Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaptım çizelgemi. Şans getirsin diye dört yapraklı yoncaları seçtim. Umarım bu takımdan mezun olarak giderim. Verilecek de ne çok kilo var! Çizelge olmadan insanın gözüne gözüne girmiyor. İştahımı da keser bu benim.

Siteden baktım 172 kalori yazıyor. yag 6,24 karbonhidrat 68,50 diyor ama onlardan çok anlamıyorum :44: Burgerdan alındıgı için çok kızmayınla başlamıştım cümleye çok kalorili oldugunu düşündüm çünkü :) Musmutluya da sürekli iş yaptırıyorlar ama kardeşi falan olsaydı ona yık işleri sen sporunu yap dicektim ablası varmış bi tek

Bende menümü yazayım bugün çok kötü bi gündü yemek yemeye fırsatım olmadı desem yeridir. Kuzenimi yolcu ettim bugün o yüzden pek havamda değildim sporda yapamadım :26:

Sabah: 1 yumurta haşlaması
Akşam: Semizotu, yoğurt

Normalde menülerim böyle değildir ama bugünlük idare edin artık

Hoşbuldum evet doğru hatırlıyorsunuz öğrenciyim :) Bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk olacak inşallah :)

Hazırlanmaya başladın mı Mercani.
Ben de tekrar hazırlanıyorum sınava.

Düzensiz uyku berbat bir şey ya... Gündüz uyuyunca da çok kötü oluyor insan. Bir şekilde dengeye oturtmaya bakmalısın sevgili kaptanım. Kilo vermeni de etkiliyordur o düzensiz uykular...

Aslında uykum çok düzenliydi ama ben tozdan nem katan bir insan olarak bir gece 2 saat kadar daha geç yatınca 2 gündür düzene sokamadım uykumu.

Afiyet olsun nasıl güzel yapabilmiş misin ?
Ben de bugün buzlu kahve yapacağım.
Akşam olmasının sakıncası olmaz dimi?

Kaptanım, çizelge eklemeyi ve her cuma sonrası güncellemeyi kural yapabiliriz bence. Benim eski takımda öyleydi, çok iyi bir yöntemdir, herkes birbirini rahat rahat takip eder.

Bence de herkes çizelgesini yapsın rahat rahat takip edelim birbirimizi. Yarın kırmızıyla yazarız bunu
Sesimi duyurmak istediğimde kırmızı yazıyorum iyi oluyor

Olmuş bir kere artık. Çok da kötü değil. ama hep tekrarlama o 172'yi.
Ben burger yazısını ilk gördüğüm zaman menü yedin sanmıştım.

Öğün yok öğün yok diye diye benim menülerimi düzene soktular sıra sende demek

Evet 1 hafta önce başladım çalışmaya. Konunu görmüştüm senin eczacılık istiyordun dimi?

Öğün yok öğün yok diye diye benim menülerimi düzene soktular sıra sende demek

Öğün atlamaya o kadar alıştım ki eskide düzene dönmek zor olacak

Bu arada takım kaptanı hala S.A mı?

Kızlar yarınki listemizi paylaşıyorum. Yeni gelen arkadaşlar deneme süresinin sonunda haftaya listeye girecekler.
Yarınki kilolarınızı da direk listeye yazarsanız güzel olur.
Her perşembe söylediğim gibi söylüyorum,şimdiye kadar problem olmadı ama tekrar söyleyeyim, benim internetime güven olmuyor o yüzden lütfen herkes listeyi kontrol etsin, eklenmiş mi paylaşım alanına diye.

**3. TAKIM 321. ETAP***

hm22(67.0// /%)
thebeauty(58.7/ / /% )
SERATES(76.6 ///%)
mattika (65 ///% )
kyumi ( 72// / %)
S_A (76.5///%)

Yaktumehey ( 90/) Yeni Üye hedef : 70
Mercani ( 57,2 ) 314. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 7’ye bölündü.

3. TAKIM ORTALAMASI :

Evet 1 hafta önce başladım çalışmaya. Konunu görmüştüm senin eczacılık istiyordun dimi?

Evet Eczacılık istiyorum, kolay gelsin sana da, zor dönem ..
Öğün atlamaya o kadar alıştım ki eskide düzene dönmek zor olacak

Bu arada takım kaptanı hala S.A mı?

Bana da çok zor geldi de sorma.
Hayır takım kaptanı benim.

Bugün yediklerimi de yazayım.

Sabah kahvemi içtim, sonrasında special k ile süt.
Öğlen 2 dilim kepekli ekmekle jambonlu sandviç yedim.
Arada 2-3 fincan daha kahve içtim, sonra light kola içtim, nasıl uyku bastı, kahveyi çok içince kolada da var nasıl olsa kafein dedim.
Akşam da salata ile keten tohumlu yoğurt.
Artık zırt pırt tartılmıyorum.
Yarın süpriz olacak.

Normalde böyle değilse sakıncası yok.

Kontrol etmeyi çok isterdim ama maalesef öyle bir imkanım yok. Beni cumalardan muaf tutmanızı rica ediyorum.
Ama akşam vardiyasına geçtiğimde ortalamaları falan kontrol edebilirim belki...

Ne kadar çok kahve içiyorsun.
Kahvenin zararı var mı hiç, bilen var mı aranızda? Ben sevmediğimden olacak herhalde, bana zararlıdır gibi geliyor. :)

Sık tartılmamak zaten en iyisi... Haftada bir bile yeterince sık. Tartının tepesinden inmeyince insan stresten kilo alıyor.

Son düzenleme:
bugün yazamadım çok yoğun bir gündü...

yediklerim
bir bardak kefir
bir bardak süt
türk kahvesi yulaflı bisküvi
cacık
yeşil elma
lihgt misır patlağı gibi olandan 2 tane
türk kahvesi 1 yulaflı bisküvi
şimdi 4 köfte yiyeceğim ve yoğurt (çok geç kaldım
bugün saçma sapan yedim inşallah çok değildir...

sporda yok yeşil çay iki tane su 3lt tamamlarım..

benim ismim yazmıyo

Miktarlar da önemli. Kaçtır menülerde denk geliyorum, adı yazıyor ama miktarı yazmıyor.
Akşam akşam da ağır gelecek köfteler. Ama bugünlük böyle yap. Yarın daha fazla dikkat edersin.

ben menülerinize yorum yapmıyorum çünkü aynı şeyleri tekrar tekrar yazmış olacağım zaten sabah erken yorumlanmış oluyor. boşuna aynı şeylerle sayfa doldurmak yersiz olur diye.. ama başka bir fikrim olursa yazarım olur dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…