bugün ki sporumu yazayım
30 dk bisikler
10 dk twist
100 mekik
100 popo hareketi
10 dk yürüyüş
Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata
akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav
aslında alt üst oluyo M beden ama çok yapışıyo ya hani öle oluyoesnemeyen cinsten olunca tabi olmuyo
gönül rahatlığıyla tiril tiril M beden hatta S beden giymek istiyorum allahım yarabbim isteyen çalışan emek veren herkese yaşatır inşallah bunu
menüdeki 5 tane şekeri hızlı okumaktan göremedin herhalde kyumi
Sa çarşamba menü:
Sabah; çok güzel bir kahvaltı domates salatalık peynir zeytin sarımsak ve bir dilim şeftali
Arada: 1 kuru pasta,1 türk kahvesi
Akşam:közlenmiş biber, yoğurt, salatalık turşusu ve yarım tabak domatesli makarna.
Domatesli makarna hiç aklımda yoktu. Annemdeydim ve eve yapılan alışverşi dizerken çok oyalandık pratik akşam yemeği denince bunu pişirdik. Allahtan çok yemedim
Heeey listeme bakın istediğiniz gibi eleştiri yapabilirsiniz.
Sabah: Bugün 10 gibi kalkabildim ama listemde bir değişiklik olmadı.
Şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
1 adet peynir kızartması - kazara oldu dayanamadım.-
Domates - acur
KK büyüklüğünde peynir.
Ara:
Pek ara sayılmaz aslında karnım şişti kaldı yediklerimden sonra oturdum yeşil çay içtim üstüne.
Öğle:
Bir bardak kahve ve bir küçücük kase bulgur kaynatması. Kalorilendirmeyeyim azalsın diye içine limon suyu koydum. İnşallah işe yaramıştır. Salata niyetine yedim.
Akşam:
Bir tane tavuk butu
2 su bardağı ayran
1 kase bile değil cidden çorba
Ara:
Bir bardak çay -bitiremedim-
Bir bardak süt ve bir küçük şeftali yedim.
*****Akşam kardeşimle yüksek tempoda yürüyüş yaptık. 6 km yürümüşüz 40 dakikada. Ardından 15-20 dakika kondisyon aletlerinde hareket yaptım.
Öğleyin annemle oturup dururken mekik çektim 50 tane. *****
Umarım becerebilmişimdir.
Su limonlu su işini ben de mi yapsam acaba? Tatlım yararını görüyor musun?
Kahvaltın çok güzeeeel.
Ara da öyle.
Sonra öğle de güzel.
Sonra Akşam da güzel. Nazar boncuğu sanaaaa.Akşamki yürüyüşün iyi geçmiştir umarım.
Şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
Domates - acur
KK büyüklüğünde peynir.
Ara:
Pek ara sayılmaz aslında karnım şişti kaldı yediklerimden sonra oturdum yeşil çay içtim üstüne.
Öğle:
Bir bardak kahve ve bir küçücük kase bulgur kaynatması. Kalorilendirmeyeyim azalsın diye içine limon suyu koydum. İnşallah işe yaramıştır. Salata niyetine yedim.
Akşam:
Bir tane tavuk butu
2 su bardağı ayran
Ara:
*****Akşam kardeşimle yüksek tempoda yürüyüş yaptık. 6 km yürümüşüz 40 dakikada. Ardından 15-20 dakika kondisyon aletlerinde hareket yaptım.
Hemen kendimce cevap vereyim.
1. Benim bir arkadaşımın küçüldü ama öyle çok değil. Vücuduyla orantılı küçüldü.
2. Var var olmaz olur mu. Nasıl geçer bilmiyorum ama. :44:
Canım para göz falan değilsin merak etme, burs almak bir öğrenci için çok önemli bir şey ne de olsa
Hmmm dur bir koşu bakayım ben ona o zaman. Rabbim bize de gösterse ne güzel olur. Ne paracı bişi oldum son zamanlarda ben -.-
Ya hırsımdan değil gerçekten. Hırslıyım evet ama benim zıt gittiğim şey bizim hakkımızın yenmesi. Adamın tuzu kuru gelmiş sakin sakin bu ALES mi neymiş ona girip maaşımı arttırıcam diyor. Gel de delirme. Çenesini tutabilen biri değilim o ortamı terk etmediğim sürece. Saydım döktüm her şeyi. Neyse öyle işte.Umarım herkes istediğine kavuşur da benimkiler tepeme tepeme zıplamazlar.
50 kilo olayım göğüslerim küçülsün ve simitlerim gitsin çok şey mi istiyorum acabaa
kaptanım ben cuma sabah erkenden yola çıkacağım, zonguldağa gideceğim orda net yok, kilo bildirimimi yarın yapayım mı :44: ama pazartesiye kadar burda olamayacağım, haber vereyim dedim,izin en az bir hafta oluyordu dimi, ben 3 gün olmayacağım, gene de sen bilirsin... hoş pazartesi de ankarada olacağım , çok yoğun geçer,alışveriş falan var ama genede girerim foruma, en azından geceleri
bir de haftaya cuma da edirneye gideceğim, gene 2-3 gün yokum... üst üste geliyor biliyorum, napalım :44:
kızlar size iki sorum olucak :44:
1.si zayıfladığınız zaman göğüsleriniz de küçüldü mü (benim 90 beden ve biraz küçülmesini istiyorum)
2.si sizin de yanlarınızda fazlalık varmı simit denilen benim var ve nefret ediyorum onlardan
Kızlar bugun butungun dısardaydım
Sabah borek yedım uzunlardan bı tane
Oglen bol su bıraz tavuk snitzel
Aksam bir kasık bulgur pilavı ıkı kaşık kabak yemegı
Ikı parca karpuz
sabah yesilçay
kahvaltı
yogurt
yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
ara,
karpuz
bir kaç incir
öğle
salata
akşam
4kaşık fasulye
2 kaşık pilav
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Öğle
1 Mezgit ızgara (Bu büyük olanlardan)
Az bir şey makarna (Yemiyorum normalde de, tadını merak ettiğim bir makarna vardı, o çıkmış bugün, o yüzden yani...)
Akşam
1 dilim karpuz
3 kaşık pilav
menü güzel... special k yı uzun süredir bende yemiyordum, alsam en azından sabah kahvaltımda destek olur benim için, spor yaparken güçüm kalmadığını hissediyorum artık
çok lezzetli olduğunu yazmışlar nette, dietim bitince yiyeceğimsana da iyigeceler canım...
yarın buranın meşhur böreği ağzıaçık bükme yapmayı öğreneceğim, kuzenimde yapacağız ama yemeden nasıl duracağım bilmiyorumhele kendim yaptıktan sonra, kendimle anlaşma yaptım, yarın tartıda 57 küsür görürsem bir tane yiyeceğim, görmessem yemeyeceğim bir de sabah 11 de gidecez, ölden sonra 6 gibi falan döneriz, şimdi döktürmüştür o her şeyi, kendime uygun bir şey bulacağımı sanmıyorum... ama onun çok yakınında cafe var, yarın çarşıda halletmem gereken işler de var, o bahaneyle çıkıp orda salata yiyip geri dönmeyi düşünüyorum... aksi takdirde o kadar uzun süre açlığa bünyem dayanmaz...
kaptanım ben cuma sabah erkenden yola çıkacağım, zonguldağa gideceğim orda net yok, kilo bildirimimi yarın yapayım mı :44: ama pazartesiye kadar burda olamayacağım, haber vereyim dedim,izin en az bir hafta oluyordu dimi, ben 3 gün olmayacağım, gene de sen bilirsin... hoş pazartesi de ankarada olacağım , çok yoğun geçer,alışveriş falan var ama genede girerim foruma, en azından geceleri
bir de haftaya cuma da edirneye gideceğim, gene 2-3 gün yokum... üst üste geliyor biliyorum, napalım :44:
Sa çarşamba menü:
Sabah; çok güzel bir kahvaltı domates salatalık peynir zeytin sarımsak ve bir dilim şeftali
Arada: 1 kuru pasta,1 türk kahvesi
Akşam:közlenmiş biber, yoğurt, salatalık turşusu ve yarım tabak domatesli makarna.
Domatesli makarna hiç aklıda yoktu. Annemdeydim ve eve yapılan alışverşi dizerken çok oyalandık pratik akşam yemepi denince bunu pişirdik. Allahtan çok yemedim
Afiyet olsun.Senin kahvaltın öğlen oluyor hee. Bence gayet iyi.
Bebeğim S bedeni istiyoruz ama ne bileyim incecik tahta kurusu gibi yorumlar benim hoşuma pek gitmez gibi geliyor bana. Onun için idealin neyse orda durmak da fayda var. İyi gidiyorsun tiril tiril de olursun bu hızla sen meraklanma. Amiiinnnnn cümleten yaşayalım gupçak takımcak.
Şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
Domates - acur
KK büyüklüğünde peynir.
Ara:
Öğle:
Akşam:
Bir tane tavuk butu
2 su bardağı ayran
Ara:
Günaydın kızlar, limonlu suyumla başladım ben de güne, güzel bir gün geçirin hepiniz
Ben kahvemi içiyorum şimdi arkasından içsem saçma mı olur ki ?
Afiyet olsun bu arada.
Bilmem ki ben aç karnına içiyorum hep, bana kalırsa bir zararı olmaz iç istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?