günaydın bacılar geçmişi oku oku bitmiyo maşallah
sirkeli ılık ve normal ılık suyumu içtim
bugün yine evde durmak yok dün tarhana yoğurdum 7 kilo hemde
bugün de melemen yapıcaz anamla oy oyy
herkese hayırlı keyifli bir gün dilerim
menemen diyoruz biz onaafiyet olsun...
bisiklet zaten cardio için kullanılır, youtube da bir 15-20 dakikalık cardio videosu bulabilirsin canım, nasıl tarz spor yapmayı seviyorsun... kondisyonun nasıl, sıkılmam diyorsan leslie ile yürü evde , pilates yapabilirsin, zumba, bir sürü şey önerebilirim
kahvaltım:
1 dilime yakın kepekli ekmek
1 salatalık
1 zeytin
kk beyaz peynir ve şekersiz çayy
Bugün öğleden sonra dışarıda olucam şimdiye kadar yaptıklarım şunlar
Sabah limonlu suyumu içtikten sonra 30 dk bisiklete bindim
Kahvaltı: yeşil çay,domates, peynir, 3 zeytin ve bir dilim ekmek
1,5 litre kadar su içtim, dışarı çıkmadan önce öğle yemeği olarak şunları yicem,
salata, 2-3 tane köfte, biraz yogurt
Akşama kadar dışarda kalırsam bana tavsiye edebileceğiniz, yiyebileceğim neler var? Dışarda yemek tercih ederken çok başarılı olamadıgımdan biraz korkutuyor beni dışarda yemek. Yanıma specal k nın krakerlerinden almayı düşünüyorum, bunun dışında hiçbir şey yemesem eve gelince salata yesem dogru olur mu?
Günaydııın
Daha yeni kahvaltı ettim. Evdeyim ve raporluyum. Biraz evde kalınca vücudumun nekadar yorulduğunun farkına varım. Kan değerlerim çok düşük ve bu nedenle hep yorgun hissediyorum. Tam 2 gündğr eşim yemek konusunda üstüme titriyor. Hahaayy bugünleridemi görücktim zayıfla diyen adam şimdi yee yee diyor. Tabii yedirmek istediği şeyler meyve sebze süt yoğurt benzeri şeyler.
Bugün çamaşır yıkicam ve ütüyle boğuşacam. Şu ayağım iyileşsin sporaa devam edecem ne güzel yüzmeye başlamıştım.
Herkes birden yok olmuş, benim de uyku düzenim bozulunca bir garip oldum.
Ders çalışıyorum ara verince azıcık uzanıyorum, gündüz uyuyamıyorum da sinir oldum.
Herkese selam :)
1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)
Herkese iyi akşamlarBugün öğleden sonra dışardaydım, bensiz sayfa sayfa konuşurlar şimdi diyordum, neyse ki çok konuşmamışsınız, cuma öncesi herkes bilgisayarı kapatıp spor yapmaya koştu sanırım, ne uyanık grup olduk biz İtiraf ediyorum bugün bir dondurma kaçamagım var:18: menümün tamamını görüp çok kızmayın bana diye sabahtan itibaren yaptıklarımı paylaşıyorum.
Ilık limonlu suyla ve 30 dakika bisikletle güne başladım
Sabah:domates, peynir, 3 zeytin, yeşil çay, bir dilim ekmek
Öğlen:3 köfte, salata, biraz yogurt
Dışarda yediklerim içtiklerim: Şekersiz çay, bir tane ceviz, sade türk kahvesi ve burger king den aldıgım bardakta sade dondurma
Eve geldiğimde domates, marulla yaptıgım bir salatayı yedim, gece acıkmıyayım diye
2.5 litreye yakın su içtim. 2 den 5.30 a kadar dışardaydım, telefonumdaki yürüme programımı çalıştırmayı unutmuşum :26: ne kadar yürüdüm bilmiyorum, o yüzden akşam bi yarım saat daha bisiklete binerim diyorum.
Öhöm öhöm.
Tatlım kahvaltından başlıyorum. Zeytin yemek evet sağlıklı ama yağlı olduğu için ekmek ile aynı kaloriye dek geliyor. Karbonhidrat miktarını artırıyor. Dikkat et sonra benim gibi yağ fıçısı olursun. -Kilomun yarısı yağ çıktı da var sen düşün nasıl acı çektiğimi.-
Öğleyin aldığın bir kase yoğurt orda fazla tatlım. Sonra bu ekmek miktarlarını bir dilime çeksen bence daha hızlı kilo verirsin. HA bir de şunu söyleyeyim badem ceviz gibi yağ barındıran gıdalar sabah saatlerinde alınırsa daha etkili oluyormuş. -Denemedim bilmiyorum.- Umarım bana darılmıyorsundur. Beni zamanında -takım içinden bahsetmiyorum.- uyaran olmadı. Ve şimdiki halim kilolu gibi görünmese bile ben çok kötü bir psikolojik durum içerisindeyim. Afiyet olsun diğer öğünler normal geldi bana.
Tabiki yağlı değildi. Hatta elime aldığım butu bitiremedim onun büyüklüğünde bir parça yedim. Akıldaki ekil gram kalıcı olsun diye öyle yazdım.
Jillian bacım gözüme girmeye başladı iyice. Kardiyo hareketlerini buldum az önce. Zaten varmış da benim yeni haberim olmuş.
Yemin ediyorum spor arşivi gibisin. Sorucam bişi olunca direk sana gelirim ben.Mesela Jillian bacının kardiyoları nasıl. Yapayım mı etkisi hızlı olur mu?
Kalorisi olmayan şey öğün olmaz, o yüzden çayları kahveleri öğünden saymıyorum.
Bence bütün gün az yiyip akşama yüklenmişsin. Akşamı daha hafif tut.
bugünkü menüm:
sabah: light sütlü nescafe
arkasında jillian ripped+tifanny+ esneme (toplamı 1 saat)
öğle: 1 porsiyon special k kraker
şekersiz türk kahvesi
akşam üstü 15.30 gibi yeni öğrendiğim ve kendimin yaptığım 1 tane kıymalı ağzıaçık ve mercimekli bükme
bunları yedikten sonra 2 saat spor yaptım 1 saat cardio, 1 saat pilates
başka da bişi yemeyi düşünmüyorum acıkırsam sütlü kahve içerim
Bende menümü yazayım bugün çok kötü bi gündü yemek yemeye fırsatım olmadı desem yeridir. Kuzenimi yolcu ettim bugün o yüzden pek havamda değildim sporda yapamadım :26:
Sabah: 1 yumurta haşlaması
Akşam: Semizotu, yoğurt
Normalde menülerim böyle değildir ama bugünlük idare edin artık
Bugün yediklerimi de yazayım.
Sabah kahvemi içtim, sonrasında special k ile süt.
Öğlen 2 dilim kepekli ekmekle jambonlu sandviç yedim.
Arada 2-3 fincan daha kahve içtim, sonra light kola içtim, nasıl uyku bastı, kahveyi çok içince kolada da var nasıl olsa kafein dedim.
Akşam da salata ile keten tohumlu yoğurt.
Artık zırt pırt tartılmıyorum.
Yarın süpriz olacak.
bugün yazamadım çok yoğun bir gündü...
yediklerim
bir bardak kefir
bir bardak süt
türk kahvesi yulaflı bisküvi
cacık
yeşil elma
lihgt misır patlağı gibi olandan 2 tane
türk kahvesi 1 yulaflı bisküvi
şimdi 4 köfte yiyeceğim ve yoğurt (çok geç kaldım
bugün saçma sapan yedim inşallah çok değildir...
sporda yok yeşil çay iki tane su 3lt tamamlarım..
bugün yediklerim
sabah: 3 dilim domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
öğle: kuzukulağı salatası
ara: 1 bardak süt, 4 eti form kepekli bisküvi
akşam: bakla dolması 10-12 tane
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
1 bardak süt
Öğle
4 köfte kadar mezgit
1 muz
Ara
2 porsiyon üzüm (120 kcal)
5 parça karpuz
Akşam
1 tabak semiz otu
3 kaşık yoğurt
ben ancak burdayım bugünü mümkünse hafızadan silrbilir miyiz
ayın 15 ini hiç sevmiyorum
neyse özür diliyorum hiç fırsat olmadı gelemedim hiç
güzeller bugün menülerim az olmakla beraber accık saatler kaydı
sabah
domates peynir bir zeytin şekersiz çay
öğlen
çorba
salata
akşam
çorba
salata
yoğurt azıcık
akşam yemeği maalesef geç saate kaldı 8 de yedim
işten eve de yürüyerek geldim
benim de kesin yagdir bütün fazlaliklarim. gözle görülüyor zaten bölgesel tamamen.vereceğimi düşünüyorum ama bu şekilde. başlangıçta birden azaltirsam yediklerimi ilerleyen zamanlarda veremem. vücudum az yemeye alışır bence. spor da yapıyorum zaten. bakıyorum da çoğu arkadasin listesine. ben uygulayamam. çok az geliyor. yaşam kalitemi düşürmeden beslenme aliskanliklarii değiştireyim.sporu artirir yavaş yavaş veririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?