Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün ki sporumu yazayım

30 dk bisikler
10 dk twist
100 mekik
100 popo hareketi
10 dk yürüyüş

Allahım spor makinası gibisin ne desem bilemedim. şu popo hareketi sorması ayıp nasıl bişi. :26: Videosu falan var mıdır acaba? Umarım ben de diyebilirim bugün şu kadar yaptım diye.

sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata

akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav

Karpuz ve incir ikisi de şekerli meyve. Yanında sütlü bir şeyler alsaydın daha iyi olurdu. Diğer öğünler gayet güzel. Afiyet olsun.

Bebeğim S bedeni istiyoruz ama ne bileyim incecik tahta kurusu gibi yorumlar benim hoşuma pek gitmez gibi geliyor bana. Onun için idealin neyse orda durmak da fayda var. İyi gidiyorsun tiril tiril de olursun bu hızla sen meraklanma. Amiiinnnnn cümleten yaşayalım gupçak takımcak.

Makarna dışında menü çok güzel olmuş. Türk kahvesi falan şekersiz dimi ? Afiyet olsun.

Heeey listeme bakın istediğiniz gibi eleştiri yapabilirsiniz.

Sabah: Bugün 10 gibi kalkabildim ama listemde bir değişiklik olmadı.

Şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
1 adet peynir kızartması - kazara oldu dayanamadım. -
Domates - acur
KK büyüklüğünde peynir.

Ara:

Pek ara sayılmaz aslında karnım şişti kaldı yediklerimden sonra oturdum yeşil çay içtim üstüne.

Öğle:

Bir bardak kahve ve bir küçücük kase bulgur kaynatması. Kalorilendirmeyeyim azalsın diye içine limon suyu koydum. İnşallah işe yaramıştır. Salata niyetine yedim.

Akşam:

Bir tane tavuk butu
2 su bardağı ayran
1 kase bile değil cidden çorba

Ara:

Bir bardak çay -bitiremedim-
Bir bardak süt ve bir küçük şeftali yedim.

*****Akşam kardeşimle yüksek tempoda yürüyüş yaptık. 6 km yürümüşüz 40 dakikada. Ardından 15-20 dakika kondisyon aletlerinde hareket yaptım.

Öğleyin annemle oturup dururken mekik çektim 50 tane. *****

Umarım becerebilmişimdir.

peynir kızartması olmamış neyseki sabah yenmiş limon olunca kalorisi mi azalıyormuş ilk defa duydum :44: akşam güzel olmuş, tavuk butun yağlı kısımlarını yememişssen tabi sporun çok güzel yanlız, devamını bekleriz

msj sayım 13, başlıktan daha rahat bakarsın diye düşündüm hm22

bende yatıyorum, sabah erken kalkıp son jillian ile ripped i yapmam gerekiyor akşama kalınca çooook zorlanıyorum , hepinize bol eksili geceler , yarın menülerde kaçamak istemiyoruz ona göre

Thebeauty, evet makarna olmasaydı gerçekten çok iyi olacaktı ya.

Kyumi, türk kahvesi şekerliydi. Ama ben sadece 2 yudum içtim annemin kahvesinin son yudumlarını içtim fal kapatmak için.

Kahveyi hiç sevmiyorum ne türk kahvesi nede neskahve... Hep soruyorum nasıl içiyorlar diye, aynı şekilde siyah çayda sevmem :) fal isteği neler yaptırıyor insana.

Zumba bi dansmış egzersiz gibi...

Mesaj sayım 5.

Akşam bir saat yürüdüm canım, dışarı çıkmak insana iyi geliyor, grupta da moralim yükseldiği için güzel bir yürüyüş geçiriyorum, gruba da bir nazar boncugu lazım Birkaç gündür içiyorum limonlu suyu, bazen içip yürüyüşe gidiyorum direkt sabahları hem enerji sağlıyor hem de tok tutuyor beni ama senin asitli içiceklere alerjin vardı ya, limonda da biraz asit var diye biliyorum,bir zararı olmaz di mi?

Çokta güzel bir menü olmuş bana kalırsa hem kaçamaksız hem de sporu bol :) Bir de yürüyüş yapamıyorum diyordun ne güzel spor yapıyorsun işte :)

Hemen kendimce cevap vereyim.

1. Benim bir arkadaşımın küçüldü ama öyle çok değil. Vücuduyla orantılı küçüldü.

2. Var var olmaz olur mu. Nasıl geçer bilmiyorum ama. :44:

Canım diyetin yanı sıra kardiyo egzersizleri yapmak gerekiyor diyorlar. Koşma, bisiklet, yüzme, merdiven çıkma falan.

Hmmm dur bir koşu bakayım ben ona o zaman. Rabbim bize de gösterse ne güzel olur. Ne paracı bişi oldum son zamanlarda ben -.-

Canım para göz falan değilsin merak etme, burs almak bir öğrenci için çok önemli bir şey ne de olsa

İnşallah canım, herkes hakettiği yere gelir illaki, sen de daha çok hırslan işte onları gördükçe daha çok çalış

50 kilo olayım göğüslerim küçülsün ve simitlerim gitsin çok şey mi istiyorum acabaa

Gidicek canım merak etme, yeter ki diyet ve spora devam et :)

İki haftada zonguldak, ankara, edirne kolay gelsin sana bayagı yolculuk dolu günler olucak senin için

Ne yazık ki küçülüyor, ahh ahh bıraktım tabi tibet yogasını, onunla verirsem küçülmüyordu.
Dur bak en baştan başlayıp bu sefer bırakmayayım ben.

Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz

Bugünkü menü hiç ama hiç olmamış.

sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata

akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav

Afiyet olsun ama kaç gündür menünde pilav var değil mi başkasıyla karıştırmıyorsam.
Bak ben de dün fasülye yedim pilava yaklaşmadım bile.

Makarnayı merak ettiğinden yemişsin, öğlen olduğundan sıkıntı da değil bence ama akşam bir de pilav olmamış.

menü güzel... special k yı uzun süredir bende yemiyordum, alsam en azından sabah kahvaltımda destek olur benim için, spor yaparken güçüm kalmadığını hissediyorum artık

Bayadır duruyordu yemiyordum ben de, şimdi sabahları kendi kendimle konuşuyorum.
Karnım hiç değil yemeyeyim bir şey sonra yerim.
Hıı yeme tabi sonra akşam beauty kızsın dimi kalk hemen oradan special k ye bari
Uff tamam iyi yiyorum

Evlenmeden önce son öğrenilecekleri mi öğreniyorsun.
Ben aman yaparım aman yaparım diye neredeyse hiç bir şey bilmiyordum.
Halimi görecektin ilk zamanlarda, eşim ımmm çok lezzetli olmuş eline sağlık derdi Çaktırmamaya çalışıyor ama nerede
Sonra öğreniverdim şimdi pasta börek yemek ne bulursam yapıyorum

Bence hiç izinli yazmayalım en az 2 hafta izinli yazabiliyoruz.
Kilo bildirimini yarın yaparsın.
Açıkçası bu konuda biraz kişiye göre muamele yapıyorum, ne kadar aktif olduğunu, kimsenin yazmadığı zamanlarda bile yazdığını biliyorum. Bu tarz kişiler söylediğinde bana 3 gün için izinli yazmak mantıklı gelmiyor, zaten 3 günü 1 günde telafi ediyorsun ama günde 5 mesaj yazıp çıkan kişi de izinli yazmak daha mantıklı.

Makarna olmasaymış iyimiş ama miktarı fazla değil, gündüz de pek bir şey yememişsin, o yüzden çok da büyük problem değil.

Afiyet olsun. Senin kahvaltın öğlen oluyor hee. Bence gayet iyi.

Aslında acıkmıyorum special k dan sonra ama söz dinliyorum

s bedeni nasıl doldurduğun da önemli, evet aşırı ince vücutları ben de hiç beğenmiyorum ama s bedene daha kıvrımlı şekilde de girebiliyorsun. Benim üst bedenim s mesela hiç aşırı ince durmuyor.
Altım içinde 36-38 olsa tamamdır.

Tam yine mi peynir kızartması diyecekken bunun dünkü menü olduğunu farkettim
İyi olmuş bence menün, tek sıkıntı peynirmiş o da erimiştir sporla heralde.

Günaydın kızlar, limonlu suyumla başladım ben de güne, güzel bir gün geçirin hepiniz

Ben kahvemi içiyorum şimdi arkasından içsem saçma mı olur ki ?
Afiyet olsun bu arada.

Serates, Funda 08 , antonia ve Yaktumehey 'in mesaj sayılarını bekliyorum yayınlamak için ..

Herkese kaçamaksız bir gün olsun, günaydın kızlar ..

Bilmem ki ben aç karnına içiyorum hep, bana kalırsa bir zararı olmaz iç istersen :)

Gün içinde limonu çok kullanıyorum da sadece kahve limon ikilisinin arka arkaya bırakacağı tat korkuttu
Yoksa limonu çok tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…