Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nefiss bence ve de cok saglikli

Ben de koca bi salata tabagi aldim yine disardayiz ama bugun azar yemiycemm gruptan bu sefer kararliyim yarin cuma buyuk gun

Nefiss bence ve de cok saglikli

Ben de koca bi salata tabagi aldim yine disardayiz ama bugun azar yemiycemm gruptan bu sefer kararliyim yarin cuma buyuk gun
ilk 3 ogunu uyguladım. diğerlerini de uygulayabilisim umarım.
ben bu hafta çok veremedim. bozdu bozdum durdum diyeti. 300-500anca gitmiştir.

Son düzenleme:

canım bir sürü video buldum daha cok eglenceli hareketli spor seviyorum kocamla yürüyüş yapıyoruz leslie yapmıycam pilates de sevmiyorum amazumba cok güzel bir kaç fitness falan buldum bu hafta hergn bitini deniycem en cok hangisini seversem gelecek hafta onuytapıcamm

Dün buraageldiğimde şok oldum kaç sayfa yazılmış diye bugünde kimsecikler yok. Çamaşır yıkamaya devam ve şimdi güzel bir tabak meyve yiyeceğim öğlen yemeği olarak.. Akşama neyiyeceğimi bilmediğim için, menümü şimdi paylaşamıyorum. :)

Ne güzel tadını çıkar S_A. Benim canım çok tatlıdır, biraz hasta olayım öleceğim moduna girerim resmen, bir ara bacağım ağrıyordu kesin kesecekler diye neler neler yazdım, bir kere ayağım kırıldı kesin diye hastaneye gittik meğer sadece zedelenmiş ama acıyor ne yapayım Bu arada eşin kilo ver diyorsa, bundan rahatsız olup kızıp falan diyeti sık sık bozuyor olabilir misin. Malum bizim bu bilinç altımızda neler neler oluyor.

Herkes birden yok olmuş, benim de uyku düzenim bozulunca bir garip oldum.
Ders çalışıyorum ara verince azıcık uzanıyorum, gündüz uyuyamıyorum da sinir oldum.

Herkese selam :)

1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)

Herkese selam :)

1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)

Hoşgeldin.
Eğer düzenli olarak katılabileceksen tabi geri dönebilirsin, yalnız artık kuralları tamamen uyguluyoruz bilgin olsun.
Bu arada kilo aldın mı ?

Hoşgeldin.
Eğer düzenli olarak katılabileceksen tabi geri dönebilirsin, yalnız artık kuralları tamamen uyguluyoruz bilgin olsun.
Bu arada kilo aldın mı ?

Tabi düzenli katılırım. 56.5 ile ayrılmıştım yanlış hatırlamıyorsam şuan 55.5 im.

işten kaçıp kaçıp buraya geliyorum
2 ltreden fazla su içtim ve sodalı yeşil çayımı içtim yine wcye git gel git geell

İyi yapıyorsun kafan dağılır hem.
Ben de kaç kere gidiyorum bilmiyorum valla sıkıldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…