çok lezzetli olduğunu yazmışlar nette, dietim bitince yiyeceğimsana da iyigeceler canım...
yarın buranın meşhur böreği ağzıaçık bükme yapmayı öğreneceğim, kuzenimde yapacağız ama yemeden nasıl duracağım bilmiyorumhele kendim yaptıktan sonra, kendimle anlaşma yaptım, yarın tartıda 57 küsür görürsem bir tane yiyeceğim, görmessem yemeyeceğim bir de sabah 11 de gidecez, ölden sonra 6 gibi falan döneriz, şimdi döktürmüştür o her şeyi, kendime uygun bir şey bulacağımı sanmıyorum... ama onun çok yakınında cafe var, yarın çarşıda halletmem gereken işler de var, o bahaneyle çıkıp orda salata yiyip geri dönmeyi düşünüyorum... aksi takdirde o kadar uzun süre açlığa bünyem dayanmaz...
Herkese selam :)
1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)
Çok yazıyorsunuz, çok...
Önceki takımda bir günde 10 sayfa bile yazılsa güle oynaya okurdum. Çalışırken cuma yarışmasında olmak ne zormuş ya...
Kızlar fena kokuyorum. :120: Bütün gün iş yaparken su gibi terledim, peşine 2 saat spor yaptım. Kendime bile kokuyorum. :120:
Hemen bir duşa gireyim de sonra geleyim en iyisi...
Heeey listeme bakın istediğiniz gibi eleştiri yapabilirsiniz.
Sabah: Bugün 10 gibi kalkabildim ama listemde bir değişiklik olmadı.
Şekersiz çay
1,5 dilim ekmek
1 adet peynir kızartması - kazara oldu dayanamadım.-
Domates - acur
KK büyüklüğünde peynir.
Ara:
Pek ara sayılmaz aslında karnım şişti kaldı yediklerimden sonra oturdum yeşil çay içtim üstüne.
Öğle:
Bir bardak kahve ve bir küçücük kase bulgur kaynatması. Kalorilendirmeyeyim azalsın diye içine limon suyu koydum. İnşallah işe yaramıştır. Salata niyetine yedim.
Akşam:
Bir tane tavuk butu
2 su bardağı ayran
1 kase bile değil cidden çorba
Ara:
Bir bardak çay -bitiremedim-
Bir bardak süt ve bir küçük şeftali yedim.
*****Akşam kardeşimle yüksek tempoda yürüyüş yaptık. 6 km yürümüşüz 40 dakikada. Ardından 15-20 dakika kondisyon aletlerinde hareket yaptım.
Öğleyin annemle oturup dururken mekik çektim 50 tane. *****
Umarım becerebilmişimdir.
Serates, Funda 08 , antonia ve Yaktumehey 'in mesaj sayılarını bekliyorum yayınlamak için ..
Herkese kaçamaksız bir gün olsun, günaydın kızlar ..
ay domates soy biber doğra belim tutuldu valla daha çook var işim
Musmutlu, senin kardeşin falan var mı, sürekli bi şeyler yapıyorsun evde gibi hissediyorum, yoksa evlenicek kız diye bilerek mi çalıştırıyorlar seni
evli ablam var canım annem izne çıktı bnde işe başlamadım daha..
tabi annem bunu fırsat bilerek hiç boş durmuyo bugünlerde bni kullanıyo
Bende öyle düşünerek sordum, benim de ablam var ama henüz evli değil evde bir iş bana gelene kadar ablam ya da annem tarafından yapılıyor hepSana da deneyim oluyordur gerçi şimdiden
Mercani merhaba hoşgeldin :) eski gönderilerde seni görmüştüm sanki öğrenciydin, hukuk istiyordun sanırım. Öyle miydi? Eğer öyleyse neler yaptın, yapıyorsun kendini tanıtır mısın :)
Canım serates, Funda ve antonia son mesaj sayılarını yazmışlar sanırım biraz arkalarda kalmışFazla aktif bir grup oluyoruz git gide
Çok teşekkür ederim, ya gözümden kaçmış ya da sabah okuduklarımda değil de öncesindeydi ben not almak için tekrar oraya dönmedim ama takım arkadaşlarım saolsun hemen bulup çıkarıyor mesajları.
Gerçekten maşallah çok aktifiz..
1 saat yürüdüm. birazdan kahvaltimi yaparım.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
ara:1 şefta-1cb süt
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
ara:7-8 badem
ara:2dlm ekmekle kaşarlı tost
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
ara:1cb süt-1 elma
planim bunu uygulamak.annem sabote etmezse.
günaydınlar
dün akşam gelemedim malum işler
mesaj sayım 12
dünkü menüm
sabah domates peynir çok çok az
bir adet galeta şekersiz çay
öğle
çorba
yarım tabak etli türlü
bolca salata
akşam
çorba
az karpuz
közlenmiş biber ve patlıcan sirkeli
3 Lt su bir saat yürüyüş
bu sabah
kepek ekmeğine sandviç şekersiz çay
4 aydır ilk kez ekmek yedim
canım poponda küçülmesini istediğin yeri duvara ritimli bir sekilde vuruyorsun popo hareketi buu
evet işe yarıyorr
14.08.2012
Beauty : 13
Hm22 : 15
Adia : 5
SERATES : 8
Mattika :0
Kyumi : 30
S_A : 5
Glsmh : 8
Pembe Panter 35 : 7
Musmutlu : 12
Funda08: 7
İzumii : 24
Yaktumehey : 12
Antonia: 5
ekmek konusu aslında kişiye göre değişiyor, hani ben senin menünü yersem şu an kilo alırım çünkü uzun süredir karbonhidrat alımını baya sınırlandırdım ama senin bünyen daha fazlasına alışkın ise ayarladığın menüyle iyi kilo verebilir... bence 4-5 gün dene bakalım... hani kaçamaktan çok 1 dilim ekmeği tercih ederim... ekmekler kepekli ya da tam buğday olsa süper olur ayrıca...
kızlar jillian ripped yapmaya gidiyorum, yoksa annem gene yaptırmayacakson rippedim, şu şehirler arası seyahatimden sonra body revulition a başlamayı düşünüyorum, gene jillianın, değişim videoları görebilirsiniz nette, 3 ay da harikalar yaratıyor
tamam anlastık söz bu hafta hiç pilav yokk çikolata yokk
kahvaltım:
1 dilime yakın kepekli ekmek
1 salatalık
1 zeytin
kk beyaz peynir ve şekersiz çayy
funda seninle vücut yapımızda aynı galiba... benimde göğüsler küçük şu an B cup ....ama kollarım kalın omuzlar geniş herkes yüzücümüyüm diye sorar hep... ama zayıflayınca göğüsler çok çok küçülüyor yazıkki..
o zaman benim küçülsün sizin büyüsün die dua edelim
Bugün öğleden sonra dışarıda olucam şimdiye kadar yaptıklarım şunlar
Sabah limonlu suyumu içtikten sonra 30 dk bisiklete bindim
Kahvaltı: yeşil çay,domates, peynir, 3 zeytin ve bir dilim ekmek
1,5 litre kadar su içtim, dışarı çıkmadan önce öğle yemeği olarak şunları yicem,
salata, 2-3 tane köfte, biraz yogurt
Akşama kadar dışarda kalırsam bana tavsiye edebileceğiniz, yiyebileceğim neler var? Dışarda yemek tercih ederken çok başarılı olamadıgımdan biraz korkutuyor beni dışarda yemek. Yanıma specal k nın krakerlerinden almayı düşünüyorum, bunun dışında hiçbir şey yemesem eve gelince salata yesem dogru olur mu?
Günaydııın
Daha yeni kahvaltı ettim. Evdeyim ve raporluyum. Biraz evde kalınca vücudumun nekadar yorulduğunun farkına varım. Kan değerlerim çok düşük ve bu nedenle hep yorgun hissediyorum. Tam 2 gündğr eşim yemek konusunda üstüme titriyor. Hahaayy bugünleridemi görücktim zayıfla diyen adam şimdi yee yee diyor. Tabii yedirmek istediği şeyler meyve sebze süt yoğurt benzeri şeyler.
Bugün çamaşır yıkicam ve ütüyle boğuşacam. Şu ayağım iyileşsin sporaa devam edecem ne güzel yüzmeye başlamıştım.
öğle yemeğim lahana çorbası
1 buçuk ltreden fazladır su içtim
sodalı yeşil çayımı içtim
vee sıra kahvemde
canım bir sürü video buldum daha cok eglenceli hareketli spor seviyorum kocamla yürüyüş yapıyoruz leslie yapmıycam pilates de sevmiyorum amazumba cok güzel bir kaç fitness falan buldum bu hafta hergn bitini deniycem en cok hangisini seversem gelecek hafta onuytapıcamm
Dün buraageldiğimde şok oldum kaç sayfa yazılmış diye bugünde kimsecikler yok. Çamaşır yıkamaya devam ve şimdi güzel bir tabak meyve yiyeceğim öğlen yemeği olarak.. Akşama neyiyeceğimi bilmediğim için, menümü şimdi paylaşamıyorum. :)
Çok da lezzetli değil ya... İstersen dene tabi... Ama sosu kremalı, ben neredeyse bitirince aklıma geldi bu ayrıntı.Her şeyden tatmak ama hafif şeyleri sevmek lazım. :)
Ora nere gülüm? Nerde oturuyorsun sen? Bir- iki lokmayla durabilecek olursan yiyebilirsin bence, sakıncası olmaz.
Salata yemek için de kafeye gitme, otur evde yap salatanı, yazık o paraya... İçine 3-5 domates, az marul koyuyorlar, fiyatı 10 lira.
Ayıp olur dersen de kısa yollu bir şey yanına, kuru kayısı falan...
Çok yazıyorsunuz, çok...
Önceki takımda bir günde 10 sayfa bile yazılsa güle oynaya okurdum. Çalışırken cuma yarışmasında olmak ne zormuş ya...
Kızlar fena kokuyorum. :120: Bütün gün iş yaparken su gibi terledim, peşine 2 saat spor yaptım. Kendime bile kokuyorum. :120:
Hemen bir duşa gireyim de sonra geleyim en iyisi...
Herkese iyi akşamlarBugün öğleden sonra dışardaydım, bensiz sayfa sayfa konuşurlar şimdi diyordum, neyse ki çok konuşmamışsınız, cuma öncesi herkes bilgisayarı kapatıp spor yapmaya koştu sanırım, ne uyanık grup olduk biz İtiraf ediyorum bugün bir dondurma kaçamagım var:18: menümün tamamını görüp çok kızmayın bana diye sabahtan itibaren yaptıklarımı paylaşıyorum.
Ilık limonlu suyla ve 30 dakika bisikletle güne başladım
Sabah:domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay, bir dilim ekmek
Öğlen:3 köfte, salata, biraz yogurt
Dışarda yediklerim içtiklerim: Şekersiz çay, bir tane ceviz, sade türk kahvesi ve burger king den aldıgım bardakta sade dondurma
Eve geldiğimde domates, marulla yaptıgım bir salatayı yedim, gece acıkmıyayım diye
2.5 litreye yakın su içtim. 2 den 5.30 a kadar dışardaydım, telefonumdaki yürüme programımı çalıştırmayı unutmuşum :26: ne kadar yürüdüm bilmiyorum, o yüzden akşam bi yarım saat daha bisiklete binerim diyorum.
Hoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)
Günaydııın
Daha yeni kahvaltı ettim. Evdeyim ve raporluyum. Biraz evde kalınca vücudumun nekadar yorulduğunun farkına varım. Kan değerlerim çok düşük ve bu nedenle hep yorgun hissediyorum. Tam 2 gündğr eşim yemek konusunda üstüme titriyor. Hahaayy bugünleridemi görücktim zayıfla diyen adam şimdi yee yee diyor. Tabii yedirmek istediği şeyler meyve sebze süt yoğurt benzeri şeyler.
Bugün çamaşır yıkicam ve ütüyle boğuşacam. Şu ayağım iyileşsin sporaa devam edecem ne güzel yüzmeye başlamıştım.
Herkes birden yok olmuş, benim de uyku düzenim bozulunca bir garip oldum.
Ders çalışıyorum ara verince azıcık uzanıyorum, gündüz uyuyamıyorum da sinir oldum.
Herkese iyi akşamlarBugün öğleden sonra dışardaydım, bensiz sayfa sayfa konuşurlar şimdi diyordum, neyse ki çok konuşmamışsınız, cuma öncesi herkes bilgisayarı kapatıp spor yapmaya koştu sanırım, ne uyanık grup olduk biz İtiraf ediyorum bugün bir dondurma kaçamagım var:18: menümün tamamını görüp çok kızmayın bana diye sabahtan itibaren yaptıklarımı paylaşıyorum.
Ilık limonlu suyla ve 30 dakika bisikletle güne başladım
Sabah:domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay, bir dilim ekmek
Öğlen:3 köfte, salata, biraz yogurt
Dışarda yediklerim içtiklerim: Şekersiz çay, bir tane ceviz, sade türk kahvesi ve burger king den aldıgım bardakta sade dondurma
Eve geldiğimde domates, marulla yaptıgım bir salatayı yedim, gece acıkmıyayım diye
2.5 litreye yakın su içtim. 2 den 5.30 a kadar dışardaydım, telefonumdaki yürüme programımı çalıştırmayı unutmuşum :26: ne kadar yürüdüm bilmiyorum, o yüzden akşam bi yarım saat daha bisiklete binerim diyorum.
Musmutlu, senin kardeşin falan var mı, sürekli bi şeyler yapıyorsun evde gibi hissediyorum, yoksa evlenicek kız diye bilerek mi çalıştırıyorlar seni
evli ablam var canım annem izne çıktı bnde işe başlamadım daha..
tabi annem bunu fırsat bilerek hiç boş durmuyo bugünlerde bni kullanıyo
Hoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)
pilates ve jillian en kısa sürede en fazla sonuç verenlerden, amann spor olsunda ne olursa olsun
afyondayım ben,valla hedef kiloma şurda 800 gram kaldığı için iki tane yedim arkasından 2 saat spor yaptım, deliyim sanırım benyarın bu kilomda sabit kalayım diye yaptım sporumu...önemli gün benim için...
sıcak havalarda çok kötü kokuyor, ama duştan sonra karbonat sürerseniz koltuk altlarınıza ter kokmuyorsunuz, deneyimle sabitlenmiştir
kızlar herkesin kilo çizelgesi yok sanırım ben hedeflerinizi merak ediyorum :26:
Dışarda ızgara köfte salata yediğimde bile kilo veremediğimi gördüm daha önceden ondan beri güvenemedim dışarda yapılan yemeklere :44: Dondurma konusunda haklısın, kaçamagım olarak listeye girmeye hak kazanması tamamen burgerdan alınması oldutavuk şiş, yanında da ayran alabilirsin, salata da olabilir ama pahalı oluyor işte salata dışarda...
keşke o dondurma yerine dışarda satılan top dondurmalardan alsaydın, burgerdakilerin yağ oranı çok yüksek, krema gibi zaten... di
Ne demek, biz bir grubuz sonuçtaTüm sayfaları okumadan yazmıştım ama zaten çözülmüş problem.
İzumi'ye saygılar, sevgiler...
O zaman kilolarını verirken seni zorlu bir maraton da bekliyor demek ki, iki alanda da başarılı olursun inşallahHoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)
ablam evli olmadan da aynıydı hep işler bana kalıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?