evet maalesef zamanında öle oldu ve artık yapıştı gitmiyo
maalesef aynı sorun bende de var
bugün yediklerim
sabah: 3 dilim domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: kuzukulağı salatası
ara: 1 bardak süt, 4 eti form kepekli bisküvi
akşam: bakla dolması 10-12 tane
hem reçel hem ekmek olmayaydı eyiydi ama genel olarak iyi menü
bu arada valla nası kuzukulağı çekti canım yaaaaa
aşeriyorum galiba 😳
Aynen canim disardayken olmuyo ama.yine de dikkat etmeye calisiyoruz buna da sukur..ilk 3 ogunu uyguladım. diğerlerini de uygulayabilisim umarım.
ben bu hafta çok veremedim. bozdu bozdum durdum diyeti. 300-500anca gitmiştir.
Canım menün genel olarak çok güzel ama iki şekerli meyve aynı ara ögün de yanyana gelmeseymiş iyiymiş sankiya da ikisini de yemek istersen miktarı da azaltabilirsin Bir de muz varmış onu sonradan gördüm, o da şekeri ve kalorisi yüksek meyvelerden. Elma seviyor musun? Öğünlere elma da ekleyebilirsin seviyorsan
ben de bayılırım kuzu kulagina.sırf benim için ekti annem evin bahçesine.her kahvaltıya topluyorum
meyveler hiç olmamış canım, bu kadar porsiyon meyve kilo aldırır, aman dikkat, bir de muz, üzüm... en şekerli olanlarından yemişsin, üzüm 2 porsiyon bir de
kalorisi çok değil ama yağ oranı fazla... problemde burdan kaynaklanıyor zaten
canım sen hiç bir şey yememişsin bugünneyse bugünlük idare ediyoruz seni...hm22 nin menülerini diye diye daha yeni üç öğün haline getirdim, senden de aynı şeyi bekliyorum
herkes güzel olmuş dedi, daha fazla yiyebilirdim ama tuttum kendimi...
sakıncası olmaz buzlu kahvenin, ben saat mefrumu olmadan içiyorum onu, yarın yola gidicem, yapıp, şişeye koyucam mesela, seversin inş...
menü güzel, kafein ağırlıklı olmuş, kafein aslında metabolizmayı çok çalıştırır ama selülit falan yapıyorsa dikkat et
meyveler hiç olmamış canım, bu kadar porsiyon meyve kilo aldırır, aman dikkat, bir de muz, üzüm... en şekerli olanlarından yemişsin, üzüm 2 porsiyon bir de
Ben kilo almanın meyve porsiyonlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Hep üzüm, karpuz, incir vb. yemeye lafım yok tabi, o aldırabilir. Ama avcılıktan ve ateşin bulunmasından önce insanlar bunları yiyorlardı ve içlerinde şişmanlar olduğunu da sanmıyorum. :) O yüzden doğal meyve ve sebzeleri sade tüketmenin zararı olacağını düşünmüyorum. Ama göreceğiz. :)
Eline sağlık ..
Buzlar donmuştur sanırım, birazdan yapıp içeceğim, bütün gün uykum vardı, şimdi gitti zaten, oturur ders çalışırım olmadı gecei bakarım duruma göre.
Kafein fazla oldu cidden, basenim geniş olmasına rağmen selülit sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabiki.
Tatlim alkali diyet yap selulitlere bire bir hic bise yapamazsan limonlu yada sirkeli ya da karbonatli suyu ic icoyosan devam et cunku zamanla hepsi gidiyo selulitlerinçok sanşlısın o zaman, ben kpssye hazırlandığım sırada günde 3-4 nescafe içerdim, sınav sonunda selülitlerim çok kötüydü yao ne görüntü yani... neyseki sporla , kremle toparladım, hala da krem sürüyorum mesela... sanırım sorunum kahveyle benim, bırakamıyorum kahveyi
çok sanşlısın o zaman, ben kpssye hazırlandığım sırada günde 3-4 nescafe içerdim, sınav sonunda selülitlerim çok kötüydü yao ne görüntü yani... neyseki sporla , kremle toparladım, hala da krem sürüyorum mesela... sanırım sorunum kahveyle benim, bırakamıyorum kahveyi
Kizlar bugun
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz yagsiz peynir
Domates salatalik
Uc dort zeytin
1 cay kasigi bal
Ara turk kahvesi
Ogle
1 tabak salata
Ara
1 buyuk bardak az sekerli sut
Aksam
Dort kucuk kofte
Salata
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik kabak yemegi (yagsiz)
Bugun baya dikkatt ettim simdi bol bol su icme zamani
Disardaydik kardeslerimle
Butun gun gezdik
Bi ara gozum dondu markette abur cuburlari gorunce..su almaya girdik ama tuttum kendimi kizlar bugun..
Insallah herkes emeginin karsiligini fazlasiyla alir yarin kilolar eksilmis bir halde uyaniriz hepimizz
Tatlim alkali diyet yap selulitlere bire bir hic bise yapamazsan limonlu yada sirkeli ya da karbonatli suyu ic icoyosan devam et cunku zamanla hepsi gidiyo selulitlerin
Tatlim alkali diyet yap selulitlere bire bir hic bise yapamazsan limonlu yada sirkeli ya da karbonatli suyu ic icoyosan devam et cunku zamanla hepsi gidiyo selulitlerin
Ben limonu çok severim acaba bununla alakası olabilir mi ?
Her bitki çayına bol miktarda atarım, bazen direk yerim limonu.
Sirkeli suyun da tadını çok severim.
alkali diyetin selülitlere iyi geldiğini bilmiyordum.. karbonatlı su içiyorum sürekli... yani günde 2-2.5 lt karbonatlı su içiyorumdur, tabi bir aydır falan yapıyorum bunu... bir de karbonatlı suyun emziren anneye zararı var mıdır, biliyor musun tatlım :44:
limonu sdece salata sosunda severim, sirkeden de nefret ederim, kokusuna falan tahammülüm yoktursanırım bu yüzden şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?