Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ekmek konusu aslında kişiye göre değişiyor, hani ben senin menünü yersem şu an kilo alırım çünkü uzun süredir karbonhidrat alımını baya sınırlandırdım ama senin bünyen daha fazlasına alışkın ise ayarladığın menüyle iyi kilo verebilir... bence 4-5 gün dene bakalım... hani kaçamaktan çok 1 dilim ekmeği tercih ederim... ekmekler kepekli ya da tam buğday olsa süper olur ayrıca...

kızlar jillian ripped yapmaya gidiyorum, yoksa annem gene yaptırmayacak son rippedim, şu şehirler arası seyahatimden sonra body revulition a başlamayı düşünüyorum, gene jillianın, değişim videoları görebilirsiniz nette, 3 ay da harikalar yaratıyor

Canım o zaman öğünlerdeki ekmekleri azalttabiliyor musun, öğlen ve akşam bir ekmek yiyince de sorun olur mu?
benim normal yeme tempom çok yoğun. diyete de yeni başlıyorum. kilom fazla . ilk etapta biraz fazla yiyeyım. kilo verme durumuma göre de artirir azaltır sekillendiririm listemi diye dusundum. suan 68 kiloyum .50 lere düştüğünde kilo vermem yavaslar . iyice listeyi azaltmak zorunda kalmayalım diyorum.ne kadar doğru zaman içinde görürüm onu da. deneme yanılma yöntemi uyguluyorum şu an.

bence de bir deneyeyim biraz duruma göre azaltırim.yıllardır evime beyaz ekmek girmiyor zaten. o konuda bir sıkıntı yok.

Evet canım kaptana yazdıgını da okudum, diyete yeni başladıgını bilmiyordum ben, dogru düşünmüşsün zaten kilon durdukça azaltırsın listeni

tamam anlastık söz bu hafta hiç pilav yokk çikolata yokk

günaydın bacılar geçmişi oku oku bitmiyo maşallah
sirkeli ılık ve normal ılık suyumu içtim
bugün yine evde durmak yok dün tarhana yoğurdum 7 kilo hemde
bugün de melemen yapıcaz anamla oy oyy
herkese hayırlı keyifli bir gün dilerim

çok seviyorum tarhanayı ama çok kalorili olduğunu daha geçen haftalarda öğrendim, ama çok besleyicii , gene de vazgeçmem....melemen ne ki :44: bu forumdayken bir sürü yeni yemek ismi öğreniyorum

çok seviyorum tarhanayı ama çok kalorili olduğunu daha geçen haftalarda öğrendim, ama çok besleyicii , gene de vazgeçmem....melemen ne ki :44: bu forumdayken bir sürü yeni yemek ismi öğreniyorum

hani yapıyoruz ya canım belki menemendir doğrusu ama biz melemen diyoruz
domates ve biberi doğrayıp biraz kaynatıyoruz diriliğini alınca şişelere koyup ters çevirip soğumasını bekliyoruz işte bu kadar
kışın hemen bi kavanozu açıp bir de yumurta kırdık mı tamamdır şipşak hazır melemenimiz

menemen diyoruz biz ona afiyet olsun...

bisikletim bi süre kullanım dısı olduuu spor olarak ne yapsam ne yapsamm

bisiklet zaten cardio için kullanılır, youtube da bir 15-20 dakikalık cardio videosu bulabilirsin canım, nasıl tarz spor yapmayı seviyorsun... kondisyonun nasıl, sıkılmam diyorsan leslie ile yürü evde , pilates yapabilirsin, zumba, bir sürü şey önerebilirim

Bugün öğleden sonra dışarıda olucam şimdiye kadar yaptıklarım şunlar
Sabah limonlu suyumu içtikten sonra 30 dk bisiklete bindim

Kahvaltı: yeşil çay,domates, peynir, 3 zeytin ve bir dilim ekmek

1,5 litre kadar su içtim, dışarı çıkmadan önce öğle yemeği olarak şunları yicem,
salata, 2-3 tane köfte, biraz yogurt

Akşama kadar dışarda kalırsam bana tavsiye edebileceğiniz, yiyebileceğim neler var? Dışarda yemek tercih ederken çok başarılı olamadıgımdan biraz korkutuyor beni dışarda yemek. Yanıma specal k nın krakerlerinden almayı düşünüyorum, bunun dışında hiçbir şey yemesem eve gelince salata yesem dogru olur mu?

Son düzenleme:

dışarda da salata yiyebilirsin canım hatta yanına bardak yoğurtlardan alırsın süper olur

doktorlar diyetisyenler tok tutar diye böyle durumlarda findik badem ceviz gibi yağlı tohumları oneriyorlar.kraker yerine öyle birşey yapabilrsin .kalorisi çok az değil diyet ürünlerin de. en azından böyle daha sağlıklı bence.

dışarda da salata yiyebilirsin canım hatta yanına bardak yoğurtlardan alırsın süper olur

Çok teşekkür ederim ikinize de, salata bulursam direkt onu yicem zaten :) fındık badem ceviz iyi fikirmiş diyet krakerlerden daha sağlıklı ve daha fazla da tok tutar sanırım :)

daha birkaç gün önce kimse yazmıyor diye yakınıyorduk... şimdi oku oku bitmiyor...
şaka tabiki sınır koymayalım yeni şeyler öğreniyoruz...emeğine sağlık herkesin...

sağa sola elinde ağırlıkla eğilme hareketi çok iyi b unun için...

Günaydııın

Daha yeni kahvaltı ettim. Evdeyim ve raporluyum. Biraz evde kalınca vücudumun nekadar yorulduğunun farkına varım. Kan değerlerim çok düşük ve bu nedenle hep yorgun hissediyorum. Tam 2 gündğr eşim yemek konusunda üstüme titriyor. Hahaayy bugünleridemi görücktim zayıfla diyen adam şimdi yee yee diyor. Tabii yedirmek istediği şeyler meyve sebze süt yoğurt benzeri şeyler.

Bugün çamaşır yıkicam ve ütüyle boğuşacam. Şu ayağım iyileşsin sporaa devam edecem ne güzel yüzmeye başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…