öğle yemeğim lahana çorbası
1 buçuk ltreden fazladır su içtim
sodalı yeşil çayımı içtim
vee sıra kahvemde
Nefiss bence ve de cok saglikli1 saat yürüdüm. birazdan kahvaltimi yaparım.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
ara:1 şefta-1cb süt
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
ara:7-8 badem
ara:2dlm ekmekle kaşarlı tost
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
ara:1cb süt-1 elma
planim bunu uygulamak.annem sabote etmezse.
lahana çorbasına bayılıyorum ve tok tutuyo benidetoks yapmiyorsan yanında biraz yoğurt yiyebilirsin. açıkmaz misin böyle?
lahana çorbasına bayılıyorum ve tok tutuyo beni
son bi porsiyon kaldı onu da akşam yemeyi düşünüyorm
ilk 3 ogunu uyguladım. diğerlerini de uygulayabilisim umarım.Nefiss bence ve de cok saglikli
Ben de koca bi salata tabagi aldim yine disardayiz ama bugun azar yemiycemm gruptan bu sefer kararliyim yarin cuma buyuk gun
menemen diyoruz biz onaafiyet olsun...
bisiklet zaten cardio için kullanılır, youtube da bir 15-20 dakikalık cardio videosu bulabilirsin canım, nasıl tarz spor yapmayı seviyorsun... kondisyonun nasıl, sıkılmam diyorsan leslie ile yürü evde , pilates yapabilirsin, zumba, bir sürü şey önerebilirim
yarın kaç kilo gelecegimi merak ediyorummm
Günaydııın
Daha yeni kahvaltı ettim. Evdeyim ve raporluyum. Biraz evde kalınca vücudumun nekadar yorulduğunun farkına varım. Kan değerlerim çok düşük ve bu nedenle hep yorgun hissediyorum. Tam 2 gündğr eşim yemek konusunda üstüme titriyor. Hahaayy bugünleridemi görücktim zayıfla diyen adam şimdi yee yee diyor. Tabii yedirmek istediği şeyler meyve sebze süt yoğurt benzeri şeyler.
Bugün çamaşır yıkicam ve ütüyle boğuşacam. Şu ayağım iyileşsin sporaa devam edecem ne güzel yüzmeye başlamıştım.
Herkese selam :)
1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)
Hoşgeldin.
Eğer düzenli olarak katılabileceksen tabi geri dönebilirsin, yalnız artık kuralları tamamen uyguluyoruz bilgin olsun.
Bu arada kilo aldın mı ?
Hoşgeldin.
Eğer düzenli olarak katılabileceksen tabi geri dönebilirsin, yalnız artık kuralları tamamen uyguluyoruz bilgin olsun.
Bu arada kilo aldın mı ?
Tabi düzenli katılırım. 56.5 ile ayrılmıştım yanlış hatırlamıyorsam şuan 55.5 im.
vaaaaaaaaaaaaaaaaav 66 işte hayalimmmmmmmm
işten kaçıp kaçıp buraya geliyorum
2 ltreden fazla su içtim ve sodalı yeşil çayımı içtim yine wcye git gel git geell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?