Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gün içinde limonu çok kullanıyorum da sadece kahve limon ikilisinin arka arkaya bırakacağı tat korkuttu
Yoksa limonu çok tüketiyorum.

Evet kahveyle limonlu suyu bende ardı arkasına kullanmadıgım için, miden mi bulanır yoksa bi şey olmaz mı karar veremedim :44: Ama başka bir gün denemek daha mantıklı sanırım

Evet kahveyle limonlu suyu bende ardı arkasına kullanmadıgım için, miden mi bulanır yoksa bi şey olmaz mı karar veremedim :44: Ama başka bir gün denemek daha mantıklı sanırım

Bence de unutmayayım da yarın deneyeyim o zaman.

Serates, Funda 08 , antonia ve Yaktumehey 'in mesaj sayılarını bekliyorum yayınlamak için ..

Herkese kaçamaksız bir gün olsun, günaydın kızlar ..

Canım serates, Funda ve antonia son mesaj sayılarını yazmışlar sanırım biraz arkalarda kalmış Fazla aktif bir grup oluyoruz git gide

Canım serates, Funda ve antonia son mesaj sayılarını yazmışlar sanırım biraz arkalarda kalmış Fazla aktif bir grup oluyoruz git gide

Çok teşekkür ederim, ya gözümden kaçmış ya da sabah okuduklarımda değil de öncesindeydi ben not almak için tekrar oraya dönmedim ama takım arkadaşlarım saolsun hemen bulup çıkarıyor mesajları.
Gerçekten maşallah çok aktifiz..

1 saat yürüdüm. birazdan kahvaltimi yaparım.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
ara:1 şefta-1cb süt
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
ara:7-8 badem
ara:2dlm ekmekle kaşarlı tost
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
ara:1cb süt-1 elma
planim bunu uygulamak.annem sabote etmezse.

Son düzenleme:

Canım öğünlerde zaten ekmek yiyorsun ya, öğleden sonra ara ögününü sadece bademle de yapabilirsin aslında çok acıkmazsan, öğlen yediğin sebze yemegi yogurt ve salata seni tok tutabilir çünkü :44:

9 dilim ekmek bana çok fazla geldi, bence de ekmeği azaltma konusunda çalışmalar yapmalısın.

hipoglisemi problemim var canım. sık sık öğün yapıyorum. diyetisyende kepekli tost vermişti zamanında akşamdan önceki ara gunumde .ondan ekledim listeme .

hipoglisemi problemim var canım. sık sık öğün yapıyorum. diyetisyende kepekli tost vermişti zamanında akşamdan önceki ara gunumde .ondan ekledim listeme .

Canım o zaman öğünlerdeki ekmekleri azalttabiliyor musun, öğlen ve akşam bir ekmek yiyince de sorun olur mu?

günaydınlar
dün akşam gelemedim malum işler

mesaj sayım 12

dünkü menüm

sabah domates peynir çok çok az
bir adet galeta şekersiz çay

öğle

çorba
yarım tabak etli türlü
bolca salata

akşam
çorba
az karpuz
közlenmiş biber ve patlıcan sirkeli

3 Lt su bir saat yürüyüş

bu sabah
kepek ekmeğine sandviç şekersiz çay
4 aydır ilk kez ekmek yedim😁

günaydın canım evet malesef beni pilavı bıraksam pilav beni bırakmıyorr günlük olmasa da gün aşırı yemek zorunda kalıyorumm

Afiyet olsun güzel olmuş menün.
Ekmek aslında tamamen alışkanlıktan yediğimiz bir şey, çok yararlı, gerekli bir besin de değil.
Bir b vitamini var onun içinde biraz ceviz vs yersek tamam işte.
Ben de hiç aramam arada yerim.

günaydın canım evet malesef beni pilavı bıraksam pilav beni bırakmıyorr günlük olmasa da gün aşırı yemek zorunda kalıyorumm

Neden zorunda kalıyorsun ki fasülye varmış mesela pilavsız da yenilebilir, olmadı yanına biraz yoğurt.

Allahım spor makinası gibisin ne desem bilemedim. şu popo hareketi sorması ayıp nasıl bişi. :26: Videosu falan var mıdır acaba? Umarım ben de diyebilirim bugün şu kadar yaptım diye.

canım poponda küçülmesini istediğin yeri duvara ritimli bir sekilde vuruyorsun popo hareketi buu
evet işe yarıyorr

Canım güzel bir menü olmuş bana kalırsa, kaçamaklar yapmamışsın, gayette sağlıklı olmuş bence Başarılar bugün ki programında

14.08.2012

Beauty : 13
Hm22 : 15
Adia : 5
SERATES : 8
Mattika :0
Kyumi : 30
S_A : 5
Glsmh : 8
Pembe Panter 35 : 7
Musmutlu : 12
Funda08: 7
İzumii : 24
Yaktumehey : 12
Antonia: 5

9 dilim ekmek bana çok fazla geldi, bence de ekmeği azaltma konusunda çalışmalar yapmalısın.

7 dlm aslında. akşamki bir dilimi sabaha alsam iyi olur. yeni başlıyorum ya diyete amacım başlarda beslenmemi duzene sokmak. enerjime ve kilo verip veremememe bakmak. bu şekilde verebiloyorsam böyle devam edicem . veremezsem azaltma yoluna gitmeyi düşünüyorum. bebegimi de emziroyorum hala. o da ekstra kalori. çok bitkin olmayayım sonra bir de.

Ben emzirme olayını unuttum, o zaman haklısın bir şey diyemeyeceğim, o emsin de sen yavaş yavaş verirsin.

İki haftada zonguldak, ankara, edirne kolay gelsin sana bayagı yolculuk dolu günler olucak senin için

arada da afyon var , tayinlerimle uğraşacağım, ne kadar yoğun olduğumu siz düşünün yani

son öğrenilmesi gerekenleri gösteriyor artık annem...
bu dediğim böreği yapabilmem için önceden bana göstermeleri gerekiyor, ilk defada tutturamayabilirim bile, annem git gide yaşlanıyor, artık yapamayacak, ki çok severler artık bende öğreneyim dedim...
ah oo çaylaklık hali bir de annesinin evindekinden benimkine geçiş aşaması... kayınvaldem 3-4 farklı yemek yaparmış, bende en fazla 2 çeşit görünce şaşırıyor... napıyım tün gün evde durmuyorum ama bende... zamanla alışır artık

teşekkür ediyorum, elimden geldiği kadar aktif katılım yapıyorum ama bu aralar biraz üst üste geldi işte

Ben kahvemi içiyorum şimdi arkasından içsem saçma mı olur ki ?
Afiyet olsun bu arada.
içmemişsindir umarım, miden bulanabilir yani... bir de aç karna içilmesi işe yarıyor diye biliyorum ben :44:

akşam ekmeği 1 dilim azaltabilirsin, bir de şu art arda olan ara:badem ve tost kısmından birini seç canım... genel olarak ekmekleri biraz düşürürsek dengeli bir menü ama

dünkü menü çok güzel, sadece meyveleri yemek sırasında yemek daha fazla kalori aldırıyor, az demişsin gerçi ama gene söyleyeyim dedim

bence tabağına hiç koyma, onun yerine ana yemekten 2 kaşık daha koy, doldur tabağı çok uzun süredir yemiyorum, hani önceden çok yerdim 4-5 kaşık olurdu mutlaka... ama alıştım artık, evdekileri de alıştırdım, çok nadir yapıyorum pilav

sağlıksız onlarda yemesin

İyi olmuş öğrenmen her şeyi kolaylık olur, ne yapacağım diye kalmazsın ortada, annemi de aramıyordum ben hiç kondurmuyorum kendime ya yapamamayı, internetten bakıp bakıp yapıyordum ama insan yemek yemeyi sevince daha çabuk öğreniyormuş

Aman neyine yetmiyormuş 2 çeşit, ben de bir ara her gün 3-4 çeşit uğraşıyordum, baktım aşkım çok geliyor bitiremiyoruz bak hem uğraşma her gün bu kadar yoruluyorsun falan diyor, iyi dedim kendin bilirsin, Sınav zamanı yaklaşınca 2 çeşidi de arar gibi geliyor ya neyse

İçmedim içmedim, kahvenin üstüne midem almayacaktı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…