Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selülit demissiniz kızlar. yürüyüş yapinca düzenli kalmıyor bir şey . 50 kilo olduğum zamanlarda bile selüliti vardı benim kurtulamazdim . ne zaman düzenli yürüdüm o zaman gitti.

Beauty bu arada sen yarın mı bildirim yapacaksın ?

herkese iyi geceler kızlar bugün için üzgünüm bulunamadım yarın telafi ederim

mesajım 3 oldu bugün😊 kilocukları yarın sabahmı söyliyces

Kızlar burada öğretmenler çok, aranızda istanbulda oturan var mı ? Başka bir başlıkta bir arkadaş istanbulda özel ders için öğretmen arıyor ama yardımcı olabilecek var mıdır tanıdığı falan olan ?

**3. TAKIM 321. ETAP***

hm22(67.0// /%)
thebeauty(58.7/ 57,8/ 1.53/% )
SERATES(76.6 ///%)
mattika (65 ///% )
kyumi ( 72// / %)
S_A (76.5///%)

Yaktumehey ( 90/) Yeni Üye hedef : 70
Mercani ( 57,2 ) 314. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 7’ye bölündü.

3. TAKIM ORTALAMASI :

bugün ki menü
savbah yumurta domates salatalık peynir her zamanki gibi yani yogurt yesilçay
ara karpuz
öğle melemen
akşam 1 dilim pasta

bugün ki menü
savbah yumurta domates salatalık peynir her zamanki gibi yani yogurt yesilçay
ara karpuz
öğle melemen
akşam 1 dilim pasta

bugün spor yapamadımm

pasta kötü olmuş ama yemek yememişsin, hani bir nebze dengelemişsin gene de...

ben de yatacağım birazdan herkese iyi geceler

Tabiki yağlı değildi. Hatta elime aldığım butu bitiremedim onun büyüklüğünde bir parça yedim. Akıldaki ekil gram kalıcı olsun diye öyle yazdım.

Jillian bacım gözüme girmeye başladı iyice. Kardiyo hareketlerini buldum az önce. Zaten varmış da benim yeni haberim olmuş.

Ahh ben de hatsıyım o falın. Ama ne bileyim sırf zevk olsun diye. Öyle ciddi bişi olarak değil. Afiyet olsun inşallah erimiş gitmiştir bugün.

Hmmm dansla zayıflamak çok iyi oluyormuş. İmkanım olsa keşke.

Tatlım o asitten kastım şu kola fanta soda gibi gazlı içeçekler varya onlara. İçtiğim anda kaşıntım başlıyor. Amaaaan bir kalori bombası eksik hayatımda işte.

Hmm ben de yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum sabahleyin. Ben de içeyim merak ettim nasıl bişi olduğunu. Dimi ya akşam moral oluyor insana bir de sinir stres atmak için çok ideal yürüyüş yapmak. Gezmeye gitmek gibi. Severim gezenti biri olarak. Üşenmesem hiç bir sorunum yok.

Amiiiin. Rabbim amcamdaki hırsı bana da versin onun gibi olmasam bile tuttuğumu koparayım.

Afiyet olsunn tatlım.

Ben de o tepkiyi bekliyordum sabah yazmıştım diye. Amaaaa kimseden gelmediii İnşallah erimiştir.
Aynen ben de onu düşünüyorum. Anlatırken yanlış şeyer yazmışım. Ama 36 beden hmmm 38 olsun bence benim altımda.

Öhöm öhöm.

Tatlım kahvaltından başlıyorum. Zeytin yemek evet sağlıklı ama yağlı olduğu için ekmek ile aynı kaloriye dek geliyor. Karbonhidrat miktarını artırıyor. Dikkat et sonra benim gibi yağ fıçısı olursun. -Kilomun yarısı yağ çıktı da var sen düşün nasıl acı çektiğimi. -

Öğleyin aldığın bir kase yoğurt orda fazla tatlım. Sonra bu ekmek miktarlarını bir dilime çeksen bence daha hızlı kilo verirsin. HA bir de şunu söyleyeyim badem ceviz gibi yağ barındıran gıdalar sabah saatlerinde alınırsa daha etkili oluyormuş. -Denemedim bilmiyorum.- Umarım bana darılmıyorsundur. Beni zamanında -takım içinden bahsetmiyorum.- uyaran olmadı. Ve şimdiki halim kilolu gibi görünmese bile ben çok kötü bir psikolojik durum içerisindeyim. Afiyet olsun diğer öğünler normal geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…