Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hmmm dur bir koşu bakayım ben ona o zaman. Rabbim bize de gösterse ne güzel olur. Ne paracı bişi oldum son zamanlarda ben -.-

bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra

Afiyet olsun da doydun mu? Ne bileyim aşırı az. Bence biraz daha yemelisin ne bileyim yanında yoğurt falan fena olmaz. Bir yerden sonra su falan mide ekşimesi yapıyor. Afiyet olsun.

Ahhhh bilmez miyim. :18:Reglin gelmesi bir değişik durum gelmemesi daha bir değişik durum. Tarçınlı yoğurt süt bişiler ye gözünü sevem yeme tatlı şeyler.

Ya hırsımdan değil gerçekten. Hırslıyım evet ama benim zıt gittiğim şey bizim hakkımızın yenmesi. Adamın tuzu kuru gelmiş sakin sakin bu ALES mi neymiş ona girip maaşımı arttırıcam diyor. Gel de delirme. Çenesini tutabilen biri değilim o ortamı terk etmediğim sürece. Saydım döktüm her şeyi. Neyse öyle işte. Umarım herkes istediğine kavuşur da benimkiler tepeme tepeme zıplamazlar.

En çokta dans olması dikkatimi çekiyor.

Eğlenerek spor yapmak gibi :)

Bende nintendo wii var ve sanırım zumba nintendo wii içinde bi cd vardı. Ama buna verecek param yok

Evde spor yapabileceğim şeyler var. Fakat hep klasikleşmiş olanlara yöneliyorum. Onlarda pahalı, yüzmeye gitmek istiyorum şşte okadar

akşam yemeğimi yedim kızlar çoban salata ve çeyrek kepekli ekmek
akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim

Ohhhh misss. Yeme yeme bak çok iyi gidiyorsun İyi gezmeler. Çok ısrar ederlerse dil ucuyla al olur mu? Sonra dalga geçiliyor falan bazen karşı koyamıyorsun. Çaktırmadan sizinkilerin önüne koy.

Hadi iyisin. Ne demek M beden yaaa. Sanki kendim girdim içineee. Devam devam.

aslında alt üst oluyo M beden ama çok yapışıyo ya hani öle oluyo esnemeyen cinsten olunca tabi olmuyo
gönül rahatlığıyla tiril tiril M beden hatta S beden giymek istiyorum allahım yarabbim isteyen çalışan emek veren herkese yaşatır inşallah bunu

Su limonlu su işini ben de mi yapsam acaba? Tatlım yararını görüyor musun?

Kahvaltın çok güzeeeel.

Ara da öyle.

Sonra öğle de güzel.

Sonra Akşam da güzel. Nazar boncuğu sanaaaa. Akşamki yürüyüşün iyi geçmiştir umarım.

Ayy ya senin yanında olmak o çeyizlerini açıp tek tek bakmak isterdim Rabbim mutlu etsin inşallah.

Menün iyi olmuş tebrik ederim. O sporları ben de yapayım Allahım nolur.

Menüne bayıldım öyle güzel ki. Tam diyetlik stabil hareketli. Afiyet olsun inşallah. Ve umarım ağrın çabuk geçer. Sakın sıcak su koyma aman diyem. - Hoş hava da sıcak koymazsın zaten.- İyi geceler iyi uykular.

Sa çarşamba menü:
Sabah; çok güzel bir kahvaltı domates salatalık peynir zeytin sarımsak ve bir dilim şeftali
Arada: 1 kuru pasta,1 türk kahvesi
Akşam:közlenmiş biber, yoğurt, salatalık turşusu ve yarım tabak domatesli makarna.

Domatesli makarna hiç aklıda yoktu. Annemdeydim ve eve yapılan alışverşi dizerken çok oyalandık pratik akşam yemepi denince bunu pişirdik. Allahtan çok yemedim

menüdeki 5 tane şekeri hızlı okumaktan göremedin herhalde kyumi

Afiyet olsun. Bence çok fazla bir şey yememişsin. O kısırdan yediklerinde günlük karbonhidrat ihtiyacına karşılık gelmiştir kaçamak değil değil.

Valla ben sadece yürüyüş yapmaya adapte ettim kendimi. Jillian bacım azıcık zorladı beni. Zumba ne ki?:26:

Hemen kendimce cevap vereyim.

1. Benim bir arkadaşımın küçüldü ama öyle çok değil. Vücuduyla orantılı küçüldü.

2. Var var olmaz olur mu. Nasıl geçer bilmiyorum ama. :44:

kuru pastayı 1 tane olduğu için es geçtim ama akşama makarna olmasaymış iyiymiş, neyseki yarım tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…