Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok da lezzetli değil ya... İstersen dene tabi... Ama sosu kremalı, ben neredeyse bitirince aklıma geldi bu ayrıntı. Her şeyden tatmak ama hafif şeyleri sevmek lazım. :)

Ora nere gülüm? Nerde oturuyorsun sen? Bir- iki lokmayla durabilecek olursan yiyebilirsin bence, sakıncası olmaz.
Salata yemek için de kafeye gitme, otur evde yap salatanı, yazık o paraya... İçine 3-5 domates, az marul koyuyorlar, fiyatı 10 lira.
Ayıp olur dersen de kısa yollu bir şey yanına, kuru kayısı falan...

Herkese selam :)

1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)

Mercani merhaba hoşgeldin :) eski gönderilerde seni görmüştüm sanki öğrenciydin, hukuk istiyordun sanırım. Öyle miydi? Eğer öyleyse neler yaptın, yapıyorsun kendini tanıtır mısın :)

akşam yemeği olarak da kalan lahanamı yedim
bugünlük yeme işi bitti kaçamak yaptırmasın inş allahım
ayy yarın için çok heyecanlıyım :18::18:

Çok yazıyorsunuz, çok...
Önceki takımda bir günde 10 sayfa bile yazılsa güle oynaya okurdum. Çalışırken cuma yarışmasında olmak ne zormuş ya...

Kızlar fena kokuyorum. :120: Bütün gün iş yaparken su gibi terledim, peşine 2 saat spor yaptım. Kendime bile kokuyorum. :120:
Hemen bir duşa gireyim de sonra geleyim en iyisi...

Herkese iyi akşamlar Bugün öğleden sonra dışardaydım, bensiz sayfa sayfa konuşurlar şimdi diyordum, neyse ki çok konuşmamışsınız, cuma öncesi herkes bilgisayarı kapatıp spor yapmaya koştu sanırım, ne uyanık grup olduk biz İtiraf ediyorum bugün bir dondurma kaçamagım var:18: menümün tamamını görüp çok kızmayın bana diye sabahtan itibaren yaptıklarımı paylaşıyorum.
Ilık limonlu suyla ve 30 dakika bisikletle güne başladım
Sabah:domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay, bir dilim ekmek
Öğlen:3 köfte, salata, biraz yogurt
Dışarda yediklerim içtiklerim: Şekersiz çay, bir tane ceviz, sade türk kahvesi ve burger king den aldıgım bardakta sade dondurma
Eve geldiğimde domates, marulla yaptıgım bir salatayı yedim, gece acıkmıyayım diye

2.5 litreye yakın su içtim. 2 den 5.30 a kadar dışardaydım, telefonumdaki yürüme programımı çalıştırmayı unutmuşum :26: ne kadar yürüdüm bilmiyorum, o yüzden akşam bi yarım saat daha bisiklete binerim diyorum.

Canımm havalar çook sıcak çünkü, her geçen gün daha da ısınıyor çok haklısın Sürekli duş almak en iyisi hele spor yaparken.

Kalorisi olmayan şey öğün olmaz, o yüzden çayları kahveleri öğünden saymıyorum.
Bence bütün gün az yiyip akşama yüklenmişsin. Akşamı daha hafif tut.

Serates, Funda 08 , antonia ve Yaktumehey 'in mesaj sayılarını bekliyorum yayınlamak için ..

Herkese kaçamaksız bir gün olsun, günaydın kızlar ..

Yazmıştım ben mesaj sayımı... :44:
7 idi dünkü mesaj sayım, ama bir kontrol edeyim, belki mesajda hata olmuştur.

Musmutlu, senin kardeşin falan var mı, sürekli bi şeyler yapıyorsun evde gibi hissediyorum, yoksa evlenicek kız diye bilerek mi çalıştırıyorlar seni

evli ablam var canım annem izne çıktı bnde işe başlamadım daha..
tabi annem bunu fırsat bilerek hiç boş durmuyo bugünlerde bni kullanıyo

Bende öyle düşünerek sordum, benim de ablam var ama henüz evli değil evde bir iş bana gelene kadar ablam ya da annem tarafından yapılıyor hep Sana da deneyim oluyordur gerçi şimdiden

Mercani merhaba hoşgeldin :) eski gönderilerde seni görmüştüm sanki öğrenciydin, hukuk istiyordun sanırım. Öyle miydi? Eğer öyleyse neler yaptın, yapıyorsun kendini tanıtır mısın :)

Hoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)

Canım serates, Funda ve antonia son mesaj sayılarını yazmışlar sanırım biraz arkalarda kalmış Fazla aktif bir grup oluyoruz git gide

Tüm sayfaları okumadan yazmıştım ama zaten çözülmüş problem.
İzumi'ye saygılar, sevgiler...

Herkese fazla gelmiş bana gelmedi nedense... Ama takımın geneli az yiyor gibi geliyor bana zaten. :) Tek fazla gelen 2 dilim ekmekli kaşarlı tost. Ara öğün için çok kalorili... Ama çocuk emziriyormuşsun, o yüzden hiçbir şey diyemem. Bir diyetisyene gitme imkanın varsa git bence. Hem daha hızlı da kilo verdirebilir sana...

Az bence bu menü... Ama yürüyüş yapman güzel.
Niye 4 aydır yemek yemedin bu arada?

canım poponda küçülmesini istediğin yeri duvara ritimli bir sekilde vuruyorsun popo hareketi buu
evet işe yarıyorr

Yok artık. Cidden işe yarıyor mu?
Ay daha neler duyacağım bakalım, çürür kız popon. Ben vuramam duvara, çürümesin, kıyamam popoma. :) Hem zaten benimki küçük, vursam iyice küçülür.

14.08.2012

Beauty : 13
Hm22 : 15
Adia : 5
SERATES : 8
Mattika :0
Kyumi : 30
S_A : 5
Glsmh : 8
Pembe Panter 35 : 7
Musmutlu : 12
Funda08: 7
İzumii : 24
Yaktumehey : 12
Antonia: 5

NazarNazarNazar

Ne güzel bir takım bu takımi herkes spor yapıyor.
Güzel dereceler bekliyorum bizden.

tamam anlastık söz bu hafta hiç pilav yokk çikolata yokk

Pilav çikolata yiyip kilo verebiliyor muydun sen?
Gerçi ben de bir hafta önce falan çikolata krizlerim tutuyor diye 2 paket naneli sticks almıştım. Tanesi 57 kalori ama henüz dokunmadım hiç. Zaten ona dokundum mu durmam zor oluyor.

kahvaltım:
1 dilime yakın kepekli ekmek
1 salatalık
1 zeytin
kk beyaz peynir ve şekersiz çayy

Domates, salataılığın hiç denebilecek bir kalorisi var. O yüzden ben onları kendi menüme yazmıyorum. Bence çok az olmuş kahvaltın...

Ben muz tipiyim. Omuzlarıma pek geniş diyenler olmuyor. Ama gögüs kafesim geniş, baba tarafının genlerinde var. Hepimiz geniş sırtlı ve geniş göğüslüyüz. Benimkiler de B yi anca dolduruyor. Ortancadan bir C olaydı iyiydi... ssz

o zaman benim küçülsün sizin büyüsün die dua edelim

Eveeet! Tanrım senin göğüs yağlarını eritsin de Serates'le bana pay etsin inşallah. (Pek iki yüzlüce, çıkarcı bir cümle oldu bu da yahu... :44:)

tavuk şiş, yanında da ayran alabilirsin, salata da olabilir ama pahalı oluyor işte salata dışarda...

hastasın diye üstüne titriyordur, yardım edecek biri yok mu canım sana ya, hem ayağın hasta hemde ev işleriyle boğuşuyorsun...

öğle yemeğim lahana çorbası
1 buçuk ltreden fazladır su içtim
sodalı yeşil çayımı içtim
vee sıra kahvemde

sabah kahvaltın ve öğle yemeğin tam dietlik...süper yani...

pilates ve jillian en kısa sürede en fazla sonuç verenlerden, amann spor olsunda ne olursa olsun

bir tabak meyve, bir porsiyon meyve mi, yoksa yemek tabağının içinde bir sürü meyve mi mutlaka meyveyi yerken yanında süt ya da yoğurt tüket canım, kan şekerin yükselmesin

afyondayım ben,valla hedef kiloma şurda 800 gram kaldığı için iki tane yedim arkasından 2 saat spor yaptım, deliyim sanırım ben yarın bu kilomda sabit kalayım diye yaptım sporumu...önemli gün benim için...

sıcak havalarda çok kötü kokuyor, ama duştan sonra karbonat sürerseniz koltuk altlarınıza ter kokmuyorsunuz, deneyimle sabitlenmiştir

keşke o dondurma yerine dışarda satılan top dondurmalardan alsaydın, burgerdakilerin yağ oranı çok yüksek, krema gibi zaten... di

Hoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)

hoşgeldin canım uzunca bir süreden sonra

Geçmiş olsun... :26:
Eşin üstüne tütrüyorsa çamaşır ve ütüyü de o yapıversin bir zahmet.

Herkes birden yok olmuş, benim de uyku düzenim bozulunca bir garip oldum.
Ders çalışıyorum ara verince azıcık uzanıyorum, gündüz uyuyamıyorum da sinir oldum.

Düzensiz uyku berbat bir şey ya... Gündüz uyuyunca da çok kötü oluyor insan. Bir şekilde dengeye oturtmaya bakmalısın sevgili kaptanım. Kilo vermeni de etkiliyordur o düzensiz uykular...

"Çok kızmayın" diyince ben de bir sürü kaçamak bekledim. :)
Bir bardak dondurma çok kötü gelmiyor kulağa... Ama burger king'in sitesinde sattıkları şeylerin kalorisi yazıyor. Ordan da kontrol etmek lazım. 300 kcal falan çıkmasın sonra...

Musmutlu, senin kardeşin falan var mı, sürekli bi şeyler yapıyorsun evde gibi hissediyorum, yoksa evlenicek kız diye bilerek mi çalıştırıyorlar seni

Ay güldürdünüz beni kızlar. :)

Hoşgeldin Mercani...
Yarışmadan uzakta kalıp kilo vererek dönen nadir insan!

bugünkü menüm:

sabah: light sütlü nescafe

arkasında jillian ripped+tifanny+ esneme (toplamı 1 saat)

öğle: 1 porsiyon special k kraker
şekersiz türk kahvesi

akşam üstü 15.30 gibi yeni öğrendiğim ve kendimin yaptığım 1 tane kıymalı ağzıaçık ve mercimekli bükme

bunları yedikten sonra 2 saat spor yaptım 1 saat cardio, 1 saat pilates

başka da bişi yemeyi düşünmüyorum acıkırsam sütlü kahve içerim

Pilates ben de yapmıştım bir zamanlar. Gerçekten güzel sonuç veriyor.

800 gram mı kalmış? Anaaaam! Ye sen ya, afiyet olsun. 2 haftaya mezun olacağına 3 haftaya olursun. Zaten iradenin büyüğünü göstermişsin. 2 böreğe lafım yok benim. :)

Ben deotak kullanıyorum. O da hiç kokutmaz aslında, hem de hiç. Ama sanırım son duşumdan sonra sürmeyi unutmuşum. :44: Bir de o anca koltuk altına fayda ediyor. Bugün saç diplerim bile koktu benim. :S Sanki bir haftadır yıkanmamış gibiydim.

kızlar herkesin kilo çizelgesi yok sanırım ben hedeflerinizi merak ediyorum :26:

Evet ya... Geldiğimden beri aklımda, üşeniyorum yapmaya... Ben hemen yapayım çizelgemi. Yapmayanlardan da talep edelim. :)

Kaptanım, çizelge eklemeyi ve her cuma sonrası güncellemeyi kural yapabiliriz bence. Benim eski takımda öyleydi, çok iyi bir yöntemdir, herkes birbirini rahat rahat takip eder.

Dışarda ızgara köfte salata yediğimde bile kilo veremediğimi gördüm daha önceden ondan beri güvenemedim dışarda yapılan yemeklere :44: Dondurma konusunda haklısın, kaçamagım olarak listeye girmeye hak kazanması tamamen burgerdan alınması oldu

Tüm sayfaları okumadan yazmıştım ama zaten çözülmüş problem.
İzumi'ye saygılar, sevgiler...
Ne demek, biz bir grubuz sonuçta

O zaman kilolarını verirken seni zorlu bir maraton da bekliyor demek ki, iki alanda da başarılı olursun inşallah

ablam evli olmadan da aynıydı hep işler bana kalıyodu

Bayagı deneyim kazanmışsın sen o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…