük ettim. Ama takıma iyice adapte oldukça yemem hiç.
Makarna da tortellini.

----------

Hadi hepinize iyi geceler...

Son düzenleme:
Makarna da tortellini.

----------

Hadi hepinize iyi geceler...

çok lezzetli olduğunu yazmışlar nette, dietim bitince yiyeceğim sana da iyigeceler canım...

yarın buranın meşhur böreği ağzıaçık bükme yapmayı öğreneceğim, kuzenimde yapacağız ama yemeden nasıl duracağım bilmiyorum hele kendim yaptıktan sonra, kendimle anlaşma yaptım, yarın tartıda 57 küsür görürsem bir tane yiyeceğim, görmessem yemeyeceğim bir de sabah 11 de gidecez, ölden sonra 6 gibi falan döneriz, şimdi döktürmüştür o her şeyi, kendime uygun bir şey bulacağımı sanmıyorum... ama onun çok yakınında cafe var, yarın çarşıda halletmem gereken işler de var, o bahaneyle çıkıp orda salata yiyip geri dönmeyi düşünüyorum... aksi takdirde o kadar uzun süre açlığa bünyem dayanmaz...

kaptanım ben cuma sabah erkenden yola çıkacağım, zonguldağa gideceğim orda net yok, kilo bildirimimi yarın yapayım mı :44: ama pazartesiye kadar burda olamayacağım, haber vereyim dedim,izin en az bir hafta oluyordu dimi, ben 3 gün olmayacağım, gene de sen bilirsin... hoş pazartesi de ankarada olacağım , çok yoğun geçer,alışveriş falan var ama genede girerim foruma, en azından geceleri
bir de haftaya cuma da edirneye gideceğim, gene 2-3 gün yokum... üst üste geliyor biliyorum, napalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…