Gün içinde limonu çok kullanıyorum da sadece kahve limon ikilisinin arka arkaya bırakacağı tat korkuttu
Yoksa limonu çok tüketiyorum.
Evet kahveyle limonlu suyu bende ardı arkasına kullanmadıgım için, miden mi bulanır yoksa bi şey olmaz mı karar veremedim :44: Ama başka bir gün denemek daha mantıklı sanırım
4,5 saatlik uykuyla bir günü bitirdim, berbat haldeyim. O yüzden hemen yatıyorum. Gözümden kaçan mesajlar için yarın yine bir kontrol yaparım. Şimdilik öptüm sizi. Sakın ola akşam akşam kaçamak yapayım demeyin!Hadi iyi geceler.
Mesaj sayım 7[/FONT].
bu 8. ve sanırım son mesajım karnım ağrıyor erken eve gidip yatmak istiyorum.
bugün yediklerim
sabah lor peynir domates salatalık biber
türk kahvesi lihgt bisküvi 3 tane
ton balık 50 gr küçüklerden
domates salatalık kırmızı biber
light süt
5 tane şeker
ekmek arası tavuk dönerin sadece içini yedim
gece yeşil elma ve süt belki..
2 yeşil çay
2lt su
spor sanırım yapamam
bu 5. mesajım
bende bugün yediklerimi yazıyorum
sabah: kepekli tost, yeşil çay
öğle: 1 bardak süt, 1 küçük elma, 4 tane kepekli bisküvi
akşam: teyzem çok güzel kısır yapmıştı ama çok az yedim kendimi tuttum kalorisi hakkında fikrim yok çoktur diye düşündüm kısırın yanında 1 taneye yakın domates yemişimdir 2 top kadar da dondurma yedim
Serates, Funda 08 , antonia ve Yaktumehey 'in mesaj sayılarını bekliyorum yayınlamak için ..
Herkese kaçamaksız bir gün olsun, günaydın kızlar ..
Canım serates, Funda ve antonia son mesaj sayılarını yazmışlar sanırım biraz arkalarda kalmışFazla aktif bir grup oluyoruz git gide
1 saat yürüdüm. birazdan kahvaltimi yaparım.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
ara:1 şefta-1cb süt
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
ara:7-8 badem
ara:2dlm ekmekle kaşarlı tost
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
ara:1cb süt-1 elma
planim bunu uygulamak.annem sabote etmezse.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
Canım öğünlerde zaten ekmek yiyorsun ya, öğleden sonra ara ögününü sadece bademle de yapabilirsin aslında çok acıkmazsan, öğlen yediğin sebze yemegi yogurt ve salata seni tok tutabilir çünkü :44:
hipoglisemi problemim var canım. sık sık öğün yapıyorum. diyetisyende kepekli tost vermişti zamanında akşamdan önceki ara gunumde .ondan ekledim listeme .
Ne yazık ki küçülüyor, ahh ahh bıraktım tabi tibet yogasını, onunla verirsem küçülmüyordu.
Dur bak en baştan başlayıp bu sefer bırakmayayım ben.
Bugünkü menü hiç ama hiç olmamış.
Afiyet olsun ama kaç gündür menünde pilav var değil mi başkasıyla karıştırmıyorsam.
Bak ben de dün fasülye yedim pilava yaklaşmadım bile.
Makarnayı merak ettiğinden yemişsin, öğlen olduğundan sıkıntı da değil bence ama akşam bir de pilav olmamış.
Bayadır duruyordu yemiyordum ben de, şimdi sabahları kendi kendimle konuşuyorum.
Karnım hiç değil yemeyeyim bir şey sonra yerim.
Hıı yeme tabi sonra akşam beauty kızsın dimi kalk hemen oradan special k ye bari
Uff tamam iyi yiyorum
Evlenmeden önce son öğrenilecekleri mi öğreniyorsun.
Ben aman yaparım aman yaparım diye neredeyse hiç bir şey bilmiyordum.
Halimi görecektin ilk zamanlarda, eşim ımmm çok lezzetli olmuş eline sağlık derdiÇaktırmamaya çalışıyor ama nerede
Sonra öğreniverdim şimdi pasta börek yemek ne bulursam yapıyorum
günaydınlar
dün akşam gelemedim malum işler
mesaj sayım 12
dünkü menüm
sabah domates peynir çok çok az
bir adet galeta şekersiz çay
öğle
çorba
yarım tabak etli türlü
bolca salata
akşam
çorba
az karpuz
közlenmiş biber ve patlıcan sirkeli
3 Lt su bir saat yürüyüş
bu sabah
kepek ekmeğine sandviç şekersiz çay
4 aydır ilk kez ekmek yedim
günaydın canım evet malesef beni pilavı bıraksam pilav beni bırakmıyorr günlük olmasa da gün aşırı yemek zorunda kalıyorumm
Allahım spor makinası gibisin ne desem bilemedim. şu popo hareketi sorması ayıp nasıl bişi. :26: Videosu falan var mıdır acaba? Umarım ben de diyebilirim bugün şu kadar yaptım diye.
günaydınlar
mesaj sayım 12
dünkü menüm
öğle
çorba
yarım tabak etli türlü
bolca salata
akşam
çorba
az karpuz
3 Lt su bir saat yürüyüş
bu sabah
9 dilim ekmek bana çok fazla geldi, bence de ekmeği azaltma konusunda çalışmalar yapmalısın.
7 dlm aslında. akşamki bir dilimi sabaha alsam iyi olur. yeni başlıyorum ya diyete amacım başlarda beslenmemi duzene sokmak. enerjime ve kilo verip veremememe bakmak. bu şekilde verebiloyorsam böyle devam edicem . veremezsem azaltma yoluna gitmeyi düşünüyorum. bebegimi de emziroyorum hala. o da ekstra kalori. çok bitkin olmayayım sonra bir de.
İki haftada zonguldak, ankara, edirnekolay gelsin sana bayagı yolculuk dolu günler olucak senin için
son öğrenilmesi gerekenleri gösteriyor artık annem...Evlenmeden önce son öğrenilecekleri mi öğreniyorsun.
Ben aman yaparım aman yaparım diye neredeyse hiç bir şey bilmiyordum.
Halimi görecektin ilk zamanlarda, eşim ımmm çok lezzetli olmuş eline sağlık derdiÇaktırmamaya çalışıyor ama nerede
Sonra öğreniverdim şimdi pasta börek yemek ne bulursam yapıyorum
Bence hiç izinli yazmayalım en az 2 hafta izinli yazabiliyoruz.
Kilo bildirimini yarın yaparsın.
Açıkçası bu konuda biraz kişiye göre muamele yapıyorum, ne kadar aktif olduğunu, kimsenin yazmadığı zamanlarda bile yazdığını biliyorum. Bu tarz kişiler söylediğinde bana 3 gün için izinli yazmak mantıklı gelmiyor, zaten 3 günü 1 günde telafi ediyorsun ama günde 5 mesaj yazıp çıkan kişi de izinli yazmak daha mantıklı.
içmemişsindir umarım, miden bulanabilir yani... bir de aç karna içilmesi işe yarıyor diye biliyorum ben :44:Ben kahvemi içiyorum şimdi arkasından içsem saçma mı olur ki ?
Afiyet olsun bu arada.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
günaydınlar
mesaj sayım 12
dünkü menüm
öğle
çorba
yarım tabak etli türlü
bolca salata
akşam
çorba
az karpuz
3 Lt su bir saat yürüyüş
bu sabah
günaydın canım evet malesef beni pilavı bıraksam pilav beni bırakmıyorr günlük olmasa da gün aşırı yemek zorunda kalıyorumm
son öğrenilmesi gerekenleri gösteriyor artık annem...
bu dediğim böreği yapabilmem için önceden bana göstermeleri gerekiyor, ilk defada tutturamayabilirim bile, annem git gide yaşlanıyor, artık yapamayacak, ki çok severler artık bende öğreneyim dedim...
ah oo çaylaklık halibir de annesinin evindekinden benimkine geçiş aşaması... kayınvaldem 3-4 farklı yemek yaparmış, bende en fazla 2 çeşit görünce şaşırıyor... napıyım tün gün evde durmuyorum ama bende... zamanla alışır artık
teşekkür ediyorum, elimden geldiği kadar aktif katılım yapıyorum ama bu aralar biraz üst üste geldi işte
içmemişsindir umarım, miden bulanabilir yani... bir de aç karna içilmesi işe yarıyor diye biliyorum ben :44:
bence tabağına hiç koyma, onun yerine ana yemekten 2 kaşık daha koy, doldur tabağıçok uzun süredir yemiyorum, hani önceden çok yerdim 4-5 kaşık olurdu mutlaka... ama alıştım artık, evdekileri de alıştırdım, çok nadir yapıyorum pilav
sağlıksız onlarda yemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?