Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hem reçel hem ekmek olmayaydı eyiydi ama genel olarak iyi menü

bu arada valla nası kuzukulağı çekti canım yaaaaa

aşeriyorum galiba 😳

Sorma İzumicim... Sadece üzüm yemeye niyetim vardı. Bizimkiler karpuz kesince azıcık da ondan alayım dedim. Yarım saat geçince bir acıktım ki anlatamam... Bu yüzden diyorlar işte yüksek şekerli meyveleri kararında yiyin diye. :)
Muzda potasyum var. Spor yapana gerekliymiş potasyum, onun için yemiştim. Elma severim sayılır da o da çok acıktırıyor...

meyveler hiç olmamış canım, bu kadar porsiyon meyve kilo aldırır, aman dikkat, bir de muz, üzüm... en şekerli olanlarından yemişsin, üzüm 2 porsiyon bir de

Ben kilo almanın meyve porsiyonlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Hep üzüm, karpuz, incir vb. yemeye lafım yok tabi, o aldırabilir. Ama avcılıktan ve ateşin bulunmasından önce insanlar bunları yiyorlardı ve içlerinde şişmanlar olduğunu da sanmıyorum. :) O yüzden doğal meyve ve sebzeleri sade tüketmenin zararı olacağını düşünmüyorum. Ama göreceğiz. :)

Eline sağlık ..
Buzlar donmuştur sanırım, birazdan yapıp içeceğim, bütün gün uykum vardı, şimdi gitti zaten, oturur ders çalışırım olmadı gecei bakarım duruma göre.
Kafein fazla oldu cidden, basenim geniş olmasına rağmen selülit sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabiki.

O zamanki meyveler şimdikinden çok farklıymış, evrimleşmiş ve doğallığını kaybetmiş, bir de o zaman insanlar sürekli avlandıklarından hareket halindeymişler. Yani onların avlandığı kadar hareket edersek ve ateş yokken ekmek yokmuş ekmeği karbonhidratları çıkarır sırf meyve vs beslenirsek evet kilo almayız diye düşünüyorum.

çok sanşlısın o zaman, ben kpssye hazırlandığım sırada günde 3-4 nescafe içerdim, sınav sonunda selülitlerim çok kötüydü ya o ne görüntü yani... neyseki sporla , kremle toparladım, hala da krem sürüyorum mesela... sanırım sorunum kahveyle benim, bırakamıyorum kahveyi

Kizlar bugun
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz yagsiz peynir
Domates salatalik
Uc dort zeytin
1 cay kasigi bal

Ara turk kahvesi

Ogle

1 tabak salata

Ara
1 buyuk bardak az sekerli sut

Aksam
Dort kucuk kofte
Salata
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik kabak yemegi (yagsiz)

Bugun baya dikkatt ettim simdi bol bol su icme zamani

Disardaydik kardeslerimle
Butun gun gezdik
Bi ara gozum dondu markette abur cuburlari gorunce..su almaya girdik ama tuttum kendimi kizlar bugun..
Insallah herkes emeginin karsiligini fazlasiyla alir yarin kilolar eksilmis bir halde uyaniriz hepimizz

Tatlim alkali diyet yap selulitlere bire bir hic bise yapamazsan limonlu yada sirkeli ya da karbonatli suyu ic icoyosan devam et cunku zamanla hepsi gidiyo selulitlerin

Vücudumla ilgili tek şansım sanırım
Ama daha öncesiyle de alakalı olabilir ben 18 yaşıma kadar kola içmedim, kahveyi de o zamanlar sıklaştırmaya başladım.

güzel menü, ama ben olsam akşam ve öğle yemeklerinin yerini değiştirirdim, kendimizi her zaman tutmalıyız, bende şimdi eşime kek yaptım, hiç tatmadım bile.... önceden olsa, kabını yalardım...kalanları yani

Tatlim alkali diyet yap selulitlere bire bir hic bise yapamazsan limonlu yada sirkeli ya da karbonatli suyu ic icoyosan devam et cunku zamanla hepsi gidiyo selulitlerin

Ben limonu çok severim acaba bununla alakası olabilir mi ?
Her bitki çayına bol miktarda atarım, bazen direk yerim limonu.
Sirkeli suyun da tadını çok severim.

alkali diyetin selülitlere iyi geldiğini bilmiyordum.. karbonatlı su içiyorum sürekli... yani günde 2-2.5 lt karbonatlı su içiyorumdur, tabi bir aydır falan yapıyorum bunu... bir de karbonatlı suyun emziren anneye zararı var mıdır, biliyor musun tatlım :44:

Ben limonu çok severim acaba bununla alakası olabilir mi ?
Her bitki çayına bol miktarda atarım, bazen direk yerim limonu.
Sirkeli suyun da tadını çok severim.

limonu sdece salata sosunda severim, sirkeden de nefret ederim, kokusuna falan tahammülüm yoktur sanırım bu yüzden şanslısın

Karbonatlı suyun bir sakıncası yok emziren annelere, okumuştum, Hatta çocuk için de yararlı sütü de alkali yapıyormuş.
Sirkenin kokusundan da hiç rahatsız olmam, ekşi her türlü şeye bayılırım ama eşim sirkenin kapağını açsam kokuyu hissediyor, hiç de sevmiyor, ben de ya o yokken içiyorum ya da ne yapayım dayan az diyorum, içiyorum, etrafı havalandırıp dişimi fırçalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…