Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun. Sizde mi tarhana yaptınız? Biz de yaptık dün. Bana yoğurtmuyorlar ama o soğan biber elimden geçiyor hepsi. Acısı geçmiyor ama. Bir de bişi sorucam nerelisin? Tarhana bu vakitlerde Uşak'ta çok yapılır. Malum ünlüdür.

Yemin ediyorum spor arşivi gibisin. Sorucam bişi olunca direk sana gelirim ben.
Mesela Jillian bacının kardiyoları nasıl. Yapayım mı etkisi hızlı olur mu?

Akşam geçti malum sabah menünde peynir yerine yumurta ye. Çok güzel olmuş menün tebrik ederim tatlım.

1 saat yuruyusumu yaptım geldim. yarın sabah cikamayabilirim. benim civciv akşam 6 dan beri uyuyor da.kesin sabah benimle bir ayakta. keyfi yerinde olursa onu da gotururum
belki.

Son düzenleme:

Yeniden çok geçmiiiş olsun. Eşine selamlar en iyisini yapıyor valla. Şeker miktarını ayarlarsan kesinlikle kan değerin yükselir.
Neden küçük bir yer burası diye bangır bangır bağırasım geliyor. Hemn iyileş hemeeen adapte et kendini.

Herkes birden yok olmuş, benim de uyku düzenim bozulunca bir garip oldum.
Ders çalışıyorum ara verince azıcık uzanıyorum, gündüz uyuyamıyorum da sinir oldum.

Ben ağrıdan ölüyordum bütün gün eminim yarın daha feci bişi olucak biliyorum adet başlangıcımı. Kahve miktarın fazla mı canım? O da etkiliyor olabilir. Bu arada ben videolu konu anlatımları buldu işine yararsa bir bak. Detay Hoca geo mat diye bir yer. Dikkat et kendine.

Herkese selam :)

1 aydan uzun süredir izinliydim eğer yerim dolmadıysa geri dönmek istiyorum. İnşallah takımda hala bana yer vardır :)

Heeeyyy döndün sonundaaa. Biliyor musun ben hala aynı yerimde sayıyor gibi hissettim kendimi seni görünce. :26: Hemen mezun ol inşallah hoş geldin.

Çenebazlar yok olmuş bugün. Aman ya konuşulsun seviyorum ben okumayı iyi geliyor çene çalmak sanki. :13:

Bence günün harika geçmiş. Tebriklerimi şutluyorum bebeğim gol olsun.

benim de kesin yagdir bütün fazlaliklarim. gözle görülüyor zaten bölgesel tamamen.vereceğimi düşünüyorum ama bu şekilde. başlangıçta birden azaltirsam yediklerimi ilerleyen zamanlarda veremem. vücudum az yemeye alışır bence. spor da yapıyorum zaten. bakıyorum da çoğu arkadasin listesine. ben uygulayamam. çok az geliyor. yaşam kalitemi düşürmeden beslenme aliskanliklarii değiştireyim.sporu artirir yavaş yavaş veririm .

Yemin ediyorum spor arşivi gibisin. Sorucam bişi olunca direk sana gelirim ben.
Mesela Jillian bacının kardiyoları nasıl. Yapayım mı etkisi hızlı olur mu?

etkisi çok hızlı olur ama dayanabilir misin bilemiyorum, ben de 40 dk cardiosu vardı.... yok yani,18. dkıka da kalbim yerinden fırlayacak gibi hissettim... sen de hangi videolar var bilmiyorum... ama başlayacaksan shred ile başla derim...

Kalorisi olmayan şey öğün olmaz, o yüzden çayları kahveleri öğünden saymıyorum.
Bence bütün gün az yiyip akşama yüklenmişsin. Akşamı daha hafif tut.

Tatlım listeye göre hareket ediyorum. Ama haklısın tavuk fazla orda bundan sonra no karbonhidrat. Teşekkür ederiiim.

Kalorisiz bir gün. Allahımmmm listeye bak. Maşşalllaaaah. Afiyet bal şeker olsun. Ama doyuyorsun dimi?

Senin menülerin böyle elle gösterilir şekildeydi. Hemen eski haline geeeel.

Afiye olsuuun. Çok proteinli olmuş ama sağlam olmuş.

Spor olsaydı iyi yakardın bugün. Kefirin ardından içtiysen o sütü olmamış ama karbonhidrah alımından daha güzeldir. Dünküne göre daha iyi sankim. Afiyet olsuuun.

Afiyet olsun ne eksik ne fazla. İnşallah yarın karşılığını görürsün.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin

Ara
1 bardak süt

Öğle
4 köfte kadar mezgit
1 muz

Ara
2 porsiyon üzüm (120 kcal)
5 parça karpuz

Akşam
1 tabak semiz otu
3 kaşık yoğurt

Akşamdan önceki aran çok şekerli meyve olmuş ama güzel menü tebrik ederim...

Öğünlerin çok güzel. Hani hiç kaçamak yok. Ama o yoğurt azıcık değil de bir kase olsa yine değişmez seni dengeler. Süt ürünlerinden korkmayalım. Afiyet olsuuuunnn.

Tatlım ben yeni başladığını bilmiyordum. Gözden kaçırmışım özür dilerim. En iyisini yapıyorsun tebrik ederim. Uzun süreli olan kalıcı olur tabiki. Hepimiz hemen verelim inşallah. Tekrar kusura bakma. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…