Canım bu arada bursa lisansta da başvurabilirsin, Türk dil kurumunun sitesinden takip et, eylüle dogru başlar başvurular, lisansta biraz zor oluyor sanırım çıkması ama sen başvur yine de kime çıkacağı belli olmuyor
bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra
40 beden elbiselerimi hayal ediyorum ama iradem bu günlerde çok zayıf... gerçekten çok canım istiyor. şu an bıraksam kendimi kaşık kaşık nutella kavanozunun dibini görebilirim bu nasıl bir istek allahım??????
Kyumi daha neler gördüm ben, bizim bölümde aftan yararlanıp gelen çolugu çocugu olan insanlar bizden daha hırslılar. En yüksek notu almaya çalışıyorlar, başkası yüksek not alınca kıskanıyorlar. Ben o kadar hırslı olamadım henüz :) Niye para için geliyorlar o kısmı bilmiyorum çok fazla ama, okumak istiyorlarsa okusunlar, dil öğrensinler benim ona bir itirazım yok ancak bu kadar hırsı anlayamıyorum bazen :) Ben bölüm okuyorum canım Kpss son birkaç gündürdüşündüğüm bir şey, üniversiteye yüksek lisans hedefiyle başladım, üniversite biterken ne iş yapsam telaşım başladı :)Hala yüksek lisans istiyorum ancak bu sene birkaç arkadaşımla formasyon almayı da düşünüyoruz, alırken daha kesin düşünücem sanırım Kpss'yi. Sen nasıl çalışıyorsun?
Ben de severim peynir kızartmasını ama onun da kalorisi feci dikkatli olmak lazım.
Zumbayı bilmiyorum ama bayagı hareketli bir dansmış sanırım :) Ben egzersiz bisikletine biniyorum canım bir de yürüyüş yapıyorum
Canım bedenin büyükse küçülme olur genelde merak etme bence, ben kilo verdikçe az da olsa küçüldüğünü fark ettim. O fazlalıklardan bende de var, çok seviyorum denmez tabi ama zayıfladıkça onların da gideceğine inanıyorum
ben 2 defa yaptım , 1. hocayla yapmıştım o çok zevkliydi ama denemek için girmiştim, sonra nete baktım zumba için uzun video yok, cd falan almak gerekiyor, vazgeçtim bende...
menümün az olduğunun farkındayım, zira açım şu anbir kahve ve maden suyu içiyorum şu an, 3. kahvem birazdan bitki çayları falan mideyi doldurmaya çalışırım...
menü güzel... special k yı uzun süredir bende yemiyordum, alsam en azından sabah kahvaltımda destek olur benim için, spor yaparken güçüm kalmadığını hissediyorum artık
1. kesinlikle küçülür, kilo aldığında da büyür, denemeyle sabittirsırt ve gögüs kası çalışabilirsin, gögüs en hızlı eriyen yerlerdendir...birazcık düzenli hareketle hemen sıkılaşır
2. benim çok simit bölgem yok ama tifanny denen zenci bir kadın var, 3 tane videosu var, yaklaşık 10 dkkalık,simit bölgesi için birebir, hani oryantal tarzında çalışıyor, kolay gibi geliyor ama ertesi gün o simit bölgenin tutulduğunu hissediyorsun
olmamış bugünkü menü, çok karbonhidrat almışsın, börek,sinitzel (çok yağ içerir), bulgur pilavı... yarın daha düzenli bir menü bekliyoruz senden..
karpuza diyeceğim bir şey yok ama üzerine incir gelmeseymiş, en şekerli meyve, bir de pilav yiyeceksen öğlen yemeye çalış canım, hani 2 kaşık pilav, 2 dilim ekmeğe karşılık gelse, ekmeği tercih ederim ben...
akşama kadar güzel diyordum, akşam şeker-karbo almışsın tamamen, yoğurt falan ekleseydin ya da köfte.... bu arada o yeni dediğin makarna hangisi... bende merak ettim
giyecek kiyafeti kalmadi dolabimda. yaz günü yaz günü sikisiyorum kıyafetlere. bu sicakta. zwyiflayacagim ya kiyafet almıyorum.
bi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu
Okuyup cevap yazmaya o kadar konsantre olmuşum ki selam bile vermemişim.
Merhaba güzeller!
Ben şimdi azıcık kaçayım, hemen geleceğim.
akşam yemeğimi yedim kızlar çoban salata ve çeyrek kepekli ekmek
akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim
Hadi iyisin. Ne demek M beden yaaa.Sanki kendim girdim içineee. Devam devam.
Ben de bugün yediklerimi paylaşıyorum o zaman :)
Kalkar kalkmaz: Bir bardak limonlu ılık su içtim
Sabah: 3 zeytin, peynir, domates, 1dilim ekmek, yeşil çay, 1 haşlanmış yumurtanın yarısını yedim.
Ara: bir siyah erik
Öğlen: Yagsız Ton balıklı salata, bir dilim ekmek
Akşam: Sebze yemegi, yogurt ve yagsız akdeniz salata
2 litre kadar su içtim, biraz daha içerim diye düşünüyorum. Sabah 30 dk bisiklete bindim ve bir yarım saat kadar da yürüdüm. Akşam da bir saat yürümeyi düşünüyorum.
Bu arada itiraf etmeliyim ki domates, salata,salatalık gibi yeşillikleri çok fazla yemeyen bir insanımHer ögüne bunlardan birisini koymam gruba katılmamın etkilerinden biri sanırım
misafir odam çeyizle doldu, orası spor odamdı aynı zamanda, diğer odalar o kadar geniş değil, neyse yapacak yer bulurum gene beneylülün başına kadar da o oda iptal ... neyse gelelim menüme, düzensiz oldu, çok yoğun bir gündü benim için...
sabah: specila k kraker(yarım paket, 66 kal), domates, maydonoz
ara: şekersiz türk kahvesi
ara: light sütlü şekersiz nescafe, sabahtan kalan yarım paket special k kraker
akşam: 3 yk mercimekli pilav( bulgur ve yeşil mercimekten yapılıyor), yanında 1 kase light yoğurt, çok az salata
akşam 8 gibi: büyük bardak light ayran içerim
sözde akşam yemeğim öğlen yenilcekti ama o kadar kargaşanın içinde akşam 5 te yiyebildik... çok acıktım, herkes kek, börek tarzı şeyleri yediği için yemeği çok sallamadılarhiç birine dokunmadım, mercimekli pilavın içine yağ katılmaz bizde, en son servis sırasında kızgın yağ dökülür... onada hayır dedim... böyle geçti işte günüm, çok yorgunum, spor yapamadım, ama jillian yaparım , squat ve tifanyle 1 saate tamamlarım sporu...
bu 8. ve sanırım son mesajım karnım ağrıyor erken eve gidip yatmak istiyorum.
bugün yediklerim
sabah lor peynir domates salatalık biber
türk kahvesi lihgt bisküvi 3 tane
ton balık 50 gr küçüklerden
domates salatalık kırmızı biber
light süt
5 tane şeker
ekmek arası tavuk dönerin sadece içini yedim
gece yeşil elma ve süt belki..
2 yeşil çay
2lt su
spor sanırım yapamam
Menüne bayıldım öyle güzel ki. Tam diyetlik stabil hareketli.Afiyet olsun inşallah. Ve umarım ağrın çabuk geçer. Sakın sıcak su koyma aman diyem. - Hoş hava da sıcak koymazsın zaten.- İyi geceler iyi uykular.
bu 5. mesajım
bende bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: kepekli tost, yeşil çay
öğle: 1 bardak süt, 1 küçük elma, 4 tane kepekli bisküvi
akşam: teyzem çok güzel kısır yapmıştı ama çok az yedim kendimi tuttum kalorisi hakkında fikrim yok çoktur diye düşündüm kısırın yanında 1 taneye yakın domates yemişimdir 2 top kadar da dondurma yedim
Ah kızlar hızınıza yetişilmiyor.
The beauty, evet haklısın. Artık evden istasyona vs. Yürüyerek gidiyorum havalar güzelken özellikle yapıyorum bunu.
Spor olarak hepiniz neler yapıyorsunuz?? Hepimize fikir olur. Nedense evde yapılan şu yeni nesil sporları sevemedim gitti etkisine bi türlü inanamıyorum.. Şimdide zumbayı okuyorum heryerde. Zumba yapan varmı aranızda?!
Menümü de yazayım.
Sabah kahvemi içtim önce arkasından special ile süt.
Öğlen 1 dilim ekmek, domates, salata, peynir.
Arada 1 dondurma yedim.
Akşam da fasülye ve yoğurt.
kızlar size iki sorum olucak :44:
1.si zayıfladığınız zaman göğüsleriniz de küçüldü mü (benim 90 beden ve biraz küçülmesini istiyorum)
2.si sizin de yanlarınızda fazlalık varmı simit denilen benim var ve nefret ediyorum onlardan
Sa çarşamba menü:
Sabah; çok güzel bir kahvaltı domates salatalık peynir zeytin sarımsak ve bir dilim şeftali
Arada: 1 kuru pasta,1 türk kahvesi
Akşam:közlenmiş biber, yoğurt, salatalık turşusu ve yarım tabak domatesli makarna.
Domatesli makarna hiç aklıda yoktu. Annemdeydim ve eve yapılan alışverşi dizerken çok oyalandık pratik akşam yemepi denince bunu pişirdik. Allahtan çok yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?