mesaj sayım 13 oldu kaptanim. bugün daha da atmam herhalde çünkü yürüyüşe cikiyorum. en az yarım saat yururum .
Beauty bu arada sen yarın mı bildirim yapacaksın ?
bugün ki menü
savbah yumurta domates salatalık peynir her zamanki gibi yani yogurt yesilçay
ara karpuz
öğle melemen
akşam 1 dilim pasta
bugün spor yapamadımm
peynir kızartması olmamış neyseki sabah yenmişlimon olunca kalorisi mi azalıyormuş ilk defa duydum :44: akşam güzel olmuş, tavuk butun yağlı kısımlarını yememişssen tabi sporun çok güzel yanlız, devamını bekleriz
msj sayım 13, başlıktan daha rahat bakarsın diye düşündüm hm22
bende yatıyorum, sabah erken kalkıp son jillian ile ripped i yapmam gerekiyorakşama kalınca çooook zorlanıyorum , hepinize bol eksili geceler , yarın menülerde kaçamak istemiyoruz ona göre
Thebeauty, evet makarna olmasaydı gerçekten çok iyi olacaktı ya.
Kyumi, türk kahvesi şekerliydi. Ama ben sadece 2 yudum içtim annemin kahvesinin son yudumlarını içtim fal kapatmak için.
Kahveyi hiç sevmiyorum ne türk kahvesi nede neskahve... Hep soruyorum nasıl içiyorlar diye, aynı şekilde siyah çayda sevmem :) fal isteği neler yaptırıyor insana.
Zumba bi dansmış egzersiz gibi...
Mesaj sayım 5.
Akşam bir saat yürüdüm canım, dışarı çıkmak insana iyi geliyor, grupta da moralim yükseldiği için güzel bir yürüyüş geçiriyorum, gruba da bir nazar boncugu lazımBirkaç gündür içiyorum limonlu suyu, bazen içip yürüyüşe gidiyorum direkt sabahları hem enerji sağlıyor hem de tok tutuyor beni ama senin asitli içiceklere alerjin vardı ya, limonda da biraz asit var diye biliyorum,bir zararı olmaz di mi?
Çokta güzel bir menü olmuş bana kalırsa hem kaçamaksız hem de sporu bol :) Bir de yürüyüş yapamıyorum diyordun ne güzel spor yapıyorsun işte :)
Ah bebeğim dün destur çektim işte kardeşimi zorla ikna ettim. Sana dondurmalar alırım o beğendiğin tişörtün parasını veririm; senin kullandığın parfüm neydi be bitti dimi onu da alırım.... vs vs. İnşallah erimiştir. Teşekkür ederim kuzumm.
Canım diyetin yanı sıra kardiyo egzersizleri yapmak gerekiyor diyorlar. Koşma, bisiklet, yüzme, merdiven çıkma falan.
Tatlım sen dedikten sonra Jillian bacının videolarını buldum.İnşallah şimdi yapıcam.
Canım para göz falan değilsin merak etme, burs almak bir öğrenci için çok önemli bir şey ne de olsa
İnşallah çıkar da ben de mutlu mesut bir sene geçiririm. Tek derdim sınav olur. Bu arada ben KPSS değil ALES çalışıyorum canım. Netten konu anlatımları buldum ve harbiden güzeller bayıldım resmen videolara onları dinliyorum.
İnşallah canım, herkes hakettiği yere gelir illaki, sen de daha çok hırslan işte onları gördükçe daha çok çalış
Aslında acıkmıyorum special k dan sonra ama söz dinliyorum
s bedeni nasıl doldurduğun da önemli, evet aşırı ince vücutları ben de hiç beğenmiyorum ama s bedene daha kıvrımlı şekilde de girebiliyorsun. Benim üst bedenim s mesela hiç aşırı ince durmuyor.
Altım içinde 36-38 olsa tamamdır.
Tam yine mi peynir kızartması diyecekken bunun dünkü menü olduğunu farkettim
İyi olmuş bence menün, tek sıkıntı peynirmiş o da erimiştir sporla heralde.
1 saat yürüdüm. birazdan kahvaltimi yaparım.
bugünkü menum
kahvaltı
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm peynir
bol yeşillik
domates-salatalık
ara:1 şefta-1cb süt
öğlen yemeği:
kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
2dlm ekmek
ara:7-8 badem
ara:2dlm ekmekle kaşarlı tost
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 dlm ekmek
ara:1cb süt-1 elma
planim bunu uygulamak.annem sabote etmezse.
canım poponda küçülmesini istediğin yeri duvara ritimli bir sekilde vuruyorsun popo hareketi buu
evet işe yarıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?